Culineo Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 wyzwanie jest, ale co to by było gdyby od razu miało być łatwo? :) wystawiany będzie :D swój i malucha debiut planuje Głogów, albo Dżonków, może Katowice :P Ja się zastanawiam czy mogę już go normalnie wystawiać, bo nie wiem od ilu lat to jest :P ( mam nadzieje, że moje 14 nie jest za "małe" ) rodzice raczej nie pomogą, bo to ja wychowywałam już sznupcie mini -cioci i amstaffkę- siostry (z nami niestety nie mieszka :( siostra kupiła ja już po wyprowadzzce ;() już nie mogę się doczekać werdyktu, która dzidzia zostanie :P Quote
LeCoyotte Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='ariss'] Keaira ma lepszą głowę, szyje i front, jest mocniejsza, Khagra ma lepszy ogon, kąty i budowę ale jest drobna, z resztą urodziła się najmniejsza;) [/quote] Keaira to ziuta, a Khagra to róża?:hmmmm: [quote] a to już ja z mamuśką http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/meGass-1.jpg[/IMG][/QUOTE] Mamuśka nawet jak stoi na dwóch nogach to jest piękna Quote
weszka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 No niezłego ochroniarza ma twój mały słodki synek! A mamusia w formie na 100%! Nie widać, że bandę odchowała. Super! Quote
Doginka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Super formę mają obie - i mamusia i ludzka babcia Ariss:roflt::loveu: A Kaiross ma extra wujcia i na pewno szybciej się wszystkiego nauczy od dorosłego psa, pod warunkiem, że ten dorosły jest dobrze ułożony;-) Czy Kaiross to mój niebieski piesek, który właśnie się rodził jak rozmawiałyśmy przez telefon?:hmmmm: Quote
Tekla64 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 no tyle sie podzialo!!! straznik -bomba pancia z mauska- ekstra a dylemat dalej zostal , chyba ze ino nas trzymasz w niepewnosci hihihi Quote
ariss Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='eria']Noooo Kairossowi nikt nie podskoczy teraz![/QUOTE] jest gość, może zadzierać nosa:evil_lol: [quote name='Bonsai']Racja. Ja miałam może nieco inną sytuacją, bo z DT wydawałam już podrośniętego, bardziej świadomego psa. I jak go odwiedziłam to mnie poznał i chciał iść ze mną... A domek ma naprawdę bardzo dobry, ma ciepłych, oddanych mu ludzi, którzy cały czas chętnie chłoną wiedzę na temat psów.[/QUOTE] każde rozstanie jest trudne, miałam już kilka chwil zwątpienia, ale teraz jest ok. Domki okazują się fajniusie, jak tak zostanie będę spokojna. [quote name='klaudusia0219']wyzwanie jest, ale co to by było gdyby od razu miało być łatwo? :) wystawiany będzie :D swój i malucha debiut planuje Głogów, albo Dżonków, może Katowice :P Ja się zastanawiam czy mogę już go normalnie wystawiać, bo nie wiem od ilu lat to jest :P ( mam nadzieje, że moje 14 nie jest za "małe" ) rodzice raczej nie pomogą, bo to ja wychowywałam już sznupcie mini -cioci i amstaffkę- siostry (z nami niestety nie mieszka :( siostra kupiła ja już po wyprowadzzce ;() już nie mogę się doczekać werdyktu, która dzidzia zostanie :P[/QUOTE] z sznaucerem nigdy nie jest łatwo:diabloti: [quote name='LeCoyotte']Keaira to ziuta, a Khagra to róża?:hmmmm: Mamuśka nawet jak stoi na dwóch nogach to jest piękna[/QUOTE] dokładnie tak:razz: mamuśka to jest moim największym oczkiem w głowie:loveu: [quote name='weszka']No niezłego ochroniarza ma twój mały słodki synek! A mamusia w formie na 100%! Nie widać, że bandę odchowała. Super![/QUOTE] mamuśce suciorki już dawno się wchłonęły, ale jest taka nabita jak robokop:evil_lol: [quote name='Doginka']Super formę mają obie - i mamusia i ludzka babcia Ariss:roflt::loveu: A Kaiross ma extra wujcia i na pewno szybciej się wszystkiego nauczy od dorosłego psa, pod warunkiem, że ten dorosły jest dobrze ułożony;-) Czy Kaiross to mój niebieski piesek, który właśnie się rodził jak rozmawiałyśmy przez telefon?:hmmmm:[/QUOTE] Mi to by się przydała jakaś szybka dieta cud! znam nawet jedną, chcesz schudnąć nie żryj tyle:diabloti: ale ta zdecydowanie mi nie pasuje:evil_lol: wujcio nie mieszka w domu z Kairosskiem, to było ich pierwsze spotkanie. na pewno jest dobrze ułożony, moje diablątko w 3 minuty zdominowalo tego molosa(przynajmniej tak mu się wydaje:evil_lol:)a Hazar zamiast smroda wciągnąć nosem po prostu dał sobie wejść na głowę i ba, chyba instynkt tatusiowy się w nim obudził:evil_lol: a Kaiross to niebieski chłopiec:razz: a dziś moje 3 damesy uskuteczniały szalone gonitwy po ogrodzie, wróciły potwornie szczęśliwe:loveu:, potwornie zmęczone:loveu: i potwornie brudne:mad::diabloti: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1325.jpg[/IMG] [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1369.jpg[/IMG] Quote
ariss Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='Tekla64']no tyle sie podzialo!!! straznik -bomba pancia z mauska- ekstra a dylemat dalej zostal , chyba ze ino nas trzymasz w niepewnosci hihihi[/QUOTE] jeszcze nie zdecydowałam:diabloti: a nawet jakbym zdecydowała to i tak powiem Wam jak jedna z nich pojedzie do nowego domku:diabloti: [quote name='Justa']O, wykąpałaś ją w końcu :diabloti:[/QUOTE] a Ty swoją:diabloti::eviltong::diabloti: ja moją już kilka razy i co z tego, stan nie najgorszego wyglądu i ładnego zapachu jest chwilowy:mad: i prawdopodobnie będzie to trwało dopóki maluchy nie będą załatwiały się całkowicie na dworku:roll: Quote
Justa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='ariss']a Ty swoją:diabloti::eviltong::diabloti: ja moją już kilka razy i co z tego, stan nie najgorszego wyglądu i ładnego zapachu jest chwilowy:mad: i prawdopodobnie będzie to trwało dopóki maluchy nie będą załatwiały się całkowicie na dworku:roll:[/QUOTE] Moja mnie nienawidzi, więc nie wiem kiedy ją wykąpię.. Cóż, takie uroki macierzyństwa ;) Quote
Doginka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ale ja się już za Gasską stęskniłam :loveu: Ślicznie wygląda i na fotach wcale nie widać, że odchowała tyle szczenią:lol: To chyba niedługo razem się wybierzemy na jakiś wystaw;-):hmmmm: Jak mnie zabierzecie oczywiście:modla: Quote
ariss Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 [quote name='Justa']Moja mnie nienawidzi, więc nie wiem kiedy ją wykąpię.. Cóż, takie uroki macierzyństwa ;)[/QUOTE] czytałam u Ciebie, że Galinka sobie coś ubzdurała, kciukam żeby jej szybko przeszło! [quote name='Doginka']Ale ja się już za Gasską stęskniłam :loveu: Ślicznie wygląda i na fotach wcale nie widać, że odchowała tyle szczenią:lol: To chyba niedługo razem się wybierzemy na jakiś wystaw;-):hmmmm: Jak mnie zabierzecie oczywiście:modla:[/QUOTE] moja pierwsza wystawa pewnie będzie w Rzeszowie, będzie też tam Kairos a że TZ ma ferie wtedy, to sobie zrobimy dłuższy wypad w góry:razz: później pewnie Katowice, tam będę musiała odgruzować po zimie Khanzusie:loveu: to są wstępne plany, do konkretnych decyzji mamy jeszcze sporo czasu:lol: Quote
Culineo Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 o to w Katowicach pewnie się spotkamy, bo prawdopodobnie jadę :D pieska odbieram już 4 grudnia :loveu: Quote
