Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja sie tez glodna robie:roll: ja bym Be wziela braz z jasnym kolorem dla kontrastu ewentualnie przyblizony kolor do brazu.. Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Ja sie tez glodna robie:roll: ja bym Be wziela braz z jasnym kolorem dla kontrastu ewentualnie przyblizony kolor do brazu..[/quote] No czekolada to zbliżony kolor do brązu własnie i dlatego mam problem :evil_lol: Pyrki wstawione :loveu: Quote
dysia-u Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='tigrunia']No czekolada to zbliżony kolor do brązu własnie i dlatego mam problem :evil_lol: Pyrki wstawione :loveu:[/quote] oo coś z poznańska pachnie? Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Czekolada ok :thumbs: i muszę się cofnąć do linków... Ps. już wróciłam i wanilia Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='dysia-u']oo coś z poznańska pachnie?[/quote] przypadkowo :evil_lol: [quote name='Aga76']Czekolada ok :thumbs: i muszę się cofnąć do linków... Ps. już wróciłam i wanilia[/quote] Wanilia z czekoladą ? Czy wenge ? :roll: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='tigrunia'] Wanilia z czekoladą ? Czy wenge ? :roll:[/quote] Wolę czekoladę :cool1: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Nie może być .. biorę wenge ! Planuję narożnik w tym kolorze więc będzie cuś pasować chociaż .. Teraz krem, wanilia czy czekolada do tego ? :evil_lol: Z czekoladą chyba faktycznie za mały kontrast będzie :roll: Kurde już sama nie wiem :cool1: Poprawki są na stronie [url=http://www.forumfotograficzne.com/allegro/terier/mieciu71.html]mieciu71[/url] :loveu: Jak kto zmian nie widzi to odświeżyć trza ;) I powiedzcie czy macie różowe tło tam gdzie tekst jest bo ja widzę białe a on poprawił i niby jest różowe :cool1: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Be link nie dziala..[/quote] No właśnie Jak pasuje to kupuj wenge :p Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']hm z krem i wanila to sa chyba podobne nie?[/quote] ano, krem chyba ciut jaśniejszy tak ogólnie, przynajmniej w podanym linku Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Be link nie dziala..[/quote] Jo .. faktiko :cool1: Teraz ? [url=http://www.forumfotograficzne.com/allegro/terier1/mieciu71.html]mieciu71[/url] Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']hm z krem i wanila to sa chyba podobne nie?[/quote] Wenge z kremem lub wanilią D-E :p No i skoro podobne to się nie mogę zdecydować, który wybrać :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='tigrunia']Jo .. faktiko :cool1: Teraz ? [URL="http://www.forumfotograficzne.com/allegro/terier1/mieciu71.html"]mieciu71[/URL][/quote] Dużo róziu widzę :loveu: tam gdzie tekst jest Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Aga76']Dużo róziu widzę :loveu: tam gdzie tekst jest[/quote] Noo i tak ma być :loveu: Strona skończona :crazyeye: W 1 dzień :crazyeye: Tu jeszcze intro : [url]www.forumfotograficzne.com/allegro/terier1/intro.png[/url] :loveu: Właśnie się ładuje na serwer :multi: Muszę już tylko sama pouzupełniać teksty Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='tigrunia']Noo i tak ma być :loveu: Strona skończona :crazyeye: W 1 dzień :crazyeye: Tu jeszcze intro : [URL="http://www.forumfotograficzne.com/allegro/terier1/intro.png"]www.forumfotograficzne.com/allegro/terier1/intro.png[/URL] :loveu: Właśnie się ładuje na serwer :multi: Muszę już tylko sama pouzupełniać teksty[/quote] Intro avatarkowe :loveu: :evil_lol: To szybciutko, super! Teraz na uzupełnienie czekamy, Be do dzieła! Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Aga76']Intro avatarkowe :loveu: :evil_lol: To szybciutko, super! Teraz na uzupełnienie czekamy, Be do dzieła![/quote] Nawet nie skojarzyłam :crazyeye: :evil_lol: Już dawno mojego avatarku nie widziałam :placz: :evil_lol: Czekam aż ją załaduje i będę myśleć co dalej :evil_lol: Kazał mi teraz 30 minut czekać :cool1: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Strona jest prześliczna:loveu:[/quote] Dzięki Zuza :multi: Też mi się bardzo podoba :loveu: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='tigrunia']Nawet nie skojarzyłam :crazyeye: :evil_lol: Już dawno mojego avatarku nie widziałam :placz: :evil_lol: Czekam aż ją załaduje i będę myśleć co dalej :evil_lol: Kazał mi teraz 30 minut czekać :cool1:[/quote] :glaszcze: Czekaj dzielnie :p tekst już wymyślaj :wink: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Aga76']:glaszcze: Czekaj dzielnie :p tekst już wymyślaj :wink:[/quote] Czekam czekam a tekst to na żywca będę jechać :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']zmienilas na fiolet byl chyba roz nie?[/quote] Tło było fioletowe. Róż jest tłem zdjęć i tekstów :loveu: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20face/5FE5.gif[/IMG] joł joł joł... Be co robisz? Quote
Recommended Posts