Jump to content
Dogomania

Kanapka:niewidoma,niezaradna staruszka.Zostaje W BAJECZNYM DOMU Ecci :) Kanapka za TM

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korenia']Ostatnia fotka jest zabójcza :evil_lol:[/quote]
to jeszcze nie jest szczyt możliwości mimicznych i pozycjowych Kanapeczki!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='agata51']Bafek lubi polegiwać pod lodówką. Podział ról - Kan pieczyste, Baf deser.[/quote]
coś czuję, że kuchnię przejmą psy!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Ecci, slonce moje - nie wybierasz sie w najblizszym czasie moze w okolice Wawki ??[/quote]
w okolicach 15 maja!!!

Posted

Kanapcia była dzisiaj wyjątkowo biedna, cały dzień bardzo mocno bolał ją brzuszek, bardzo mocno bolał:shake: Nawet gotować jak zwykle nie chciała, cały dzień spała, była bardzo osowiała, nie wspominając o tym, że cały dzień nic nie jadła co na nią jest ogromnym wyczynem!

Posted

zdjęć wystarczy!!!dużo ma ich dziewczynka:loveu: A z brzuszkiem wszystko ok!!! Tak to jest jak się ładuje pychol na prawo i lewo po jedzenie!!!

Posted

[quote name='agata51']Ecci, musisz wszystko zwulgaryzowac do cna? A co ty w ogole robisz tutaj o tej porze?[/quote]
próbowałam się troszkę pouczyc...chyba wyszłam z wprawy!!:placz:

Posted

Ecci, może ty jesteś skowronek a nie sowa? Spróbuj skoro świt. Kotku, w twoim wieku nie wychodzi się z ŻADNEJ wprawy. Kanapciu, przemów swojej pańci do rozumu. Bafek uko****e obie panie i radzi - take it easy, ladies. :loveu:

Posted

Jako językoznawczyni i fanka języka (z papierami), nie życzę sobie wygwiazdkowywania moich wypowiedzeń zawierających człon ****. Nic złego nie mam na myśli, a jako językoznawca musze i uwielbiam wulgarymy. Przeciez to sensu nie ma.

Posted

Jesteś językoznawcą Agato??? Ja po części TEŻ!!! ludzie mają taki dziwny stosunek do wulgaryzmów....a mnie uczą o nich na studiach, kolokwia i egzaminy z tego robią!!!:evil_lol: