darunia-puma Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 rita nie ma sprawy rzeczy sa u ciebie i wystaw te ktore uwazasz za sluszne a jesli potrzeba wystawic wszystkie to tez to zrob...buziaczki dla nowej psiuni Quote
Asior Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='RITA & DIANA'] [B]Asiorku![/B]widziałam , ze na allegro cos troszkę sie ruszyło!!! daj mi proszę znac co i jak ...[/QUOTE] już wyszłam z "niewoli" ;) no ruszyło się, więc kasę ludzie śla prosto do was.... Nic więcej nie wiem Quote
RITA & DIANA Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Asiorku! jak dobrze , ze jestes!!!!!! mam nadzieję, ze mozemy nadal liczyc na Twoja pomoc na allegro? Quote
RITA & DIANA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 mała Lady ma sie dobrze, skonczyła sie cieczka i musimy pomyslec o sterylce..... nabrała ciałka i kto wie moze wktótce domek stały bedzie .....na razie uczy sie chodzic na smyczy i nie siusiac w domu....powinnismy tez panienke kompleksowao zaszczepic i odrobaczyc, ale ostatnio przeziebienie połozyło mnie do łózka....od poniedziałku ruszamy z bazarkami bo kaske trzeba nazbierac.... Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [I]Oj nie ładnie, że tu tak cicho... ;)[/I] Quote
baffi2 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 co się teraz z nią dzieje? nadal na łańcuchu? Quote
Asior Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no jak?? przeciez wyżej jest napisane ;) [quote name='RITA & DIANA'][B]Mam dobra nowinę!!![/B] nieszczęśliwa Lady została rano zdjęta z łańcucha i przywieziona do mnie:lol:.To cudowana sunia , bardzo spokojna, całuśna i przytulaśna! Nie jest agresywna w stosunku do innych suk, uwielbia dzieci( zaraz po wejściu do domu wskoczyła mojej córce do łóżka:evil_lol:), w czasie jedzenia można jej mieszac w misce ,zabierać ja itd. Nie wykazuje zadnej agresji!!!!! Cudo ! po prostu cudo!!! śniadanko zaliczyła mega duże ..... widać ,ze głodowała, bo na pierwszą miseczkę karmy rzuciła się jak szalona i pochłonęła ją niczym odkurzacz. To taka mieszanka rottka z onkiem. Lizawka z niej straszna. Bardzo się interesowała naszą fretką. No oczywiście moje aniołki Gajka:evil_lol:i Dianka:evil_lol: były oburzone faktem,ze w domu znowu pojawiła się obca sunia.One by ją chętnie potarmosiły, ale dla bezpieczeństwa Lady zostały zamknięte w sypialni.W chwili obecnej Lady jest u naszego znajomego pare bram dalej pod bacznym moim okiem. Nie jest w ciązy!!!!!! Jutro jedziemy po południu do weta sie zaszczepić i odrobaczyć. Musimy tez nazbierac kaski na sterylke sunieczki, aby juz nigdy nie była szczenna. A w międzyczasie szukac będziemy dla niej dobrego domku.Mam kilka fotek z porannego spacerku, ale bateria kaput i jak sie naładuje to wkleje. n [/QUOTE] Quote
baffi2 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 uff... :multi: nie zauważyłam tego:oops: Quote
Asior Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 spoko :) teraz trzeba jej szukać chałupki :) Quote
RITA & DIANA Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 to fakt, ze trochę tu ucichło na wątku Lady:oops:. Na chwilę obecną sunia przebywa w domu tymczasowym i uczy się zycia wśród ludzi. Jest radosna , przybrała na wadze , nabrała pewnosci siebie i bardzo , bardzo wypiękniała. W poniedziałek wkleimy nowe foty Lady. Cieczka się skonczyła i powolutku musimy zacząć zbierac kaskę na sterylkę, w przyszłym tygodniu dziewczynkę zaszczepimy kompleksowo i musimy szukać dla niej stałego domku. Lady to bardzo grzeczna sunia. Nie jest agresywna.Kocha ludzi a najbardziej małe dzieciaki. W stosunku do innych psów i suk , nawet tych pięć razy mniejszych od niej jest spolegliwa , a nawet uległa. W domu tymczasowym przypomniała sobie jak zachowywac czystość. Nie je juz tak łakomie jak na samym początku. Spuszczona ze smyczy na spacerkach przybiega na zawołanie. Fantastyczna towarzyszka w zabawach z piłeczką i patykami.Jednym słowem wspaniała sunia, idealna do domu nawet z małymi dziećmi i innymi psami. Quote
Asior Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no to może aukcja ( nie cegiełkowa) jej się przyda, ale szukająca domu ;) Tyle, ze tekścik musiał by ktos jakiś wymyślić... Quote
darunia-puma Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 lady malutka szukaj domu... ciesze sie ze dziewczyna tak dobrze sobie radzi i jest coraz lepiej na pewno jak zwykle rita z twoich rak wyjdzie kolejna bida szczesliwa z nowym domkiem masz dobra reke do adopcji... Quote
agagumi Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A gdzie jest sunieczka? W jakim miescie? Quote
agagumi Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 o kurcze, tak daleko, szkoda, wielka szkoda:shake: Quote
darunia-puma Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 a czemu agagumi? masz dla niej domek? Quote
agagumi Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Tak, ale mieszkam pod Toruniem, wiec bylaby to dla niej z pewnoscia męka, dwuletnia psiutka nie jezdzaca do tej pory. Dlaczego - odpowiem kopią: mysle o sobie, mimo ze jestem w TOTALNEJ rozsypce, bo moja ukochana najcudowniejza najradosniejsza wpatrzona dobrotliwymi oczkami milosc na kudlatych nozkach odeszla za TM...I co z tego, ze sa inne zwierzaki, to nieprawda, ze jedna milosc mozna zastapic inna. Za nia jeden "pokoj" zostanie na zawsze pusty..ALE nie pomoc innemu biedakowki?...Balbusie tez przygarnelam, dala nam taki ogrom uczucia... z psiuli obojetnej na ludzi stala sie najradosniejszym merdaczem swiata[IMG]http://1.1.1.4/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Chetnie pomoge suczce po sterylce (drugi raz takiej rozpaczy po nieudanym zabiegu chyba bym nie przezyla), wyglad-niewazny, ale mam inne zwierzatka i nie chcialabym aby im stala sie krzywda, dlatego tak wypytuje o stos,do kotkow i psow. Mam dom na wsi z ogrodem, balbusia (to byl mieszaniec prawie owczarkowaty z dluzszym wlosem) miala bude, ale biegala sobie ile chciala, a domek i tak stal dla niej otwarty - chciala, to miala bude, nie, to spala w domku. Przepraszam za nieskladnosc, ale...[IMG]http://1.1.1.4/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Quote
darunia-puma Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 jak sie chce to wszystko mozna tylko musialabys byc na nia na 100% zdecydowana ona jest wspaniala Quote
RITA & DIANA Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Agagumi! Wysłałam Tobie pw , jeżeli chodzi o Lady to ona świetnie jeżdzi autkiem, nie ma choroby lokomocyjnej, a jeżeli bedziesz pewna co do adopcji dziewczynki to z transportem nie będzie wiekzego problemu. Lady nadal na tymczasie. Przytyła, wypiękniała....za chwilę foty( sami zobaczycie jaka jest śliczna). Quote
darunia-puma Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 wstaw ritunia zdjecia ja tez chcialabym ja zobaczyc jak teraz nasza slicznotka wyglada agagumi napisz nam o sobie troszke wiecej dlaczego wybralaś naszą lady? Quote
RITA & DIANA Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 wszystkie ładują się na dysk , w sumie na karcie mam ponad 2000 zdjęc miedzy innymi Lady, dlatego tak to długo trwa, ale jeszcze chwilka i będę wklejała Quote
Recommended Posts