ariss Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 [quote name='Doginka']Ewa prosiłaś nas o radę, więc napisałam co myślę, ale nie mam zamiaru Cię krytykować. Każdy robi po swojemu;-)[/QUOTE] chyba mnie odbierasz przez pryzmat rozmowy u Justy;) zupełnie nie potrzebnie! każdą radę cenię i uważam, że masz rację i tez by zrobiła tak jak podałaś na pierwszym przykładzie(wyszło mi to nieco inaczej, ale dlatego szukałam rady)! pewnie będę musiała się dostosować do tego co będą chcieli inni i też byłam ciekawa co o tym myślicie. Quote
Elitesse Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 dla mnie ta Kuga jest dlugawa i jakbys jej nie ostrzygla to taka bedzie i ma strasznie dziwnie ustawione te tylne konczyny - bez katowania, jak tam zostawisz duzo wlosa to jeszcze bardziej to uwydatnisz Quote
NightQueen Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [URL="http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3390-Kopia-Kopia2-Kopia.jpg"]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3390-Kopia-Kopia2-Kopia.jpg :loveu:[/URL] Witam ;) Oglądałam waszą stronę ostatnio, nie wiedziałam że Gassi już się tylu tytułów dorobiła, no i że planujecie szczeniaczki :loveu: z niecierpliwością będę tego oczekiwać :evil_lol: A co do fryzury to wg. mnie jest fajnie, tyle że ja się nie specjalizuje w sznupach :p Quote
despera Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Witam się i GRATULUJĘ!!! Supr osiągnięcie:D [URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/4-12.jpg[/URL] przepiękne:loveu: Quote
ariss Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 [quote name='Elitesse']dla mnie ta Kuga jest dlugawa i jakbys jej nie ostrzygla to taka bedzie i ma strasznie dziwnie ustawione te tylne konczyny - bez katowania, jak tam zostawisz duzo wlosa to jeszcze bardziej to uwydatnisz[/QUOTE] tak Kuga jest długa, było to już widać jak była szczeniakiem, ale co innego zadecydowało o jej wyborze;) Ona na tym zdjęciu stoi na trzech łapach, może dlatego masz takie wrażenie. [quote name='smallpati'][URL="http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3390-Kopia-Kopia2-Kopia.jpg"]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3390-Kopia-Kopia2-Kopia.jpg :loveu:[/URL] Witam ;) Oglądałam waszą stronę ostatnio, nie wiedziałam że Gassi już się tylu tytułów dorobiła, no i że planujecie szczeniaczki :loveu: z niecierpliwością będę tego oczekiwać :evil_lol: A co do fryzury to wg. mnie jest fajnie, tyle że ja się nie specjalizuje w sznupach :p[/QUOTE] ja też z niecierpliwością będę oczekiwać tych szczeniaków, a ile przy tym stresu będzie:evil_lol: [quote name='despera']Witam się i GRATULUJĘ!!! Supr osiągnięcie:D [URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/4-12.jpg[/URL] przepiękne:loveu:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Bardzo chciałam ukończyć Intera przed kryciem i udało się:multi: Quote
Elitesse Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='ariss'] Ona na tym zdjęciu stoi na trzech łapach, może dlatego masz takie wrażenie. [/QUOTE] ona na kazdym zdjeciu tak wyglada jakby miala 'krowie' tylne nogi nie umiem tego slowami okreslic generalnie jakby ja przeciac w pol to przod ma fajny ale tyl juz nie Quote
eria Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 kto będzie wybrankiem Gass ? Albo inaczej - czy znalazłaś godnego psa już ? :) Quote
NightQueen Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 No ja się nie dziwie że będziesz się stresować, w końcu nie pierwszy raz się zostaje babcią :D Quote
ariss Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 [quote name='Elitesse']ona na kazdym zdjeciu tak wyglada jakby miala 'krowie' tylne nogi nie umiem tego slowami okreslic generalnie jakby ja przeciac w pol to przod ma fajny ale tyl juz nie[/QUOTE] nie ma psów idealnych, każdy ma swoje wady i zalety;) [quote name='eria']kto będzie wybrankiem Gass ? Albo inaczej - czy znalazłaś godnego psa już ? :)[/QUOTE] pewnie, że znalazłam:razz: choć nie było łatwo:diabloti: nic mi się cholera nie podobało, a jak już mi się podobało to albo dawno z TM, albo ma wady których nie chce mieć u siebie:roll: jedyne co mogę teraz zdradzić to to, że przyjeżdża do nas ze Stanów:razz: więc jeśli kogoś interesuje typ niemiecki to u mnie go nie znajdzie:diabloti: [quote name='smallpati']No ja się nie dziwie że będziesz się stresować, w końcu nie pierwszy raz się zostaje babcią :D[/QUOTE] nie pierwszy raz:hmmmm::diabloti: Kuga [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3067-Kopia2.jpg[/IMG] Quote
eria Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 ze stanów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tak sądziłam że w Polsce to na pewno nie znajdziesz nic co by Ciebie usatysfakcjonowało :evil_lol: i wcale się nie dziwię, ale żeby aż USA hihihi;) czekam niecierpliwie aż nam tego szczęściarza przedstawisz! Quote
NightQueen Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [QUOTE]nie pierwszy raz[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/gruebel.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG] [/QUOTE]Nie? Coś przegapiłam? :oops: Quote
ariss Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 [quote name='eria']ze stanów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tak sądziłam że w Polsce to na pewno nie znajdziesz nic co by Ciebie usatysfakcjonowało :evil_lol: i wcale się nie dziwię, ale żeby aż USA hihihi;) czekam niecierpliwie aż nam tego szczęściarza przedstawisz![/QUOTE] w Polsce to zdecydowanie nie ma czym kryć:shake: i jakoś nie zapowiada się żeby to uległo zmianie:roll: Ja szukałam partnera dla Gass chyba z 8 miesięcy studiując rodowody, przeglądając dzieci po tych reproduktorach jakie mnie interesowały, starałam się jak najwięcej dowiedzieć o wadach jakie mają. Znalazłam około 4 reproduktorów których zdecydowanie chciałabym użyć. Więc jeśli kiedyś będę znów kryła to drogę poszukiwań mam już przetartą;) [quote name='smallpati']Nie? Coś przegapiłam? :oops:[/QUOTE] nic nie przegapiłaś:diabloti: ale ja babcią nie będę tak szybko:diabloti: raczej mamą chrzestną:eviltong: Quote
Justa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ewuń wiesz już coś na temat wtorku? Bo ja się szykuję z moim maluchem :p Jestem równie podniecona tymi maluchami jak Ty :loveu: I bądź pewna, że się wproszę :diabloti: (ale w zamian fotki będą :p) Quote
Unbelievable Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 a mogę zadać niedyskretne pytanie? :diabloti: przyjedzie rep czy samo zamrożone "dobro" ? : P Quote
ariss Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 [quote name='Justa']Ewuń wiesz już coś na temat wtorku? Bo ja się szykuję z moim maluchem :p Jestem równie podniecona tymi maluchami jak Ty :loveu: I bądź pewna, że się wproszę :diabloti: (ale w zamian fotki będą :p)[/QUOTE] Będę wiedziała w niedziele;) Nie musisz się wpraszać, sama Cię zaproszę!!! [quote name='Unbelievable']a mogę zadać niedyskretne pytanie? :diabloti: przyjedzie rep czy samo zamrożone "dobro" ? : P[/QUOTE] Przyjeżdża do nas pies z krwi i kości;) Quote
Justa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='ariss']Będę wiedziała w niedziele;) Nie musisz się wpraszać, sama Cię zaproszę!!! Przyjeżdża do nas pies z krwi i kości;)[/QUOTE] Oki, to czekam na wieści :p Ahhh :loveu: Słusznie, niech te zwierzęta też mają coś od życia :diabloti: Quote
Kashdog Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 No to ciekawa jestem jak wygląda ten wybranek :diabloti: I nie mogę się doczekać maluchów po Gass :loveu::loveu:! Quote
kaho Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='Kashdog']No to ciekawa jestem jak wygląda ten wybranek :diabloti:[/QUOTE] :hmmmm: rowniez jestem zaintrygowana. Mam nadzieje ze w niedziele dowiem sie wiecej :cool3:. O fotkach wspominac nie bede:lol: :evil_lol:- znasz moje zdanie:grins:. Quote
weszka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 A ja sobie jutro Kugę obejrzę na żywo :) I też mam problem z Furlą i jej frontem - ja zostawiłam jej taki dłuższy ale nie jestem zadowolona ;) Front i dolna linia to odwieczna męka :) O dziwo udało mi się zrobić dość ładne łapki! Quote
Unbelievable Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [quote name='ariss'] Przyjeżdża do nas pies z krwi i kości;)[/QUOTE] oo, fajnie ;) wystawiać się też będzie? Quote
Kisses Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 O jaaaa :loveu: Czyli spodziewać się będziecie mego ulubionego typu sznupciów :loveu: Ciekawa jestem, co to za mężuś dla Gassiry :D Quote
Doginka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ewa spotkamy się jutro w Łodzi;-) Zajmij mi miejsce na namiot jak będziesz pierwsza, bo wystawiamy na tym samym ringu:multi: Quote
ariss Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 [quote name='Kashdog']No to ciekawa jestem jak wygląda ten wybranek :diabloti: I nie mogę się doczekać maluchów po Gass :loveu::loveu:![/QUOTE] jeszcze biedna nie wie co ją czeka;) [quote name='kaho']:hmmmm: rowniez jestem zaintrygowana. Mam nadzieje ze w niedziele dowiem sie wiecej :cool3:. O fotkach wspominac nie bede:lol: :evil_lol:- znasz moje zdanie:grins:.[/QUOTE] mogę Ci powiedzieć jego imię i przydomek, ciekawe czy coś Ci to rozjaśni:diabloti: [quote name='weszka']A ja sobie jutro Kugę obejrzę na żywo :) I też mam problem z Furlą i jej frontem - ja zostawiłam jej taki dłuższy ale nie jestem zadowolona ;) Front i dolna linia to odwieczna męka :) O dziwo udało mi się zrobić dość ładne łapki![/QUOTE] super, że się spotkamy!!! Uwaga, uwaga...ja Gass nie miałam czasu zrobić, więc będzie jaka jest:evil_lol: może sama się obroni, jeśli nie trudno:eviltong: cel na ten rok i tak osiągnięty:razz: [quote name='Unbelievable']oo, fajnie ;) wystawiać się też będzie?[/QUOTE] będzie:razz: [quote name='Kisses']O jaaaa :loveu: Czyli spodziewać się będziecie mego ulubionego typu sznupciów :loveu: Ciekawa jestem, co to za mężuś dla Gassiry :D[/QUOTE] ja jestem ciekawa jakie dzieci się urodzą:diabloti: [quote name='Doginka']Ewa spotkamy się jutro w Łodzi;-) Zajmij mi miejsce na namiot jak będziesz pierwsza, bo wystawiamy na tym samym ringu:multi:[/QUOTE] ja właśnie wróciłam z Łodzi i padam na twarz:roll: byłam na półfinałach ligi mistrzów:razz: zdecydowanie nie chce mi się jechać tam dzień po dniu:roll: ale oczywiście jak się tylko da to zajmiemy miejsce;) Quote
Justa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ja tam wiem, że i tak Wam rewelacyjnie pójdzie :diabloti: Quote
Kashdog Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Mi też możesz zdradzić imię i przydomek :evil_lol: Quote
Recommended Posts