tigrunia Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='Aga76']Bry Vipie :evil_lol:[/quote] Bry :evil_lol: Paczta jaką gre fajną dziś znalazłam : [url=http://ucieczkazakademika.knorrnudle.pl/]Knorr | Ucieczka z akademika[/url] UWAGA !! Wciąga masakrycznie !! :diabloti: Quote
***Paulina*** Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='tigrunia']Bry :evil_lol: Paczta jaką gre fajną dziś znalazłam : [URL="http://ucieczkazakademika.knorrnudle.pl/"]Knorr | Ucieczka z akademika[/URL] UWAGA !! Wciąga masakrycznie !! :diabloti:[/quote] No fajna, fajna... Quote
tigrunia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='cardea']Cały dzień gram i nic :/[/quote] :turn-l: A ja cały czas na 3 singiel czekam i nic :cool1: Chyba sie dopiero za nagrywanie wzieli :mad: Quote
nane Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Cześć czołem :cool1: B jak to jest, że śmigasz po galeriach a do siebie nie zaglądasz?? :razz: [COLOR=Pink]gg mi nie chodzi :placz: chyba umarło :candle: [/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Sara_i_Aris Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='nane'] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]B jak to jest, że śmigasz po galeriach [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]a do siebie nie zaglądasz?? :razz:[/COLOR][/FONT][/quote][/CENTER] Też się dołączam do pytania :razz: Quote
tigrunia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Pegaza']Cze wpadam przelotem:p zara ide spac..[/quote] Cze D-E :multi: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Cześć czołem :cool1: B jak to jest, że śmigasz po galeriach a do siebie nie zaglądasz?? :razz: [COLOR=Pink]gg mi nie chodzi :placz: chyba umarło :candle: [/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Cześć nogą :loveu: Ano bo po co ja mam zagądać jak zdjęć nie mam :niewiem: A widzisz.. ja siedziałam i czekałam no i poszłam .. tera znów Cie nie ma :mad: [quote name='Sara_i_Aris'][/center] Też się dołączam do pytania :razz:[/quote] Jezdem kwilowo :razz: [quote name='Mała Rita']Be gdzies Ty jest :cool1:[/quote] J.W. :evil_lol: [quote name='Kinguska']Zdjecia byś dała :eviltong:[/quote] No i tu pojawiają się schody :evil_lol: Nie no dam.. wykąpie ją dziś i coś porobie :loveu: Tylko baterie musze naładować a to skomplikowana bardzo operacja logistyczna :shake: No i widzicie - VIPy mogą multicytować :megagrin: Quote
Aga76 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/araldo.gif[/IMG]Dobry niedzielne Quote
tigrunia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][/URL] [quote name='Aga76'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/araldo.gif[/IMG]Dobry niedzielne[/quote] Agnes nie tak głośno [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_138.gif[/IMG][/URL] Mam Jess w ręczniku :loveu: Quote
Aurunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 TO PO WYSUSZENIU DAJ FOTY. A i pokarz podium z YC ;) Quote
tigrunia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Aurunia']TO PO WYSUSZENIU DAJ FOTY. A i pokarz podium z YC ;)[/quote] Obawiam się iż zdjęć nie będzie... popsuł się aparat :-( Łuk naładował baterie, poszedł na dwór obfocić moje auto no i doopa.. nie zrobił ani jednego zdjęcia :-( Obiektyw nie wysuwa się do końca i nie idzie robić zdjęć :placz: Ciemność panuje na wyświetlaczu :cool1: Można tylko oglądać zdjęcia, które w aparacie już są :-( Quote
***Paulina*** Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A komórką nie możesz robić fotek??? Quote
tigrunia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Jakoś igdy mi to nie było potrzebne i nawet kabla nie mam :cool1: EDIT: Skoro fotek zrobić się nie da idę papilotować .. Quote
Aurunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 o to pożyteczniejsze zajęcie jestem za :loveu: Quote
tigrunia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Aurunia']o to pożyteczniejsze zajęcie jestem za :loveu:[/quote] Głowa zapapilotowana .. reszta jutro bo ubranka są u mojej mamy :cool1: Jess się obraziła :diabloti: Quote
Mała Rita Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='tigrunia']Głowa zapapilotowana .. reszta jutro bo ubranka są u mojej mamy :cool1: Jess się obraziła :diabloti:[/quote] Fidek tez dzisiaj wykapany, zanurkował w kołdrę i też obrażony na mnie :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='tigrunia']Głowa zapapilotowana .. reszta jutro bo ubranka są u mojej mamy :cool1: Jess się obraziła :diabloti:[/quote] Hej :evil_lol: hehe a ja znów muszę nadrabiać ! Zazdroszczę Ci wytrwałości w zabiegach pielęgnacyjnych, chętnie bym pojeździła na wystawy z Uzim ale kurcze nie wiem co i jak..:shake: Quote
tigrunia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Mała Rita']Fidek tez dzisiaj wykapany, zanurkował w kołdrę i też obrażony na mnie :evil_lol:[/quote] Jess już przylazła i się przytula :loveu: Zimno jej chyba było samej :evil_lol: [quote name='Jagódka&Uzi']Hej :evil_lol: hehe a ja znów muszę nadrabiać ! Zazdroszczę Ci wytrwałości w zabiegach pielęgnacyjnych, chętnie bym pojeździła na wystawy z Uzim ale kurcze nie wiem co i jak..:shake:[/quote] Wytrwałości to Adzie (Aurunia) trzeba zazdrościć :evil_lol: Ta to ma zdrowie .. co tydzień kąpanie, papilotowanie i jeszcze przygotowywanie do sesji zdjęciowej :loveu: I to x2 bo dwa psiury są do oporządzenia :evil_lol: Ja nie papilotuje co kąpiel.. czasem tylko olejem wysmaruje, czasem nawet nie .. zależy jak mi się chce :eviltong: Quote
Jagódka&Uzi Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='tigrunia'] Wytrwałości to Adzie (Aurunia) trzeba zazdrościć :evil_lol: Ta to ma zdrowie .. co tydzień kąpanie, papilotowanie i jeszcze przygotowywanie do sesji zdjęciowej :loveu: I to x2 bo dwa psiury są do oporządzenia :evil_lol: Ja nie papilotuje co kąpiel.. czasem tylko olejem wysmaruje, czasem nawet nie .. zależy jak mi się chce :eviltong:[/quote] No to ja Cie jak najbardziej rozumiem:evil_lol: a dziś wybrałam malucha, normalnie jaka radocha:loveu: Zdjęcie wrzuciłam! Ciekawe jak nam wyrośnie! Quote
Pegaza Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Hej Be nowy aparatos lec kupic:evil_lol: Jagoda fajnie znow miec takiego szkrabika:loveu: Quote
tigrunia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']No to ja Cie jak najbardziej rozumiem:evil_lol: a dziś wybrałam malucha, normalnie jaka radocha:loveu: Zdjęcie wrzuciłam! Ciekawe jak nam wyrośnie![/quote] Zdjęcie widziałam :loveu: Fajny maluch :loveu: [quote name='Pegaza']Hej Be nowy aparatos lec kupic:evil_lol: Jagoda fajnie znow miec takiego szkrabika:loveu:[/quote] Hej D-E :razz: Luk jak tylko zobaczyl ze nie dziala od razu do domu pojecha szukac gwarancji :evil_lol: Na szczescie jest :multi: Quote
Pegaza Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 a no to tylko oddac do naprawy.. wypralam je i dalam odzywke alla i jest o wiele lepiej ale juz nie bede kombinowac i tylko alla bede kupowac.. :p nawet sie zrymowalo Quote
Recommended Posts