malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [url]http://images28.fotosik.pl/156/2fbc1efc86e584f8.jpg[/url] hahahaha mały Pershing [quote name='Miga']Nie zauważono mnie parę stron wczesniej, wiec sie przypominam :eviltong: Reportaz erotyczny grupowy objerzalam :lol:[/quote] od pewnego czasu to tutaj normalne :diabloti: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Ajronowa']nie ma za co, zaraz jeszcze poszukam:) tylko smoki nakarmie:shake:[/quote] wymiziaj smoki ode mnie:loveu:ale będziemy Cię teraz z Olą napastować:evil_lol: [quote name='Ka-Vanga']Spodobalo jej sie - goooopia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale masz cudny banerek :crazyeye::loveu:.[/quote] dostałam od Twojej imienniczki:cool3:walentynkowy:loveu: [quote name='malawaszka'][URL]http://images28.fotosik.pl/156/2fbc1efc86e584f8.jpg[/URL] hahahaha mały Pershing od pewnego czasu to tutaj normalne :diabloti:[/quote] do czego pijesz:mad:obiecyję poprawę:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 jaki sliczny sztucerek w mniejszej wersji :loveu::loveu::loveu:a zreszta wszystkie czarne cznauce sa piekne:loveu: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='ewelinabuck']jaki sliczny sztucerek w mniejszej wersji :loveu::loveu::loveu:a zreszta wszystkie czarne cznauce sa piekne:loveu:[/quote] wszystkie sznupy są cudne,ale masz rację czarne najcudowniejsze:loveu: i najtrudniejsze do focenia:roll::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='ewelinabuck']jaki sliczny sztucerek w mniejszej wersji :loveu::loveu::loveu:a zreszta wszystkie czarne cznauce sa piekne:loveu:[/quote] to moj hihi :multi:, a raczej moja ;) wlasnie obrabiam foty z naszego dzisiejszego spacerku z "naszymi" trzema rozmiarami sznaucerkow :multi:. Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ale fajny walentynkowy banerek !!! niech zgadnę czyjego autorstwa - Olusi ?? :):) Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='gassira'] do czego pijesz:mad:[/quote] do lustra :diabloti::evil_lol: [quote name='gassira']wszystkie sznupy są cudne,ale masz rację czarne najcudowniejsze:loveu: [B]i najtrudniejsze do focenia:roll:[/B]:evil_lol:[/quote] z tym ostatnim stwierdzeniem siezgodzę :eviltong: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='eria']ale fajny walentynkowy banerek !!! niech zgadnę czyjego autorstwa - Olusi ?? :):)[/quote] brawo:multi: Wygrałaś możliwość zrobienia mi powalentynkowego banerka:evil_lol: Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='gassira'] Wygrałaś możliwość zrobienia mi powalentynkowego banerka:evil_lol:[/quote] co za zaszczyt, ale ja nie wiem czy podołam :evil_lol::evil_lol::shake::oops::evil_lol: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='eria']co za zaszczyt, ale ja nie wiem czy podołam :evil_lol::evil_lol::shake::oops::evil_lol:[/quote] oj kochana wierzę w Ciebie-masz bardzo dużo czasu na jakieś cacko bo w piątej jade w góry i wracam po tygodniu :cool3: Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 oooojoooj a o której w piątek jedziesz ? eeee nie zobaczysz łysego łosiaaaa :shake::evil_lol::placz: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='eria']oooojoooj a o której w piątek jedziesz ? eeee nie zobaczysz łysego łosiaaaa :shake::evil_lol::placz:[/quote] niestety nie:placz:o 5.00-wy jeszcze będziecie się przekręcać na drugi bok:roll: Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='gassira']niestety nie:placz:o 5.00-wy jeszcze będziecie się przekręcać na drugi bok:roll:[/quote] chciałam napisać że nawet o 10 będziem się jeszcze przekręcać na drugi bok-jak codziennie robimy:evil_lol:, ale na 10 jedziem się wyłysić :evil_lol: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='eria']chciałam napisać że nawet o 10 będziem się jeszcze przekręcać na drugi bok-jak codziennie robimy:evil_lol:, ale na 10 jedziem się wyłysić :evil_lol:[/quote] moge się pocieszać trzema rzeczami: 1)będzie duuuuużo śniegu i będę świetnie się bawić 2)jak wrócę to będę miała całą mase fot do oglądania w Waszych galeriach 3)będę miała nowiutki piękniutki banerek Quote
Olusia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 To ja mogę Ci zrobić banner Wielkanocny :) Quote
Magot Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Gass, tak dawno robiłaś mi bannerek...:roll::roll: :diabloti::diabloti: Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ;) mi tam dużo czasu nie trzeba:eviltong: [IMG]http://i27.tinypic.com/28071as.jpg[/IMG] [IMG]http://i29.tinypic.com/23m3mts.jpg[/IMG] Quote
LeCoyotte Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 szybka jestes w bannerowaniu;) mi to zajmuje pol dnia :evil_lol: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Olusia']To ja mogę Ci zrobić banner Wielkanocny :)[/quote] oki-już nie mogę się doczekać-chcę taki żeby był też piskalaczek:loveu: [quote name='magda_drakkar']Gass, tak dawno robiłaś mi bannerek...:roll::roll: :diabloti::diabloti:[/quote] nie bardzo mam kiedy:roll:bo wyjeżdzam,ale może spać dziś nie będę mogła:evil_lol: [quote name='eria'];) mi tam dużo czasu nie trzeba:eviltong: [IMG]http://i27.tinypic.com/28071as.jpg[/IMG] [IMG]http://i29.tinypic.com/23m3mts.jpg[/IMG][/quote] Eriuś śliczny:loveu:żeczywiście szybciutka jesteść:crazyeye::loveu: [quote name='LeCoyotte']szybka jestes w bannerowaniu;) mi to zajmuje pol dnia :evil_lol:[/quote] to tak jak mi:roll: Quote
Magot Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='gassira'] nie bardzo mam kiedy:roll:bo wyjeżdzam,ale może spać dziś nie będę mogła[/quote] Łoki;) poczeka się:evil_lol: Mam nadzieję:diabloti::evil_lol: Quote
Olusia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Mnie też niedużo czasu to zajmuje, najdłużej trwa stworzenie pomysłu jak to wszystko ma wyglądać :) Quote
Izabela124. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witanko Wsyztko nadrobilam, widzlam erotyczne fotki, pozdrawiam Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Wsyztko nadrobilam, widzlam erotyczne fotki, pozdrawiam[/quote] Widze, ze foty erotyczne sa przebojem :evil_lol:. Quote
LeCoyotte Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Widze, ze foty erotyczne sa przebojem :evil_lol:.[/QUOTE] juz po 23, beda nastepne? :evil_lol: Quote
Recommended Posts