laurin Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 cześć :loveu: stronka prześliczna :loveu::loveu::loveu: już nie mogę się doczekać aż będzie skończona :multi: Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cze pracuś :loveu: Dziś już nie ma u nas słoneczka, buu Quote
Gosia2406 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A u nas dziś jest słoneczko:loveu:.Witamy sie wtorkowo:bye:. Quote
Pegaza Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Gdzie Cie wciaglo od wczoraj...to chyba ten Mieciu musi by jednak fajny:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Pegaza']Be a jaki ten Mieciu jest fajny?:roll::evil_lol:[/quote] Taki sobie :p Bullteriera ma :crazyeye: [quote name='laurin']cześć :loveu: stronka prześliczna :loveu::loveu::loveu: już nie mogę się doczekać aż będzie skończona :multi:[/quote] Cześć Aniu :multi: Dzięki :loveu: [quote name='Gosia2406']A u nas dziś jest słoneczko:loveu:.Witamy sie wtorkowo:bye:.[/quote] U mnie pochmurno i deszczowo :-( [quote name='Pegaza']Gdzie Cie wciaglo od wczoraj...to chyba ten Mieciu musi by jednak fajny:evil_lol:[/quote] Jezdem już :loveu: Mam nowy komputer znów :multi: :evil_lol: Teraz mam dwa :grins: Quote
Pegaza Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Be sugerujesz ze ma bulteriera to do niego podobny :evil_lol: Ty jestes a ja ide.. Quote
Mała Rita Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Stronka sliczna :loveu: Trza bylo powiedziec to byś sie z moim Dawidem zgadala, on zajmuje sie robieniem stronek :p Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Pegaza']Be sugerujesz ze ma bulteriera to do niego podobny :evil_lol: Ty jestes a ja ide..[/quote] Kto wie :roll: Nie interesuje mnie Mieciu więc się nie zastanawiam :p [quote name='Mała Rita']Stronka sliczna :loveu: Trza bylo powiedziec to byś sie z moim Dawidem zgadala, on zajmuje sie robieniem stronek :p[/quote] Szybko mówisz :evil_lol: [quote name='laurin']cześć :) :multi:[/quote] Jak tam zdrówko Aniu ? Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']Nowe gygy sobie zainstalowałam :cool1: Dziwne jakieś[/quote] Cześć Be:bye: No też mam już to nowe:roll: Faktycznie dziwne, jakoś się przyzwyczaić nie mogę:roll: Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Nowe gygy sobie zainstalowałam :cool1: Dziwne jakieś Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']Nowe gygy sobie zainstalowałam :cool1: Dziwne jakieś[/quote] Wciąż mam stare, jakoś mi się nie śpieszy :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Bigos gotuje :crazyeye: To będzie mój pierwszy w życiu bigos :crazyeye: (ja nie przepadam :cool1:) Ciekawe co z niego wyjdzie :megagrin: Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='laurin']wyjdzie wyjdzie ;) tylko kiełbaske podsmażoną sobie dodaj :razz:[/quote] Kiełbaska już podsmażona :cool3: I miensko :loveu: Zara ide zamieszać w garze :p Latam własnie po Twojej galeryi Aniu w poszukiwaniu kebaba :evil_lol: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']Kiełbaska już podsmażona :cool3: I miensko :loveu: Zara ide zamieszać w garze :p Latam własnie po Twojej galeryi Aniu w poszukiwaniu kebaba :evil_lol:[/quote] o miensko też:loveu: musowo:cool3: oj nie pamiętam na której stronie był ten przepis :roll: ale nie jest ich dużo;) to kiedy ta imprezka??? w sobotę tak. bigosik też będzie podany:razz: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia'] Latam własnie po Twojej galeryi Aniu w poszukiwaniu kebaba :evil_lol:[/quote] ZNALAZŁAM: [FONT=Verdana][COLOR=Purple]2 piersi z kurczaka przyprawa kebab gyros [/COLOR][COLOR=Purple]z prymata jest najlepsza 2 papryki czerwone kapusta pekińska puszka kukurydzy keczup pikantny helmans majonez trochę vegety lub soli sałatka szwedzka [/COLOR][COLOR=Purple](to ogórki w plasterkach w słoiku ale nie konserwowe) zaczynasz od pokrojenia piersi w drobną kosteczkę i posypania przyprawą kebab gyros - przekładasz do miseczki i niech sobie chwilkę poleżą. Pierwszą kroisz pekińską - wedle uznania- ja kroje ją wzdłuż na połowę, później te połówki też wzdłuż na 4 i drobno siekam. Nożna kapustę trochę posypać vegetą lub solą. Następnie kroisz sałatkę szwedzką, paprykę (drobno w kosteczkę albo paseczki) i dodajesz do kapusty. Wsypujesz też kukurydzę. Kurczaka smażysz na niewielkiej ilości oleju, niech troszkę ostygnie, wsypujesz go do warzyw. Mieszasz keczup i majnez (np.5łyżek tego i tego, można więcej jak kto lubi)polewasz wszystko. mieszasz i gotowe. Najlepiej smakuje jak poleży parę godzin w lodówce.[/COLOR][/FONT] Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 wyjdzie wyjdzie ;) tylko kiełbaske podsmażoną sobie dodaj :razz: Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']Bigos gotuje :crazyeye: To będzie mój pierwszy w życiu bigos :crazyeye: (ja nie przepadam :cool1:) Ciekawe co z niego wyjdzie :megagrin:[/quote] Brawo Be [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20happy/clapping.gif[/IMG] Pamiętałaś o kapuście? hihihi Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='laurin']o miensko też:loveu: musowo:cool3: oj nie pamiętam na której stronie był ten przepis :roll: ale nie jest ich dużo;) to kiedy ta imprezka??? w sobotę tak. bigosik też będzie podany:razz:[/quote] Łopatke mam i boczek surowy :loveu: Znaczy sie już smażony :evil_lol: Imprezka w sobotę :multi: Bigosik będzie .. leczo będzie .. kebab będzie :loveu: sałatka makaronowa, jaja oczywiście jakieś może faszerowane.. za dużo nie robię bo tylko 8 osób mam póki co zapowiedzianych :roll: Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76']Brawo Be [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20happy/clapping.gif[/IMG] Pamiętałaś o kapuście? hihihi[/quote] :evil_lol: Kapusta siem gotuje :loveu: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']Łopatke mam i boczek surowy :loveu: Znaczy sie już smażony :evil_lol: Imprezka w sobotę :multi: Bigosik będzie .. leczo będzie .. kebab będzie :loveu: sałatka makaronowa, jaja oczywiście jakieś może faszerowane.. za dużo nie robię bo tylko 8 osób mam póki co zapowiedzianych :roll:[/quote] [B]uuu to bogato[/B] :sabber: a coś na wzmocnienie humorku to chyba też:drinking::drink1: Quote
tigrunia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='laurin']ZNALAZŁAM: [FONT=Verdana][COLOR=Purple][/COLOR][/FONT][/quote] Znalazłyśmy chyba w tym samym czasie :evil_lol: Zaraz sobie spisze co kupić trzeba :loveu: [quote name='laurin'][B]uuu to bogato[/B] :sabber: a coś na wzmocnienie humorku to chyba też:drinking::drink1:[/quote] :loveu: Co Ty .. bezalkoholowo będziem się bawić .. przecie post jest :diabloti: Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']Łopatke mam i boczek surowy :loveu: Znaczy sie już smażony :evil_lol: Imprezka w sobotę :multi: Bigosik będzie .. leczo będzie .. kebab będzie :loveu: sałatka makaronowa, jaja oczywiście jakieś może faszerowane.. za dużo nie robię bo tylko 8 osób mam póki co zapowiedzianych :roll:[/quote] Sympatyczne menu! [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20doin/15_9_27.gif[/IMG] Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='tigrunia']Znalazłyśmy chyba w tym samym czasie :evil_lol: Zaraz sobie spisze co kupić trzeba :loveu: :loveu: Co Ty .. bezalkoholowo będziem się bawić .. przecie post jest :diabloti:[/quote] :splat: :cooldevi: a to tak, rzeczywiście Quote
Recommended Posts