Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']Jezu no:diabloti:, na całą Gdynię Dronek jest kilka, ale mówię o tej obok mnie, był Plus i dali zamiast niego Biedronkę :cool1:[/quote]
I co lepsze było? :razz:Ja mam plusa przy pracy ale nigdy nie byłam w sumie :roll:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']I co lepsze było? :razz:Ja mam plusa przy pracy ale nigdy nie byłam w sumie :roll:[/QUOTE]
My w Plusie tylko mineralkę 5l kupowaliśmy na działkę :cool1: I nic więcej.
Najczęściej chodzimy do Kauflandu, bo mamy tuż obok, więc już nie jeździmy do Geant'ów i innych.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześc Be!

Pokaż pazurki, chcę zobaczyć, jak to wygląda :cool3:

D-E, jaskrawo-żółta torba i jaskrawo-zielone buty nijak do siebie nie pasują :shake:[/quote]
Cześć Sara :multi:
Pazurków nie pokażem bo nie mam aparata :shake: W naprawie na miesiąc :placz:
[quote name='madziasto4']My w Plusie tylko mineralkę 5l kupowaliśmy na działkę :cool1: I nic więcej.
Najczęściej chodzimy do Kauflandu, bo mamy tuż obok, więc już nie jeździmy do Geant'ów i innych.[/quote]

[quote name='Kasia']Plus jest do d***, Kokonka troche lepsza ale najlepszy jest Kaufland (też buduja koło nas) i Tesco też lubię.[/quote]
Czyli Kaufland przoduje :razz: Ja też lubie Kauflanda ale jednak wolę mojego ASa ale on chyba tylko w Bydzi jest.

Posted

No, Plus to był wyjątkowy niewypał, Tesco nie lubię, lubiłam Geant'a, a obecnego Reala już mniej lubię :cool1:
Lidl jeszcze ujdzie, ale i tak Kaufland jest najbardziej fajowski dla nas, bo wszystko się kupi i jest tuż obok.

Wykąpałaś Ty 2B w końcu tę Jessinkę?

Posted

HeJ Be:p

Sara pomyslilas zestawy ale to tam malo wazne..
a ja jednak mysle ze pasuje i tu Wam pokaze fotke
[url]http://e.snobka.pl/sn301/0d72a1f9000476ba485abf3d[/url]

[U][URL]http://brukowiec.grzenda.pl/_img_moda/mamdosyc552.jpg[/URL]

[/U]

Posted

[quote name='Kasia']spoko, pasi ten zielony do żółtego :lol:[/quote]
ale jeszcze nie kupilam:shake: bo od biedy mam czarną..ide w czwartek na targ wiec tam zobacze co maja..noo nie wszytskim sie takie polaczenie kolorow podoba a mi tak..:p

dobra znikam...

Posted

[quote name='madziasto4']
Wykąpałaś Ty 2B w końcu tę Jessinkę?[/quote]
Toć pewnie, że wykąpałam :p w niedzielę z rana :razz: Zaraz ją oliwić będę bo się kołtuni a na papiloty nie mam czasu :shake:

Bry środowe :multi:

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]Cześć Beata :)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ja ostatnio miała nauczkę za po że papilotów nie założyłam Eti....założyłam małej siatkę na spacer i jeszcze zapomniałam ściągnąć w domu....wieczorem ściągam :crazyeye:a Eti to jeden wielki kołtun.....o 22 zaczęłam ją kąpać....w sumie skończyłam czesać o 24:mdleje:..... Kręgosłup myślałam że mi pęknie!:shock:[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='AmiX'][COLOR=black][FONT=Verdana]Cześć Beata :)[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Ja ostatnio miała nauczkę za po że papilotów nie założyłam Eti....założyłam małej siatkę na spacer i jeszcze zapomniałam ściągnąć w domu....wieczorem ściągam :crazyeye:a Eti to jeden wielki kołtun.....o 22 zaczęłam ją kąpać....w sumie skończyłam czesać o 24:mdleje:..... Kręgosłup myślałam że mi pęknie!:shock:[/FONT][/COLOR][/quote]
Hejka :multi:

Ojj.. to i tak mało .. ja raz Jess 2 tygodnie rozczesywałam :evil_lol: A co do siatek to słyszałam takie opinie,że bardzo kołtunią włos :roll: wole jednak normalne, pełne ubranka.

Posted

[quote name='tigrunia']Hejka :multi:

Ojj.. to i tak mało .. ja raz Jess 2 tygodnie rozczesywałam :evil_lol: A co do siatek to słyszałam takie opinie,że bardzo kołtunią włos :roll: wole jednak normalne, pełne ubranka.[/quote]

[COLOR=black][FONT=Verdana]2 tygodnie:lol:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]To fakt siatki nadają się tylko na papiloty.....ja spięłam gumkami włos i myślała że wystarczy ale się przeliczyłam...gumki się rozeszły i włos wyglądał tragicznie....;)[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='AmiX'][COLOR=black][FONT=Verdana]2 tygodnie:lol:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]To fakt siatki nadają się tylko na papiloty.....ja spięłam gumkami włos i myślała że wystarczy ale się przeliczyłam...gumki się rozeszły i włos wyglądał tragicznie....;)[/FONT][/COLOR][/quote]
Uhh nie zazdroszczę :shake: No ale cóż .. mówią , że człowiek na błędach się uczy :razz:

Posted

[quote name='tigrunia']Uhh nie zazdroszczę :shake: No ale cóż .. mówią , że człowiek na błędach się uczy :razz:[/quote]

I tu masz racje :)
A ja dzisiaj robię strajk....nie ma obiadu:evil_lol: więc dzień mam wolny dość że zajęć nie mam to gotować nie musze;) tylko TROCHE posprzątam;)

Posted

[quote name='AmiX']I tu masz racje :)
A ja dzisiaj robię strajk....nie ma obiadu:evil_lol: więc dzień mam wolny dość że zajęć nie mam to gotować nie musze;) tylko TROCHE posprzątam;)[/quote]
I TROCHE na dogo posiedzisz :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']a ostatnio czasu nie mam w ogóle na dogo :placz: Tylko tyle co w pracy :-([/quote]

A co ty taka zapracowana?? Praca rozumiem ale po pracy....

Posted

[quote name='AmiX']A co ty taka zapracowana?? Praca rozumiem ale po pracy....[/quote]
Ahh.. wszystkiego nie mozecie wiedziec :p Powiedzmy, że remont mnie pochłania i inne obowiązki domowe ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Ahh.. wszystkiego nie mozecie wiedziec :p Powiedzmy, że remont mnie pochłania i inne obowiązki domowe ;)[/quote]
aaaa to co remontujesz??:cool3: sypialnia jeszcze nie skończona??:cool3: