magdyska25 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 a może jakieś zdjęcie Etanka na marginesie byś wkleiła??:cool3: Black trzymam bardzo mocno kciuki. Quote
Mysia_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Niech będzie ;) Etanka wzieła Pani dla rodziców, którzy przez długie lata mieli dwie dalmatynki, dziś już sunie nie żyją, Ci państwo mieszkają na mojej ulicy ;) Etan czyli wystraszony psiak.... [IMG]http://images34.fotosik.pl/74/56b2cbaaad03bbc5.jpg[/IMG] Quote
Asia_Klero Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Śliczny i kochany:DChodzilam z nim na spacerki i mnie sie juz nie bal:D:D:D Quote
BlackSheWolf Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 amy na spacerki ani rusz... wogole nie bedziemy mialy doczynienia z psami ;( chyba zeby poglaskac je przez siatke... :( Quote
Mysia_ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 co do Etanka to ludzie zostawili go na nie całą godzinkę i zdemolował im dom :roll: Dzisiaj wrócił do schroniska :-( Quote
dona20 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Mysia_']co do Etanka to ludzie zostawili go na nie całą godzinkę i zdemolował im dom :roll: Dzisiaj wrócił do schroniska :-([/quote] Ludzie są strasznie nieodpowiedzialni.Co oni sobie w ogóle myślą, zwierze nie jest przecież zabawką której można się pozbyć kiedy się chce.Ten biedny psiak przecież też czuje i przeżywa każde zmiany.Ci ludzie mogli się dokładnie zastanowic zanim zdecydowali się na przyjęcie pod swój dach pieska.Moj pies jak był mały to też demolował i wył jak zostawał sam i nigdy nawet nie przeszło mi przez myśl żeby go z tego powodu oddać, a Ci ludzie tak szybko sie poddali :shake: Quote
Asia_Klero Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zgadzam sie z Magda....Jak dla mnie to jakis koszmar!Jak mozna tak skreslic psa...moj mi tyle zdemolowal ze nie wiedzialam gdzie mieszkam a tez nigdy bym go nie oddala....strasznie...tym bardziej wiedzieli ze maja do czynienia ze strachliwym psem:( Quote
magdyska25 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mysia_']co do Etanka to ludzie zostawili go na nie całą godzinkę i zdemolował im dom :roll: Dzisiaj wrócił do schroniska :-([/quote] ehhh najlepiej "pozbyć się problem" zamiast spróbować coś z tym zrobić...mam nadzieję że to nie doprowadziło do "większego zamknięcia się psiaka w sobie".......jeszcze znajdzie ODPOWIEDZIALNYCH ludzi ciotki!!!! Quote
BlackSheWolf Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 jej.......... wr.... jak ja nie lubie takich ludziii.... Quote
Mysia_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Etan potrzebuje właściciela, który bedzie mógł poswiecić mu bardzo dużo czasu... Jak dzisiaj zobaczyłam jego smycz to byłam w szoku... Nowiutka, bardzo porządna smycz zamieniła się w strzępy :roll: Widocznie na całej lini zawalił jego wczesniejszy własciciel :mad: Oczywiście nie usprawiedliwiam tych ludzi.... No, ale nie każdy ma takie podejście jak my :roll: Quote
BlackSheWolf Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 eh.,. teraz nie pozostaje nic innego jak troche z nim popracowac, aby z nastepnego domku nie powrocil :( a u nas w schronisku sa pewne zmiany. NARESZCIE zorientowali sie w urzedzie, ze jest naprawde zle! nawet nie ma dokumentow gdzie jest 15 psow!! :( czyli zostaly zabite albo uspione.... sporo "brudow" znalezli... wszedl w to radca prawny, pewniezaraz i prokurator... nic tylko pozostaje czekac na werdykt. mam nadzieje, ze dawny kierownik powroci!! Quote
Mysia_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Black, super, że coś ruszyło ;) Trzymam mocno kciuki ;) Quote
Asia_Klero Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja tez!Pisz koniecznie co i jak:)A co do Etana....na spacerach nigdy np nie gryzl smyczy i nie mial problemow z chodzeniem na niej wiec naprawde nie wiem co ci ludzie musieli zrobic(albo czego nie zrobic)zeby jego smycz zamienila sie w strzepy....ehh Quote
Mysia_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 widac, że ten jeden dzień w domu bardzo go rozruszał, musiał poczuć się super pewnie, bo teraz w boksie też bardzo szaleje... Nie ucieka tak jak kiedyś ;) Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Black, mam nadzieję że coś uda się zmienić. Najlepiej tego 'kierownika' :mad: Quote
BlackSheWolf Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 no wiec juz wszystko wam opisuje w skrocie. Do schroniska wszedl radca prawny. I wyciaga te wszystkie "brudy". Niestety fakty są wstrząsające.... z 16 "adopcji" tylko sa dokumenty z jednej... czyli gdzie jest 15 psow ? :-( my juz wiemy co oni z nimi zrobili :angryy::placz: naaokolo brud... w schronisku syf... psy glodne... zabiedzone... stają sie agresywne :placz: sa skargi ludzi mieszkajacych niedaleko... psy jak nigdy wyja cala noc.. i wogole.. okazalo sie, ze przejecie tego schroniska bylo bezprawne... itd..... :placz: jest szansa ze wroci p.Pacholski. Teraz mysle nad ulozeniem petycji aby kazdy mogl wyslac do burmistrza. Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='BlackSheWolf']no wiec juz wszystko wam opisuje w skrocie. Do schroniska wszedl radca prawny. I wyciaga te wszystkie "brudy". Niestety fakty są wstrząsające.... z 16 "adopcji" tylko sa dokumenty z jednej... czyli gdzie jest 15 psow ? :-( my juz wiemy co oni z nimi zrobili :angryy::placz: naaokolo brud... w schronisku syf... psy glodne... zabiedzone... stają sie agresywne :placz: sa skargi ludzi mieszkajacych niedaleko... psy jak nigdy wyja cala noc.. i wogole.. okazalo sie, ze przejecie tego schroniska bylo bezprawne... itd..... :placz: jest szansa ze wroci p.Pacholski. Teraz mysle nad ulozeniem petycji aby kazdy mogl wyslac do burmistrza.[/quote] jejoo :-( zrób koniecznie petycje mam nadzieję że to coś pomoże... Quote
BlackSheWolf Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 zapraszam: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9856103#post9856103[/URL] Prosze o pomoc ! wyslij emaila! to zajmie ci tylko chwile! Quote
Asia_Klero Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Obiecuje ze jutro wysle,bo dzisiaj nie mam czasu juz:( Quote
BlackSheWolf Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 ok :) ale dziekuje ogolnie wszystkim ktorzy wyslali albo wysla. Quote
Recommended Posts