tigrunia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='madziasto4']W necie, w anonsach :evil_lol:[/quote] Ano jo - tam maila podałam :splat: Quote
Pegaza Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Hej :p wracając do zebow Kasia dzięki:loveu:i reszcie tez :cool3: posprzatalam M-a na strzelance do jutra:cool3: mam cicho:multi: gotuje flaczki na poniedzialek..no i tyle.. Quote
tigrunia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Ja właśnie szczawiówkę wcinam :loveu: Quote
Pegaza Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='tigrunia']Ja właśnie szczawiówkę wcinam :loveu:[/quote] to smacznego:p a ja znalazlam grzybowa w lodowce wiec zezarlam a co tam:roll: boki i tak juz mam jeden talerz wte czy wewte :roll: a teraz kompocik truskawkowy sie gotuje..i te flaki kurde tak dlugo:mad: Quote
Mała Rita Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 A mnie dzis ochota naszła jak wracalam z pracy na kiełbache :evil_lol: kupilam sobie białą kiełbase, serdelki, ugotowałam, zjadłam i mi nie dobrze :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 no czasem tez tak mam nazre sie a potem zdycham..:lol: Quote
tigrunia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 D-E opanuj sie bo bedzemy musiay Cie reanimowac :evil_lol: Chyba se Jess dzis wykapie :roll: Nudzi mi sie :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='tigrunia'] Chyba se Jess dzis wykapie :roll: Nudzi mi sie :cool1:[/QUOTE] E tam, nie kąp, świnia się nie myje i żyje :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='madziasto4']E tam, nie kąp, świnia się nie myje i żyje :evil_lol:[/quote] .. i smierdzi :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='tigrunia'].. i smierdzi :cool1:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='madziasto4']:evil_lol:[/quote] Ide poki co swoje hery wyszorowac :razz: Quote
Pegaza Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 YY Be co Ty masz za baner? Kurde nie umiem u Madzi wyslac posta:mad: Quote
Zuza i Noddy Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ja dzisiaj rano Nodka wykąpałam, a teraz nawet kilka papilotów mu zawiązałam. Quote
tigrunia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Pegaza']YY Be co Ty masz za baner? Kurde nie umiem u Madzi wyslac posta:mad:[/quote] YY nie widzi ? :-o :evil_lol: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='tigrunia']Ide poki co swoje hery wyszorowac :razz:[/quote] Zostało coś z nich? :evil_lol: Dobry :loveu: Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Aga76']Zostało coś z nich? :evil_lol: Dobry :loveu:[/quote] A jakże :loveu: Tylko poszłam w mokrych spać i teraz jeszcze raz moczenie mnie czeka :cool1: Dobry bobry :loveu: Odprawiłam moje autko na giełde :multi: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='tigrunia'] Odprawiłam moje autko na giełde :multi:[/quote] Samo pojechało? :hmmmm: :evil_lol: Jess wróciła :multi: Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Aga76']Samo pojechało? :hmmmm: :evil_lol: Jess wróciła :multi:[/quote] No nie tak do końca samo :p Jess wróciła .. Agnieszce nie pomogło :placz: A ja straciłam 3,66 :cool1: [quote name='Kinguska']Wow :razz: Witamy niedzielnego poranka.[/quote] Cze Kinguska :multi: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='tigrunia'] Jess wróciła .. Agnieszce nie pomogło :placz: A ja straciłam 3,66 :cool1: [/quote] :glaszcze: ojoj Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Kurcze musze się wziąść za robote :cool1: Lenia mam niedzielnego a w kuchni trzeba posprzątać, Jess wykąpać..aaa sypialnie mą jeszcze niedoszłą posprzątać bo w sumie wprowadzać się już by można :roll: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='tigrunia']Kurcze musze się wziąść za robote :cool1: Lenia mam niedzielnego a w kuchni trzeba posprzątać, Jess wykąpać..aaa sypialnie mą jeszcze niedoszłą posprzątać bo w sumie wprowadzać się już by można :roll:[/quote] Mam podobnie z tym leniem, też u mnie siedzi... :evil_lol: Sypialnia gotowa... :loveu: Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Aga76']Mam podobnie z tym leniem, też u mnie siedzi... :evil_lol: Sypialnia gotowa... :loveu:[/quote] Nawet mi się śniadania nie chce zejść zrobić :cool1: Gotowa :multi::loveu: Tylko dywanik jakiś trzeba kupić, lampę stojącą chciałam i będzie cacy :loveu: W przyszłości dokupię chyba drugą komodę ;) Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='tigrunia']Nawet mi się śniadania nie chce zejść zrobić :cool1: Gotowa :multi::loveu: Tylko dywanik jakiś trzeba kupić, lampę stojącą chciałam i będzie cacy :loveu: W przyszłości dokupię chyba drugą komodę ;)[/quote] Byłam dzielna, ugotowałam wodę na kawę :evil_lol: i na tym poprzestałam na razie Lubię komody. Z czasem druga pewnie się przyda :p masz już jakiś dywanik na oku? Quote
Recommended Posts