Pegaza Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Be tylko nie mow ze jestes zarobiona bo nie uwierze..wracaj mi tu na dogo ale juz!!! Quote
karkakarka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Hejka :) Wszyscy jacyś zaganiani :( Quote
Marzena* Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Pegaza']Be tylko nie mow ze jestes zarobiona bo nie uwierze..wracaj mi tu na dogo ale juz!!![/QUOTE] Oj Daria Be się Ciebie chyba wcale nie boi :evil_lol: , nie masz daru przekonywania czy jak ??? Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 :lmaa::x:snipersm::2gunfire: a na koncu bedzie tak:grab: Jak jej zaraz pogroze to wroci;) Quote
tigrunia Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [quote name='jot11']Cześć wieczorkiem :multi: Ciekawska jestem-kozaczki już masz? :diabloti: Pozdrawiam serdecznie :multi:[/QUOTE] Cześć :multi: Mam :eviltong: [quote name='Princess_York']a jak można zapomnieć o Pudzianku :loveu: taki słodki cukierek z niego ;) . Ach te remonty .. wykańczają hihi .[/QUOTE] Niuniasek mój malutki :loveu: Tęsknię za nim .. :placz: Ogłaszam koniec remontu! Malowanie zostało - na wiosnę :diabloti: [quote name='madziasto4']Pokaż fotki z remontu, lubię pooglądać u kogoś :eviltong:[/QUOTE] E tam.. nic ciekawego :eviltong: [quote name='dzasta']Oj zwolnij tempo BE bo się wykończysz ale ja ostatnio też mam latania po urzędach i innych i mam dość Ja też chcę foty z remontu pooglądam sobie u kogoś bo u siebie nie lubię remontów :D[/QUOTE] Cze Justa .. fotki będą - kiedyś :evil_lol: [quote name='Pegaza']Be tylko nie mow ze jestes zarobiona bo nie uwierze..wracaj mi tu na dogo ale juz!!![/QUOTE] Dwa dni u mamy byłam bo się trochę rozchorowałam to przynajmniej miał się tam kto mną zająć i psami :roll: A łone kompa ni mają bo się spsuł. I mój też się chyba psuje :-( Będzie trzeba system na nowo wgrać.. [quote name='karkakarka']Hejka :) Wszyscy jacyś zaganiani :([/QUOTE] Cześć :multi: Takie czasy.. [quote name='Viky i Ja']Oj Daria Be się Ciebie chyba wcale nie boi :evil_lol: , nie masz daru przekonywania czy jak ???[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Pegaza']:x:snipersm::2gunfire: a na koncu bedzie tak:grab: Jak jej zaraz pogroze to wroci;)[/QUOTE] <boję się piekielnie> Noo.. to jestem :loveu: Psy żyją, ja też - ogolnie jakoś leci :loveu: Jutro na pazurki z rana jadę :loveu: :multi: Quote
tigrunia Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [quote name='Pegaza']A co se zrobisz tym razem?[/QUOTE] Jak co roku w grudniu: czarno-złoto-srebrno-bordowe :eviltong: Quote
Yoko2009 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='tigrunia']Jak co roku w grudniu: czarno-złoto-srebrno-bordowe :eviltong:[/QUOTE] hej hej to ja koniecznie poproszę o fotkę paznokietków, ja robię w środę ale nie mam natchnienia jakie:) Quote
Marzena* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='tigrunia']Cześć :multi: Noo.. to jestem :loveu: Psy żyją, ja też - ogolnie jakoś leci :loveu: Jutro na pazurki z rana jadę :loveu: :multi:[/QUOTE] Jak wrócisz to pokaż koniecznie :) Ja swoję ścięłam 4-12 i szału dostaję z krótkimi:angryy: Nie wiem czy wytrzymam do końca remontu, zwłaszcza że jeszcze go nie zaczeliśmy :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [quote name='Pegaza']a masz gdzie je na fotce?[/QUOTE] Zeszłoroczne ? Nowe dopiero jutro mieć będę ale nie wiem jak wyjdą tylko wiem w jakich kolorach chcę :loveu: [quote name='Yoko2009']hej hej to ja koniecznie poproszę o fotkę paznokietków, ja robię w środę ale nie mam natchnienia jakie:)[/QUOTE] Jutro robić będę dopiero ale na fotę jutro nie ma szans :shake: Muszę wreszcie dom posprzątać :shake: Ostatnio na glanc łazienkę i kibel sprzątnełam to Ł stwierdził, że mu się jedna ściana nie podoba i ją jeszcze raz gipsował i szlifował :crazyeye: :mad: Quote
