KEEA Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Podnoszę... Im nas więcej, tym lepiej dla naszego Argoska :lol: [B]lilith27[/B], może podpytaj się o Argosa. Masz chyba kontakt z dziewczyną, która jeździ do tego schroniska. Gdybyś mogła, to poproś Ją, żeby obejrzała oczy Argosa. Niech zerknie, czy pojawiła się na nich taka typowa przy zaćmie jakby "biała mgiełka". Kiedy jeździliśmy z Argosem do okulisty, to gołym okiem nie można było dostrzec tej "mgiełki". Jeśli teraz jest spora, to choroba szybko postępuje. Nie wiem, czy o tym pisałam, ale zaćmy nie można operować w dowolnym momencie. Przy pewnym stopniu zaawansowania choroby operacja staje się niestety niemożliwa. Quote
KEEA Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Podnoszę... Argosku niech Cię wszyscy zobaczą. Quote
gonia66 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Przepraszam , że tu się wciskam, ale chwytam sie kazdej mo zliwości..może coś zaradzicie..prosze...cioteczki zajrzyjcie tu... [B][url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bardzo-przestraszona-nela-zostala-rozszarpana-pomocy-dt-89576/[/url][/B] Quote
KEEA Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Ehhhh... Ja nie daję rady z takimi historiami. Jestem za cienka na to psychicznie. Od razu siadam i ryczę, a potem nie mogę się opanować... Sama wizyta w schronisku, gdy zawoziliśmy tam Argosa była dla mnie straszną traumą... Nie mam pomysłu... Może poróbcie zdjęcia tej Neli i wystwacie Allegro, takie jak my zrobilismy Argosowi. Chodzi mi o takie naprawdę "ruszające" fotki i Allegro cegiełkowe na hotel. Quote
miloszz8 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Argos do góry:cool3: Lilith ktos na owczarku prosił Cie o nr konta Argosa Quote
KEEA Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 No Argosku, ja tez zapraszam Cię na poczatek. Hop, hop, do góry. Quote
miloszz8 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Argosku na 1 strone:) moze Ktos wpłaci ...3m sie Misku:) Quote
miloszz8 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 podnosze ... Keea mała rada..moze waro by zmienic tytuł na cos pt "trace wzrok.." taka moja sugestia :) Quote
KEEA Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Rzeczywiście można zmienić temat na coś w tym stylu. Tak na szybko podliczyłam pieniążki Agrosa i jeśli nie pomyliłam się, to mamy 528 zł :) Ucieszylam się, bo wydawało mi się, że mamy mniej. Quote
miloszz8 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Podnosze:cool3: cos sie dorzuce niedługo a tymczasem niech Cie widza Argos:) Quote
mysza 1 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Kurczę, żeby on znalazł Dt:-(, wszystko inaczej by było. A tak... Quote
KEEA Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Od wczoraj nie mogłam w ogóle wejśc na Dogomanię. Nie tylko na forum,ale nawet strona główna portalu nie wyświetlała mi się. Czy to tylko mnie spotkało? Argos czeka na dobry dom i potrzebuje wsparcia finansowego na operację... Szukamy dla Niego pomocy... Quote
miloszz8 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dzien Dobry Argos:) wstawaj spiochu i na pierwsza strone lec :cool3: Quote
Moniskaa Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Śledze losy tego psiaka i szkoda że jeszcze domku nie ma :-( a powinien! Może by tak go wstawić na n-k? Wkleić zdjęcie i pod zdjęciem opis, numer tel itd Quote
KEEA Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Argos szuka domu. Może właśnie Ty pomożesz temu psiakowi... Quote
miloszz8 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Podnosze... Podałem 2 osobom nr konta Argosa takze cos powinno wpłynąć:) mam nadzieje ze moge je podawac:roll: Trzymaj sie Argosku:cool3: Quote
KEEA Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Oczywiście, że możesz podawać ten numer dalej. Im więcej osób pomaga Argosowi, tym lepiej dla Niego :lol: Quote
KEEA Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Niech Cię wszyscy zobaczą Argosku nasz na pierwszej stronie, tam gdzie wiele osób szuka psiaków. Quote
Recommended Posts