Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Ewa prosiłaś nas o radę, więc napisałam co myślę, ale nie mam zamiaru Cię krytykować. Każdy robi po swojemu;-)[/QUOTE]

chyba mnie odbierasz przez pryzmat rozmowy u Justy;) zupełnie nie potrzebnie! każdą radę cenię i uważam, że masz rację i tez by zrobiła tak jak podałaś na pierwszym przykładzie(wyszło mi to nieco inaczej, ale dlatego szukałam rady)! pewnie będę musiała się dostosować do tego co będą chcieli inni i też byłam ciekawa co o tym myślicie.

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dla mnie ta Kuga jest dlugawa i jakbys jej nie ostrzygla to taka bedzie i ma strasznie dziwnie ustawione te tylne konczyny - bez katowania, jak tam zostawisz duzo wlosa to jeszcze bardziej to uwydatnisz

Posted

[URL="http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3390-Kopia-Kopia2-Kopia.jpg"]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3390-Kopia-Kopia2-Kopia.jpg :loveu:[/URL]

Witam ;)
Oglądałam waszą stronę ostatnio, nie wiedziałam że Gassi już się tylu tytułów dorobiła, no i że planujecie szczeniaczki :loveu: z niecierpliwością będę tego oczekiwać :evil_lol:

A co do fryzury to wg. mnie jest fajnie, tyle że ja się nie specjalizuje w sznupach :p

Posted

[quote name='Elitesse']dla mnie ta Kuga jest dlugawa i jakbys jej nie ostrzygla to taka bedzie i ma strasznie dziwnie ustawione te tylne konczyny - bez katowania, jak tam zostawisz duzo wlosa to jeszcze bardziej to uwydatnisz[/QUOTE]

tak Kuga jest długa, było to już widać jak była szczeniakiem, ale co innego zadecydowało o jej wyborze;)

Ona na tym zdjęciu stoi na trzech łapach, może dlatego masz takie wrażenie.

[quote name='smallpati'][URL="http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3390-Kopia-Kopia2-Kopia.jpg"]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3390-Kopia-Kopia2-Kopia.jpg :loveu:[/URL]

Witam ;)
Oglądałam waszą stronę ostatnio, nie wiedziałam że Gassi już się tylu tytułów dorobiła, no i że planujecie szczeniaczki :loveu: z niecierpliwością będę tego oczekiwać :evil_lol:

A co do fryzury to wg. mnie jest fajnie, tyle że ja się nie specjalizuje w sznupach :p[/QUOTE]

ja też z niecierpliwością będę oczekiwać tych szczeniaków, a ile przy tym stresu będzie:evil_lol:

[quote name='despera']Witam się i GRATULUJĘ!!! Supr osiągnięcie:D
[URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/4-12.jpg[/URL] przepiękne:loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy :loveu: Bardzo chciałam ukończyć Intera przed kryciem i udało się:multi:

Posted

[quote name='ariss']

Ona na tym zdjęciu stoi na trzech łapach, może dlatego masz takie wrażenie.

[/QUOTE]

ona na kazdym zdjeciu tak wyglada jakby miala 'krowie' tylne nogi

nie umiem tego slowami okreslic

generalnie jakby ja przeciac w pol to przod ma fajny ale tyl juz nie

Posted

[quote name='Elitesse']ona na kazdym zdjeciu tak wyglada jakby miala 'krowie' tylne nogi

nie umiem tego slowami okreslic

generalnie jakby ja przeciac w pol to przod ma fajny ale tyl juz nie[/QUOTE]

nie ma psów idealnych, każdy ma swoje wady i zalety;)

[quote name='eria']kto będzie wybrankiem Gass ?
Albo inaczej - czy znalazłaś godnego psa już ? :)[/QUOTE]

pewnie, że znalazłam:razz: choć nie było łatwo:diabloti: nic mi się cholera nie podobało, a jak już mi się podobało to albo dawno z TM, albo ma wady których nie chce mieć u siebie:roll:

jedyne co mogę teraz zdradzić to to, że przyjeżdża do nas ze Stanów:razz:

więc jeśli kogoś interesuje typ niemiecki to u mnie go nie znajdzie:diabloti:

[quote name='smallpati']No ja się nie dziwie że będziesz się stresować, w końcu nie pierwszy raz się zostaje babcią :D[/QUOTE]

nie pierwszy raz:hmmmm::diabloti:

Kuga
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3067-Kopia2.jpg[/IMG]

Posted

ze stanów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
tak sądziłam że w Polsce to na pewno nie znajdziesz nic co by Ciebie usatysfakcjonowało :evil_lol: i wcale się nie dziwię, ale żeby aż USA hihihi;)
czekam niecierpliwie aż nam tego szczęściarza przedstawisz!

Posted

[quote name='eria']ze stanów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
tak sądziłam że w Polsce to na pewno nie znajdziesz nic co by Ciebie usatysfakcjonowało :evil_lol: i wcale się nie dziwię, ale żeby aż USA hihihi;)
czekam niecierpliwie aż nam tego szczęściarza przedstawisz![/QUOTE]

w Polsce to zdecydowanie nie ma czym kryć:shake: i jakoś nie zapowiada się żeby to uległo zmianie:roll: Ja szukałam partnera dla Gass chyba z 8 miesięcy studiując rodowody, przeglądając dzieci po tych reproduktorach jakie mnie interesowały, starałam się jak najwięcej dowiedzieć o wadach jakie mają. Znalazłam około 4 reproduktorów których zdecydowanie chciałabym użyć.
Więc jeśli kiedyś będę znów kryła to drogę poszukiwań mam już przetartą;)

[quote name='smallpati']Nie?
Coś przegapiłam? :oops:[/QUOTE]

nic nie przegapiłaś:diabloti: ale ja babcią nie będę tak szybko:diabloti: raczej mamą chrzestną:eviltong:

Posted

Ewuń wiesz już coś na temat wtorku? Bo ja się szykuję z moim maluchem :p

Jestem równie podniecona tymi maluchami jak Ty :loveu: I bądź pewna, że się wproszę :diabloti: (ale w zamian fotki będą :p)

Posted

[quote name='Justa']Ewuń wiesz już coś na temat wtorku? Bo ja się szykuję z moim maluchem :p

Jestem równie podniecona tymi maluchami jak Ty :loveu: I bądź pewna, że się wproszę :diabloti: (ale w zamian fotki będą :p)[/QUOTE]

Będę wiedziała w niedziele;)
Nie musisz się wpraszać, sama Cię zaproszę!!!

[quote name='Unbelievable']a mogę zadać niedyskretne pytanie? :diabloti:
przyjedzie rep czy samo zamrożone "dobro" ? : P[/QUOTE]

Przyjeżdża do nas pies z krwi i kości;)

Posted

[quote name='ariss']Będę wiedziała w niedziele;)
Nie musisz się wpraszać, sama Cię zaproszę!!!

Przyjeżdża do nas pies z krwi i kości;)[/QUOTE]

Oki, to czekam na wieści :p
Ahhh :loveu:

Słusznie, niech te zwierzęta też mają coś od życia :diabloti:

Posted

[quote name='Kashdog']No to ciekawa jestem jak wygląda ten wybranek :diabloti:[/QUOTE]
:hmmmm: rowniez jestem zaintrygowana.
Mam nadzieje ze w niedziele dowiem sie wiecej :cool3:.
O fotkach wspominac nie bede:lol: :evil_lol:- znasz moje zdanie:grins:.

Posted

A ja sobie jutro Kugę obejrzę na żywo :) I też mam problem z Furlą i jej frontem - ja zostawiłam jej taki dłuższy ale nie jestem zadowolona ;) Front i dolna linia to odwieczna męka :) O dziwo udało mi się zrobić dość ładne łapki!

Posted

[quote name='Kashdog']No to ciekawa jestem jak wygląda ten wybranek :diabloti:
I nie mogę się doczekać maluchów po Gass :loveu::loveu:![/QUOTE]

jeszcze biedna nie wie co ją czeka;)

[quote name='kaho']:hmmmm: rowniez jestem zaintrygowana.
Mam nadzieje ze w niedziele dowiem sie wiecej :cool3:.
O fotkach wspominac nie bede:lol: :evil_lol:- znasz moje zdanie:grins:.[/QUOTE]

mogę Ci powiedzieć jego imię i przydomek, ciekawe czy coś Ci to rozjaśni:diabloti:

[quote name='weszka']A ja sobie jutro Kugę obejrzę na żywo :) I też mam problem z Furlą i jej frontem - ja zostawiłam jej taki dłuższy ale nie jestem zadowolona ;) Front i dolna linia to odwieczna męka :) O dziwo udało mi się zrobić dość ładne łapki![/QUOTE]

super, że się spotkamy!!!

Uwaga, uwaga...ja Gass nie miałam czasu zrobić, więc będzie jaka jest:evil_lol: może sama się obroni, jeśli nie trudno:eviltong: cel na ten rok i tak osiągnięty:razz:

[quote name='Unbelievable']oo, fajnie ;) wystawiać się też będzie?[/QUOTE]

będzie:razz:

[quote name='Kisses']O jaaaa :loveu: Czyli spodziewać się będziecie mego ulubionego typu sznupciów :loveu:
Ciekawa jestem, co to za mężuś dla Gassiry :D[/QUOTE]

ja jestem ciekawa jakie dzieci się urodzą:diabloti:

[quote name='Doginka']Ewa spotkamy się jutro w Łodzi;-) Zajmij mi miejsce na namiot jak będziesz pierwsza, bo wystawiamy na tym samym ringu:multi:[/QUOTE]

ja właśnie wróciłam z Łodzi i padam na twarz:roll: byłam na półfinałach ligi mistrzów:razz: zdecydowanie nie chce mi się jechać tam dzień po dniu:roll: ale oczywiście jak się tylko da to zajmiemy miejsce;)