Asia_Klero Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Moze nie sa bezdomne...?;)Najczesciej okazuje sie w takich wypadkach,ze mieszka tam jakas atrakcyjna ,,dziewczyna"albo wlasnie-dostaja jedzenie:DZorientuj sie czy aby napewno sa bezdomne;) Quote
BlackSheWolf Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 są bezdomne. Jeden juz to od 3 lat jest bezdomny i drugi od maja go tu widze. A reszta tez bezdomna. napewno :( siedza tu juz chyba z 4 dzien... no suczka ma cieczke... a bezdomne psiaki glupieja :( Quote
Mysia_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='BlackSheWolf']są bezdomne. Jeden juz to od 3 lat jest bezdomny i drugi od maja go tu widze. A reszta tez bezdomna. napewno :( siedza tu juz chyba z 4 dzien... no suczka ma cieczke... a bezdomne psiaki glupieja :([/quote] myslę, że one mają domy ;) Przerabiam to codziennie :shake: Cały blok twierdzi, że psy bezdomne, a za chwilkę się okazuje, ze jeden jest z bloku dalej, drugi z dwóch ulic dalej, a trzeci z drugiego końca dzielnicy :diabloti: Prawde mówiąc psy bezdomne to chyba jakieś 0,1% tych, które są w schroniskach i na ulicach..... Właściciele w ogóle nie wyprowadzają psów na dwór, tylko o twierają drzwi i papa, a piesek potem koczuje nawet 3 tygodnie pod klatką gdzie suczka ma cieczkę.... Quote
BlackSheWolf Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 nie ja mówie serio.. te psy na 10000000000% są bezdomne. Jak je dziś karmiłam to się rzuciły dosłownie na jedzenie... jeden tylko do ludzi nie podchodzi. Quote
Asia_Klero Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Tez mam takie egzemplarze,ktore rzucaja sie na jedzenie(i nie tylko:P)ale domy maja;) Quote
magdyska25 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 hmmm nie jestem w temacie ale się najpierw rzecz jasna przedstawię. Magda (na pewno już pełnoletnia;)) jestem wolontariuszką na Paluchu w Warszawie. Quote
magdyska25 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dzięki. Widzę że ciotka Mysia się cieszy. W końcu już po kilku wątkach się znamy;) aaaaaa no i jestem wolontariuszką od ok. 5 lat. Quote
Mysia_ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='magdyska25']Dzięki. Widzę że ciotka Mysia się cieszy. W końcu już po kilku wątkach się znamy;) [/quote] Pewnie, że się cieszę :razz: A tak w ogóle czemu tych wszystkich wolontariuszy nie ma na naszym foto blogu spacerowym? :cool1: Quote
magdyska25 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 a no właśnie!!! oto link i proszę wklejać zdjęcia piesków ze spacerków:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19585[/url] Quote
Asia_Klero Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Właśnie!!Wchodzic mi tam wszyscy:D:DJa też się cieszę,że ,,widzę"tu magdyske;)I dziękuję jej za pamięć i odwiedzanie watkow Zabrzanskich psiakow!!:):):) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Mysia_']Pewnie, że się cieszę :razz: A tak w ogóle czemu tych wszystkich wolontariuszy nie ma na naszym foto blogu spacerowym? :cool1:[/quote] A tak jakoś wyszło... :roll: :oops: Zabrze jest bezkonkurencyjne ze zdjęciami... ;) Quote
Asia_Klero Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 No wiadomo:D:D:D:D:D:DNie no żartuje:DUwielbiam ogladac nowe psinki:D:DZapraszam:) Quote
Mysia_ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A tak jakoś wyszło... :roll: :oops: Zabrze jest bezkonkurencyjne ze zdjęciami... ;)[/quote] pinczerka, to trzeba się bardziej starać ;):lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Witam dziewczyny :) a ja wczoraj bylam na chwile w schronie :) udalo mi sie wczoraj wycgianac 2 sunie ze schronu ;) jedna pojechala do Wawy a druga jest moja sasiadka :) Quote
Mysia_ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 to super, że dwie psinki mają domki :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 no ten miesiąc jest dla nas bardzo dobry :) sporo psiaków wyjątkowo znalazło domy :) Quote
magdyska25 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Gratuluję adopcji. Oby tak dalej. Ja również mam nadzieję że u mnie coś się wreszcie ruszy z adopcjami bo jakiś postój się zrobił...:oops: Quote
Mysia_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 U nas niestety z adopcjami kiepsko w tym miesiącu :shake: W ogóle ten rok fatalnie się zaczyna...... Quote
Asia_Klero Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 No wlasnie....kiedys to przynajmniej ludzie przychodzili....nawet jak nic nie wybrali to przychodzili i ogladali...a teraz??spokoj i cisza:( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 W Żywcu też cisza, jeśli chodzi o nowe domki... :-( Quote
magdyska25 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 W Warszawie także mimo wielu ludzi jest mało chętnych do adopcji psów szczególnie tych starszych....przecież to nie znaczy że taki psiak jest gorszy i nie zasługuje już na miłość...:shake: Quote
BlackSheWolf Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 u nas wyjątkowo dobry ten miesiąc. Już 11 psów znalazło dom, a 3 przybyły. Quote
Mysia_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 U nas 11 zostało adoptowanych, 5 poszło do włascicieli... Niestety to nie jest za wiele :-( Quote
Recommended Posts