kaho Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Po prostu Cuuuudo [URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_8794.jpg[/URL]:loveu: i Wasze zdjecie rownie wspaniale:lol:. Po Gassce rzeczywiscie nie widac, ze odchowala gromade szczylkow - jest jak ta lala :multi: . Czekam z niecierpliwoscia na fotki szalonej trojcy, poki masz jeszcze obie malutkie dziewczynki :cool3:;). Quote
ariss Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='klaudusia0219']o to w Katowicach pewnie się spotkamy, bo prawdopodobnie jadę :D pieska odbieram już 4 grudnia :loveu:[/QUOTE] byłoby super!!!!!!!!!!!:loveu: No to mam nadzieję, że najpóźniej 5 grudnia podasz link do swojej galerii:razz: [quote name='kaho']Po prostu Cuuuudo [URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_8794.jpg[/URL]:loveu: i Wasze zdjecie rownie wspaniale:lol:. Po Gassce rzeczywiscie nie widac, ze odchowala gromade szczylkow - jest jak ta lala :multi: . Czekam z niecierpliwoscia na fotki szalonej trojcy, poki masz jeszcze obie malutkie dziewczynki :cool3:;).[/QUOTE] fotki trójcy ciężko zrobić, wychodzą jakieś rozmazane punkciki:evil_lol: ale mam Keaire [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/Keaira122112010.jpg[/IMG] Kairosska [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/Kairo222112010.jpg[/IMG] i Khagrusie [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_9579.jpg[/IMG] [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/Khagra122112010.jpg[/IMG] [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/Khagra322112010.jpg[/IMG] Quote
Culineo Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 wszystkie maluchy są śliczne a najbardziej K..... :P:P nie zdradze faworytki, bo nie mam :D 5 grudnia będę musiała najpierw się wysilić, żeby nauczyć się wstawiać zdjęcia, a jednocześnie żeby mały nie zasikał mi całego mieszkania ! :diabloti: mama by mnie już do końca zabiła :D "przyprowadzam psa stawiając ją przed faktem dokonanym, to jeszcze jej do tego mieszkanie zniszczy!" :eviltong::mad: Quote
Kashdog Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 No genialne one są obydwie :loveu::loveu: Współczuje Ci, ze musisz dokonać tego trudnego wyboru, którą zostawić... Quote
Culineo Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 nikt nic nie pisze, a ja czekam na info i fotki ...;( Quote
Tekla64 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 my tez czekamy na ostateczny wynik losowania ja sie nie znam wiec nawet nie probuje zabierac glosu ale fotki sa rewelacyjne , obie dla mnie sa pikne i czekam tyz na nowe fotki drapanka dla zwierazkow Quote
kaho Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='ariss']fotki trójcy ciężko zrobić, wychodzą jakieś rozmazane punkciki:evil_lol: ale mam Keaire, Kairosska i Khagrusie [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/Khagra322112010.jpg[/IMG][/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: [quote name='klaudusia0219'] ...."przyprowadzam psa stawiając ją przed faktem dokonanym,..... ":eviltong::mad:[/QUOTE] Widze, ze mamy w gronie istna ryzykantke :evil_lol:;):lol:. A o wybor Ariss jestem spokojna ;) -przeciez i tak zostanie najlepsza, najladniejsza i najkochansza ;):lol:. Quote
