Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76']Bry Vipie :evil_lol:[/quote]
Bry :evil_lol:

Paczta jaką gre fajną dziś znalazłam : [url=http://ucieczkazakademika.knorrnudle.pl/]Knorr | Ucieczka z akademika[/url] UWAGA !! Wciąga masakrycznie !! :diabloti:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Bry :evil_lol:

Paczta jaką gre fajną dziś znalazłam : [URL="http://ucieczkazakademika.knorrnudle.pl/"]Knorr | Ucieczka z akademika[/URL] UWAGA !! Wciąga masakrycznie !! :diabloti:[/quote]
No fajna, fajna...

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Cześć czołem :cool1:
B jak to jest, że śmigasz po galeriach
a do siebie nie zaglądasz?? :razz:
[COLOR=Pink]gg mi nie chodzi :placz:
chyba umarło :candle:
[/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='nane']
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]B jak to jest, że śmigasz po galeriach [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]a do siebie nie zaglądasz?? :razz:[/COLOR][/FONT][/quote][/CENTER]
Też się dołączam do pytania :razz:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze wpadam przelotem:p zara ide spac..[/quote]
Cze D-E :multi:
[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Cześć czołem :cool1:
B jak to jest, że śmigasz po galeriach
a do siebie nie zaglądasz?? :razz:
[COLOR=Pink]gg mi nie chodzi :placz:
chyba umarło :candle:
[/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Cześć nogą :loveu:
Ano bo po co ja mam zagądać jak zdjęć nie mam :niewiem:
A widzisz.. ja siedziałam i czekałam no i poszłam .. tera znów Cie nie ma :mad:
[quote name='Sara_i_Aris'][/center]
Też się dołączam do pytania :razz:[/quote]
Jezdem kwilowo :razz:
[quote name='Mała Rita']Be gdzies Ty jest :cool1:[/quote]
J.W. :evil_lol:
[quote name='Kinguska']Zdjecia byś dała :eviltong:[/quote]
No i tu pojawiają się schody :evil_lol:
Nie no dam.. wykąpie ją dziś i coś porobie :loveu: Tylko baterie musze naładować a to skomplikowana bardzo operacja logistyczna :shake:

No i widzicie - VIPy mogą multicytować :megagrin:

Posted

[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][/URL] [quote name='Aga76'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/araldo.gif[/IMG]Dobry niedzielne[/quote]
Agnes nie tak głośno [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_138.gif[/IMG][/URL]

Mam Jess w ręczniku :loveu:

Posted

[quote name='Aurunia']TO PO WYSUSZENIU DAJ FOTY. A i pokarz podium z YC ;)[/quote]
Obawiam się iż zdjęć nie będzie... popsuł się aparat :-( Łuk naładował baterie, poszedł na dwór obfocić moje auto no i doopa.. nie zrobił ani jednego zdjęcia :-( Obiektyw nie wysuwa się do końca i nie idzie robić zdjęć :placz: Ciemność panuje na wyświetlaczu :cool1: Można tylko oglądać zdjęcia, które w aparacie już są :-(

Posted

[quote name='Aurunia']o to pożyteczniejsze zajęcie jestem za :loveu:[/quote]
Głowa zapapilotowana .. reszta jutro bo ubranka są u mojej mamy :cool1: Jess się obraziła :diabloti:

Posted

[quote name='tigrunia']Głowa zapapilotowana .. reszta jutro bo ubranka są u mojej mamy :cool1: Jess się obraziła :diabloti:[/quote]

Fidek tez dzisiaj wykapany, zanurkował w kołdrę i też obrażony na mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Głowa zapapilotowana .. reszta jutro bo ubranka są u mojej mamy :cool1: Jess się obraziła :diabloti:[/quote]

Hej :evil_lol: hehe a ja znów muszę nadrabiać !
Zazdroszczę Ci wytrwałości w zabiegach pielęgnacyjnych, chętnie bym pojeździła na wystawy z Uzim ale kurcze nie wiem co i jak..:shake:

Posted

[quote name='Mała Rita']Fidek tez dzisiaj wykapany, zanurkował w kołdrę i też obrażony na mnie :evil_lol:[/quote]
Jess już przylazła i się przytula :loveu: Zimno jej chyba było samej :evil_lol:
[quote name='Jagódka&Uzi']Hej :evil_lol: hehe a ja znów muszę nadrabiać !
Zazdroszczę Ci wytrwałości w zabiegach pielęgnacyjnych, chętnie bym pojeździła na wystawy z Uzim ale kurcze nie wiem co i jak..:shake:[/quote]
Wytrwałości to Adzie (Aurunia) trzeba zazdrościć :evil_lol: Ta to ma zdrowie .. co tydzień kąpanie, papilotowanie i jeszcze przygotowywanie do sesji zdjęciowej :loveu: I to x2 bo dwa psiury są do oporządzenia :evil_lol: Ja nie papilotuje co kąpiel.. czasem tylko olejem wysmaruje, czasem nawet nie .. zależy jak mi się chce :eviltong:

Posted

[quote name='tigrunia']
Wytrwałości to Adzie (Aurunia) trzeba zazdrościć :evil_lol: Ta to ma zdrowie .. co tydzień kąpanie, papilotowanie i jeszcze przygotowywanie do sesji zdjęciowej :loveu: I to x2 bo dwa psiury są do oporządzenia :evil_lol: Ja nie papilotuje co kąpiel.. czasem tylko olejem wysmaruje, czasem nawet nie .. zależy jak mi się chce :eviltong:[/quote]

No to ja Cie jak najbardziej rozumiem:evil_lol: a dziś wybrałam malucha, normalnie jaka radocha:loveu: Zdjęcie wrzuciłam!
Ciekawe jak nam wyrośnie!

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']No to ja Cie jak najbardziej rozumiem:evil_lol: a dziś wybrałam malucha, normalnie jaka radocha:loveu: Zdjęcie wrzuciłam!
Ciekawe jak nam wyrośnie![/quote]
Zdjęcie widziałam :loveu: Fajny maluch :loveu:
[quote name='Pegaza']Hej Be nowy aparatos lec kupic:evil_lol:

Jagoda fajnie znow miec takiego szkrabika:loveu:[/quote]
Hej D-E :razz:
Luk jak tylko zobaczyl ze nie dziala od razu do domu pojecha szukac gwarancji :evil_lol: Na szczescie jest :multi:

Posted

a no to tylko oddac do naprawy..

wypralam je i dalam odzywke alla i jest o wiele lepiej ale juz nie bede kombinowac i tylko alla bede kupowac.. :p nawet sie zrymowalo