Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy:loveu:wkońcu coś tu napisaliście:lol:
Niezłe skojarzenie;)Brakowało Magri,żeby miał kto odepchnąć niedobrego Binga(chyba nie pomyliłam imienia:roll:)
Będziecie jutro na polach?

Posted

No hej,

napewno bedziemy, dzisiaj w sumie tez bylismy ale jakos pogoda odstraszyla dwunoznych wyprowadzaczy czworonogow, wiec po godzinie byl powrot bo i psiaki jakos niebardzo reagowaly na pluche i robily takie szybkie :scared:

Posted

No dobra czyli się widzimy,ja będę tak ok.13;)
Teraz to i Magri częściej focić będę.Trzeba jej jakąś galeryjke założyć:lol:Poza tym fotki to wspaniała pamiątka.Nikomu się nie chce ich robić,a później wszyscy żałują że ich nie ma:roll:
Takim cudem trzeba się pochwalić szerszemu gronu:loveu:

Posted

[quote name='gassira']Witam wszystkich:lol:
No to się doczekałam,zaczeło u mnie pruszyć:lol:coprawda podziwiam ten wiok z 3 piętra i znajądz życię ten śliczny biały puszek zanim doleci do ziemi to się rozpuszcza,ale wolę tego nie sprawdzać tylko chwilę się pocieszyć;)[/quote]
Hej Gassira:hand:
Ja ten puszek oglądałam z siódmego piętra i nawet wyszłam z piesami, ale na dole śniegu już nie było:angryy: tylko okropna plucha:razz:
Fajne foteczki spacerkowe - ja też kiedyś do Was dotrę( może na wiosnę:diabloti:)
Wskoczyłam tylko na chwilkę, bo padam z nóg i oczy mi się kleją, odwiedzę jeszcze Vectre, Waszkę, Weszkę, Furciaczka i idę spać:p
Pa!:hand:

Posted

[quote name='Doginka']Hej Gassira:hand:
Ja ten puszek oglądałam z siódmego piętra i nawet wyszłam z piesami, ale na dole śniegu już nie było:angryy: tylko okropna plucha:razz:
Fajne foteczki spacerkowe - ja też kiedyś do Was dotrę( może na wiosnę:diabloti:)
Wskoczyłam tylko na chwilkę, bo padam z nóg i oczy mi się kleją, odwiedzę jeszcze Vectre, Waszkę, Weszkę, Furciaczka i idę spać:p
Pa!:hand:[/quote]

No właśnie u mnie efekt był ten sam.Ale dziś kupiłam sobie zimowe buty takie do -30.Mam nadzieję,że temperatur takich nie będzie,ale że ten zakup śnieg przywoła:evil_lol:.
No nie,Weszkę 2 razy odwiedzisz-tak uczucia nierówno rozkładać;)

DOBRANOCKA

Posted

[quote name='Doginka']Uczucia rozkładam równiutko na W[B]a[/B]szkę i W[B]e[/B]szkę:diabloti:[/quote]

:oops:tak to jest jak się widzi pierwszą i ostatnią literę i chce się być fajnym:evil_lol:
A dawno temu wpajali wszystkim "czytaj dokładnie";)

Posted

[quote name='gassira']To ja witam serecznie i zapraszam częściej:lol:
Oczywiście,że ten straszny agresor to leonek;)[/quote]
[I][B]taa pokaż mi agresywnego Leonka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a pewnie ,że będe wpadała o ile Wasza galeria będzie na pierwszych 2 stronach
:evil_lol::evil_lol:[/B] [/I]

Posted

No pewnie! atakuje inne psy i połyka je w całości:evil_lol:
Ale tak poważnie to niektórzy ludzie naprawdeę widzą w ni m bardzo złego psa:roll:

Pierwsze 2 strony:roll:-ałe masz wymagania-zobaczymy co da się zrobić;)

Posted

[quote name='gassira']No pewnie! atakuje inne psy i połyka je w całości:evil_lol:
Ale tak poważnie to niektórzy ludzie naprawdeę widzą w ni m bardzo złego psa:roll:

Pierwsze 2 strony:roll:-ałe masz wymagania-zobaczymy co da się zrobić;)[/quote]
[I][B]eee ja ostatnio poznałam tyle Leonków a wszystkie chciały się bawić :loveu: ale nie powiem wrażenie robią :eviltong:
no dobra dzisiaj z nudów dojechałam aż do 6 strony :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='monita']Sama osobiście znam kilka agresorów :cool1:[/quote]
[I][B]Ale jeszcze zależy czy agresor do ludzi czy do psów :roll:
Poza tym zawsze są jakieś wyjątki :) jak podobno są agreswyne Labradory to i Leonki moga być agresywne :evil_lol:
[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Ale jeszcze zależy czy agresor do ludzi czy do psów :roll:[/B][/I]
[I][B]Poza tym zawsze są jakieś wyjątki :) jak podobno są agreswyne Labradory to i Leonki moga być agresywne :evil_lol:[/B][/I]
[/quote]
no niestety rasa to tylko skłonnosc psa...a reszta to wychowanie, kazdego psa da sie wychowac na agresora zarowno w stosunku do psow jak i ludzi...wyszly sa lagodne tak?
a moj nie toleruje innych obcych psow, nie bawi sie z nimi, jest nieufny w stosunku do obcych ludzi...potrafi zaatakowac jesli ktos w jego znaczeniu przesadzi...bledy w wychowaniu, dratstyczne zyciowe sytuacje i charakterek tak sie uksztaltowal...
na szczescie jest pod moja calkowita kontrola i ja nie mam z nim problemow:)

Posted

BENJI, ten leonek na zdjeciach to chodzaca agresia na poziomie -10, muchy by nie skrzywdził.

To psiak po dosc mocnych przejsciach jako szczenior i bał się totalnie wszystkiego. Na szczęście właścicielowi udalo sie większość lęków wywalić z głowy psa i zostało mu tylko pare ale takich nieszkodliwych, np otwierany parasol

Posted

[quote name='Magri_SP']BENJI, ten leonek na zdjeciach to chodzaca agresia na poziomie -10, muchy by nie skrzywdził.

To psiak po dosc mocnych przejsciach jako szczenior i bał się totalnie wszystkiego. Na szczęście właścicielowi udalo sie większość lęków wywalić z głowy psa i zostało mu tylko pare ale takich nieszkodliwych, np otwierany parasol[/quote]

Nie skrzywdził!!!-on by się z muchą zaprzyjaźnił!!!!!!:loveu:
Tylko jak ludzie widzą dużego psa to odrazu wyobrażają sobie nie wiadomo co!!!:roll:
To ludzie tworzą stereotypy i wyimaginowane historie:roll:

Posted

[quote name='Niki-lidka']no niestety rasa to tylko skłonnosc psa...a reszta to wychowanie, kazdego psa da sie wychowac na agresora zarowno w stosunku do psow jak i ludzi...wyszly sa lagodne tak?
a moj nie toleruje innych obcych psow, nie bawi sie z nimi, jest nieufny w stosunku do obcych ludzi...potrafi zaatakowac jesli ktos w jego znaczeniu przesadzi...bledy w wychowaniu, dratstyczne zyciowe sytuacje i charakterek tak sie uksztaltowal...
na szczescie jest pod moja calkowita kontrola i ja nie mam z nim problemow:)[/quote]

No i przechodzimy od psa anioła do rozmów o agresji-no niech wam będzie;)
Dobrze,że kontrolujesz swojego psa,ale jest wiele osób które tego nie robią,a jeszcze więcej "nierozsądnych"oby gorzej nie powiedzieć,co specjalnie wywołują agresje u swoich psiaków i super zabawą jest szczucie innych psów:mad:

Posted

[quote name='gassira']
Dobrze,że kontrolujesz swojego psa,ale jest wiele osób które tego nie robią,a jeszcze więcej "nierozsądnych"oby gorzej nie powiedzieć,co specjalnie wywołują agresje u swoich psiaków i super zabawą jest szczucie innych psów:mad:[/quote]
i wlasnie przez takich ja mam problemy z agresja mojego psa do innych psow,byl taki jeden koles z dobkiem i drugi jego kumpel z pittem...dresy bezmozgowce i tyle...a moj tyle razy po tylku oberwal, ze niestety nie udalo mi sie z niego juz tego strachu i agresji wywabic...jedyne do czego doszlam po dluuugim szkoleniu to kontrolowanie go w takich sytuacjach i pewnosc ze moge wejsc pomiedzy niego a jakiegos psa zawsze bez obaw ze sie do mnie wywinie przez przypadek...teraz ma 8 lat i uczy sie bawic z innymi psami delikatnie, uczy sie ze jak jakis pies na niego szczeknie to nie trzeba mu skakac do gardla tylko mozna sobie odpuscic jak pani ladnie prosi:lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']i wlasnie przez takich ja mam problemy z agresja mojego psa do innych psow,byl taki jeden koles z dobkiem i drugi jego kumpel z pittem...dresy bezmozgowce i tyle...a moj tyle razy po tylku oberwal, ze niestety nie udalo mi sie z niego juz tego strachu i agresji wywabic...jedyne do czego doszlam po dluuugim szkoleniu to kontrolowanie go w takich sytuacjach i pewnosc ze moge wejsc pomiedzy niego a jakiegos psa zawsze bez obaw ze sie do mnie wywinie przez przypadek...teraz ma 8 lat i uczy sie bawic z innymi psami delikatnie, uczy sie ze jak jakis pies na niego szczeknie to nie trzeba mu skakac do gardla tylko mozna sobie odpuscic jak pani ladnie prosi:lol:[/quote]

Ciesze się,że są tacy ludzie jak Ty,którzypróbują pomuc psu,który miał przykre zajścia,a nie odrazu go zkreślają i nie spuszczają ze smyczy,albo co gorsza porzucają
Szacunek dla Ciebie za ciężką prace jak wkładasz w swojego pupila:lol: