AmiX Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='tigrunia'] No mam nadzieję, że z Twojego też będzie taka super :loveu: [/quote] Ja też mam taką madzieje :) :) :) albo i lepsza ;) ;) Pudzianek cudny:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='AmiX']Ja też mam taką madzieje :) :) :) albo i lepsza ;) ;) Pudzianek cudny:loveu::loveu::loveu:[/quote] :loveu: No kurcze.. chce aktualne zdjęcie :placz: [quote name='***Paulina***']Hejka:bye: Co tam u was?:razz:[/quote] Cześć Paulina :multi: A nic nowego w sumie .. Chociaż wczoraj Jessi miała przygodę - zakolegowała się ze sroką :crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='tigrunia'] Cześć Paulina :multi: A nic nowego w sumie .. Chociaż wczoraj Jessi miała przygodę - zakolegowała się ze sroką :crazyeye:[/quote] I co? Sroka zamieszkała z wami?:evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='***Paulina***']I co? Sroka zamieszkała z wami?:evil_lol:[/quote] Sroka podleciała i dziobała Jess kiedy ta załatwiała swoje potrzeby fizjologiczne :cool1: Jess skończyła i zaczepiała srokę, sroka Jess no i tak się bawiły :loveu: :evil_lol: W końcu Jess była zbyt namolna i sroka fruuuuu zrobiła :roll: No ale co .. to w końcu sroka jej przeszkodziła :diabloti: Quote
***Paulina*** Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='tigrunia']Sroka podleciała i dziobała Jess kiedy ta załatwiała swoje potrzeby fizjologiczne :cool1: Jess skończyła i zaczepiała srokę, sroka Jess no i tak się bawiły :loveu: :evil_lol: W końcu Jess była zbyt namolna i sroka fruuuuu zrobiła :roll: No ale co .. to w końcu sroka jej przeszkodziła :diabloti:[/quote] Dzielna Jess:loveu::loveu::loveu: Quote
Mała Rita Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Cze Be :loveu: Wpadłam pooglądałam lete dalej na weselu slicznie wygladalas :loveu: Quote
Kasia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 fajne znajomości zawiera Jess :evil_lol: co by wkrótce nie zaprosiła jej mieszkanie... cze Be :loveu: Quote
tigrunia Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='***Paulina***']Dzielna Jess:loveu::loveu::loveu:[/quote] :loveu: [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Wpadłam pooglądałam lete dalej na weselu slicznie wygladalas :loveu:[/quote] Cze Aśka :multi: Dzięki :loveu: [quote name='Kasia']fajne znajomości zawiera Jess :evil_lol: co by wkrótce nie zaprosiła jej mieszkanie... cze Be :loveu:[/quote] :evil_lol: Już kumpela odfrunęła i więcej się nie pokazała :eviltong: No cze :loveu: Jutro na szoł jedziemy :loveu: DO Torunia :cool3: Quote
Pegaza Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Cze laski 3:cool1: leb mnie znow boli:placz: ide odkurzac i wycierac..bo sie nie wyrobie..:roll: Quote
tigrunia Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Pegaza']Znaczy wystawa? :cool1: cze sroczki:lol:[/quote] Znaczy tak :eviltong: [quote name='Aga76']Bry Be :loveu: Jak było?[/quote] Cze Aga :loveu: Fajnie było, ale Buff się nie spodobała :roll: Sędzina stwierdziła, że jest za chuda :cool3: Teraz znów miesiac przerwy i potem dopiero w lutym zaczynamy. [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu:[/quote] Cze Aśka :multi: [quote name='Pegaza']Cze laski 3:cool1: leb mnie znow boli:placz: ide odkurzac i wycierac..bo sie nie wyrobie..:roll:[/quote] Ujj bidnaś Ty .. zapracujesz się nam :shake: Ja tam się nie przemęczam - dziś tylko pranie zrobiłam :p Quote
dzasta Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ale i tak na pewno Buff się super pokazała i jesteś z niej dumna a to najważniejsze :multi: Quote
***Paulina*** Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020403.gif[/IMG][/URL] Quote
Aga76 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='tigrunia'] Cze Aga :loveu: Fajnie było, ale Buff się nie spodobała :roll: Sędzina stwierdziła, że jest za chuda :cool3: Teraz znów miesiac przerwy i potem dopiero w lutym zaczynamy. [/quote] No cóż... Ważne, że Buff nie wzięła sobie tego komentarza do serca :cool1: Quote
tigrunia Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='dzasta']Ale i tak na pewno Buff się super pokazała i jesteś z niej dumna a to najważniejsze :multi:[/quote] Ona się pokazać umie zawsze :eviltong: [quote name='***Paulina***'][URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020403.gif[/IMG][/URL][/quote] Cześć Paulina ;) [quote name='Aga76']No cóż... Ważne, że Buff nie wzięła sobie tego komentarza do serca :cool1:[/quote] No cóż... Lepiej jakby wzięła to sobie do serca i zaczęła więcej jeść :cool1: :eviltong: [quote name='ROKI96']śłiczna ta twoja Jessi[/quote] Dziękuję :loveu: Quote
laurin Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Cześć :loveu: przyszłam się przywitać [IMG]http://fc06.deviantart.com/fs13/f/2007/105/f/c/Flower_for_you_by_Katosu.gif[/IMG] Quote
Aga76 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='tigrunia'] No cóż... Lepiej jakby wzięła to sobie do serca i zaczęła więcej jeść :cool1: :eviltong: [/quote] Toż to nie gęś :evil_lol: Uważasz, że chudziak z niej poważnie? Quote
tigrunia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='laurin']Cześć :loveu: przyszłam się przywitać [IMG]http://fc06.deviantart.com/fs13/f/2007/105/f/c/Flower_for_you_by_Katosu.gif[/IMG][/quote] Cześć Aniu :loveu: Wpadaj częściej :multi: [quote name='Aga76']Toż to nie gęś :evil_lol: Uważasz, że chudziak z niej poważnie?[/quote] Buff waży 1,7 kg a jest wyższa od Jess, która aktualnie waży 3 kg :cool1: Quote
Aga76 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='tigrunia'] Buff waży 1,7 kg a jest wyższa od Jess, która aktualnie waży 3 kg :cool1:[/quote] Ło matko, ale kabanosik z niej ;) Cze :loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cześć Be:multi: Kiedy możemy liczyć na nowe fotki? :???: Quote
Pegaza Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Chuda:-o a jaka ma byc gruba chyba slepy czy co ten sedzia.. a w sumie to ile ona razy je? moze dawaj czesciej by ją troche podtuczyc o ile uwazasz ze trzeba..:roll: Quote
Recommended Posts