Becia66 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Anula, w razie czego pamiętam o twoim kudłaczu...:lol: Quote
anula1959 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='becia66']Anula, w razie czego pamiętam o twoim kudłaczu...:lol:[/quote] Bardzo dziękować , bardzo , bardzo:modla: Quote
Figielek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Kto ujrzał Mambę choć raz wie ,że to już czas by domek się znalazł dla niej pomóżmy suńce kochanej....:placz: [/FONT] Quote
Figielek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Zastanawiam się czy na bazarku nie sprzedać czegoś na rzecz Mamby.... Quote
Figa Bez Maku Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Mamba będzie marzła zimą i następny miesiąc minął:cool1: szkoda ,że tak ładna psina wielbicieli ciągle ni ma:placz: Quote
Figielek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ludzie do przygarnięcia młode psie dziecko!:Dog_run: Quote
SZPiLKA23 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Rozglada sie za domkiem a go nie widac....:( Quote
Figielek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [SIZE=3]A co u Mamby jak się czuje?:???:[/SIZE] Quote
albiemu Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 łapka się zagoiła ale depreche ma, siedzi w budzie i trzeba się sporo nacmokać aby łeb wsytawiła :( - na smakowity kąsek wystawia całą resztę Quote
Figa Bez Maku Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [quote name='albiemu']łapka się zagoiła ale depreche ma, siedzi w budzie i trzeba się sporo nacmokać aby łeb wsytawiła :( - na smakowity kąsek wystawia całą resztę[/quote] Dobrze ,że łapka się pięknie zagoiła i na cmokanie Mamba łeb wystawiła:multi: lecz czemu na kąsek smakowity wystawia sunia .....zad i koniec kity?:crazyeye::diabloti: Quote
_Tosia_ Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 hehhehhehhe, Figa, jesteś niesamowita Quote
SZPiLKA23 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Dobrze ,że łapka się pięknie zagoiła i na cmokanie Mamba łeb wystawiła:multi: lecz czemu na kąsek smakowity wystawia sunia .....zad i koniec kity?:crazyeye::diabloti:[/quote] :D Ty normalnie mowisz czy zawsze rymujesz;) wierszyki coraz to zabawniejsze:) Quote
Figa Bez Maku Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ja zawsze rymuję gdy pieskom pomagać próbuję bo samo hopsanie utrudnia czytanie:cool3: Quote
Figa Bez Maku Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ty Szpilko śmiejesz się z wierszyków moich:loveu: lecz muszę wyznać: ja Figa Bez Maku się boję..:cool3: Bo za żarciki z wypowiedzi Albiemu:oops: mogę wziąć w ..łeb ...bez problemu:placz: i jak nic zostanę zbanowana:mad::flaming: i za nieprzystojne figle ukarana:roll: Quote
albiemu Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 nie w łeb walnę tylko w piękną główkę na brak wierszowania masz wymówkę już widzę jak siedzisz zbanowana :) na ustach masz w dół banana smutna, przygnębiona z limem pod okiem którego zdobyłaś moim karate podskokiem od lat trzydziestu nie podskoczyłam ale tym razem dzięki Tobie to uczyniłam jestem postrachem, widzę na tym wątku brakuje mi jak widać zdrowego rozsądku ja tak naprawdę buzi Ci Figa nie popsuje tak sobie tylko niewinnie żartuje Twoja poezja jest tutaj wskazana popołudniu, wieczorem i z rana ja mogę się nawet Twa poezją nacierać pod warunkiem, że nikt nie będzie spozierać pałam uczuciem do poezji Twej wybitnej niezbędnej jak latem szklanka wody pitnej pisz Figo i gaś nasze pragnienie dzieki Twemu darowi jest nam jak w niebie slońce tam blisko tyłek nam praży patrząc w dół widzimy nudystów na plaży po prawej Św. Franciszek stara się nie spozierać a tak naprawdę lorntekę trzeba mu wydzierać :D Ok tyle bo mogę długo a to już nie na temat :D święci aniołowie w swej bieli przytaknęłli zgodnie masz albiemu przechlapane jak Twa noga Fige kopnie! Możesz czuć się spokojna jeśli o mnie chodzi :D Quote
albiemu Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Mamba szuka domku .... już dłuuuuugo Quote
Figielek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Mama zawsze ładnie rymuje a co!:evil_lol: Niepokoi mnie to ,że Mambulec nie ma jeszcze chałupy ale........z pewnością na nią zasłużył;) Quote
Figa Bez Maku Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 O Wielka Albiemu:klacz::mdleje: widzę ,że nadajesz "po mojemu":diabloti: i nie Twoja noga ni ręka lecz Twoja poezja piękna Twoje rymy wyśmienite powaliły mnie słabą kobitę:loveu::multi: Albiemu może będziem w cyrku występować? wierszyki i skeczyki produkować? a za zarobioną kasę uratujemy psiaków masę?:multi::biggrina: Quote
albiemu Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 jest to przyznaje pomysł przedni nasi słuchacze nie będą wybredni po jak przy takim kunszcie narzekać kiedy nawet nie drgnie powieka puszka z wielkim napisem NA PSIAKI będą dawać kasę dziewczyny i chłopaki ja będę nuciła, kiedy Ty będziesz rymować nie da się nas łatwo wykołować 10 zlotych to będzie najmniejsza danina uzbieramy stertę kasy wysokości pianina potem Szpilka, Figielek, Becia i Halcia będą nam na codzień udzielać poparcia znikną schroniska, bezdomność i psia bieda tylko ludzkiej współpracy do tego potrzeba Wielka ja jestem cieleśnie i duchowo potrafię rzucić cień na całe Warszawskie Bemowo potem na Wiejską wkroczę, powiem im co myślę i nie będzie to poezją ale łaciną co by wymyślniej niech się wezmą za schroniska, za sterylizajce może złoże samemu prezydentowi gratulacje pokłonie się mu nisko bo to wielkie chłopisko :) - nie mogłam się powstrzyma i teraz pójdę siedzieć :/ Quote
Figa Bez Maku Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='albiemu'] potem na Wiejską wkroczę, powiem im co myślę i nie będzie to poezją ale łaciną co by wymyślniej niech się wezmą za schroniska, za sterylizajce może złoże samemu prezydentowi gratulacje pokłonie się mu nisko bo to wielkie chłopisko :) - nie mogłam się powstrzyma i teraz pójdę siedzieć :/[/quote] :bigcool::sweetCyb: przecież nie pójdziesz tam sama:cool3: wręcz nie pomieści nas brama:evil_lol: Wkroczy tam cała armia z dogomanii ze wszystkimi swoimi psami:crazyeye: Jak zaczną się szczekacze staruszki i smarkacze upominać o swoje prawa to nie pomoże prezydencka obstawa:diabloti: A na czele Mamba z transparentem "nie jestem ekskrementem":mad: jako żywe stworzenie żądam (i tęsknie go wyglądam) Domku , domku własnego bo jak nie- zajmę fotel tego grubego;) Quote
Recommended Posts