Asia_Klero Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 u nas chodzimy po 2-3osoby...to jest tak ze te kazdy ma przydzielone jakies psy(tzn wybiera sobie psy z ktorymi chce chodzic)przekazujemy to innym dziewczyna a one mowia z jakimi chodza po pewnym czasie juz wiemy ,,ktore psy sa czyje":razz:no i kazdy przychodzi i wychodzi kiedy chce:razz:tylko wiadomo ze jak inne dziewczyny wyciagaja psy to inne czekaja az tamte pojda i dopiero ida(nie wiem czy to zrozumiale napisalam:evil_lol:).Ogolnie trzeba sie dogadac.Wiedziec kto z kim chodzi i nie wchodzic sobie ,,w parade";)kierownik raczej nie powinien miec za duzo z tym wspolnego;)wedlug mnie powinnyscie ustalic to miedzy soba:cool3: Quote
Asia_Klero Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 co do black-jaki to pies?bedzie caly czas na dworze?jak ma kojec to moze zostac-może szczekac bo niewiadomo czy jest nauczony ale to szczekanie minie jak sie przyzwyczai;)a jak nie ma kojca to musi wejsc do domu-bo gdzie ma spac?:roll:(budy nie biore pod uwage bo dla mnie to katastrofa) Quote
BlackSheWolf Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Asia_Klero']co do black-jaki to pies?bedzie caly czas na dworze?jak ma kojec to moze zostac-może szczekac bo niewiadomo czy jest nauczony ale to szczekanie minie jak sie przyzwyczai;)a jak nie ma kojca to musi wejsc do domu-bo gdzie ma spac?:roll:(budy nie biore pod uwage bo dla mnie to katastrofa)[/quote] Agorka to sunia. Tak jest cały czas na dworze. Do domu nie wejdzie bo sie boi. Ma budę a jak chce to ma posłanie w kuchni letniskowej. Narazie tylko tam jej się spodobało spanie. a oto i ona: [URL]http://img3.imageshack.us/img3/9707/72355116.jpg[/URL] Quote
Asia_Klero Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 skoro sama nie wejdzie to ja wprowadz najlepiej do domu i niech na poczatku przywyknie do domu bo z ogrodu mozle latwo zgniac...:roll: Quote
Mysia_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 mój Shogunek [*] na początku też nie chciał w domu być, a potem nie chciał w ogóle z niego wychodzić :lol: Quote
Husky_adopcje Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 pietrucha204, i jak udało sie coś wywalczyć?? Quote
pietrucha204 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 niestety... nie mam zgody na umieszczenie regulaminu na stronie. a jeśli go nie umieszczę nie moge dać info o naborze wolontariuszy a jak nie dam info to ludzie nie przychodzą... cwani są Quote
Recommended Posts