Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pegaza']Be tylko nie mow ze jestes zarobiona bo nie uwierze..wracaj mi tu na dogo ale juz!!![/QUOTE]

Oj Daria Be się Ciebie chyba wcale nie boi :evil_lol: , nie masz daru przekonywania czy jak ???

Posted

[quote name='jot11']Cześć wieczorkiem :multi:

Ciekawska jestem-kozaczki już masz? :diabloti:

Pozdrawiam serdecznie :multi:[/QUOTE]
Cześć :multi:

Mam :eviltong:
[quote name='Princess_York']a jak można zapomnieć o Pudzianku :loveu: taki słodki cukierek z niego ;) .
Ach te remonty .. wykańczają hihi .[/QUOTE]
Niuniasek mój malutki :loveu: Tęsknię za nim .. :placz:
Ogłaszam koniec remontu! Malowanie zostało - na wiosnę :diabloti:
[quote name='madziasto4']Pokaż fotki z remontu, lubię pooglądać u kogoś :eviltong:[/QUOTE]
E tam.. nic ciekawego :eviltong:
[quote name='dzasta']Oj zwolnij tempo BE bo się wykończysz ale ja ostatnio też mam latania po urzędach i innych i mam dość
Ja też chcę foty z remontu pooglądam sobie u kogoś bo u siebie nie lubię remontów :D[/QUOTE]
Cze Justa .. fotki będą - kiedyś :evil_lol:
[quote name='Pegaza']Be tylko nie mow ze jestes zarobiona bo nie uwierze..wracaj mi tu na dogo ale juz!!![/QUOTE]
Dwa dni u mamy byłam bo się trochę rozchorowałam to przynajmniej miał się tam kto mną zająć i psami :roll: A łone kompa ni mają bo się spsuł. I mój też się chyba psuje :-( Będzie trzeba system na nowo wgrać..
[quote name='karkakarka']Hejka :)
Wszyscy jacyś zaganiani :([/QUOTE]
Takie czasy..
[quote name='Viky i Ja']Oj Daria Be się Ciebie chyba wcale nie boi :evil_lol: , nie masz daru przekonywania czy jak ???[/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='Pegaza']:x:snipersm::2gunfire: a na koncu bedzie tak:grab:
Jak jej zaraz pogroze to wroci;)[/QUOTE]
<boję się piekielnie>

Noo.. to jestem :loveu: Psy żyją, ja też - ogolnie jakoś leci :loveu: Jutro na pazurki z rana jadę :loveu: :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']Jak co roku w grudniu: czarno-złoto-srebrno-bordowe :eviltong:[/QUOTE]

hej hej to ja koniecznie poproszę o fotkę paznokietków, ja robię w środę ale nie mam natchnienia jakie:)

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć :multi:

Noo.. to jestem :loveu: Psy żyją, ja też - ogolnie jakoś leci :loveu: Jutro na pazurki z rana jadę :loveu: :multi:[/QUOTE]

Jak wrócisz to pokaż koniecznie :) Ja swoję ścięłam 4-12 i szału dostaję z krótkimi:angryy: Nie wiem czy wytrzymam do końca remontu, zwłaszcza że jeszcze go nie zaczeliśmy :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']a masz gdzie je na fotce?[/QUOTE]
Zeszłoroczne ? Nowe dopiero jutro mieć będę ale nie wiem jak wyjdą tylko wiem w jakich kolorach chcę :loveu:
[quote name='Yoko2009']hej hej to ja koniecznie poproszę o fotkę paznokietków, ja robię w środę ale nie mam natchnienia jakie:)[/QUOTE]
Jutro robić będę dopiero ale na fotę jutro nie ma szans :shake: Muszę wreszcie dom posprzątać :shake:
Ostatnio na glanc łazienkę i kibel sprzątnełam to Ł stwierdził, że mu się jedna ściana nie podoba i ją jeszcze raz gipsował i szlifował :crazyeye: :mad:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Jak wrócisz to pokaż koniecznie :) Ja swoję ścięłam 4-12 i szału dostaję z krótkimi:angryy: Nie wiem czy wytrzymam do końca remontu, zwłaszcza że jeszcze go nie zaczeliśmy :evil_lol:[/QUOTE]
Bez paznokci jak bez ręki :shake: :evil_lol:

Daria kurde czemu u Ciebie tyle nagadane? Wszedzie szybko się ogarnęłam - max po 4 strony było a u Ciebie 13 :mdleje:

Informuję, że śnieg mam :bigcool:

Posted

[quote name='tigrunia']Bez paznokci jak bez ręki :shake: :evil_lol:

Daria kurde czemu u Ciebie tyle nagadane? Wszedzie szybko się ogarnęłam - max po 4 strony było a u Ciebie 13 :mdleje:

Informuję, że śnieg mam :bigcool:[/QUOTE]

Ale Ci zazdroszczę u nas śniegu brak :(

Fakt ciężko się przyzwyczaić, od ponad 4 lat miałam zawsze długie i teraz jestem jak kaleka :placz:

Posted

[quote name='Pegaza']Be ja nie wiem sie rozsiadly u mnie jak na salonach :evil_lol:.ale fotki przy okazji obejrzalas:eviltong:

oo do Ciebie tez juz przyszedl:)[/QUOTE]

Daria bo u Ciebie jest baaardzo miło :)

Posted

[quote name='Pegaza']Be ja nie wiem sie rozsiadly u mnie jak na salonach :evil_lol:.ale fotki przy okazji obejrzalas:eviltong:

oo do Ciebie tez juz przyszedl:)[/QUOTE]
Noo .. podprysznicowe :loveu: :evil_lol:
[quote name='Viky i Ja']Ale Ci zazdroszczę u nas śniegu brak :(

Fakt ciężko się przyzwyczaić, od ponad 4 lat miałam zawsze długie i teraz jestem jak kaleka :placz:[/QUOTE]
U mnie coraz więcej :crazyeye:
[quote name='Pegaza']hahah
Marzeny

widzisz Marzena jak mnie teraz Be zrozumiala...[/QUOTE]
Nic nie kumam ale ok - wiem, że Marzena się przeprowadza :evil_lol:
[quote name='jot11']Cześć Be :multi:
Pytałam już u siebie w galerii czy mogę tego skrótu używać? Bardzo mi się podoba to Be:loveu:
U nas minimalna ilość śniegu ;)[/QUOTE]
Mogę trochę swojego śniegu użyczyć :loveu:
[quote name='Pegaza']Mozesz ja odpowiem za Be;)[/QUOTE]
:evil_lol: No - właśnie :evil_lol: