Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malagos,
boje sie wystawic sunie na allegro, bo na bank zleca sie jakies hieny chetne do rozmnazania...moze napisze, ze sunia ma byc wysterylizowana w ciagu 6 miesiecy od adopcji? Ja mam takie klauzule przy mieleckich bidach.
Prosze o Twoja opinie.

Posted

A może, Małagoś, przekonałabyś właścicielkę, żeby malutką wysterylizowała? Zrobiłoby się jakiś bazarek, kaska by się znalazła. A i stres dla psinki byłby mniejszy, bo pewnie się już tam trochę zadomowiła.
Ulka18, z całym szacunkiem, ale sama klauzula nic nie da, jeśli trafi się na jakiegoś padalca. Ja tam ludziom mało ufam. Doświadczenie życiowe.

Posted

Rozmawiałam z tą panią, u której jest suczka.
Powiedziała, ze jak ją ktoś weźmie, to dobrze, jak nie, "to niech zostanie, biedy u mnie nie ma". Zaczęłam o sterylizacji, ona na to, że mój mąż już jej o tym mówił, ze zasponsoruje ten zabieg, o ile suczka zostanie u tej Urszuli. No proszę, ależ my z TŻ jednym głosem mówimy :diabloti:
Najlepiej, zeby to ktoś od nas, z dogomanii, przygarnął suczke i sie nią odpowiednio zajął.

Posted

No to kolejka się ustawiać :mad: Pięcioletnia, dobrze wychowana panienka i to taka malusia to skarb. Nie trafia się często taka okazja.
A my na drugim końcu Polski :wallbash:

Posted

Sunia pojechała niedaleko, do Makowa Mazowieckiego, do dwóch starszych pań, sióstr. Kiedyś miały wilczura, bardzo kochanego i zadbanego (wiem, bo byłam u tych pań, gdzy ten piesek zachorował i poprosiły mego męża o wizytę domową :cool3:)
To teraz maja maliznę na kanapę :loveu: