eria Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [URL]http://images38.fotosik.pl/19/99df6d466d5067d1.jpg[/URL] Gass duża jest wg tej suki/psa pierwszej z lewej, czy tak na fotce tylko wyszło ? Quote
puzzle Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Faktycznie Gass dosyc duza wyszla, albo reszta byla dosyc mala. Chyba wszystkie psiaki na tej fotce to suki. Moze jestem nieobiektywna, ale nie podobaja mi sie psy, ktore tam stoja:roll:, wszystkie trzy maja chude nieowlosione lapy, psiak pani w bialej bluzce ma krotka szyje, pierwszy z lewej mala klatke piersiowa, ostatni takie jakby pomponiki na stopach.... No nie wiem nie jestem zachwycona, prawda tez jest taka, ze zdjecie jest slabe, a psy czarne, malo widac i oceniam po zarysach, ale Gass ma zdecydowanie ladniejszy zarys:evil_lol: Quote
eria Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 moje zdanie takie,że druga i czwarta od lewej beznadziejne, ale ta pierwsza z lewej jest całkiem OK:lol: Quote
ariss Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Gass ma 50cm,na fotach są tylko suki z młodzieży i to nie wszystkie ;) faktem jest że była najwyższa i chyba najmocniejsza wśród tej grupki...one już są ustawione w lokatach pierwsza suka zosała ucięta;) Sędzie zdecydowanie wolał drobne dziewczynki i Gass nie była w jego typie,co innego na specjalnej;) pierwsza suka od lewej na specjalnej dzień wcześniej mi się nie podobała,a na euro już zdecydowanie bardziej,dla mnie to ona wygląda jak córa Gass,takie dziecko jeszcze ale podobny typ,druga od lewej to nie mój typ sznaucera:shake: Quote
puzzle Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='eria']moje zdanie takie,że druga i czwarta od lewej beznadziejne, ale ta pierwsza z lewej jest całkiem OK:lol:[/QUOTE] calkiem Ok tez moge powiedziec, bo wglada "normalnie", ostatni na ulicy zrobilby furore, ale nie na wystawie i na zdjeciu wyszdl jakby mial abyt dluga kufe i szpiczasta brode (nie wiem jak to opisac ale sznup normalnie ma taka "babke" a nie szczecine), drugi od lewej ostrzyzony troche na pudla, no i ten ogon... pierwszy jest zblizony do Gass, brakuje mu tylko odpowiedniej klaty i owlosienia, ale jezeli jest duzo mlodszy to ok, jednak Gass powinna stac na 1/2 lokacie, ten co stoi na drugiej na 3/4 bo sama nie wiem czy ten drugi czy ostatni gorszy.... Quote
Doginka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 po mojemu to Gass powinna być na I lokacie;) - piękny wlos doskonala sylwetka dobry grooming, ale ja się nie znam:cool3: - tak sądzą niektóre osoby:cool3: Aha i cudowna głowa - ucałować proszę Gassulkę w nonio:loveu: Quote
ariss Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 tej co wygrała to tu nie ma:shake: bardzo mnie cieszy,że mój pies Wam się tak podoba:multi:ale pierwsza to nie powina być:shake:choć 4 chyba też nie:roll:ale jak na ten dzień uważam że sędzia sprawiedliwie ocenił,brzydko się zaprezentowałyśmy;) ja tam wolę mocniejszy typ sznaucera niż takie drobno-kościste suczki ale to przecież klasa młodzieży więc jeszcze może się rozwiną. Quote
puzzle Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Doginka']po mojemu to Gass powinna być na I lokacie;) - piękny wlos doskonala sylwetka dobry grooming, ale ja się nie znam:cool3: - tak sądzą niektóre osoby:cool3: Aha i cudowna głowa - ucałować proszę Gassulkę w nonio:loveu:[/QUOTE] Widzialam Cie na klubie:cool3:, tzn w sumie zobaczylam Cie przez to, ze powiedzialas Raper, akurat wiazalam sznurowadla, a pozniej juz przepadlas w czelusciach wystawy.... Elitesse wogole nie widzialam i nie mam pojecia, ktora to chociaz bylam z nia na jednym ringu, w Toruniu Jedna dogomaniaczka stala za mna przez 5 minut w kolejce i tez do tego doszlysmydopiero na dogo, na ywstawach to jednak jak sie z kims nie umowi to sie go nie spotka:evil_lol:, pomijajac fakt, ze ariss robila mi zdjecia na wystawie i tez sie nie poznalysmy:mad: Quote
ariss Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 ja to w ogóle zapomniałam,że Ty tam miałaś być;)tak bym Cię zaczepiła,przecież miałam wymiziać Hebe:mad:ehhhh...może na następnej wystawie;) Quote
puzzle Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='ariss']ja to w ogóle zapomniałam,że Ty tam miałaś być;)tak bym Cię zaczepiła,przecież miałam wymiziać Hebe:mad:ehhhh...może na następnej wystawie;)[/QUOTE] Ja juz widze za nim my sie na jednej wystaie spotkamy to.... pewnie w klasie wteranow:evil_lol: Quote
ariss Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='puzzle']Ja juz widze za nim my sie na jednej wystaie spotkamy to.... pewnie w klasie wteranow:evil_lol:[/quote] błahahahaahh...wszystko jest możliwe:evil_lol: to jeszcze Budapeszt autorstwa mojej mamuśki;) ja z moją kochaną czanulą:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/19/ca46fcad83e1bee9.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/19/6f0c1cbec53122cb.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/283/9d2bd1d6d854f02c.jpg[/IMG][/URL] Quote
eria Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 najbardziej lubię takie wspólne fotki :loveu::loveu: Quote
puzzle Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ale mieliscie fajna wycieczke:loveu:, ja dzieki klubowce pierwszy raz odwiedzilam stolice:oops:, wystawy to dobry pretekst zeby troche miejsc zobaczyc. Quote
Olusia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='eria']najbardziej lubię takie wspólne fotki :loveu::loveu:[/quote] Ja też :cool3: Ślicznie Wam razem :loveu: Quote
Elitesse Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='puzzle']Elitesse wogole nie widzialam i nie mam pojecia, ktora to chociaz bylam z nia na jednym ringu[/quote] w klasie championow wystawialam Tess - mialam biala marynarke i czarna spodnice :eviltong: no i pewno widzialas moja Madziulke w wozeczku :loveu: BTW pol wystawy sie zastanawialismy z Patokami z Grand sen co to za dziewczyna foty robi :evil_lol::evil_lol: ale teraz juz wiem :eviltong: Ariss czy moge podkrasc fote Azara bo bede miec ( mam nadzieje) miot po nim ?? Zadra od soboty gosci u niego w domu w celach matrymonialnych hihi Quote
ariss Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Elitesse']w klasie championow wystawialam Tess - mialam biala marynarke i czarna spodnice :eviltong: no i pewno widzialas moja Madziulke w wozeczku :loveu: BTW pol wystawy sie zastanawialismy z Patokami z Grand sen co to za dziewczyna foty robi :evil_lol::evil_lol: ale teraz juz wiem :eviltong: Ariss czy moge podkrasc fote Azara bo bede miec ( mam nadzieje) miot po nim ?? Zadra od soboty gosci u niego w domu w celach matrymonialnych hihi[/quote] Dzięki dziewczynki:loveu: [B]Elitesse:[/B] błahahah,nie mieliście o czym myśleć na wystawie:evil_lol::eviltong:było podejść i się spytać:diabloti: pewnie częstuj się;)No to czekam na miocik bo tatuś rewelka:loveu::loveu::loveu: poszukam,może i Was mam na focie;) no i mam;)troche tylko mi się przejarała:oops:jak chcesz więcej to daj znać;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/380/6ed119e7be826a39.jpg[/IMG][/URL] Quote
puzzle Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Grand Sen widzialam, a wlasciwie to Hebe ich widziala, byla zachwycona wszystkimi ich samcami zaczepiala, kladla sie na plecach, podrywala, wogole interesowaly ja tylko psy, a nie wystawa:evil_lol:. Elit nie widzialam wozka, nie widzialam dziecka, NIE WIDZIALAM CIEBIE hahahahhahahhhahahahha, ja chyab naprawde bylam mocno nie wyspana:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Kochani jedna fota to nie wszystko! I pomimo, ze BARDZO lubie Gassulke, BARDZO mi sie podoba TO na tej wystawie nie wystawila sie jak powinna, nie chciala sie ruszac za bardzo i stac jak trzeba - a szkoda, bo mysle, ze zdecydowanie powinna byc wyzej w tej stawce!!!!!!!!!!! Ta suczka co tu jest pierwsza na focie (ostatecznie uplasowala sie na 2 lokacie) to zgrabniutka, sucza w wyrazie dziewczynka, moim zdaniem fajna, jesli sie nie myle to pierwszego dnia wywalczyla BIS Junior! Quote
Elitesse Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 jesli mozesz to przeslij mi foty meilem --> [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] nie tylko moja psice :eviltong: Quote
ariss Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [B]Ka-Vanga:[/B] "TO na tej wystawie nie wystawila sie jak powinna, nie chciala sie ruszac za bardzo i stac jak trzeba " zgadzam się niestety:roll:nawet na pierwszej jej wystawie tak nie było:roll: Nie wiem co się stało:shake:nie mogłyśmy się dogadać;)ale i tak ja Kocham:loveu: zobaczymy jak będzie w Poznaniu,teraz z nią troszke ćwicze,może będą efekty:razz:poza tym już chyba wiam jaką mam konkurentke w klasie i mam nadzieje,że sędzia mnie nie zszokuje;)ciekawe jak reszta stawki,wtym roku coś marniutko na tych obleganych zazwyczaj wystawach:roll: [B]Elitesse:[/B] ja zrobiłam 400 zdjęć,wyśle Ci kilka postaram się wybrać tak żeby przynajmniej wszystkie popieprzooooooone średniaki się załapały;) mam jedną Waszą bosko śmieszną fote,nie wim czy się opanuje i powstrzymam przed wstawieniem jej tu;):evil_lol::diabloti: Quote
Elitesse Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a dawaj .... [SIZE=1][COLOR=silver]najwyzej cie w Poznaniu dopadne[/COLOR][/SIZE] :diabloti::diabloti: Quote
ariss Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Elitesse']a dawaj .... [SIZE=1][COLOR=silver]najwyzej cie w Poznaniu dopadne[/COLOR][/SIZE] :diabloti::diabloti:[/quote] a proszę bardzo:eviltong::evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/284/0e978da856d9fc41.jpg[/IMG][/URL] a ja zawsze myślałam,że sznaucerowi brode się inaczej fryzuje:roflt: Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 prawie jak M.Monroe :evil_lol: i to bez nadmuchu:lol: Quote
Recommended Posts