Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']nie widzialam tych psow jakos specjalnie strzyzonych zawsze maja taka dluga,no chyba ,ze trzeba obciac....moj Agent teraz strasznie szybko sie koltuni,troszke oszukalam i poobcinalam go to znaczy wyrzadzilam mu troszke wloski,ale tak zeby nie bylo widac;);)[/quote]

Wkońcu cały ich urok to ta piękna szata:loveu:
Ale taki ostrzyżony też by mógł śmiesznie wyglądać:evil_lol:
Kiedyś praktycznie były niespotykane,a teraz coraz więcej tych cudnych mordek można spotkać;)

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natija']wiesz tak sobie mysle ,ze jakby briarda obciac tak jak sznalcerka to by wygladal bardzo podobnie tylko by mial inny kolorek;);)[/quote]

a jaki orginalny:loveu:
ale bym chciała takiego zobaczyć;):loveu::evil_lol:-jeszcze bym się zakochała:evil_lol:;)

Posted

[quote name='natija']hihih kiedys moze wyprobuje;);)[/quote]

to odrazu fotkę chcę:evil_lol:

Ja znalazłam takiego po wizycie u fryzjera,ale nie podoba mi się :shake:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/130/40b372f1ad5ecda4.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Fuga***'][B][COLOR=seagreen]Wspaniałych świąt i takiego samego Nowego Roku[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]życzą ciepło[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]Magda & Fuga[/COLOR][/B][/quote]

Dziękuję ślicznie:loveu:

zapakuj w piękną paczuszkę mizianko dla małej i ma leżeć pod choinką i czekać na swoją kolej;)

[quote name='natija']jutro jade z Agentem do weta caly czas sie drabie,myslalam na poczatku,ze jest brudny dlatego,ale okapalam i dalej sie drapie pchel tez nie ma,....[/quote]

jakaś alergia pewnie:roll:a może nabiału ostatnio więcej jadł?

Posted

[quote name='natija']nabialu nie daje mu prawie wcale,sama juz nie wiem co to moze byc...jak go czesalam to mial cos takiego podobnego do luperzu...[/quote]

takie coś podobnego do łupieżu to psy mają np.po dużym stresie!ale nie wiem czy wtedy się drapią:roll:

napewno to nic poważnego;)

Posted

[quote name='Julix']Tego nie widzialam :loveu: :loveu::loveu:[/quote]

bo ja tak na zmianę wklejałam i Tobie trafiła się ta druga:evil_lol:
ale obie do Ciebię ślę:loveu:;)

Posted

Witajcie dziewczynki! Czy Ty Gassirowa Pańcio nie jesteś przypadkiem dzisiejszą solenizantką - Ewą :cool3:???? Tak coś mi się wydaje... NO WIĘC IMIENINOWEGO NAJLEPSZEGO :loveu:

Posted

[quote name='Karolina_Nett']Wesołych, kartka u mnie bo mnie o spam oskarżyli jak kartkę wkleiłam :shake:.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9152821&postcount=547[/URL][/quote]

:crazyeye:

[quote name='chester07']dziękuję bardzo ;*
biorę drugi, bo pierwszy za szeroki :eviltong: ale obydwa cudne :loveu:
mam nadzieję że się nie obrazisz jak dorobię napis?[/quote]

mam problem ze zmniejszaniem,ale po świętach zmniejszę jeśli wolisz pierwszy;)
Pewnie,że nie:lol:!!!!!!!!!!!
Moje banerki można korygować do woli:evil_lol:

[quote name='weszka']Witajcie dziewczynki! Czy Ty Gassirowa Pańcio nie jesteś przypadkiem dzisiejszą solenizantką - Ewą :cool3:???? Tak coś mi się wydaje... NO WIĘC IMIENINOWEGO NAJLEPSZEGO :loveu:[/quote]

Jak mi niesamowicie miło:loveu:
Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Olusia']Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :loveu::cool3:

:Rose::Rose::Rose:
:cunao:[/quote]

DZiękuję bardzo:loveu: to ja życzę pięknych prezentów:lol:

Posted

od wczoraj nagadaliście tutaj 5 stron :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='eria']od wczoraj nagadaliście tutaj 5 stron :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]

Trzeba było się jakoś zrelaksować bo tych męczących przygotowanich świątecznych:evil_lol: