Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ucalowania w najpiekniejsze z najpiekniejszych - mokry zimny nos, uszka zyjace swoim zyciem niezaleznym od niczego:) i oczka wpatrzone...
darunia, odliczam naprawde czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Riteczko kochana, planuj serce, planuj mocno!!!! ja mam od pt.wolne i ferie - bo studenci maja ferie:-) BYloby cudownie jesli ten czas moglabym juz pobyc z Malenką, ale dostosuje sie, oczywiscie. Wazne zeby BYLA.

Posted

Tak sobie mysle, czy to wszystko dobrze sie dzieje, ze tak sie zwiazalam myslami z Lady, pewnie gdyby ktos mieszkal blizej to juz bylaby w domku ukochanym. A tak to problem - szmat drogi;-( Ale nie umiem juz o niej myslec inaczej jak z wyczekiwaniem

Posted

Aguś ! nie troskaj się, Lady nalezy tylko do Ciebie!!! bez względu na odległość, wszak inne rzeczy po drodze torpedują troszkę moje ...cały czas myslę aby jak najszybciej rozwiązać problem drogi
aby polepszyc Tobie humor, to wiedz , ze po naszego Kudłaczka przyjedzie Pani ze Szczecina, która juz się w nim zakochała...

Posted

Aga! jestes fenomenalna! do Poznania zawsze bliżej!!!! i Lady może byc już Twoja w poniedziałek lub wtorek...tylko muszę spytac kolegę, który nas zawiezie, ma diesela ...a jezeli nie to ja pojadę ...mnie osobiście pasuje wtorek... a Tobie Agnieszko?