BlackSheWolf Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 halo ! co tu taka cisza ? Quote
Mysia_ Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 faktycznie, dawno nikogo tu nie było... Co słychać w Waszych schroniskach? Jak adopcje? Quote
DuDziaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 teraz cos ruszylo... Po wakacjach jest w końcu.... Quote
M&T Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 u nas też wreszcie ruszyło :) poszła do adopcji moja ulubienica :multi: i jedna sunia, która ma ok. 13 lat spędzi ostatnie lata w domu!! :multi: Quote
BlackSheWolf Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 u nas adopcje narazie stoja... :| 4 psy w ciagu 2 tygodni Quote
Mysia_ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 u nas niestety z adopcjami ciągle kiepsko :roll: Quote
M&T Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 jeny, tylko 4 psy?! :-o to rzeczywiście kiepsko :placz: a ja zauważyłam, że od nas idzie coraz więcej starszych psiaków, tych bardzo potrzebujących :):) :multi: Quote
BlackSheWolf Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 a u nas kiepsko :( kepsko :( Quote
Mysia_ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='M&T']a ja zauważyłam, że od nas idzie coraz więcej starszych psiaków, tych bardzo potrzebujących :):) :multi:[/quote] no to faktycznie super ;):razz: Quote
BlackSheWolf Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 oj u nas sie troche ruszylo w tym tygodniu :) oby tak dalej. i udalo mi sie znalezc domek suni ze schronu ;) no i na Śląsku juz mieszka od wczoraj ;) Quote
magdyska25 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 U nas dużo adopcji ale też największe schronisko w Polsce......ponad 2 tys. psów:shake: Quote
BlackSheWolf Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 no to baaaaaaaaaardzo duzo psow.... :( Quote
M&T Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 jeny, dla mnie u nas jest dużo psów [ok. 250], a co dopiero 2 tysiaki :-o:-o nie potrafię sobie tego wyobrazić :shake: :( Quote
baffi2 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Co tu tak cicho... Jak tam u was w schroniskach? Jakieś dobre wieści? Quote
BlackSheWolf Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='baffi2']Co tu tak cicho... Jak tam u was w schroniskach? Jakieś dobre wieści?[/quote] ja jestem :) zglaszam sie :) hm... narazie jakis rewelacji nie ma.... stara bida... Quote
M&T Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ja już 3 tygodnie w schronie nie byłam! :o :placz: Quote
Mysia_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 u nas ostatnio tragedia :shake: Pełno psów przybywa, a adopcje stoją :-( Quote
BlackSheWolf Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='M&T']ja już 3 tygodnie w schronie nie byłam! :o :placz:[/quote] ja tez 3 tygodnie. bo w szpitalu siedzialam. Ae jutro pojade. Mam nadzieje.... Quote
M&T Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ja tez 3 tygodnie. bo w szpitalu siedzialam. Ae jutro pojade. Mam nadzieje....[/quote] a co sie stało, że w szpitalu byłaś? :-o Ja też mam nadzieję, że jutro mi się uda pojechać, ale będę musiała brać ze sobą mojego psiaka, więc jeszcze się zastanawiam... Quote
BlackSheWolf Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='M&T']a co sie stało, że w szpitalu byłaś? :-o Ja też mam nadzieję, że jutro mi się uda pojechać, ale będę musiała brać ze sobą mojego psiaka, więc jeszcze się zastanawiam...[/quote] problemy z uszami :shake: oj... ze swoim psiakiem ? to chyba nie za ciekawy pomysl... Quote
M&T Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='BlackSheWolf']problemy z uszami :shake: oj... ze swoim psiakiem ? to chyba nie za ciekawy pomysl...[/quote] aha.. to zdrówka życzę ;) No właśnie, zważając na to, że wzięłam go z tego schroniska...Ale inaczej nie dam nie dam rady zajść do schronu, a w niedzielę nie mogę :-( i jestem w tzw. kropce... Quote
BlackSheWolf Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 to go nie bierz tam... dobrze ci radze... za duzy stres dla niego.. po co przywolywac dawne wspomnienia ?? Quote
M&T Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ale właśnie chodzi o to, że inaczej nie dam rady do schronu zajść, bo akurat będę wracać z Mickim z treningu agility i schronisko jest po drodze, a zanim dojadę do domu, odstawię psa i znowu zawrócę do schronu to już zamkną biuro :( ale może w poniedziałek wpadnę, bo mam wolne :) Quote
BlackSheWolf Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 no :) poniedzialek wolny :) Quote
Recommended Posts