***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']Ja też mam taką nadzieję :cool1: Fotki Buffy są w nowych skarpetkach :loveu: Jessi nie robiłam bo potargana była wczoraj a jak ją uczesałam to już baterie były ebe :evil_lol:[/quote] :shake: No dobra... Jak na razie Buffy wystarczy ale po południu lub wieczorem zrób parę fotek Jessi też... Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dobry piątkowe :loveu: już już weekendowe... Quote
Mała Rita Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dobry Weekendowo :loveu: Fajnie masz z tymi górami :loveu: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Znaczy jedziesz leniuchowac oscypkow posmakowac gorskiego powietrza wniuchac:loveu: grzanca solidnego pic, jakiegos cepra poznac:evil_lol: itp itd a maluchy to gdzie u mamy? Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Pegaza']Znaczy jedziesz leniuchowac oscypkow posmakowac gorskiego powietrza wniuchac:loveu: grzanca solidnego pic, jakiegos cepra poznac:evil_lol: itp itd a maluchy to gdzie u mamy?[/quote] Słodkie, błogie lenistwo :loveu: Najbardziej to mi oscypek i grzaniec pasują :loveu: :evil_lol: Dzieci u babci zostają :loveu: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 heh grzanca to i ja mam w domu.. to sie masz fajnie trochu odpoczniesz... czujecie.....:eviltong:.picce mi robia w piccerii bedzie uczta:eating: Quote
Kasia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 aleś mi D-E narobiła smaka tą pizzą :loveu: chyba se tez zamówię.... fajnie masz Betarycze, pozazdrościć tylko :loveu: taki wypad w góry to super sprawa!!! Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 zamow se zamow :eviltong:ja powinnam jedzenie ograniczac a tu znow pokusa eh Quote
Kasia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tylko nie wiem na jaką mam smaka? :roll: gardło mnie boli i jakoś tak smaku mi brak.... Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ja wczoraj na pizzy bylam :loveu: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ja mam z szynka salami pieczarki cebula ser oregano i nie wiem czy tez pomidor zapomnialam.. nazywa sie Dobra:p Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Pegaza']ja mam z szynka salami pieczarki cebula ser oregano i nie wiem czy tez pomidor zapomnialam.. nazywa sie Dobra:p[/quote] Dobra Dobra :evil_lol: Be, a jaką pizzę konsumowałaś? Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Aga76'] Be, a jaką pizzę konsumowałaś?[/quote] Ja od lat jestem fanka capricciosy :loveu: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']Ja od lat jestem fanka capricciosy :loveu:[/quote] Też lubię :p Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']Serowa tez jest dobra :loveu:[/quote] Ja lubię z ogórkiem konserwowym :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Pegaza']dziewczyny juz ja mam ide jesc narazie:eviltong:[/quote] Daj powąchać chociaż :loveu: Przyklej do monitora :evil_lol: Ja sobie poliżę :evil_lol: Głodna jestem :roll: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 dziewczyny juz ja mam ide jesc narazie:eviltong: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Aga76']Ja lubię z ogórkiem konserwowym :evil_lol:[/quote] :mdleje: [quote name='Aga76']Daj powąchać chociaż :loveu: Przyklej do monitora :evil_lol: Ja sobie poliżę :evil_lol: Głodna jestem :roll:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt: Nie no teraz to jest ewidentny hit nr 1 :roflt::roflt::roflt: [quote name='Pegaza']dziewczyny juz ja mam ide jesc narazie:eviltong:[/quote] Smacznego :loveu: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aaa buu buu :placz: Daria poszła i nie dała, o ja nieszczęśliwa :cry: Quote
Mała Rita Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']:mdleje: :roflt::roflt::roflt::roflt: Nie no teraz to jest ewidentny hit nr 1 :roflt::roflt::roflt: Smacznego :loveu:[/quote] a ja lubię dokladnie taką jak Daria tylko jeszcze do tego krewetki :loveu: Quote
AmiX Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']Serowa tez jest dobra :loveu:[/quote] ooojj tak serowa dobra :loveu: ale ja lubie z:papryką,pieczarkami, boczkiem,oliwkami,kukurydzą i serem:loveu:oczywiście na cieńkim cieście:loveu:u mnie w domu to Adam robi pizze:loveu: pycha ...przepis od naszego kucharza. Ostatnio w sylwestra robił i na drugi dzień ale sie objadłam:lol: no właśnie tak wygląda moja dieta:roll: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ależ ona jest ładniutka :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]goopie posty[/COLOR] :evil_lol: Komentuję zdjęcia, które niebawem się pojawią :evil_lol: Quote
nane Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]tak sobie dzisiaj szperałam i szperałam i coś znalazłam a raczej kogoś :evil_lol: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/433/743269679f424429.jpg[/IMG][/URL] teraz ten ktoś wygląda tak :cool1: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/42/40d116d07961fdc0.jpg[/IMG][/URL] [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Recommended Posts