Bonsai Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Tadziunia zawsze wszystkich śmieszyła. Bo była gruba, nic jej się nie chciało, zazwyczaj można było ją spotkać wygrzewającą się w słońcu na słodkim nic-nie robieniu. Miała posklejaną od brudu sierść, której nie chciała, aby jej wyczesać, zawsze trzymała sie z boku nikomu nie wchodząc w drogę. Miała nawet padaczkę, młoda też nie była, więc wiadomo było, że jej lata życia się kończą. Ja jednak ją odbdarzyłam szczególną sympatią, bo widziałam w niej cudownego pieszczocha, który mnie witał za każdym razem, gdy przestąpiłam próg schroniska... Czarną kluseczkę, która leniwie podchodziła do mnie, aby zwrócić na nią chwilke uwagi. Nie miała swojego domu, więc choć pożegnajmy ją tak, jak na to zasługuje. Tadzia została zagryziona przez amstaffkę, która urwała sie z łańcucha... :placz: Nie miała szans... poruszała się niespieszącym się nigdzie krokiem, w razie potrzeby chowała pod stertę desek... Tym razem nie zdążyła... :( : Wraz z nią los podzieliły jeszcze jakieś trzy inne pieski - nie wiem na razie jakie... :placz: Biegaj radośnie za Tęczowym Mostem Tadziuniu ... ['] Quote
Anza&Hacker Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Bidaczka, niech biega teraz wesoło za Tęczowym Mostem... :candle: Quote
tanitka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 mam nadzieję ze amstaff został uśpiony:angryy: biedna Tadziunia staruszka, żegnaj mała kulko:-( Quote
Bonsai Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Nie , amstaff nie został uśpiony.... :shake: U nas się usypia tylko chore zwierzęta. :/ Quote
Bonsai Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Ja też... :shake: Tak naprawdę to wielu spraw dotyczących kaliskiego schroniska nie rozumiem... :shake: Quote
nicia1982 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 biedne psiaki - a ta suke to chetnie bym kopla w 4 litery i tego co nie trzyma takich psow osobno, nie bede komentowac bo szkoda nerw na tego czlowieka Quote
gayka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Temat amstafów stary jest jak świat!! Jak raz zagryzł to zagryzie jeszcze sto razy!!! Kiedy wreszcie ludzie to zrozumieją? A trzymanie go w klatce całe zycie to jest dopiero skandal.Powinien zostać uspiony!! Quote
Recommended Posts