ariss Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='natija']nie widzialam tych psow jakos specjalnie strzyzonych zawsze maja taka dluga,no chyba ,ze trzeba obciac....moj Agent teraz strasznie szybko sie koltuni,troszke oszukalam i poobcinalam go to znaczy wyrzadzilam mu troszke wloski,ale tak zeby nie bylo widac;);)[/quote] Wkońcu cały ich urok to ta piękna szata:loveu: Ale taki ostrzyżony też by mógł śmiesznie wyglądać:evil_lol: Kiedyś praktycznie były niespotykane,a teraz coraz więcej tych cudnych mordek można spotkać;) Quote
natija Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 wiesz tak sobie mysle ,ze jakby briarda obciac tak jak sznalcerka to by wygladal bardzo podobnie tylko by mial inny kolorek;);) Quote
ariss Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='natija']wiesz tak sobie mysle ,ze jakby briarda obciac tak jak sznalcerka to by wygladal bardzo podobnie tylko by mial inny kolorek;);)[/quote] a jaki orginalny:loveu: ale bym chciała takiego zobaczyć;):loveu::evil_lol:-jeszcze bym się zakochała:evil_lol:;) Quote
natija Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 jutro jade z Agentem do weta caly czas sie drabie,myslalam na poczatku,ze jest brudny dlatego,ale okapalam i dalej sie drapie pchel tez nie ma,.... Quote
ariss Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='natija']hihih kiedys moze wyprobuje;);)[/quote] to odrazu fotkę chcę:evil_lol: Ja znalazłam takiego po wizycie u fryzjera,ale nie podoba mi się :shake: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/130/40b372f1ad5ecda4.jpg[/IMG][/URL] Quote
ariss Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Fuga***'][B][COLOR=seagreen]Wspaniałych świąt i takiego samego Nowego Roku[/COLOR][/B] [B][COLOR=seagreen]życzą ciepło[/COLOR][/B] [B][COLOR=seagreen]Magda & Fuga[/COLOR][/B][/quote] Dziękuję ślicznie:loveu: zapakuj w piękną paczuszkę mizianko dla małej i ma leżeć pod choinką i czekać na swoją kolej;) [quote name='natija']jutro jade z Agentem do weta caly czas sie drabie,myslalam na poczatku,ze jest brudny dlatego,ale okapalam i dalej sie drapie pchel tez nie ma,....[/quote] jakaś alergia pewnie:roll:a może nabiału ostatnio więcej jadł? Quote
natija Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 nabialu nie daje mu prawie wcale,sama juz nie wiem co to moze byc...jak go czesalam to mial cos takiego podobnego do luperzu... Quote
ariss Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='natija']nabialu nie daje mu prawie wcale,sama juz nie wiem co to moze byc...jak go czesalam to mial cos takiego podobnego do luperzu...[/quote] takie coś podobnego do łupieżu to psy mają np.po dużym stresie!ale nie wiem czy wtedy się drapią:roll: napewno to nic poważnego;) Quote
natija Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 no mam nadzieje,ze to nic powaznego,jutro sie dowiem.... Quote
ariss Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='natija']no mam nadzieje,ze to nic powaznego,jutro sie dowiem....[/quote] To odrazu napisz,żeby nas uspokoić;) Quote
JIM Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [QUOTE][url]http://images25.fotosik.pl/129/eb12430267a83c1e.jpg[/url][/QUOTE] Tego nie widzialam :loveu: :loveu::loveu: Quote
ariss Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Julix']Tego nie widzialam :loveu: :loveu::loveu:[/quote] bo ja tak na zmianę wklejałam i Tobie trafiła się ta druga:evil_lol: ale obie do Ciebię ślę:loveu:;) Quote
ariss Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='natija']napisze:):):)[/quote] a spróbuj zapomnieć:mad:;) Quote
Karolina_Nett Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych, kartka u mnie bo mnie o spam oskarżyli jak kartkę wkleiłam :shake:. [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9152821&postcount=547[/url] Quote
Avaloth Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 dziękuję bardzo ;* biorę drugi, bo pierwszy za szeroki :eviltong: ale obydwa cudne :loveu: mam nadzieję że się nie obrazisz jak dorobię napis? Quote
weszka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Witajcie dziewczynki! Czy Ty Gassirowa Pańcio nie jesteś przypadkiem dzisiejszą solenizantką - Ewą :cool3:???? Tak coś mi się wydaje... NO WIĘC IMIENINOWEGO NAJLEPSZEGO :loveu: Quote
ariss Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Karolina_Nett']Wesołych, kartka u mnie bo mnie o spam oskarżyli jak kartkę wkleiłam :shake:. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9152821&postcount=547[/URL][/quote] :crazyeye: [quote name='chester07']dziękuję bardzo ;* biorę drugi, bo pierwszy za szeroki :eviltong: ale obydwa cudne :loveu: mam nadzieję że się nie obrazisz jak dorobię napis?[/quote] mam problem ze zmniejszaniem,ale po świętach zmniejszę jeśli wolisz pierwszy;) Pewnie,że nie:lol:!!!!!!!!!!! Moje banerki można korygować do woli:evil_lol: [quote name='weszka']Witajcie dziewczynki! Czy Ty Gassirowa Pańcio nie jesteś przypadkiem dzisiejszą solenizantką - Ewą :cool3:???? Tak coś mi się wydaje... NO WIĘC IMIENINOWEGO NAJLEPSZEGO :loveu:[/quote] Jak mi niesamowicie miło:loveu: Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Olusia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :loveu::cool3: :Rose::Rose::Rose: :cunao: Quote
ariss Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Olusia']Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :loveu::cool3: :Rose::Rose::Rose: :cunao:[/quote] DZiękuję bardzo:loveu: to ja życzę pięknych prezentów:lol: Quote
Karolina_Nett Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 A my z Necikiem też prezentów - i na gwiazdkę i imieninowe :evil_lol:. Quote
ariss Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Karolina_Nett']A my z Necikiem też prezentów - i na gwiazdkę i imieninowe :evil_lol:.[/quote] :smilecol::tree1::laola::cunao::loveu: Quote
eria Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 od wczoraj nagadaliście tutaj 5 stron :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
ariss Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='eria']od wczoraj nagadaliście tutaj 5 stron :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] Trzeba było się jakoś zrelaksować bo tych męczących przygotowanich świątecznych:evil_lol: Quote
Recommended Posts