Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas też wreszcie ruszyło :) poszła do adopcji moja ulubienica :multi: i jedna sunia, która ma ok. 13 lat spędzi ostatnie lata w domu!! :multi:

Posted

jeny, tylko 4 psy?! :-o
to rzeczywiście kiepsko :placz:

a ja zauważyłam, że od nas idzie coraz więcej starszych psiaków, tych bardzo potrzebujących :):) :multi:

• 1 month later...
Posted

[quote name='BlackSheWolf']ja tez 3 tygodnie. bo w szpitalu siedzialam. Ae jutro pojade. Mam nadzieje....[/quote]

a co sie stało, że w szpitalu byłaś? :-o
Ja też mam nadzieję, że jutro mi się uda pojechać, ale będę musiała brać ze sobą mojego psiaka, więc jeszcze się zastanawiam...

Posted

[quote name='M&T']a co sie stało, że w szpitalu byłaś? :-o
Ja też mam nadzieję, że jutro mi się uda pojechać, ale będę musiała brać ze sobą mojego psiaka, więc jeszcze się zastanawiam...[/quote]
problemy z uszami :shake:

oj... ze swoim psiakiem ? to chyba nie za ciekawy pomysl...

Posted

[quote name='BlackSheWolf']problemy z uszami :shake:

oj... ze swoim psiakiem ? to chyba nie za ciekawy pomysl...[/quote]

aha.. to zdrówka życzę ;)

No właśnie, zważając na to, że wzięłam go z tego schroniska...Ale inaczej nie dam nie dam rady zajść do schronu, a w niedzielę nie mogę :-( i jestem w tzw. kropce...

Posted

ale właśnie chodzi o to, że inaczej nie dam rady do schronu zajść, bo akurat będę wracać z Mickim z treningu agility i schronisko jest po drodze, a zanim dojadę do domu, odstawię psa i znowu zawrócę do schronu to już zamkną biuro :( ale może w poniedziałek wpadnę, bo mam wolne :)