ariss Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='klaudusia0219']wszystkie maluchy są śliczne a najbardziej K..... :P:P nie zdradze faworytki, bo nie mam :D 5 grudnia będę musiała najpierw się wysilić, żeby nauczyć się wstawiać zdjęcia, a jednocześnie żeby mały nie zasikał mi całego mieszkania ! :diabloti: mama by mnie już do końca zabiła :D "przyprowadzam psa stawiając ją przed faktem dokonanym, to jeszcze jej do tego mieszkanie zniszczy!" :eviltong::mad:[/QUOTE] no odważnie, mam nadzieję że mama marzy o olbrzymku:eviltong: ja tam sobie niepełnoletniej bym szczeniaka nie sprzedała, szczególnie jakby miała być to niespodzianka dla rodziców:diabloti: ale trzymam kciuki, żeby mama oszalała z radości:loveu: [quote name='Kashdog']No genialne one są obydwie :loveu::loveu: Współczuje Ci, ze musisz dokonać tego trudnego wyboru, którą zostawić...[/QUOTE] powiem Wam, że im dłużej te maluchy są u mnie tym trudniej się rozstać, będzie obustronny płacz... [quote name='klaudusia0219']nikt nic nie pisze, a ja czekam na info i fotki ...;([/QUOTE] taka pogoda, że fotek nie mam:shake: [quote name='Tekla64']my tez czekamy na ostateczny wynik losowania ja sie nie znam wiec nawet nie probuje zabierac glosu ale fotki sa rewelacyjne , obie dla mnie sa pikne i czekam tyz na nowe fotki drapanka dla zwierazkow[/QUOTE] jutro lub jeszcze dziś postaram się zrobić jakieś zdjęcia:razz: [quote name='kaho']:loveu::loveu::loveu: A o wybor Ariss jestem spokojna ;) -przeciez i tak zostanie najlepsza, najladniejsza i najkochansza ;):lol:.[/QUOTE] No właśnie:loveu: choćby była brzydka, niegrzeczna, denerwująca, złośliwa i niszczycielska to tak jak mówisz będzie najpiękniejsza i najkochańsza:loveu: Quote
Culineo Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ryzykantka, ryzykantka :P mama i tata lubią (tata kocha) sznaucery :D to nie mi sprzedają tylko jadę tam z babcia, albo pełnoletnią siostrą-którą w to wplątałam (przyjeżdża specjalnie z Wa-wy :diabloti:)-także nie jest źle :] doczekać się już nie mogę :loveu::loveu::loveu: galeria :loveu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/196990-CzaRRna-galeria-mojego-olbrzymka-D[/url] Quote
Doginka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ewa zazdroszczę Ci;-) Ja niestety chyba jestem zmuszona skończyć z wystawami:-( Quote
ariss Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='klaudusia0219']ryzykantka, ryzykantka :P mama i tata lubią (tata kocha) sznaucery :D to nie mi sprzedają tylko jadę tam z babcia, albo pełnoletnią siostrą-którą w to wplątałam (przyjeżdża specjalnie z Wa-wy :diabloti:)-także nie jest źle :] doczekać się już nie mogę :loveu::loveu::loveu: galeria :loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196990-CzaRRna-galeria-mojego-olbrzymka-D[/URL][/QUOTE] to wszystko jest grubymi nićmi szyte:evil_lol: zaraz idę Was odwiedzić:razz: [quote name='Doginka']Ewa zazdroszczę Ci;-) Ja niestety chyba jestem zmuszona skończyć z wystawami:-([/QUOTE] Żałuje że już się nie zapisałam na zimową, ale może pojadę z Wam kibicować z moim smarkaczem:lol: Ale mam doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro do nowego domku jedzie moja miłość, jestem rozdarta na maksa:-( ale już nie mogę tego odwlekać, bo będzie coraz gorzej:-( a na dobranoc dzisiejsza lekko zimowa Khagrusia [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_9792-Kopia.jpg[/IMG] Quote
kaho Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='ariss']No właśnie:loveu: choćby była brzydka, niegrzeczna, denerwująca, złośliwa i niszczycielska to tak jak mówisz będzie najpiękniejsza i najkochańsza:loveu:[/QUOTE] No, ale z ta 'brzydka' to juz przegielas :evil_lol:;). Quote
Culineo Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 eee tam grube nici :P ważne, że się uda :p a ja to bym chczciała wiedzieć .... która zostaje :D Quote
Recommended Posts