Tiesto_kennel Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Do każdego po trochu... Ewcia pieknie ci te czarne paskudy wyrosły. I na Twoich fotkach takie dorosłe :D Widać że za dobrze z nimi miałaś, jak by Ci taka banda zdemolowała dom to w te pędy byś wszystkie wydała i wysprzedała :D :D A średniaczki miewają pomysły ;) Quote
Doginka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ewa, szybko przyleciałam poprzytulać Cię:buzi:Ja myślę, że dokonałaś słusznego wyboru:glaszcze: Ja już wiem, która została, ale niech Wam Ewa sama o tym oznajmi;-) Quote
ariss Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='kaho']No, ale z ta 'brzydka' to juz przegielas :evil_lol:;).[/QUOTE] sama może zobaczysz 11 grudnia:razz: [quote name='klaudusia0219']eee tam grube nici :P ważne, że się uda :p a ja to bym chczciała wiedzieć .... która zostaje :D[/QUOTE] zaraz się dowiesz:lol: [quote name='Tiesto_kennel']Do każdego po trochu... Ewcia pieknie ci te czarne paskudy wyrosły. I na Twoich fotkach takie dorosłe :D Widać że za dobrze z nimi miałaś, jak by Ci taka banda zdemolowała dom to w te pędy byś wszystkie wydała i wysprzedała :D :D A średniaczki miewają pomysły ;)[/QUOTE] Dzięki:) to jeszcze maluchy, widać to na zdjęciach z dworu, najstarzej wychodzą na tych domowych, ze stołu trymerskiego;) Na szczęście dom jest zdemolowany przez ekipę remontową i miot zrobiliśmy w domku gościnnym, szkoda mi było drewnianej podłogi więc daliśmy w pokojach wykładzinę, która solidnie ucierpiała, dwie listwy również mają ślady zębów, bluza dziury no i pierwsza buda Gassiry nadaje się do wywalenia, ale nadgryziona nie jest:evil_lol: a tak miałam raj, one właściwie wszystkie są aportujące, tendencji niszczycielskich brak:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Doginka']Ewa, szybko przyleciałam poprzytulać Cię:buzi:Ja myślę, że dokonałaś słusznego wyboru:glaszcze: Ja już wiem, która została, ale niech Wam Ewa sama o tym oznajmi;-)[/QUOTE] Dzięki:loveu: ja myślę, że jaki by nie był byłby słuszny:loveu: tadam tadam tadam [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_9991.jpg[/IMG] kto wie która to? Sylwia siedź cicho;) Quote
NightQueen Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 daj inne zdjęcie bo trudno odgadnąć ale [B]wydaje mi się[/B] że to Keaira? :cool3: Quote
NightQueen Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Justa']A ja wiem a ja wiem ![/QUOTE] teraz to mam wrażenie że ja tylko nie wiem :evil_lol: Quote
Korenia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='NightQueen']teraz to mam wrażenie że ja tylko nie wiem :evil_lol:[/QUOTE] Nie jesteś sama :evil_lol: Ja też nie wiem :( Quote
ariss Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 wiedziała tylko Justa i doginka:razz: ale z nimi mam częstszy kontakt, więc prosze się nie dziwić:diabloti: jeszcze chwile nie zdradzam tajemnicy, później będzie foto pomocnicze:razz: Quote
Culineo Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 ale ja chce wiedzieć wydaje mi się, że to Khagra ... trafiłam ? ;D Quote
eria Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 ale jesteś !!! weź napisz ,ja też nie wiem !! :) Quote
NightQueen Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='klaudusia0219']ja już wiem została Khagra :D:D[/QUOTE] Jak to prawda to mam złamane serce :placz::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 no, zaglądam tu co jakiś czas śledząc zmagania z podjęciem decyzji - widzę,że wreszcie zapadła :-)))) czekam zatem na oficjalne oświadczenie :-) na pewno wybór łatwy nie jest ale dobre to,że każdy będzie ... doskonały :-))) Quote
ariss Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='NightQueen']daj inne zdjęcie bo trudno odgadnąć ale [B]wydaje mi się[/B] że to Keaira? :cool3:[/QUOTE] źle Ci się wydaje:diabloti: [quote name='klaudusia0219']ja już wiem została Khagra :D:D[/QUOTE] dokładnie:loveu: [quote name='NightQueen']Jak to prawda to mam złamane serce :placz::diabloti:[/QUOTE] ja z jednej strony też:roll: [quote name='Od-Nowa']no, zaglądam tu co jakiś czas śledząc zmagania z podjęciem decyzji - widzę,że wreszcie zapadła :-)))) czekam zatem na oficjalne oświadczenie :-) na pewno wybór łatwy nie jest ale dobre to,że każdy będzie ... doskonały :-)))[/QUOTE] jak miło, że nas odwiedziłaś:loveu: muszę kupić nowe obróżki, szczególnie dla małej, nie wiem tylko czy będziesz miała coś dla takiego malucha, jedna chciałabym na tym polarku:loveu::loveu::loveu: a więc jeśli ktoś nie jest jeszcze pewny została z nami różyczka czyli Khagra [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_0090-Kopia.jpg[/IMG] Quote
Culineo Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 a to nie Ziutka nie? ;D śliczna i wierzę, że dobrze podjęta "decyzja" ;p Quote
ariss Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='klaudusia0219']a to nie Ziutka nie? ;D śliczna i wierzę, że dobrze podjęta "decyzja" ;p[/QUOTE] każda byłaby dobra:eviltong::diabloti: Quote
Justa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='ariss']a więc jeśli ktoś nie jest jeszcze pewny została z nami różyczka czyli Khagra [url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_0090-Kopia.jpg[/url][/QUOTE] :loveu: Mojaaaa śliczna ! Quote
Korenia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 A imię zostaje Khagra? [to ten szczylek typ Gass czy ten szalony ?] Quote
Doginka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 A ja milczałam i w nagrodę Rózia do mnie zawita już w piątek:multi: Ewa już planujemy z mamą Menu i szykujemy winko do degustacji:lol:;-) NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ!!!:lol: Quote
Culineo Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 jak teraz jest wiadomo to prosimy nawałnice zdjęć :) :loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 no zaglądam regularnie :cool3: i oficjalnie gratuluję dopsienia - bo życie z 2 jest 2 razy lepsze niż z 1 :lol: co prawda możesz mieć chwilowo zaburzony obraz po odchowaniu maluchów ;) a po obróżki zapraszam ;) 6 coś nowego będzie Quote
ewka i haker Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 to teraz Gass i jej charakterowa kopia w domu będą:) czekam aż bedę mogła ją poznać Quote
weszka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 No i stało się :) Wszystkiego dobrego na nowej dwu-suczej drodze życia :) Quote
Doginka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ewa, ja Ci mówię - od dwóch sznaucerów lepsze są tylko 3:lol:;-) Odliczam dni do piątku:lol: Quote
Recommended Posts