ariss Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 a teraz idziemy już spaciulki:lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/186/f5c7e3c0ac8f07d0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Matusz Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [COLOR=Navy][B]i zapomniałem napisać, że sędziowała Was moja ulubiona sędzina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobranoc ;)[/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ewa super wszystkie foty, chociaż niektóre - ale nie Twojego wyrobu lekko zaszumione :cool3: Ale ta jest fajowa:loveu: [url]http://img391.imageshack.us/img391/8773/dsc0081hz2.jpg[/url] Idę spać, bo fatalnie się czuję, a rano lecę z Raperem do Karoliny:multi: DOBRANOC Quote
ariss Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Julix']Dobranoc w takim razie :loveu:[/quote] [quote name='Julix']Jutro dalsze zdjecia, rozumiem? ;>[/quote] coś tam się pewnie pojawi:cool3: [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]i zapomniałem napisać, że sędziowała Was moja ulubiona sędzina :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]dobranoc ;)[/COLOR][/B][/quote] charakterna kobieta:roll:ale na mnie zrobiła dobre wrażenie i to nie dlatego że wygrałam,ale dlatego że dała mi dużo ciekawych rad;) Ale musze przyznać,że niektórym uszczypliwości nie darowała:evil_lol::diabloti: Quote
ariss Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Doginka']Ewa super wszystkie foty, chociaż niektóre - ale nie Twojego wyrobu lekko zaszumione :cool3: Ale ta jest fajowa:loveu: [URL]http://img391.imageshack.us/img391/8773/dsc0081hz2.jpg[/URL] Idę spać, bo fatalnie się czuję, a rano lecę z Raperem do Karoliny:multi: DOBRANOC[/quote] ciesze się,że pomimo tego cholerstwa co się d Ciebie przyczepiło miałaś siłę i chęć żeby mnie odwiedzić:loveu: Quote
Matusz Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='gassira'] charakterna kobieta:roll:ale na mnie zrobiła dobre wrażenie i to nie dlatego że wygrałam,ale dlatego że dała mi dużo ciekawych rad;) Ale musze przyznać,że niektórym uszczypliwości nie darowała:evil_lol::diabloti:[/quote] [COLOR=Navy][B] szczególnie wczoraj na ringu cziułał, "niech pan nie ciągnie tego psa!" "czy uczyła pani psa chodzić na smyczy?" -"zze 3 razy chodził na smyczy":evil_lol::evil_lol: ach i te koturny:loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
ariss Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Matusz'] [B][COLOR=navy]szczególnie wczoraj na ringu cziułał, "niech pan nie ciągnie tego psa!" "czy uczyła pani psa chodzić na smyczy?" -"zze 3 razy chodził na smyczy":evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]ach i te koturny:loveu::loveu:[/COLOR][/B][/quote] błahahahahha...mnie też o to pytała,ale ja zamieniłam to w żart i później już była miła(przynajmniej troche bardziej niż wcześniej):evil_lol::diabloti: No nie..ale teksty do wszystkich takie same...to nie błysneła:roll: ....koturny mega były:turn-l::evil_lol: Quote
Matusz Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='gassira']błahahahahha...mnie też o to pytała,ale ja zamieniłam to w żart i później już była miła(przynajmniej troche bardziej niż wcześniej):evil_lol::diabloti: No nie..ale teksty do wszystkich takie same...to nie błysneła:roll: ....koturny mega były:turn-l::evil_lol:[/quote] [COLOR=Navy][B]no to wychodzi na to, że nie zabłysnęła:diabloti: ale nie było lady in red:placz::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
ariss Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]no to wychodzi na to, że nie zabłysnęła:diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]ale nie było lady in red:placz::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] błahahhaha,słyszałam o tych jej sławetnych leeeeeeeeginsach :crazyeye:ale naszczęście nie miałam "przyjemności"podziwiać tego ewenementu na skalę światową:evil_lol: Quote
Matusz Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='gassira']błahahhaha,słyszałam o tych jej sławetnych leeeeeeeeginsach :crazyeye:ale naszczęście nie miałam "przyjemności"podziwiać tego ewenementu na skalę światową:evil_lol:[/quote] [COLOR=Navy][B]ja też nie miałem okazji jeszcze:evil_lol::evil_lol: widziałem tylko marynarkę in red:diabloti: idę spać , dobrej nocy:p[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Doginka']Ewa super wszystkie foty, chociaż niektóre - ale nie Twojego wyrobu lekko zaszumione :cool3: Ale ta jest fajowa:loveu: [URL]http://img391.imageshack.us/img391/8773/dsc0081hz2.jpg[/URL] [/quote] te zaszumione to moje :cool3: bo musiałam dac wysokie iso w tej piwnicy i potem jeszcze rozjaśnić :shake: a ta zacytowana też moja :eviltong::evil_lol: hahaha a czerwona marynara i legginsy to tylko jak Pani S występuje jako handler a nie jako sędzia :razz::razz::razz: jakby nie było to muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobało jak oceniała Gassirę - a zwłaszcza Ewę :lol:;) Quote
Asia & Ginger Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]ja też nie miałem okazji jeszcze:evil_lol::evil_lol: widziałem tylko marynarkę in red:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] Też widziałam tą marynarkę już kilkukrotnie. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Widziałam foteczki śliczniastej Gassulki. :cool3: :loveu: :p :multi: Quote
eria Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ja tez,dobranockowa widzialam,a teraz chce niedzielne:loveu:wspolne Quote
ariss Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/187/13da01bb6b4fde20.jpg[/IMG][/URL] Quote
tangerine74 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ale poważna :cool3: dzię bry, przy kawce :p Quote
eria Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ale ma mine !:evil_lol: wklej tu tez te co u mnie wspolne:loveu: bo fajnie na nich Gass wyszla:loveu: Quote
ariss Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='tangerine74']ale poważna :cool3: dzię bry, przy kawce :p[/quote] oj tak...miło mnie witasz:p [quote name='eria']ale ma mine !:evil_lol: wklej tu tez te co u mnie wspolne:loveu: bo fajnie na nich Gass wyszla:loveu:[/quote] dziś dbam lepiej o Twoją galerię niż o swoją;):evil_lol: [quote name='malawaszka']:loveu: jak olbrzym wygląda :loveu:[/quote] kiedyś będę miała olbrzymka...ale ja chcę tylko i wyłącznie ciętego:oops:;)w miniaturach i średnich stawiam na nature:cool3:ale olbrzym cięty wygląda przecudnie;) Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 mnie też się podobają cięte, ale nie byłabym w stanie zaprowadzić psa na taki zabieg bo mam takie widzimisię :shake: chybaby mnie zjadły wyrzuty sumienia i potem dla zrównoważenia chyba musiałabym pójść na piercing [COLOR=LightBlue]łechtaczki[/COLOR] bez znieczulenia :evil_lol: Quote
Justa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 QUOTE=malawaszka;9835719] potem dla zrównoważenia chyba musiałabym pójść na piercing [COLOR=LightBlue]łechtaczki[/COLOR] bez znieczulenia :evil_lol:[/QUOTE] :-o :mdleje: Swoją drogą nie wyobrażacie sobie nawet gdzie ludzie sobie robią kolczyki :-o Brrrrry - fotki ze spacerku :loveu: Gass olbrzymka :loveu: Quote
ariss Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='malawaszka']mnie też się podobają cięte, ale nie byłabym w stanie zaprowadzić psa na taki zabieg bo mam takie widzimisię :shake: chybaby mnie zjadły wyrzuty sumienia i potem dla zrównoważenia chyba musiałabym pójść na piercing [COLOR=lightblue]łechtaczki[/COLOR] bez znieczulenia :evil_lol:[/quote] błahahaah:evil_lol:dlatego w moim domku będą przez długie lata czarne średniaczki:cool3:a później może dorosnę do naturalnego olbrzymka;) [quote name='Justa']:-o :mndleje: Swoją drogą nie wyobrażacie sobie nawet gdzie ludzie sobie robią kolczyki :-o Brrrrry - fotki ze spacerku :loveu: Gass olbrzymka :loveu:[/quote] ja to wole sobie nie wyobrażać....ale ta łechtaczka,aż mnie ciary przeszły:evil_lol: Quote
Recommended Posts