Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej... ja narazie nie mam zadnych informacji co sie dzieje w schronisku :( wiem, ze o 12 mialo byc zebranie... informacje bede miec pozniej. A ja siedze i umieram ze stresu :( tak bardzo sie o psiaki boje :(

Posted

Nie zostawia przeciez na stanowisku kierowniczym nieodpowiedzialnej osoby...nie moga!A jak tak-to wszyscy pomozemy bedziemy dzialac....zglaszac gdzie sie da..i mysle,ze pani z gazety pomoze;)

Posted

dzieki ze jak cos to moge na was liczyc ;)
a ja mam do was inne pytanie. Czy u was w schronisku siedza tez sunie z psami? bo mamy pare takich psow, ktore nie toleruja innych samcow... i siedza z suniami... :( a wiadomo teraz zaczna sie cieczki... :( eh...

Posted

suczek mamy mniej niż psiaków, są z psami, ale wszystkie są wysterlizowane i większość psiaków kastrowana.... Kiedy trafi sunia z cieczką to dajemy ją do tzw. bezpiecznego boksu, czyli 100% kastratów ;)

Posted

według mnie sterlizacja to podstawa w schronisku... Nie ma sterlizacji to schroniko nie ma większego sensu. To ma być takie miejsce, które przeciwdziała bezdomności. Jesli o to chodzi to jestem fanatyczką ;)

Posted

Black, a myślałaś o zbieraniu na dogo na sterlizację? Może miasto mogło by przeznaczyć na ten cel jakąś kwotę... Trzeba pomyśleć...

Posted

taa...miasto.. ktore wlasnie wykopalo dobrego kierownika i posadzili takie ze.... ;| im na tym nie zalezy... ale ma powstac stowarzyszenie i zobaczymy co dalej.... podobno mamy zdobyc jakas kase na sterylki

Posted

[quote name='BlackSheWolf']jak narazie chcemy z kumpelami porozmieszczac inaczej psy w kojcach. Bedzie duze zamieszanie ale coz... tak trzeba... tylko czy ten nowy "kierownik" pozwoli... wr....[/quote]
tylko ostroznie, zeby zadnych bójek nie było...:roll:

Posted

a no biedne... zobaczymy jak to bedzie... niech tylko jedzenie im zmienia!! ostatnio do makaronu buraki im dorzucili ;( a jak tam poszlam to w calych kojcach buraki lezaly ;( przeciez psy tego nie zjedza.. a jedna sunia nawet zwymiotowala :(