Natula Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Piękne:loveu: a jakie szczesliwe usmiechy:loveu: wiecej wiecej pyszczków,mordek kochanych :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwona. Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Już chciałam wcześniej napisać, że macie fantastyczne tereny spacerowe, tylko pozazdrościć:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted November 4, 2007 Author Share Posted November 4, 2007 [quote name='Iwona i Gucia']Już chciałam wcześniej napisać, że macie fantastyczne tereny spacerowe, tylko pozazdrościć:)[/QUOTE] Niestety nie są bez wad :shake: To teren lotniska wiec dla psa, ktory leci za tropem moze skonczyc sie pod kolami samolotu :roll: Dlatego zawsze spacerujemy jak najdalej od pasu startowego i w godzinach "nie latania" ;) :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted November 4, 2007 Author Share Posted November 4, 2007 Jedno z pierwszych wspólnych zdjęć :diabloti::diabloti: [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/2633/sta60017qk8.jpg[/IMG] I pierwsze wyjście Lilana w pole... Latał jeszcze z linką, bo baardzo chciał trzymać sie Ravena, ale niestety w wyższej trawie sie tracił i nie wiedział jak wrócić :oops::oops: [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/851/sta60063rw0.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natija Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 fajne te Twoje foteczki a psinki przeslodzutkie:):)pozdrawiamy i napewno bedziemy wpadac:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted November 7, 2007 Author Share Posted November 7, 2007 [quote name='natija']fajne te Twoje foteczki a psinki przeslodzutkie:):)pozdrawiamy i napewno bedziemy wpadac:)[/QUOTE] Dziękujemy za odwiedziny :multi: A u nas niestety narazie brak wypadów w pole na dłuższe spacerki :shake: Deszcz pada i pada... Nawet snieg czasami zawieje, wiec pogoda fatalna :placz::placz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natija Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 nie martw sie to tak jak u nas leje i wieje:(:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Za kilka godzin wyjezdzamy do Poznania! Baardzo prosimy o mocne trzymanie kciuków, szczególnie ze to debiut w szczeniakach Liliana i ma juz dosc ciekawa konkurencje :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natija Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 trzymam kciuki i czekam na relacje:):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwona. Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Trzymamy:thumbs:za przystojniaków:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolan Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Ojej uwielbiam te rase, szczegolnie to umaszczenie mmmiodzo ;) a pieski masz wyjatkowo ladne ;] Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 [quote name='natija']trzymam kciuki i czekam na relacje:):)[/quote] [quote name='Iwona i Gucia']Trzymamy:thumbs:za przystojniaków:p[/quote] Dziękujemy :loveu: Chłopcy już wyprani i z tego co widze w świetnej formie ;) [quote name='Lolan']Ojej uwielbiam te rase, szczegolnie to umaszczenie mmmiodzo ;) a pieski masz wyjatkowo ladne ;] Pozdrawiam[/quote] Które umaszczenie :diabloti: ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madziasto4 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Kciuki będę na bank trzymać :thumbs: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 [quote name='madziasto4']Kciuki będę na bank trzymać :thumbs:[/quote] Dziękujemy :multi: Obiecuje duzo zdjęc, bo musze przetestować aparat w warunkach halowych :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sydney00 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Talagia, trzymam kciuki! Powodzenia :). A będziecie w Kielcach? Widze, ze z Liliana zrobił się już duży chłopak ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 [quote name='Sydney00']Talagia, trzymam kciuki! Powodzenia :). A będziecie w Kielcach? Widze, ze z Liliana zrobił się już duży chłopak ;).[/quote] Będziemy, będziemy ;) Kielecką wystawe wspominam bardzo ciepło, wiec napewno przyjedziemy :loveu: A Liluś dla mnie ciagle jest maluchem :loveu::loveu: Ale rzeczywiście robi sie z niego kawał psa :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 Oj nie poszło nam :diabloti: Lilian jest podobno zbyt szczenięcy jak na klase szczeniąt, wiec WO i II lokata :evil_lol::evil_lol: A Rav popisal sie :razz: Nie wystawialam go i to był mój bład... Szarpal sie, wyrywal, nie chcial ustawić, ale i tak wywalczyl II lokate i zostal mlodziezowym v-ce zw europy i Polski :roll: Niestety nic nam to nie daje :P Cieszymy sie za to, ze wygrał brat Ravena, ktory był w rewelacyjnej formie i wziął całą rase!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariss Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Gratuluje:lol: Piękni Ci mężczyźni:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 [quote name='gassira']Gratuluje:lol: Piękni Ci mężczyźni:loveu:[/QUOTE] Dziekujemy ;) Mam nadzieje, ze w Kielcach pojdzie nam lepiej!!! :multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariss Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 będę mocno trzymać kciuki:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 Poznań 2007 :diabloti: Raven oczywiście skupiony i baardzo zestresowany jak zwykle :evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/5672/200711100241va4.jpg[/IMG] Lil analizuje "no cholercia, gdzie zrobiłem błąd na tym ringu? " :icon_roc::hmmmm: [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/9697/200711100309vo8.jpg[/IMG] No i zdjecie "pamiatkowe" :oops: [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/3721/200711100350vy9.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRa_ Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Patrząc na zdjęcia wystawy to stałam gdzieś niedaleko Ciebie gdy ogląlądałam seterki;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 [quote name='KaRa_']Patrząc na zdjęcia wystawy to stałam gdzieś niedaleko Ciebie gdy ogląlądałam seterki;)[/QUOTE] Stałaś z psiakiem czy bez? :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwona. Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 [quote name='Talagia']http://img136.imageshack.us/img136/9697/200711100309vo8.jpg[/quote] jaki smutas:glaszcze: Zaciskamy kciuki za Kielce:thumbs: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRa_ Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 [quote name='Talagia']Stałaś z psiakiem czy bez? :razz:[/quote] Z psem australijczykiem;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts