Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']E to sie nie nadajesz :shake: :evil_lol:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Silver]ale poprzeszkadzać moge :loveu:
[/COLOR][/FONT] [/CENTER]

Posted

Cze Be:p
mocno trzymalas kciukasy:lol:chyba tak bo od poczatku szlo dobrze :cool3:
po 1 wcislam sie przed babka ktora miala przedemną umowiony zabieg kastracji kota:cool1:
po 2 zabieg trwal moze nawet nie 10 minut miala tylko 2 kly te gorne:p
po 3 zaplacilam malutko:crazyeye:
po 4 wet powiedzial ze sie wybudzi tak do dwoch godzin a mala po moze niespelna 5-10 minutach sie ocknela i juz wstawac chciala bo ona sama chce i koniec!
odpoczela moze z godzinke i na spacer wyszlismy:p
mocna jest:lol: to Soma i Pipi dluzej sie wybudzaly po narkozie..:roll:
noo tylko ze dzis ma diete i biedna tak chodzi i patrzy i czasem zaskomli bo glodna jest..moze wieczorem cos juz je podam:lol:

dobrze ze juz mam to za soba:multi:

Posted

[quote name='WinterGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witanko[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]to my też coś od siebie dorzucimy[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]może odrobinkę [COLOR=darkorchid]fioletowego[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Witamy [COLOR=magenta]na róziowo :loveu:[/COLOR]
[quote name='Pegaza']Cze Be:p
mocno trzymalas kciukasy:lol:chyba tak bo od poczatku szlo dobrze :cool3:
po 1 wcislam sie przed babka ktora miala przedemną umowiony zabieg kastracji kota:cool1:
po 2 zabieg trwal moze nawet nie 10 minut miala tylko 2 kly te gorne:p
po 3 zaplacilam malutko:crazyeye:
po 4 wet powiedzial ze sie wybudzi tak do dwoch godzin a mala po moze niespelna 5-10 minutach sie ocknela i juz wstawac chciala bo ona sama chce i koniec!
odpoczela moze z godzinke i na spacer wyszlismy:p
mocna jest:lol: to Soma i Pipi dluzej sie wybudzaly po narkozie..:roll:
noo tylko ze dzis ma diete i biedna tak chodzi i patrzy i czasem zaskomli bo glodna jest..moze wieczorem cos juz je podam:lol:

dobrze ze juz mam to za soba:multi:[/quote]
[COLOR=black]Cze D-E :multi:[/COLOR]
Super, że się wszystko udało :multi: Tylko teraz uważaj bo Livka będzie cię mocniej gryźć :diabloti:

Posted

Be wiesz co ja sie zaczelam zastanawiac czy on jej wlasciwe kly wyrwal znaczy te co byly mleczne czy te co wyrosly bo mi sie wydaje ze zostawil mleczne a wyrwal wlasciwe nowe..jest to mozliwe? albo mi sie tylko wydaje..mam nadzieje ze sie myle..a jakby sie pomylil to co wtedy?

Posted

[LEFT][quote name='Pegaza']Be wiesz co ja sie zaczelam zastanawiac czy on jej wlasciwe kly wyrwal znaczy te co byly mleczne czy te co wyrosly bo mi sie wydaje ze zostawil mleczne a wyrwal wlasciwe nowe..jest to mozliwe? albo mi sie tylko wydaje..mam nadzieje ze sie myle..a jakby sie pomylil to co wtedy?[/quote]
[/LEFT]
[CENTER][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]D-E nie panikuj :puppydog:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta]wystarczy jedna taka z problemami na forum :stupid:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta]z praktycznego punktu widzenia nie można się pomylić :cool1:
kły mleczne są mniejsze od stałych ;)
[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]

Posted

ee wiecie co bo tak patrze w ten pychol i se tak pomyslalam czy on jej wlasciwe zeby wycial bo ja juz nie wiem ktore byly pierwsze..
noo on raczej jest doswiadczony wet ale..
mowisz ze kly nowe sa dluzsze hm moze i byly dluzsze..
dobra juz nie mysle o tym..nie ma ich i koniec a i dzieki ze mnie uspokoilas bo na Madzke nie mialam co liczyc chociaz prosilam..

Posted

[quote name='Pegaza']ee wiecie co bo tak patrze w ten pychol i se tak pomyslalam czy on jej wlasciwe zeby wycial bo ja juz nie wiem ktore byly pierwsze..
noo on raczej jest doswiadczony wet ale..
mowisz ze kly nowe sa dluzsze hm moze i byly dluzsze..
dobra juz nie mysle o tym..nie ma ich i koniec a i dzieki ze mnie uspokoilas bo na Madzke nie mialam co liczyc chociaz prosilam..[/QUOTE]
Bo Madzka to sama guzik wie o zębach :hmmmm:
Mleczne są po prostu spiczaste, jak igły, a stałe nie, o, i tyle wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
Mleczne są po prostu spiczaste, jak igły, a stałe nie, o, i tyle wiem :evil_lol:
[/QUOTE]

to i tak duzio wiesz :loveu: :evil_lol:

cze 2Be numer 9 :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']D-E jak będziesz szła do weta np na szczepienie (innego) to zapytaj o te zęby. Na pewno Cię uspokoi ;)[/quote]

Nie moge bo ja chodze do weta ktora ja wyciagala z brzusia i wybralam sie na zabieg do innego co Some mi prowadzil i Piip poczatkowo ale jak ona otworzyla przychodnie to zaczelam juz do niej..(pisalam ze nie wiedzialam ktorego wybrac..weta na zabieg..)i noo ale dobra moja Niki powiedziala to co Madzia ze tamte wyrwane byly szpiczaste

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Be :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Mejmy nadzieje że aparacik szybko do Ciebie wroci i zobaczymy Jessi:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Dario fajniusio że Livka taka dzielna i wszystko już dobrze z zebolami. A wet napewno sie nie pomyliła i wyrwała to co trzeba. Mi wet przełożył zabieg Matusia na połowe listopada dopiero.[/COLOR][/I]
[COLOR=navy] Pozdrowionka[/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Be :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Mejmy nadzieje że aparacik szybko do Ciebie wroci i zobaczymy Jessi:loveu:[/COLOR][/I][I][COLOR=navy]
[/COLOR][/I][COLOR=navy][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
Cze Kasiasta :multi:
Też mam taką nadzieję :-(

Wczoraj ogłosiłam wielką kampanie reklamową mojego autka :loveu: Dałam 3 ogłoszenia do anonsów - jedno na internet od wczoraj a dwa na wydanie kuj. pom i pom. na wtorek. No ina otomoto tyż wstawiłam :razz: Zara będę drukować kartki na szyby .. może ktoś sie skusi :helo::modla:

Remont jest na razie na etapie pierwszej warstwy zaprawy jakiejś tam gipsowo tynkarskiej czy cuś :niewiem: Łuk dziś albo jutro położy drugą warstwę gipsu na sufit i wyszlifuje to będzie gotowy do malowania na poniedziałek. No a w poniedziałek przychodzi mój robotnik kłaść drugą warstwę a ja biore wałek w łape i wzorek robić bendem :megagrin: Nie wiem tylko jaki dać kolor na ściane :shake: Musze wam pokazać jakie foto podłogi to moze mi coś ktoś doradzi :hmmmm:

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Kasiasta :multi:
Też mam taką nadzieję :-(

Wczoraj ogłosiłam wielką kampanie reklamową mojego autka :loveu: Dałam 3 ogłoszenia do anonsów - jedno na internet od wczoraj a dwa na wydanie kuj. pom i pom. na wtorek. No ina otomoto tyż wstawiłam :razz: Zara będę drukować kartki na szyby .. może ktoś sie skusi :helo::modla:

Remont jest na razie na etapie pierwszej warstwy zaprawy jakiejś tam gipsowo tynkarskiej czy cuś :niewiem: Łuk dziś albo jutro położy drugą warstwę gipsu na sufit i wyszlifuje to będzie gotowy do malowania na poniedziałek. No a w poniedziałek przychodzi mój robotnik kłaść drugą warstwę a ja biore wałek w łape i wzorek robić bendem :megagrin: Nie wiem tylko jaki dać kolor na ściane :shake: Musze wam pokazać jakie foto podłogi to moze mi coś ktoś doradzi :hmmmm:[/quote]

a jakie wzorki bedziesz robic???

Posted

[quote name='Mała Rita']a jakie wzorki bedziesz robic???[/quote]
To w sumie nie wzorki tylko hmm.. ja nie wiem jak to napisać :evil_lol: Mam taki wałek z kółkami i sie jedzie i on tak drapie sciane :p

Posted

[quote name='madziasto4']Widziałam ogłoszenia Twojej bryki :cool3: Szkoda, że fot nie ma, inaczej się patrzy na ogłoszenie jak są zdjęcia autka.[/quote]
Dzie widziałaś ? :crazyeye: Zdjęcia mam na otomoto. Do gazety nie dałam.. dam następnym razem. Kampania dopiero się zaczyna :razz: A w pomorskich anonsach ogłoszenie będzie dopiero we wtorek :p

Posted

[quote name='tigrunia']Dzie widziałaś ? :crazyeye: Zdjęcia mam na otomoto. Do gazety nie dałam.. dam następnym razem. Kampania dopiero się zaczyna :razz: A w pomorskich anonsach ogłoszenie będzie dopiero we wtorek :p[/QUOTE]
W necie, w anonsach :evil_lol: