Jump to content
Dogomania

Kanapka:niewidoma,niezaradna staruszka.Zostaje W BAJECZNYM DOMU Ecci :) Kanapka za TM

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kanapcia dzisiaj cały dzień zajmowała się z ciocią domkiem!!! Zrobiła 4 pranka, takie, że aż sznurków na strychu zabrakło! Posprzątała cały domek, posadziła kwiatki w ogródku umyła schody jedne i drugie, ugotowała obiad, była na zakupach...:evil_lol:

Posted

Ona leży i łypie jak się coś robi, a jak gdzieś wychodzę to koniecznie trzeba ją brac!
Najlepsze jak idę z KAN do marketu! Parkuję ją przed sklepem i idę na zakupy a ona grzecznie czeka i tak lekko łepek przechyla i patrzy czy idę! A później i ja i ona ledwo wracamy z tymi ciężarami!!!

Posted

Kurcze! Padłam przed kompem wczoraj! A jeszcze pół godziny wcześniej dziwiłam się Koperek jak można, że to niewykonalne!!!A tu prosz...
Bafka nie utuczę! Pimek zawsze był chudy! A Kan to inna historia!

Posted

dzis jak to w niedziele bylo miesko! komp mi padl na dobre! wlasnie go formatuje! po 22 opowiem co dzis ciekawego nas spotkslo! pisze na kompie mojego taty i ciagle mi sie wiesza! setny raz juz probuje dodac post!

Posted

[SIZE=5][I][COLOR=DeepSkyBlue][B]nowe fotki Kanapki!!
[IMG]http://images32.fotosik.pl/207/12790ca0a59411fa.jpg[/IMG]
[/B][/COLOR][/I][/SIZE]