Luzia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ja na zakupy to nawet do stolicy mam za daleko muszę w tej dziurze robić a wybór u nas jak za komuny :angryy: Quote
Olusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Pod względem zakupów, również bym chciała w Warszawie mieszkać :) W Radomiu jest nawet wybór co do prezentów świątecznych i artykułów dla psów (choć tego znacznie mniej :angryy:) Zoolog mam prawie pod nosem, dosłownie kilka kroków od domu :) Ale nie zawsze wszystko co chcę jest :angryy:. Ostatnio zauważyłam, że osiedlowy zoolog wzbogacił sie o różne przydatne rzeczy, np. smycze automatyczne, świetne zabawki (np. piłka ze sznurem - mocna), nowe obróżki i smycze (może nie Rogz, ale nawet fajne), pęsety do wyciągania kleszczy, dużo smakołyków, kosmetyki Hery. Także dla psa coś ciekawego pod choinką się znajdzie ;) Quote
natija Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 zakupy widze sie szykuja,ja narazie mam marchewe dla Agentosa a w Polsce kupie reszte:) Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Byłam u Ciebie Gassi, ale pogadamy później, bo teraz lecę do siebie wklejać foty z Wilna:diabloti: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Paulinaaa']Ty to i tak masz szczęscie, ze mieszkasz w Warszawie, ja jak mi się cos umyśli to w mojej dziurze nic nie kupi, a przeciez nie będe ciągle do stolicy jezdzic.. :shake: Powodzenia na zakupach![/quote] Zakupy odwalone;) Ale prezenty dla Gassuli mi się najbardziej podobają:evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']Ja na zakupy to nawet do stolicy mam za daleko muszę w tej dziurze robić a wybór u nas jak za komuny :angryy:[/quote] to się tak wydaje-sklepów może jest dużo,ale żeby jakieś super rzeczy były to bym nie powiedziała:shake: [quote name='Olusia']Pod względem zakupów, również bym chciała w Warszawie mieszkać :) W Radomiu jest nawet wybór co do prezentów świątecznych i artykułów dla psów (choć tego znacznie mniej :angryy:) Zoolog mam prawie pod nosem, dosłownie kilka kroków od domu :) Ale nie zawsze wszystko co chcę jest :angryy:. Ostatnio zauważyłam, że osiedlowy zoolog wzbogacił sie o różne przydatne rzeczy, np. smycze automatyczne, świetne zabawki (np. piłka ze sznurem - mocna), nowe obróżki i smycze (może nie Rogz, ale nawet fajne), pęsety do wyciągania kleszczy, dużo smakołyków, kosmetyki Hery. Także dla psa coś ciekawego pod choinką się znajdzie ;)[/quote] oj Radom nie taki zły pod względem zakupowym;) [quote name='natija']zakupy widze sie szykuja,ja narazie mam marchewe dla Agentosa a w Polsce kupie reszte:)[/quote] marchewa też dobra:evil_lol: [quote name='Doginka']Byłam u Ciebie Gassi, ale pogadamy później, bo teraz lecę do siebie wklejać foty z Wilna:diabloti:[/quote] no jak foty to wybaczam;) Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jestem, ale baaaaaaaaardzo źle się czuję:-( - chyba łapie mnie jakieś grypsko:angryy: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='eria']jakie masz prezenty dla Gassi ???[/quote] -świńskie ucho które tak uwielbia(już je chamka wyczuła i mojej torebki na krok nie odstępuje:roll: -piłeczke z dziurami co ją można gnieść i się do tego tak fajnie odbija:cool3: -pomarańczowego, długiiiiiiiego,piszczącego misia (coś w stylu kury)-coś czuje,że to będzie jej ulubiona zabawka,bo z kurą jeszcze nic nie wygrało:evil_lol: [quote name='Doginka']Jestem, ale baaaaaaaaardzo źle się czuję:-( - chyba łapie mnie jakieś grypsko:angryy:[/quote] bidoooooooo Ty!!!!!!!!!! Herbatka z miodem i pod ciepłą pieżynke.... Quote
eria Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 moje też dostaną świńskie uszy ! po dwie sztuki każdy ! W piątek muszę kupić :p no i dostały nową piłeczkę, Foxi obróżkę, Kreon jutro dostanie nowe michy -co się nikt już nie uczepi że za małe ma! jednym słowem - na prezenty dla rodziny już nie zostanie :diabloti: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='eria']moje też dostaną świńskie uszy ! po dwie sztuki każdy ! W piątek muszę kupić :p no i dostały nową piłeczkę, Foxi obróżkę, Kreon jutro dostanie nowe michy -co się nikt już nie uczepi że za małe ma! jednym słowem - na prezenty dla rodziny już nie zostanie :diabloti:[/quote] ile pięknych prezentów:loveu: a Gassula nie lubi pić z czarnych misek.Omija je szerokim łukiem:evil_lol:to jest dopiero Fobia:roll: Quote
Paulina. Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Moja dostanie legowisko.. (o ile dojdzie..:angryy:) :loveu: Czekam juz jakies 10 dni :roll: I własnie musze pomyślec nad jakimś smierdziuszkiem typu ucho.. Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Paulinaaa']Moja dostanie legowisko.. (o ile dojdzie..:angryy:) :loveu: Czekam juz jakies 10 dni :roll: I własnie musze pomyślec nad jakimś smierdziuszkiem typu ucho..[/quote] Myślę,że ze śmierdziucha ucieszy się najbardziej:evil_lol: Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='gassira'].....bidoooooooo Ty!!!!!!!!!! Herbatka z miodem i pod ciepłą pieżynke....[/quote] Boli mnie gardło:-( A moje burki dostaną po smacznej kości wędzonej:diabloti: Pod pieżynkę pójdę, ale najpierw wezmę się za wrzucenie fot z wystawy, bo jak na razie to tylko po innych galeriach się wałęsam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Doginka']Boli mnie gardło:-( A moje burki dostaną po smacznej kości wędzonej:diabloti: Pod pieżynkę pójdę, ale najpierw wezmę się za wrzucenie fot z wystawy, bo jak na razie to tylko po innych galeriach się wałęsam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] oj Ty dobry duszku:lol:po innych biegasz a o siebie nie dbasz:shake:. Płukanko solne polecam-zniszczyć zaraza w zarodku:mad:.I to jeszczę dziś:diabloti: Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Bo jak nie wstawię fot, to kto zechce mnie odwiedzić oprócz Ciebie:diabloti::loveu: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Doginka']Bo jak nie wstawię fot, to kto zechce mnie odwiedzić oprócz Ciebie:diabloti::loveu:[/quote] a już miałam pisać,że ja:evil_lol:no i co ja mam teraz wymyśleć:roll: Quote
AnkaG Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Daj żwacza. Od samego smrodku można paść trupem. :evil_lol: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='AnkaG']Daj żwacza. Od samego smrodku można paść trupem. :evil_lol:[/quote] a fujjjjjjjjjjjjjjjj............. Jakie miłe święta zamiast pięknego zapachu choinki w domu roznosiłby się "zapach" gryzaków.........:evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Moje dzisiaj koo zjadły - wracałam do domu samochodem z otwartym oknem i szlikiem na nosie. :mad: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='AnkaG']Moje dzisiaj koo zjadły - wracałam do domu samochodem z otwartym oknem i szlikiem na nosie. :mad:[/quote] hahahah.rozumiem Cię:evil_lol:moja taki psikus jakieś 3 dni temu mi zrobiła-gównojad jeden:angryy:.Ale jak jej wyszorowałam mordę to powinno się jej już odechcieć-nadzieja zawsze umiera ostatnia:evil_lol:;) Quote
ariss Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Witanko;) zapraszam do oglądania:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/84/ad0641a86a300a1e.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/129/fab6698cca87da39.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/84/0eac5eb4495cd4a5.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/83/c85e58f7b49a521f.jpg[/IMG][/URL] Quote
Luzia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [URL]http://images26.fotosik.pl/129/fab6698cca87da39.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [url]http://images34.fotosik.pl/83/c85e58f7b49a521f.jpg[/url] Tam jest Twój numer ??:D Quote
ariss Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Luzia&Funia'] Tam jest Twój numer ??:D[/quote] a jest:evil_lol: tylko pytanie,który-bo są 2;) Quote
eria Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [URL]http://images26.fotosik.pl/129/fab6698cca87da39.jpg[/URL] ale ona jest bossssska :loveu::loveu::loveu: a grzywka w mgnieniu oka rośnie !!! :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts