BlackSheWolf Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 no wlasnie... ile wy macie tych psiakow w schronisku ? Quote
baffi2 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Black, pisałaś że jest w schronisku sunia szczenna... Czy ona była już w ciąży zanim trafiła do schronu? Quote
BlackSheWolf Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 tak trafiła do nas już w ciązy. nikt się nei spodziewal ze ona już pierwszej nocy urodzi szczeniaki.. Quote
Mysia_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='basia bonnie']ehh:placz: jaki?:placz: masaaakra, u nas mają zamykać schronisko:placz::placz::placz: [/quote] a co z psiakami? :roll: Quote
magdyska25 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 część przekazana innym schroniskom.......wszędzie jest "za dużo" bid....u nas w schronisku jest ponad 2000 psów!!!!!! Warszawiacy mogą się poszczycić "sercem" dla zwierząt......:shake: Quote
Mysia_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 u nas prawie 300... Psiaki trafiają tylko i wyłącznie z terenu Zabrza, jesli ktoś nie umie wielkościowo wyobrazić sobie Zabrza to ma ono prawie 200 tys. mieszkańców, a powierzchni 80,47 [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Kilometr_kwadratowy"][COLOR=black]km²[/COLOR][/URL] :eviltong::roll: Quote
basia bonnie Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 nie wiem, nie mam pojęcia co będzie z psami. I nawet nie chce myśleć...:( a ogólnie to dziś zostałam wyśmiana, bo powiedziałam, że osoba X jest nieodpowiedzialna, że odbiera życie innym kotom itd., bo dopuściła do rozmnożenia swojej kici.... :p:angryy::angryy::angryy: Quote
Mysia_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 niestety ciemnota ludzka nie zna granic :shake::angryy: Quote
baffi2 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='basia bonnie']nie wiem, nie mam pojęcia co będzie z psami. I nawet nie chce myśleć...:( a ogólnie to dziś zostałam wyśmiana, bo powiedziałam, że osoba X jest nieodpowiedzialna, że odbiera życie innym kotom itd., bo dopuściła do rozmnożenia swojej kici.... :p:angryy::angryy::angryy:[/quote] a ja zostałam wyśmiana że wysterylizowałam swoją sunie. "bo przecież szczeniaczki by były takie śliczne i mogłabym je sprzedać" :angryy::angryy: i to dorosła osoba mi powiedziała:shake: Quote
basia bonnie Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='baffi2']a ja zostałam wyśmiana że wysterylizowałam swoją sunie. "bo przecież szczeniaczki by były takie śliczne i mogłabym je sprzedać" :angryy::angryy: i to dorosła osoba mi powiedziała:shake:[/quote] ja też zostałam wyśmiana przez dorosłe osoby, ba! nawet przez psycholożkę:angryy::angryy:(nie tak, że ja się u niej lecze czy coś, tylko to moja znajoma,zresztą... nienawidze jej już).Normalnie ręka swędzi jak się słyszy takie rzeczy:angryy::angryy::angryy: Quote
BlackSheWolf Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 ej w jakim dziale moge utworzyc wątek o schronisku w Łęczycy i o tym co sie teraz tam dzieje po zmanie kierownika ? Quote
baffi2 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ej w jakim dziale moge utworzyc wątek o schronisku w Łęczycy i o tym co sie teraz tam dzieje po zmanie kierownika ?[/quote] chyba w "Różności" :razz: Quote
BlackSheWolf Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 załozylam... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9782712#post9782712[/URL] Quote
BlackSheWolf Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 co tam u was ? bo widze, ze temat przycichl . Quote
Asia_Klero Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 a u nas chyba po staremu...chociaz teraz na glownym planie jest sprawa zaglodzonego do skrajnosci Kabo;( Quote
Mysia_ Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 a no przycichł.... :roll: Widze, że u Ciebie nie dobrze.... :-( U nas dzisiaj jeden psiak adoptowany, wzoraj trzy, przed wczoraj dwa... więc nie jest źle... :roll: Jednak, żeby nie było za wiele dobrego: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108609[/URL] :shake: Quote
BlackSheWolf Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 a no u mnie koszmar... :( :( :( :( o no to nawet sporo psiako jest zaadoptowanych. Quote
BlackSheWolf Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 mam do was sprawe... nowy kierownik chce napisac nowe prawa wolontariuszy... z tego co wiem nie bedzie nam wolno wchodzic do boksow, zabierac psow na spacery, wypuszczac psow z kojcy... czyli doslownie nic nie robic... ;( co ja moge na to poradzic ? ? Quote
magdyska25 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 szczerze powiedziawszy nic.......kierownik to kierownik.....może złożyć podanie jak już "nowe" jego odchyły wejdą w życie schroniska osobie która stoi ponad kierownikiem......napisać że wolontariusze dawali dużo dobrego, nigdy nie szkodzili jakieś sensowne podanie.....nowy kierownik chyba nazbyt poczuwa się do roli "władczej". Trzeba mu tylko uświadomić że nie zrobi wam większej krzywdy (chodź wiem że to nie prawda) ale skrzywdzi przede wszystkim psy które są to najważniejsze!!!!!! Quote
Mysia_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Asia_Klero']Kto dzisiaj poszedl do domu??[/quote] Etan ;) Black, prawdę mówiąc, że nie za wiele możesz poradzić, pokico Wasz kontakt z nowym kierownikiem jest nie ciekawy :shake: A on niestety ma prawo do tego, żeby ułożyć nowy, zupełnie inny regulamin :-( Quote
BlackSheWolf Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 narazue z tego co wiem mamy prawo wejsc tylko do szczeniakow.... no i ja do cyganki... nigdzie wiecej... ale powiedzieli, ze zobacza jak psy zachowuja sie do nas i moze zmienia wtedy ten punkt w regulaminie. Quote
Asia_Klero Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Etanek:D:D:DŁuł:D:Dco za debile.....przynajmniej mozesz wejsc do cyganki.... Quote
Mysia_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Black, może się uda :roll: Bardzo fajni ludzie wzieli Etanka, nawet ich trochę znam :cool3: Quote
Recommended Posts