BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 hyhy :D a czemu ze świnką ?? :) a ja miałam zdjecie w ciuchach "roboczych" ze schronu <hahaha> mowie wam piekna fota... Quote
magdyska25 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 uuuuu to widzę że sławne jesteście;) ja to chcę zapomnieć swój debiut w telewizji......kąpałam wtedy psa a potem był wywiad.....koszmar!!!!:shake: nie chciałabym po raz kolejny tego przechodzić...chociaż....gdybym nie miała innego wyjścia to może może ale nie tak "z zaskoczenia" jak poprzednim razem... Mysia dowiedz się kiedy będziesz w gazecie to kupię i zobaczę:cool3: Quote
Asia_Klero Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ekhm...moj znajomy jest dziennikarzem ale lepiej nie bede zdradzala tematow super wywiadow:P Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 takie wywiady z zaskoczenia sa bardzo zabawne... jakies glupoty sie wogole gada... haha Quote
magdyska25 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='BlackSheWolf']takie wywiady z zaskoczenia sa bardzo zabawne... jakies glupoty sie wogole gada... haha[/quote] oj i żebyście wiedziały że głupoty!!!!:oops: Quote
Mysia_ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ja już byłam kilka razy w naszej zabrzańskiej kablówce i dwa razy w TVP3, a w gazecie to nie jestem w stanie policzyć :evil_lol: Oczywiście wszystko w schroniskowych ciuchach.... A nie, raz w tym reportażu na TVP3 była normalnie ubrana, ale gadałam tam chyba z 5 minut :evil_lol: Ale te wczorajsze fotki to normalnie masakra :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 hehe:)Dzisiaj bylo mega smiesznie...tyle ludzi,kamer,zdjec,wywiadow:D:D:Ddawno sie tak nie czulam:DByło super!!:):) Quote
Mysia_ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 oj działo, się działo :evil_lol: Za chwilę będzie o nas w Wydarzeniach na Polsacie :lol: Quote
Pianka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jaka dyskusja:razz: To ja tez się zapisuje do klubu wolontariuszy:p Mysia chyba przegapiłam wasze wiadomosci na polsacie buuu:-( Nie można tego na necie gdzies obejrzec?:cool3: Quote
Asia_Klero Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Nie przegapilas jeszcze nie bylo:)Lec przed tv patrzec!! Quote
Pianka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Asia_Klero']Nie przegapilas jeszcze nie bylo:)Lec przed tv patrzec!![/quote] Przegapiłam bo zdaje się wiadomości sie skonczyły:placz: Quote
Asia_Klero Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Przegapilas:PPowinno cos byc pewnei w necie a jak nei teraz to pewnie za chwile:D Quote
Asia_Klero Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Na stronie teleexpressu jest napewno:) Quote
Mysia_ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 a ja widziałam, widziałam :evil_lol: Do wolontariuszy z Zabrza: Ala mi napisała, że mam Wam jeszcze raz przekazać, ze jest z Was bardzo dumna :loveu: Quote
Asia_Klero Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Napisz Ali,ze cieszymy się,że pomaga nam i naszym psiako i czekamy na 2 edycje szkolenia:D:D:D Quote
Asia_Klero Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Szczerze mowiac na poczatku watpilam w Tare i jej umiejetnosci.....po 1 zajeciach stwierdziłam,ze to bez sensu i ze ona nigdy nic nie zrobi...Teraz wiem,ze ogroooomnie sie mylilam...Tarusia jest cudowna i umie zrobic wszystko to czego ja nauczylam:D Quote
Mysia_ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Qrczę, też miałam kryzys, okazuję się, że nie ma rzeczy niemozliwych :multi: Quote
Asia_Klero Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Tarusia jest taaka madra i kochana:)I przede wszystkim...dzieki szkoleniu da sie ja chociaz czesciowo uspokoic i zapanowac nad jej zachowaniem:) Quote
Mysia_ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Asia_Klero']Tarusia jest taaka madra i kochana:)I przede wszystkim...dzieki szkoleniu da sie ja chociaz czesciowo uspokoic i zapanowac nad jej zachowaniem:)[/quote] dokładnie mam te same odczucia z Pako :evil_lol: Asiu, przenosimy się do tego wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98361[/URL] ;) Quote
BlackSheWolf Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 hej dziewczyny ;( to byl okropny dzien w schronie ;( mielismy psa pociętego nożem!! ;( musieliśmy jechać z nim do kliniki... był już w agonii... krew nie leciala... temp nie dalo sie z mierzyc... jak nocy nie przezyje.. to koniec :( Quote
Asia_Klero Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 o matko!!!!!!!!!!koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(az mnie zmrozilo jak to czytalam........napisz cos wiecej jak to sie stalo...skad ten pies....czy ktos za to odpowie! Quote
BlackSheWolf Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 no więc tak... psa znalazł jakiś pan... psiak nie jest już taki młody... przywiązali go krotkim sznurkiem na błocie w deszczu... tak pewnie przezyl cała noc... rano znalazl go jakis pan... psiak trafil do schronu, a my w tempie pojechalismy do lecznicy (ponad 30km)... on był cały sztywny, nie ruszał nawet łapką... przez pierwszą godzine lezał w bezruchu ;( w klinice odrazu się za niego wzieli... kroplowka, leki, oczyszczanie ran... nie mogli pobrac mu krwi bo nie leciala... temperatura byla niezmierzalna czyli pewnie ponizej 35 stopni ;( ;( psiak byl strasznie wyziebiony... ma 3 rany przeciecia... glebokie przeciecie.. ;( od 11 do 14 siedzielismy z nim w klinice... podczas kroplowki serce przestalo mu bić ;( szybka reanimacja i wrocil do nas... po przeswietleniu okazalo się, że ma jeszcze pękniety pecherz... i mial operacje... przed operacja powoli zaczynal ruszac łapą... obowiazki w schronie wzywaly a my juz w lecznicy do niczego im potrzebni nie bylismy wiec wrocilismy... psiak zostal na szpitalu... jak przezyje noc to moze sie uda... ja pisze to majac oczy pelne łez... on tak walczyl... ile musial wycierpiec w calym zyciu ????????? jak on mogl lezec w tym blocie... z ranami otwartymi... ;( i guzem na glowie... ;( Quote
Rybc!a Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 BlachSheWolf, jestem w szoku, poważnie, podziwiam Cię :( Quote
Recommended Posts