tigrunia Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [quote name='Viky i Ja']Jak wrócisz to pokaż koniecznie :) Ja swoję ścięłam 4-12 i szału dostaję z krótkimi:angryy: Nie wiem czy wytrzymam do końca remontu, zwłaszcza że jeszcze go nie zaczeliśmy :evil_lol:[/QUOTE] Bez paznokci jak bez ręki :shake: :evil_lol: Daria kurde czemu u Ciebie tyle nagadane? Wszedzie szybko się ogarnęłam - max po 4 strony było a u Ciebie 13 :mdleje: Informuję, że śnieg mam :bigcool: Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Be ja nie wiem sie rozsiadly u mnie jak na salonach :evil_lol:.ale fotki przy okazji obejrzalas:eviltong: oo do Ciebie tez juz przyszedl:) Quote
tigrunia Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [quote name='Pegaza']a przeprowadzka tu tuz..:evil_lol:[/QUOTE] Jaka znów przeprowadzka? :-o Quote
Marzena* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='tigrunia']Bez paznokci jak bez ręki :shake: :evil_lol: Daria kurde czemu u Ciebie tyle nagadane? Wszedzie szybko się ogarnęłam - max po 4 strony było a u Ciebie 13 :mdleje: Informuję, że śnieg mam :bigcool:[/QUOTE] Ale Ci zazdroszczę u nas śniegu brak :( Fakt ciężko się przyzwyczaić, od ponad 4 lat miałam zawsze długie i teraz jestem jak kaleka :placz: Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='tigrunia']Jaka znów przeprowadzka? :-o[/QUOTE] hahah Marzeny widzisz Marzena jak mnie teraz Be zrozumiala... Quote
Marzena* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='tigrunia']Jaka znów przeprowadzka? :-o[/QUOTE] Pewnie Daria pisała o mojej przeprowadzce :evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='Pegaza']hahah Marzeny widzisz Marzena jak mnie teraz Be zrozumiala...[/QUOTE] Jak by to powiedziała moja Bratowa : tak się rodzą plotki :evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='Pegaza']Be ja nie wiem sie rozsiadly u mnie jak na salonach :evil_lol:.ale fotki przy okazji obejrzalas:eviltong: oo do Ciebie tez juz przyszedl:)[/QUOTE] Daria bo u Ciebie jest baaardzo miło :) Quote
*Jot* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Cześć Be :multi: Pytałam już u siebie w galerii czy mogę tego skrótu używać? Bardzo mi się podoba to Be:loveu: U nas minimalna ilość śniegu ;) Quote
*Jot* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='Pegaza']Mozesz ja odpowiem za Be;)[/QUOTE] Dzięki :multi: Mam nadzieję,że Be potwierdzi to pozwolenie :eviltong: Quote
tigrunia Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [quote name='Pegaza']Be ja nie wiem sie rozsiadly u mnie jak na salonach :evil_lol:.ale fotki przy okazji obejrzalas:eviltong: oo do Ciebie tez juz przyszedl:)[/QUOTE] Noo .. podprysznicowe :loveu: :evil_lol: [quote name='Viky i Ja']Ale Ci zazdroszczę u nas śniegu brak :( Fakt ciężko się przyzwyczaić, od ponad 4 lat miałam zawsze długie i teraz jestem jak kaleka :placz:[/QUOTE] U mnie coraz więcej :crazyeye: [quote name='Pegaza']hahah Marzeny widzisz Marzena jak mnie teraz Be zrozumiala...[/QUOTE] Nic nie kumam ale ok - wiem, że Marzena się przeprowadza :evil_lol: [quote name='jot11']Cześć Be :multi: Pytałam już u siebie w galerii czy mogę tego skrótu używać? Bardzo mi się podoba to Be:loveu: U nas minimalna ilość śniegu ;)[/QUOTE] Cześć :multi: Mogę trochę swojego śniegu użyczyć :loveu: [quote name='Pegaza']Mozesz ja odpowiem za Be;)[/QUOTE] :evil_lol: No - właśnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts