Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

część przekazana innym schroniskom.......wszędzie jest "za dużo" bid....u nas w schronisku jest ponad 2000 psów!!!!!! Warszawiacy mogą się poszczycić "sercem" dla zwierząt......:shake:

Posted

u nas prawie 300... Psiaki trafiają tylko i wyłącznie z terenu Zabrza, jesli ktoś nie umie wielkościowo wyobrazić sobie Zabrza to ma ono prawie 200 tys. mieszkańców, a powierzchni 80,47 [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Kilometr_kwadratowy"][COLOR=black]km²[/COLOR][/URL] :eviltong::roll:

Posted

nie wiem, nie mam pojęcia co będzie z psami. I nawet nie chce myśleć...:(

a ogólnie to dziś zostałam wyśmiana, bo powiedziałam, że osoba X jest nieodpowiedzialna, że odbiera życie innym kotom itd., bo dopuściła do rozmnożenia swojej kici.... :p:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='basia bonnie']nie wiem, nie mam pojęcia co będzie z psami. I nawet nie chce myśleć...:(

a ogólnie to dziś zostałam wyśmiana, bo powiedziałam, że osoba X jest nieodpowiedzialna, że odbiera życie innym kotom itd., bo dopuściła do rozmnożenia swojej kici.... :p:angryy::angryy::angryy:[/quote]
a ja zostałam wyśmiana że wysterylizowałam swoją sunie.
"bo przecież szczeniaczki by były takie śliczne i mogłabym je sprzedać" :angryy::angryy:
i to dorosła osoba mi powiedziała:shake:

Posted

[quote name='baffi2']a ja zostałam wyśmiana że wysterylizowałam swoją sunie.
"bo przecież szczeniaczki by były takie śliczne i mogłabym je sprzedać" :angryy::angryy:
i to dorosła osoba mi powiedziała:shake:[/quote]
ja też zostałam wyśmiana przez dorosłe osoby, ba! nawet przez psycholożkę:angryy::angryy:(nie tak, że ja się u niej lecze czy coś, tylko to moja znajoma,zresztą... nienawidze jej już).Normalnie ręka swędzi jak się słyszy takie rzeczy:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']ej w jakim dziale moge utworzyc wątek o schronisku w Łęczycy i o tym co sie teraz tam dzieje po zmanie kierownika ?[/quote]
chyba w "Różności" :razz:

Posted

a no przycichł.... :roll: Widze, że u Ciebie nie dobrze.... :-(
U nas dzisiaj jeden psiak adoptowany, wzoraj trzy, przed wczoraj dwa... więc nie jest źle... :roll:
Jednak, żeby nie było za wiele dobrego:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108609[/URL] :shake:

Posted

mam do was sprawe... nowy kierownik chce napisac nowe prawa wolontariuszy... z tego co wiem nie bedzie nam wolno wchodzic do boksow, zabierac psow na spacery, wypuszczac psow z kojcy... czyli doslownie nic nie robic... ;( co ja moge na to poradzic ? ?

Posted

szczerze powiedziawszy nic.......kierownik to kierownik.....może złożyć podanie jak już "nowe" jego odchyły wejdą w życie schroniska osobie która stoi ponad kierownikiem......napisać że wolontariusze dawali dużo dobrego, nigdy nie szkodzili jakieś sensowne podanie.....nowy kierownik chyba nazbyt poczuwa się do roli "władczej".
Trzeba mu tylko uświadomić że nie zrobi wam większej krzywdy (chodź wiem że to nie prawda) ale skrzywdzi przede wszystkim psy które są to najważniejsze!!!!!!

Posted

[quote name='Asia_Klero']Kto dzisiaj poszedl do domu??[/quote]
Etan ;)

Black, prawdę mówiąc, że nie za wiele możesz poradzić, pokico Wasz kontakt z nowym kierownikiem jest nie ciekawy :shake: A on niestety ma prawo do tego, żeby ułożyć nowy, zupełnie inny regulamin :-(

Posted

narazue z tego co wiem mamy prawo wejsc tylko do szczeniakow.... no i ja do cyganki... nigdzie wiecej... ale powiedzieli, ze zobacza jak psy zachowuja sie do nas i moze zmienia wtedy ten punkt w regulaminie.