tigrunia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Aga76']No tutaj, na właściwym miejscu. Byle nie za torbę...[/quote] :loveu: No nie mogę nadążyć :shake: :evil_lol: [quote name='***Paulina***']Jakie śliczne, cudowne i przepiękne mokradełko:loveu::loveu::loveu: A Jessi gdzie???:cool3::cool3::cool3: A ty Tigrunia byś się mogła bardziej postarać, a nie po takim czasie tylko pięć fotek:mad::mad::mad: Chociaż w sumie lepsze to niż nic:multi::multi::multi: Ale i tak czekamy na więcej:p:p:p[/quote] :loveu: Jessi też w ręczniku była w tym momencie :diabloti: Ale na fotki się nie załapała :shake: Dziś robię zbiorowe kąpanie więc może coś cykne :razz: Dobry w weekend :cool1: Mam dzis tyle roboty, że chyba się zwolnię.. powiem że mnie głowa boliczy coś :cool1: Dali mi nowy komputer :roll: I monitor, klawiaturę, myszę, nawet głośniki .. I co z tego jak program do faktur nie chce chodzić :placz: Miałam 20 minut opóźnienia przez niego :mad: Drukarka też coś fiksuje :angryy: Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Cze Be :loveu: ide do pracy :placz: Quote
***Paulina*** Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='tigrunia'] :loveu: Jessi też w ręczniku była w tym momencie :diabloti: Ale na fotki się nie załapała :shake: Dziś robię zbiorowe kąpanie więc może coś cykne :razz:[/quote] Nie może tylko na pewno i nie muszą być tylko z kąpieli... A jakie wymiarki ma malutka ślicznotka???:loveu: Quote
tigrunia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: ide do pracy :placz:[/quote] Cze :loveu: Nie martw się - nie jesteś sama. Ja od 4:40 w pracy :cool1: Quote
tigrunia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='***Paulina***']Nie może tylko na pewno i nie muszą być tylko z kąpieli... A jakie wymiarki ma malutka ślicznotka???:loveu:[/quote] Coś się zrobi... A nie wiem.. nie mierzyłam :p Quote
Aga76 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dzień dobry :loveu: Kawusię sobie piję. Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='tigrunia']Cze :loveu: Nie martw się - nie jesteś sama. Ja od 4:40 w pracy :cool1:[/quote] ło matko, od 4:40 :crazyeye: ja o tej porze bym nie wstała :shake: Quote
***Paulina*** Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='tigrunia']Coś się zrobi... A nie wiem.. nie mierzyłam :p[/quote] No i jeszcze miałam się pytać jak na nią mówicie??? Quote
tigrunia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu: Kawusię sobie piję.[/quote] Cze Agnes :loveu: Kawusi jesio żem dziś nie piła więc idę sobie zrobić to wypijemy razem :loveu: [quote name='Mała Rita']ło matko, od 4:40 :crazyeye: ja o tej porze bym nie wstała :shake:[/quote] Wstaję o 4 :cool1: :placz: Quote
tigrunia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='***Paulina***']No i jeszcze miałam się pytać jak na nią mówicie???[/quote] Tak jak w tytule :razz: Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu: Kawusię sobie piję.[/quote] ja też, ale w robocie :placz: Quote
Aga76 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Mała Rita']ja też, ale w robocie :placz:[/quote] Ja dziś nareszcie w domku :p Quote
PositiveThought Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 hej serduszka :loveu: Imprezujecie? Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 a Ty gospodynio co latasz po innych podwórkach a do siebie nawet nie zajrzysz, hmmm? :mad: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Cze Be :loveu: Co tam u dziewczynek? Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='PositiveThought']hej serduszka :loveu: Imprezujecie?[/quote] Hej Atka :multi: Ta.. imprezka rodzinna u Łukiego była :cool1: [quote name='Aga76']Cze nieobecna :cool1:[/quote] Cze :cool1: [quote name='Kasia']a Ty gospodynio co latasz po innych podwórkach a do siebie nawet nie zajrzysz, hmmm? :mad:[/quote] :razz: Zapomniałam o swoim :evil_lol: [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Co tam u dziewczynek?[/quote] Cze Asik :loveu: Dziewczynki intensywnie zapasy na sobie trenują :loveu: [quote name='Aurunia']B gdzie zdjęcia??:mad:[/quote] Ni ma :oops: :-( Kurka nie mam tła odpowiedniego :cool1: Zaraz coś wykombinuję ... Quote
***Paulina*** Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='tigrunia']Ni ma :oops: :-( Kurka nie mam tła odpowiedniego :cool1: Zaraz coś wykombinuję ...[/quote] Jak to nie ma???:mad: Obiecałaś to teraz się nie wykręcaj:mad: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 a co z tą sesją? nie powinny być już zdjęcia? :roll: miałaś czekać 2 czy 3 tydnie? Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Kasia']a co z tą sesją? nie powinny być już zdjęcia? :roll: miałaś czekać 2 czy 3 tydnie?[/quote] 2 tygodnie. Sesja była we wtorek czy czwartek? :hmmmm: W każdym bądź razie dziś mi Natty pisała, że mam się nie denerwować ale jeszcze troszke to potrwa bo ma dużo zajęć :roll: Quote
iberia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 coż za uroczy jęzoreczek:) taki potworzasty! Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Mam zdjęcia :loveu: Aż dwa :evil_lol: Taka jestem grzeczna :loveu: : [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/420/898ca00d046f47cemed.jpg[/IMG][/URL] A tak coś mi smakowało :loveu:: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/40/3439592e3614e67emed.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Mała Rita']Kitecka jaka ogromniasta :loveu:[/quote] :loveu: Roosną nam włoski , rosną :loveu: [COLOR=paleturquoise]Niedługo będą do ziemi jak u Zorrico :diabloti: (kto podczytywał Ady galerię ten wie :evil_lol:)[/COLOR] Quote
Recommended Posts