agagumi Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 I jak tam moja dziewczyneczka? Ta cisza to dlatego, ze wszystko w porzadku, prawda? A nie, ze cos sie dzieje niedobrego???? Quote
RITA & DIANA Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Aguś! Lady ma się zdecydowanie bardzo dobrze, a my chcemy zaplanować ten wyjazd do jej kochanego i tak upragnionego domu... Quote
agagumi Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 TAK TAK TAK!!!!!!!!!! DO domku zdecydowanie!!!!!!! Quote
darunia-puma Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no to jeszcze na wieczór ucałowania dla dziewczynki w mokry nosek i do zobaczenia niedługo Quote
agagumi Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ucalowania w najpiekniejsze z najpiekniejszych - mokry zimny nos, uszka zyjace swoim zyciem niezaleznym od niczego:) i oczka wpatrzone... darunia, odliczam naprawde czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agagumi Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Riteczko kochana, planuj serce, planuj mocno!!!! ja mam od pt.wolne i ferie - bo studenci maja ferie:-) BYloby cudownie jesli ten czas moglabym juz pobyc z Malenką, ale dostosuje sie, oczywiscie. Wazne zeby BYLA. Quote
agagumi Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ale smiesznie to zabrzmialo, a niech tam, no dobra, mam wolne od roboty dzieki feriom studentow. I dobrze:evil_lol::multi::cool3: Quote
darunia-puma Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 malenka swietnie nie martw sie o nia jest w dobrych rekach widzialysmy sie wczoraj z ritunia i planujemy kiedy bedzie najlepiej pojechac i jak to ułożyć zeby było dobrze bo my tez zapsione jestesmy obie Quote
agagumi Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 I co myslicie, kochane? Jakies wstepne plany?:multi: Quote
baffi2 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 trzymam kciuki żeby Laydy jak najszybciej trafiła do agigumi :lol: Quote
darunia-puma Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 bedziemy sie widzialy w niedziele wiec beda juz jakies konkretniejsze plany wiesz agus to nie rozmowa na telefon Quote
RITA & DIANA Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 ten weeckend kompletenie odpada....duzo pracy .... ale zadzwonie do Ciebie AGUS jeszcze przed sobota i cos wstępnie ustalimy.... a mała ma sie dobrze, i pewnie juz tez nie moze się doczekac.... Quote
darunia-puma Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 aguś to już z górki zobaczysz jeszcze kilka dni i będzie u ciebie malutka Quote
agagumi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Tak sobie mysle, czy to wszystko dobrze sie dzieje, ze tak sie zwiazalam myslami z Lady, pewnie gdyby ktos mieszkal blizej to juz bylaby w domku ukochanym. A tak to problem - szmat drogi;-( Ale nie umiem juz o niej myslec inaczej jak z wyczekiwaniem Quote
RITA & DIANA Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Aguś ! nie troskaj się, Lady nalezy tylko do Ciebie!!! bez względu na odległość, wszak inne rzeczy po drodze torpedują troszkę moje ...cały czas myslę aby jak najszybciej rozwiązać problem drogi aby polepszyc Tobie humor, to wiedz , ze po naszego Kudłaczka przyjedzie Pani ze Szczecina, która juz się w nim zakochała... Quote
agagumi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A moze sie zobaczymy np. w Poznaniu? To tak mniej wiecej polowa drogi? To pomogloby czasowo? Quote
darunia-puma Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 według mnie i na pewno ritunia sie tez zgodzi ze byłoby swietnie takie spotkanie na pewno by to nam ułatwiło sprawe Quote
darunia-puma Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ale musimy poczekac na decyzje rity bo ona bedzie jechac(znaczy prowadzic samochód i jest tu szefem) Quote
agagumi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Juz wiem, chyba najprosciej byloby w Kaliszu, bo to droga prosta, chyba najkrotsza, a Kalisz tak w polowie:multi: Quote
darunia-puma Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 dzwoniłam do rituni zaraz tu bedzie Quote
RITA & DIANA Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Aga! jestes fenomenalna! do Poznania zawsze bliżej!!!! i Lady może byc już Twoja w poniedziałek lub wtorek...tylko muszę spytac kolegę, który nas zawiezie, ma diesela ...a jezeli nie to ja pojadę ...mnie osobiście pasuje wtorek... a Tobie Agnieszko? Quote
agagumi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 O matko, jak mi serducho wali!!!!! Ja w poniedz. mam dyzur jeszcze w pracy, wiec wtorek bylby genialny!!!! Quote
Recommended Posts