ariss Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 świetnie-to się pewnie w niedziele zobaczymy:razz: Quote
weszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Gassira jest cudowna - jestem absolutnie zakochana :loveu: A Poznania wam zazdroszczę... strasznie żałuję że nie jadę... Życzę wszystkim sznauciom dogomaniackim wspaniałych sukcesów!!! Quote
ariss Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 jak miło to słyszeć:loveu: ja również jestem zakochana,ale dziś omijam ją szerokim łukiem bo takie śmierdziuchy sadzi:shake:,FUJJJJJJJJJJJJJJJJ Quote
weszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Czyżby coś przekąsiła na mieście i ma sensacje ;) ? Quote
ariss Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 fartownie,albo i nie:roll:na smrodkach poprzestaje!!!!!Na gwiazdke już sobie zażyczyłam od rodzinki maske gazową;) Niestety Gassula lubi stołować się na mieście:roll:Ostatnio na deser końską kupke przekąsiła:shake:-jak sobie to przypomne to już wole te bączki:lol: Na polecenie odrazu wypluwa,ale zanim ja się zorientuje to połowy już nie ma,ale i tak jest poprawa coraz rzadiej to robi,ale robi:roll: Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='gassira']fartownie,albo i nie:roll:na smrodkach poprzestaje!!!!!Na gwiazdke już sobie zażyczyłam od rodzinki maske gazową;) Niestety Gassula lubi stołować się na mieście:roll:Ostatnio na deser końską kupke przekąsiła:shake:-jak sobie to przypomne to już wole te bączki:lol: Na polecenie odrazu wypluwa,ale zanim ja się zorientuje to połowy już nie ma,ale i tak jest poprawa coraz rzadiej to robi,ale robi:roll:[/quote] Cześć z rana:loveu: Ty chociaż widzisz poprawę, a ja uczę Rapera już 3 i pół roku żeby nie zbierał śmieci i niestety bezskutecznie - nic nie działa:shake:Ani nagroda, ani kara ani prośba, ani groźba, jedyne czego się nauczył to wypówania natychmiast (jak zobaczę oczywiście:razz:)na słowo wypluj. Wyplówa nawet jak już do połowy połknie - tak jakby się dławił, ale zwraca wszystko:diabloti: śmierdziel jeden:cool3: , no i oczywiście zanim połknie to ostatnio przychodzi do mnie i pokazuje, że ma coś w pysku i tak jakby czekał na słowo wypluj, więc na spacerach muszę go bacznie obserwować.:p Z Gordonem nie mam żadnych problemów - to jest pies, jakiego chyba już nigdy nie będę miała - niepowtarzalny:shake::loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Gassira widzę, że masz banerek, ale czemu avatarka brak?????:razz: Quote
monita Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [B]Olusia [/B]uchyl rąbka tajemnicy i powiedz jak zmniejszyłaś zdjęcie :diabloti: Chcę zmienić avatar i męczę się z tym od dwóch dni :mad: Pomniejszyłam zdjęcie ( pixele ) w programie graficznym, a nie mogę zmniejszyć w KB :shake: Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='monita'][B]Olusia [/B]uchyl rąbka tajemnicy i powiedz jak zmniejszyłaś zdjęcie :diabloti: Chcę zmienić avatar i męczę się z tym od dwóch dni :mad: Pomniejszyłam zdjęcie ( pixele ) w programie graficznym, a nie mogę zmniejszyć w KB :shake:[/quote] No właśnie - Uchyl rąbka tajemnicy - ja mam ten sam problem - nie umiem zmniejszyć w KB:shake: Quote
Olusia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Może po prostu zmieńcie format pliku ? GIF. ? Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Olusia']Może po prostu zmieńcie format pliku ? GIF. ?[/quote] Łaauuuuuuuu i to wystarczy?:crazyeye: Quote
Olusia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Będzie na pewno o połowę lżejszy :) Ten avatar to teraz mam również jest w formacie gif. Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 chodziło mi o format w jakim zapisujesz:diabloti: Quote
Olusia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Png. jpg. czasami gif. ale psuje trochę jakość, na avku tego nie widać Quote
ewka i haker Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='gassira']fartownie,albo i nie:roll:na smrodkach poprzestaje!!!!!Na gwiazdke już sobie zażyczyłam od rodzinki maske gazową;) Niestety Gassula lubi stołować się na mieście:roll:Ostatnio na deser końską kupke przekąsiła:shake:-jak sobie to przypomne to już wole te bączki:lol: Na polecenie odrazu wypluwa,ale zanim ja się zorientuje to połowy już nie ma,ale i tak jest poprawa coraz rzadiej to robi,ale robi:roll:[/quote] co do kup to sie nie mart moj pies sie bawi konskim gownem jak jest na stajni a to normalne u psow z miasta Quote
ewka i haker Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='weszka']Gassira jest cudowna - jestem absolutnie zakochana :loveu: A Poznania wam zazdroszczę... strasznie żałuję że nie jadę... Życzę wszystkim sznauciom dogomaniackim wspaniałych sukcesów!!![/quote] a kto z was jedzie?? ja tez bede Quote
Karolina_Nett Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Doginka']Z Gordonem nie mam żadnych problemów - to jest pies, jakiego chyba już nigdy nie będę miała - niepowtarzalny:shake::loveu::loveu::loveu:[/quote] No właśnie, ja drugiego Necika tez już nie znajdę... :evil_lol::razz: śmieci nei zbiera, słucha się, nie bałagani (oprócz czytania gazet) i w ogóle... [url]http://images23.fotosik.pl/109/3aca1660be6d3e69.jpg[/url] Świetne :). [url]http://images26.fotosik.pl/108/1495cb71ad77378f.jpg[/url] :loveu: Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Karolina_Nett']No właśnie, ja drugiego Necika tez już nie znajdę... :evil_lol::razz: śmieci nei zbiera, słucha się, nie bałagani (oprócz czytania gazet) i w ogóle...[quote/] No właśnie - to jedyna wada Gordona - czyta wszystko co popadnie - taki uczony cholernik chce być:evil_lol::evil_lol::diabloti::razz: Quote
monita Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Wy tu o avkach, a Gassira podbija ringi :razz: Quote
weszka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Jak w Poznaniu???????? Żadnych wieści jeszcze????? Quote
ariss Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Zaraz wstawie jakieś fotki;) Gassula wystawiana nie była-my tylko towarzysko się tam wybraliśmy no i na fryzowanie:eviltong: Było nas sporo flavagowców Carmen-Cacib trafił na jej konto,Frida,Diego w klasie championów był 3,a Dino(EL Passo)skończył championat Polski,no i 2 niewystawiane maluchy Gassula i Gaucho. Quote
ariss Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/41/80b80bb52c32227a.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/111/4a5614be354290c6.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/111/9fd0ce21603f6636.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/111/0756dd368f8b9b39.jpg[/IMG][/URL] Quote
ariss Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 reszta fotek później bo teraz niestety musze uciekać Quote
Recommended Posts