tigrunia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']No ja ogolnie odczuwam tylko te gardlo i wydzieline ktora nie umiem odkrztusic mimo lekow ktore mam w domu i biore..i tez slaba jestem wczoraj padlam po robocie doslownie mielismy jechac w gory i mi sie nie chcialo..:roll: nie no 2 w szkole i jego nie chca zabrac :evil_lol:wiesz co utop go w basenie:evil_lol: zbuduj se basen niech wskoczy do niego a potem zabierz mu drabinke zeby nie mogl wyjsc i umrze tam:diabloti: nie to raczej niemozliwe jedynie mogli trawe podjesc nic innego..:shake:[/quote] Epidemia ludzko-psia :cool1: Jakbym go uśmiercić chciała to bym mu jeść nie dała :eviltong: Wolę bardziej humanitarne sposoby :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='tigrunia']Epidemia ludzko-psia :cool1: Jakbym go uśmiercić chciała to bym mu jeść nie dała :eviltong: Wolę bardziej humanitarne sposoby :evil_lol:[/quote] no ale widzisz ze nie skutkuje:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']no ale widzisz ze nie skutkuje:evil_lol:[/quote] Dam mu jeszcze pare dni .. póki co dzieci mi wychowuje :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='tigrunia']Dam mu jeszcze pare dni .. póki co dzieci mi wychowuje :evil_lol:[/quote] a rodzice co robia? Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']a rodzice co robia?[/quote] Karierę robią :cool3: Mama dopiero z wychowawczego do pracy wróciła.. Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='tigrunia']Karierę robią :cool3: Mama dopiero z wychowawczego do pracy wróciła..[/quote] aaa kaske zarabiają:cool1: kuna cos bym zjadla ale nie wiem co zeby mi nie zaszkodzilo.. Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']aaa kaske zarabiają:cool1: kuna cos bym zjadla ale nie wiem co zeby mi nie zaszkodzilo..[/quote] Ja sobie ide sandwiche zrobić zaraz :loveu: Quote
Kasia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 mania simowa nastała :p tyż kiedyś w nie grałam ale przestałam...nawet nie wiem, która to już część wyszła bo ja to chyba w tę pierwszą ino grałam :roll: cze Be :loveu: a ja se kabanosy na surowo wcinam ale dalej głodna jestem...mam smaka na pizzę ale nie mam kto zamówić i zapłacić :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Sandwicze szykowalam mlodej ale ja bym i moze zjadla ale to na serze wiec wole nie ryzykowac Kasia jest juz 3 :p Quote
Kasia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza'] Kasia jest juz 3 :p [/QUOTE] a idzie se je skądś wykombinować czy trza kupić...? :cool1: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Kasia']a idzie se je skądś wykombinować czy trza kupić...? :cool1:[/quote] moze i idzie z netu sciagnac ;) ja mam orginala:cool1: Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Kasia']mania simowa nastała :p tyż kiedyś w nie grałam ale przestałam...nawet nie wiem, która to już część wyszła bo ja to chyba w tę pierwszą ino grałam :roll: cze Be :loveu: a ja se kabanosy na surowo wcinam ale dalej głodna jestem...mam smaka na pizzę ale nie mam kto zamówić i zapłacić :evil_lol:[/quote] Ja długo nie grałam ale jakoś na początku tygodnia powiedziałam Łukiemu, że mi się nudzi a jego calymi dniami nie ma .. powiedział "pograj sobie w simsy" :crazyeye: No i se grać zaczełam :evil_lol: Kabanosy dobre są :loveu: ja ostatnio trafiłam w ASie na takie fajne kiełbaski pokrojone .. przepyszne są , zapakowane .. pisze na nich, że iełbaski do sałatki czy sałatkowe jakoś tak - mega pyszne! Quote
Kasia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 tylko że u mnie przy Młodym to raczej nie pogram w nic...ledwo daje mi [B][I]M jak mściwość[/I][/B] obejrzeć :evil_lol: ale czekam aż znów zachoruje i zaś pójdę na opiekę - to wtedy se coś wykminię, jakąś grę :p Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Idzie ściągnąć - ja ściągnełam 3 ale nie miałam miejsca, zeby je zainstalować więc skasowałam :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Kasia jak to zabrzmialo "czekam":evil_lol: no bo to duzo pojemnosci ma:cool1: Quote
Kasia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza'] Kasia jak to zabrzmialo "czekam":evil_lol: [/QUOTE] no, bo On teraz więcej chory jak zdrowy jest - 3 dni w przedszkolu i tydzień opieki :p Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Kasia']no, bo On teraz więcej chory jak zdrowy jest - 3 dni w przedszkolu i tydzień opieki :p[/quote] aa do przedszkola chodzi:cool1: nie wiedzialam... a potem bedzie na stole zwolnienie..:cool1: nie zycze oczywiscie...ale wiesz pozwola Ci tak co chwile byc na L4? Quote
Kasia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza'] aa do przedszkola chodzi:cool1: nie wiedzialam... a potem bedzie na stole zwolnienie..:cool1: nie zycze oczywiscie...ale wiesz pozwola Ci tak co chwile byc na L4? [/QUOTE] jakos kombinujemy, raz ja raz Tomek, czasami moja mam z nim posiedzi...jednak kiedy jest gorączka to tylko i wyłącznie ja z Nim zostaję - nie pozwalam wtedy nikomu :shake: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 a niani juz nie masz?:roll: Be co nam szykujesz na 1000 poscik?:eviltong::cool1: Quote
Marzena* Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Witamy i pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
tigrunia Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Pegaza']a niani juz nie masz?:roll: Be co nam szykujesz na 1000 poscik?:eviltong::cool1:[/quote] Chyba 10000 :eviltong: i jak znam życie nie będzie on należał do mnie :evil_lol: Cze laski ;) Quote
Pegaza Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 No i mowilam poszlam do poradni bo przy okazji na poczte i oczywiscie doktora juz nie bylo a mial przyjmowac dzis od poludnia wiec pozostaje mi sie zarejestrowac jutro..:cool1: jeny ale cieplo normalnie lato az wierzyc sie nie chce ze ma sie od jutra ochlodzic..:roll: a szkoda ja bym mogla taką pogode miec non stop..:loveu: Quote
...::Basia::... Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Pegaza'] jeny ale cieplo normalnie lato az wierzyc sie nie chce ze ma sie od jutra ochlodzic..:roll: a szkoda ja bym mogla taką pogode miec non stop..:loveu:[/QUOTE] Hej:loveu: Ciepło:crazyeye::crazyeye::crazyeye: u mnie leje i leje a do tego dzis tak zimno było że już wszyscy w kurtkach paradują I jak tam zdróweczko?:eviltong: Quote
dzasta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 A ja się w sobotę wieczorem rozchorowałam i czuję się coraz gorzej :shake: Quote
dysia-u Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cześć Be :lol: W jakim sklepie zamawiasz dla psiaków że tak długo musisz czekać? Ja zamówiłam w KARUSKU 23.09 i dziś juz dostałam paczke. Mamy tak cudną pogodę że to poidełko prawie sie przyda :multi: Quote
Recommended Posts