Magri_SP Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 gassi na tych ostatnich fotkach wyglada jak by ON-ek ja laskotal a ona umiera ze smiechu :evil_lol: Quote
ariss Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Witamy:loveu:wkońcu coś tu napisaliście:lol: Niezłe skojarzenie;)Brakowało Magri,żeby miał kto odepchnąć niedobrego Binga(chyba nie pomyliłam imienia:roll:) Będziecie jutro na polach? Quote
Magri_SP Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No hej, napewno bedziemy, dzisiaj w sumie tez bylismy ale jakos pogoda odstraszyla dwunoznych wyprowadzaczy czworonogow, wiec po godzinie byl powrot bo i psiaki jakos niebardzo reagowaly na pluche i robily takie szybkie :scared: Quote
ariss Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 No dobra czyli się widzimy,ja będę tak ok.13;) Teraz to i Magri częściej focić będę.Trzeba jej jakąś galeryjke założyć:lol:Poza tym fotki to wspaniała pamiątka.Nikomu się nie chce ich robić,a później wszyscy żałują że ich nie ma:roll: Takim cudem trzeba się pochwalić szerszemu gronu:loveu: Quote
Doginka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='gassira']Witam wszystkich:lol: No to się doczekałam,zaczeło u mnie pruszyć:lol:coprawda podziwiam ten wiok z 3 piętra i znajądz życię ten śliczny biały puszek zanim doleci do ziemi to się rozpuszcza,ale wolę tego nie sprawdzać tylko chwilę się pocieszyć;)[/quote] Hej Gassira:hand: Ja ten puszek oglądałam z siódmego piętra i nawet wyszłam z piesami, ale na dole śniegu już nie było:angryy: tylko okropna plucha:razz: Fajne foteczki spacerkowe - ja też kiedyś do Was dotrę( może na wiosnę:diabloti:) Wskoczyłam tylko na chwilkę, bo padam z nóg i oczy mi się kleją, odwiedzę jeszcze Vectre, Waszkę, Weszkę, Furciaczka i idę spać:p Pa!:hand: Quote
ariss Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Doginka']Hej Gassira:hand: Ja ten puszek oglądałam z siódmego piętra i nawet wyszłam z piesami, ale na dole śniegu już nie było:angryy: tylko okropna plucha:razz: Fajne foteczki spacerkowe - ja też kiedyś do Was dotrę( może na wiosnę:diabloti:) Wskoczyłam tylko na chwilkę, bo padam z nóg i oczy mi się kleją, odwiedzę jeszcze Vectre, Waszkę, Weszkę, Furciaczka i idę spać:p Pa!:hand:[/quote] No właśnie u mnie efekt był ten sam.Ale dziś kupiłam sobie zimowe buty takie do -30.Mam nadzieję,że temperatur takich nie będzie,ale że ten zakup śnieg przywoła:evil_lol:. No nie,Weszkę 2 razy odwiedzisz-tak uczucia nierówno rozkładać;) DOBRANOCKA Quote
Doginka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Uczucia rozkładam równiutko na W[B]a[/B]szkę i W[B]e[/B]szkę:diabloti: Quote
ariss Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Doginka']Uczucia rozkładam równiutko na W[B]a[/B]szkę i W[B]e[/B]szkę:diabloti:[/quote] :oops:tak to jest jak się widzi pierwszą i ostatnią literę i chce się być fajnym:evil_lol: A dawno temu wpajali wszystkim "czytaj dokładnie";) Quote
ariss Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 To teraz tak na pocieszenie dla tych co nie mogą spać!!! Właśnie wróciłam ze spaceru z moją paskudą,która od godziny 21 ma ADHD:mad: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [I][B]Witamy po raz pierwszy :multi: [url]http://images34.fotosik.pl/59/5978defe10a28f2c.jpg[/url] czy ja tam widzę Leonka? :loveu::eviltong:[/B][/I] Quote
ariss Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 To ja witam serecznie i zapraszam częściej:lol: Oczywiście,że ten straszny agresor to leonek;) Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='gassira']To ja witam serecznie i zapraszam częściej:lol: Oczywiście,że ten straszny agresor to leonek;)[/quote] [I][B]taa pokaż mi agresywnego Leonka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a pewnie ,że będe wpadała o ile Wasza galeria będzie na pierwszych 2 stronach :evil_lol::evil_lol:[/B] [/I] Quote
ariss Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 No pewnie! atakuje inne psy i połyka je w całości:evil_lol: Ale tak poważnie to niektórzy ludzie naprawdeę widzą w ni m bardzo złego psa:roll: Pierwsze 2 strony:roll:-ałe masz wymagania-zobaczymy co da się zrobić;) Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='gassira']No pewnie! atakuje inne psy i połyka je w całości:evil_lol: Ale tak poważnie to niektórzy ludzie naprawdeę widzą w ni m bardzo złego psa:roll: Pierwsze 2 strony:roll:-ałe masz wymagania-zobaczymy co da się zrobić;)[/quote] [I][B]eee ja ostatnio poznałam tyle Leonków a wszystkie chciały się bawić :loveu: ale nie powiem wrażenie robią :eviltong: no dobra dzisiaj z nudów dojechałam aż do 6 strony :evil_lol:[/B][/I] Quote
monita Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Sama osobiście znam kilka agresorów :cool1: Quote
ariss Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='monita']Sama osobiście znam kilka agresorów :cool1:[/quote] ale ludzi czy psiaków?;) Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='monita']Sama osobiście znam kilka agresorów :cool1:[/quote] [I][B]Ale jeszcze zależy czy agresor do ludzi czy do psów :roll: Poza tym zawsze są jakieś wyjątki :) jak podobno są agreswyne Labradory to i Leonki moga być agresywne :evil_lol: [/B][/I] Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Ale jeszcze zależy czy agresor do ludzi czy do psów :roll:[/B][/I] [I][B]Poza tym zawsze są jakieś wyjątki :) jak podobno są agreswyne Labradory to i Leonki moga być agresywne :evil_lol:[/B][/I] [/quote] no niestety rasa to tylko skłonnosc psa...a reszta to wychowanie, kazdego psa da sie wychowac na agresora zarowno w stosunku do psow jak i ludzi...wyszly sa lagodne tak? a moj nie toleruje innych obcych psow, nie bawi sie z nimi, jest nieufny w stosunku do obcych ludzi...potrafi zaatakowac jesli ktos w jego znaczeniu przesadzi...bledy w wychowaniu, dratstyczne zyciowe sytuacje i charakterek tak sie uksztaltowal... na szczescie jest pod moja calkowita kontrola i ja nie mam z nim problemow:) Quote
Magri_SP Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 BENJI, ten leonek na zdjeciach to chodzaca agresia na poziomie -10, muchy by nie skrzywdził. To psiak po dosc mocnych przejsciach jako szczenior i bał się totalnie wszystkiego. Na szczęście właścicielowi udalo sie większość lęków wywalić z głowy psa i zostało mu tylko pare ale takich nieszkodliwych, np otwierany parasol Quote
ariss Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Magri_SP']BENJI, ten leonek na zdjeciach to chodzaca agresia na poziomie -10, muchy by nie skrzywdził. To psiak po dosc mocnych przejsciach jako szczenior i bał się totalnie wszystkiego. Na szczęście właścicielowi udalo sie większość lęków wywalić z głowy psa i zostało mu tylko pare ale takich nieszkodliwych, np otwierany parasol[/quote] Nie skrzywdził!!!-on by się z muchą zaprzyjaźnił!!!!!!:loveu: Tylko jak ludzie widzą dużego psa to odrazu wyobrażają sobie nie wiadomo co!!!:roll: To ludzie tworzą stereotypy i wyimaginowane historie:roll: Quote
ariss Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']no niestety rasa to tylko skłonnosc psa...a reszta to wychowanie, kazdego psa da sie wychowac na agresora zarowno w stosunku do psow jak i ludzi...wyszly sa lagodne tak? a moj nie toleruje innych obcych psow, nie bawi sie z nimi, jest nieufny w stosunku do obcych ludzi...potrafi zaatakowac jesli ktos w jego znaczeniu przesadzi...bledy w wychowaniu, dratstyczne zyciowe sytuacje i charakterek tak sie uksztaltowal... na szczescie jest pod moja calkowita kontrola i ja nie mam z nim problemow:)[/quote] No i przechodzimy od psa anioła do rozmów o agresji-no niech wam będzie;) Dobrze,że kontrolujesz swojego psa,ale jest wiele osób które tego nie robią,a jeszcze więcej "nierozsądnych"oby gorzej nie powiedzieć,co specjalnie wywołują agresje u swoich psiaków i super zabawą jest szczucie innych psów:mad: Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='gassira'] Dobrze,że kontrolujesz swojego psa,ale jest wiele osób które tego nie robią,a jeszcze więcej "nierozsądnych"oby gorzej nie powiedzieć,co specjalnie wywołują agresje u swoich psiaków i super zabawą jest szczucie innych psów:mad:[/quote] i wlasnie przez takich ja mam problemy z agresja mojego psa do innych psow,byl taki jeden koles z dobkiem i drugi jego kumpel z pittem...dresy bezmozgowce i tyle...a moj tyle razy po tylku oberwal, ze niestety nie udalo mi sie z niego juz tego strachu i agresji wywabic...jedyne do czego doszlam po dluuugim szkoleniu to kontrolowanie go w takich sytuacjach i pewnosc ze moge wejsc pomiedzy niego a jakiegos psa zawsze bez obaw ze sie do mnie wywinie przez przypadek...teraz ma 8 lat i uczy sie bawic z innymi psami delikatnie, uczy sie ze jak jakis pies na niego szczeknie to nie trzeba mu skakac do gardla tylko mozna sobie odpuscic jak pani ladnie prosi:lol: Quote
ariss Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']i wlasnie przez takich ja mam problemy z agresja mojego psa do innych psow,byl taki jeden koles z dobkiem i drugi jego kumpel z pittem...dresy bezmozgowce i tyle...a moj tyle razy po tylku oberwal, ze niestety nie udalo mi sie z niego juz tego strachu i agresji wywabic...jedyne do czego doszlam po dluuugim szkoleniu to kontrolowanie go w takich sytuacjach i pewnosc ze moge wejsc pomiedzy niego a jakiegos psa zawsze bez obaw ze sie do mnie wywinie przez przypadek...teraz ma 8 lat i uczy sie bawic z innymi psami delikatnie, uczy sie ze jak jakis pies na niego szczeknie to nie trzeba mu skakac do gardla tylko mozna sobie odpuscic jak pani ladnie prosi:lol:[/quote] Ciesze się,że są tacy ludzie jak Ty,którzypróbują pomuc psu,który miał przykre zajścia,a nie odrazu go zkreślają i nie spuszczają ze smyczy,albo co gorsza porzucają Szacunek dla Ciebie za ciężką prace jak wkładasz w swojego pupila:lol: Quote
Karolina_Nett Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Co ja widzę? :D Nowe cudne fotki :loveu:. Gassula na spacerek o 1 w nocy zachciała? :evil_lol: Quote
Recommended Posts