tigrunia Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='madziasto4']Jezu no:diabloti:, na całą Gdynię Dronek jest kilka, ale mówię o tej obok mnie, był Plus i dali zamiast niego Biedronkę :cool1:[/quote] I co lepsze było? :razz:Ja mam plusa przy pracy ale nigdy nie byłam w sumie :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Cześc Be! Pokaż pazurki, chcę zobaczyć, jak to wygląda :cool3: D-E, jaskrawo-żółta torba i jaskrawo-zielone buty nijak do siebie nie pasują :shake: Quote
madziasto4 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='tigrunia']I co lepsze było? :razz:Ja mam plusa przy pracy ale nigdy nie byłam w sumie :roll:[/QUOTE] My w Plusie tylko mineralkę 5l kupowaliśmy na działkę :cool1: I nic więcej. Najczęściej chodzimy do Kauflandu, bo mamy tuż obok, więc już nie jeździmy do Geant'ów i innych. Quote
Kasia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Plus jest do d***, Kokonka troche lepsza ale najlepszy jest Kaufland (też buduja koło nas) i Tesco też lubię. Quote
tigrunia Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześc Be! Pokaż pazurki, chcę zobaczyć, jak to wygląda :cool3: D-E, jaskrawo-żółta torba i jaskrawo-zielone buty nijak do siebie nie pasują :shake:[/quote] Cześć Sara :multi: Pazurków nie pokażem bo nie mam aparata :shake: W naprawie na miesiąc :placz: [quote name='madziasto4']My w Plusie tylko mineralkę 5l kupowaliśmy na działkę :cool1: I nic więcej. Najczęściej chodzimy do Kauflandu, bo mamy tuż obok, więc już nie jeździmy do Geant'ów i innych.[/quote] [quote name='Kasia']Plus jest do d***, Kokonka troche lepsza ale najlepszy jest Kaufland (też buduja koło nas) i Tesco też lubię.[/quote] Czyli Kaufland przoduje :razz: Ja też lubie Kauflanda ale jednak wolę mojego ASa ale on chyba tylko w Bydzi jest. Quote
Zuza i Noddy Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ja to już mam wymarzony pokoik jak się siostra wyprowadzi. Taki 2 częściowy. w jednej części takie bordowe ściny, tam gdzie łózko, a w drugiej taka oliwka i do tego ciemne meble:loveu: Quote
madziasto4 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No, Plus to był wyjątkowy niewypał, Tesco nie lubię, lubiłam Geant'a, a obecnego Reala już mniej lubię :cool1: Lidl jeszcze ujdzie, ale i tak Kaufland jest najbardziej fajowski dla nas, bo wszystko się kupi i jest tuż obok. Wykąpałaś Ty 2B w końcu tę Jessinkę? Quote
Jagódka&Uzi Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ja za to wykąpałam Uziego w końcu:eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 HeJ Be:p Sara pomyslilas zestawy ale to tam malo wazne.. a ja jednak mysle ze pasuje i tu Wam pokaze fotke [url]http://e.snobka.pl/sn301/0d72a1f9000476ba485abf3d[/url] [U][URL]http://brukowiec.grzenda.pl/_img_moda/mamdosyc552.jpg[/URL] [/U] Quote
Pegaza Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Kasia']spoko, pasi ten zielony do żółtego :lol:[/quote] ale jeszcze nie kupilam:shake: bo od biedy mam czarną..ide w czwartek na targ wiec tam zobacze co maja..noo nie wszytskim sie takie polaczenie kolorow podoba a mi tak..:p dobra znikam... Quote
tigrunia Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='madziasto4'] Wykąpałaś Ty 2B w końcu tę Jessinkę?[/quote] Toć pewnie, że wykąpałam :p w niedzielę z rana :razz: Zaraz ją oliwić będę bo się kołtuni a na papiloty nie mam czasu :shake: Bry środowe :multi: Quote
AmiX Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [COLOR=black][FONT=Verdana]Cześć Beata :)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Ja ostatnio miała nauczkę za po że papilotów nie założyłam Eti....założyłam małej siatkę na spacer i jeszcze zapomniałam ściągnąć w domu....wieczorem ściągam :crazyeye:a Eti to jeden wielki kołtun.....o 22 zaczęłam ją kąpać....w sumie skończyłam czesać o 24:mdleje:..... Kręgosłup myślałam że mi pęknie!:shock:[/FONT][/COLOR] Quote
tigrunia Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='AmiX'][COLOR=black][FONT=Verdana]Cześć Beata :)[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Ja ostatnio miała nauczkę za po że papilotów nie założyłam Eti....założyłam małej siatkę na spacer i jeszcze zapomniałam ściągnąć w domu....wieczorem ściągam :crazyeye:a Eti to jeden wielki kołtun.....o 22 zaczęłam ją kąpać....w sumie skończyłam czesać o 24:mdleje:..... Kręgosłup myślałam że mi pęknie!:shock:[/FONT][/COLOR][/quote] Hejka :multi: Ojj.. to i tak mało .. ja raz Jess 2 tygodnie rozczesywałam :evil_lol: A co do siatek to słyszałam takie opinie,że bardzo kołtunią włos :roll: wole jednak normalne, pełne ubranka. Quote
AmiX Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='tigrunia']Hejka :multi: Ojj.. to i tak mało .. ja raz Jess 2 tygodnie rozczesywałam :evil_lol: A co do siatek to słyszałam takie opinie,że bardzo kołtunią włos :roll: wole jednak normalne, pełne ubranka.[/quote] [COLOR=black][FONT=Verdana]2 tygodnie:lol:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]To fakt siatki nadają się tylko na papiloty.....ja spięłam gumkami włos i myślała że wystarczy ale się przeliczyłam...gumki się rozeszły i włos wyglądał tragicznie....;)[/FONT][/COLOR] Quote
tigrunia Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='AmiX'][COLOR=black][FONT=Verdana]2 tygodnie:lol:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]To fakt siatki nadają się tylko na papiloty.....ja spięłam gumkami włos i myślała że wystarczy ale się przeliczyłam...gumki się rozeszły i włos wyglądał tragicznie....;)[/FONT][/COLOR][/quote] Uhh nie zazdroszczę :shake: No ale cóż .. mówią , że człowiek na błędach się uczy :razz: Quote
AmiX Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='tigrunia']Uhh nie zazdroszczę :shake: No ale cóż .. mówią , że człowiek na błędach się uczy :razz:[/quote] I tu masz racje :) A ja dzisiaj robię strajk....nie ma obiadu:evil_lol: więc dzień mam wolny dość że zajęć nie mam to gotować nie musze;) tylko TROCHE posprzątam;) Quote
tigrunia Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='AmiX']I tu masz racje :) A ja dzisiaj robię strajk....nie ma obiadu:evil_lol: więc dzień mam wolny dość że zajęć nie mam to gotować nie musze;) tylko TROCHE posprzątam;)[/quote] I TROCHE na dogo posiedzisz :evil_lol: Quote
AmiX Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='tigrunia']I TROCHE na dogo posiedzisz :evil_lol:[/quote] Alllllllle tyko TROCHĘĘĘĘĘĘ:evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='AmiX']Alllllllle tyko TROCHĘĘĘĘĘĘ:evil_lol:[/quote] a ostatnio czasu nie mam w ogóle na dogo :placz: Tylko tyle co w pracy :-( Quote
AmiX Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='tigrunia']a ostatnio czasu nie mam w ogóle na dogo :placz: Tylko tyle co w pracy :-([/quote] A co ty taka zapracowana?? Praca rozumiem ale po pracy.... Quote
tigrunia Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='AmiX']A co ty taka zapracowana?? Praca rozumiem ale po pracy....[/quote] Ahh.. wszystkiego nie mozecie wiedziec :p Powiedzmy, że remont mnie pochłania i inne obowiązki domowe ;) Quote
AmiX Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='tigrunia']Ahh.. wszystkiego nie mozecie wiedziec :p Powiedzmy, że remont mnie pochłania i inne obowiązki domowe ;)[/quote] aaaa to co remontujesz??:cool3: sypialnia jeszcze nie skończona??:cool3: Quote
Recommended Posts