Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']No ja ogolnie odczuwam tylko te gardlo i wydzieline ktora nie umiem odkrztusic mimo lekow ktore mam w domu i biore..i tez slaba jestem wczoraj padlam po robocie doslownie mielismy jechac w gory i mi sie nie chcialo..:roll:
nie no 2 w szkole i jego nie chca zabrac :evil_lol:wiesz co utop go w basenie:evil_lol: zbuduj se basen niech wskoczy do niego a potem zabierz mu drabinke zeby nie mogl wyjsc i umrze tam:diabloti:

nie to raczej niemozliwe jedynie mogli trawe podjesc nic innego..:shake:[/quote]
Epidemia ludzko-psia :cool1:
Jakbym go uśmiercić chciała to bym mu jeść nie dała :eviltong: Wolę bardziej humanitarne sposoby :evil_lol:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Epidemia ludzko-psia :cool1:
Jakbym go uśmiercić chciała to bym mu jeść nie dała :eviltong: Wolę bardziej humanitarne sposoby :evil_lol:[/quote]
no ale widzisz ze nie skutkuje:evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Karierę robią :cool3: Mama dopiero z wychowawczego do pracy wróciła..[/quote]

aaa kaske zarabiają:cool1:
kuna cos bym zjadla ale nie wiem co zeby mi nie zaszkodzilo..

Posted

mania simowa nastała :p
tyż kiedyś w nie grałam ale przestałam...nawet nie wiem, która to już część wyszła bo ja to chyba w tę pierwszą ino grałam :roll:

cze Be :loveu:

a ja se kabanosy na surowo wcinam ale dalej głodna jestem...mam smaka na pizzę ale nie mam kto zamówić i zapłacić :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']mania simowa nastała :p
tyż kiedyś w nie grałam ale przestałam...nawet nie wiem, która to już część wyszła bo ja to chyba w tę pierwszą ino grałam :roll:

cze Be :loveu:

a ja se kabanosy na surowo wcinam ale dalej głodna jestem...mam smaka na pizzę ale nie mam kto zamówić i zapłacić :evil_lol:[/quote]
Ja długo nie grałam ale jakoś na początku tygodnia powiedziałam Łukiemu, że mi się nudzi a jego calymi dniami nie ma .. powiedział "pograj sobie w simsy" :crazyeye: No i se grać zaczełam :evil_lol:

Kabanosy dobre są :loveu: ja ostatnio trafiłam w ASie na takie fajne kiełbaski pokrojone .. przepyszne są , zapakowane .. pisze na nich, że iełbaski do sałatki czy sałatkowe jakoś tak - mega pyszne!

Posted

tylko że u mnie przy Młodym to raczej nie pogram w nic...ledwo daje mi [B][I]M jak mściwość[/I][/B] obejrzeć :evil_lol:

ale czekam aż znów zachoruje i zaś pójdę na opiekę - to wtedy se coś wykminię, jakąś grę :p

Posted

[quote name='Kasia']no, bo On teraz więcej chory jak zdrowy jest - 3 dni w przedszkolu i tydzień opieki :p[/quote]

aa do przedszkola chodzi:cool1: nie wiedzialam...
a potem bedzie na stole zwolnienie..:cool1: nie zycze oczywiscie...ale wiesz pozwola Ci tak co chwile byc na L4?

Posted

[quote name='Pegaza']
aa do przedszkola chodzi:cool1: nie wiedzialam...
a potem bedzie na stole zwolnienie..:cool1: nie zycze oczywiscie...ale wiesz pozwola Ci tak co chwile byc na L4?
[/QUOTE]

jakos kombinujemy, raz ja raz Tomek, czasami moja mam z nim posiedzi...jednak kiedy jest gorączka to tylko i wyłącznie ja z Nim zostaję - nie pozwalam wtedy nikomu :shake:

Posted

[quote name='Pegaza']a niani juz nie masz?:roll:

Be co nam szykujesz na 1000 poscik?:eviltong::cool1:[/quote]

Chyba 10000 :eviltong: i jak znam życie nie będzie on należał do mnie :evil_lol:

Cze laski ;)

Posted

No i mowilam poszlam do poradni bo przy okazji na poczte i oczywiscie doktora juz nie bylo a mial przyjmowac dzis od poludnia wiec pozostaje mi sie zarejestrowac jutro..:cool1:

jeny ale cieplo normalnie lato az wierzyc sie nie chce ze ma sie od jutra ochlodzic..:roll: a szkoda ja bym mogla taką pogode miec non stop..:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']

jeny ale cieplo normalnie lato az wierzyc sie nie chce ze ma sie od jutra ochlodzic..:roll: a szkoda ja bym mogla taką pogode miec non stop..:loveu:[/QUOTE]

Hej:loveu:
Ciepło:crazyeye::crazyeye::crazyeye: u mnie leje i leje a do tego dzis tak zimno było że już wszyscy w kurtkach paradują
I jak tam zdróweczko?:eviltong:

Posted

Cześć Be :lol: W jakim sklepie zamawiasz dla psiaków że tak długo musisz czekać? Ja zamówiłam w KARUSKU 23.09 i dziś juz dostałam paczke.
Mamy tak cudną pogodę że to poidełko prawie sie przyda :multi: