tigrunia Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Mała Rita']acha :megagrin:[/quote] Właśnie wyczytałam, że mogę dodawać zdjęcia bezpośrednio z kompa :roll: Quote
AmiX Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hej :) Ale mam problem :angryy: jak klikam na galerie yorków to automatycznie wchodze w pekinczyki:angryy: Co sie dzieje z dogo?? Quote
Kasia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Beatrycze Ósma, to przywilejowa teraz jesteś :evil_lol: co dziś jadłaś w koncu? głodna jestem i szukam pomysłu... Quote
tigrunia Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='AmiX']Hej :) Ale mam problem :angryy: jak klikam na galerie yorków to automatycznie wchodze w pekinczyki:angryy: Co sie dzieje z dogo??[/quote] Ojej :-o Nic takiego mi się nie dzieje :shake: Cześć Aniu :multi: Kiedy kryjesz? :razz: Quote
tigrunia Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Kasia']Beatrycze Ósma, to przywilejowa teraz jesteś :evil_lol: co dziś jadłaś w koncu? głodna jestem i szukam pomysłu...[/quote] A jak :grins: Zjadłam frytki z paczki :p Quote
AmiX Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='tigrunia']Ojej :-o Nic takiego mi się nie dzieje :shake: Cześć Aniu :multi: Kiedy kryjesz? :razz:[/quote] No czekam na cieczke:cool3: ale myśle że w grudniu....wiec jeszcze mam czas na razie myśle którego reproduktowa wybrać;) tak czy inaczej całą Polske musze przejechać:roll: no ale trudno.....;) Quote
AmiX Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [url=http://hodowlanux.com/potomstwobee1.htm]NUX VOMICA[/url] zobacz jakie śliczne i reproduktor też fajny:cool3: Quote
tigrunia Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='AmiX'][URL="http://hodowlanux.com/potomstwobee1.htm"]NUX VOMICA[/URL] zobacz jakie śliczne i reproduktor też fajny:cool3:[/quote] Superowe psiaki :loveu: [quote name='Kasiak27']śliczne maleństwo:loveu:[/quote] Witamy i dziękujemy za odwiedzinki :loveu: Quote
Pegaza Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Halo Be:p gdzie ta zlota tarcza? bo ja jej u Ciebie nie widze.. tez kiedys bylam vipem ale na innym forum:cool1: kuna a co to znaczy wyrejestrowac na dogo? bo kliklam niechcący na Twej galerii wyrejestrowac:roll: a chcialam zrobic ostatnia strona nooo Quote
tigrunia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Pegaza']Halo Be:p gdzie ta zlota tarcza? bo ja jej u Ciebie nie widze.. tez kiedys bylam vipem ale na innym forum:cool1: kuna a co to znaczy wyrejestrowac na dogo? bo kliklam niechcący na Twej galerii wyrejestrowac:roll: a chcialam zrobic ostatnia strona nooo[/quote] Cze D-E No właśnie już tez nie widze mego znaczka :crazyeye: :placz: A wyrejestrowałaś mnie z subskrypcji :razz: Mozesz dodać spowrotem przez "Narzędzia wątku" Quote
cardea Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='tigrunia']Cze D-E No właśnie już tez nie widze mego znaczka :crazyeye: :placz: A wyrejestrowałaś mnie z subskrypcji :razz: Mozesz dodać spowrotem przez "Narzędzia wątku"[/quote] Cześć Vi aI Pi B :-o:ban:ZNACZKA :roflt: Quote
nane Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='cardea']Cześć Vi aI Pi B :-o:ban:ZNACZKA :roflt:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]zginął znaczek i zginęła B :lying: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='cardea']Cześć Vi aI Pi B :-o:ban:ZNACZKA :roflt:[/quote] Sie goopia nie śmiej tylko idź szukać tego znaczka :mad: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]zginął znaczek i zginęła B :lying:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] B już jest :megagrin: :loveu: Quote
Kasia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ooo, jesteś. myślałam że już nikt tu nie zajrzy... Quote
nane Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Kasia']ooo, jesteś. myślałam że już nikt tu nie zajrzy...[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]B zmartwychwstała [/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]:errrr:[/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Kasia']ooo, jesteś. myślałam że już nikt tu nie zajrzy...[/quote] Jestem na pół godzinki .. spać iść trzeba :roll: Co taka cisza dziś na galeriach? :-o [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]B zmartwychwstała [/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=magenta]:errrr:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] :grins: Chciałam Ci powiedzieć, że nie mam znaczka, ale za to cytować moge :multi::evil_lol: Quote
Kasia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='tigrunia'] Chciałam Ci powiedzieć, że nie mam znaczka, ale za to cytować moge :multi::evil_lol: [/QUOTE] i 30 zeta poszło na marne...:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jak na marne cytować Be może :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Serio nie widze żadnych zmian :cool1: Quote
tigrunia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='ladyyork']Pokaż zdjęcia Jessi , jest słodka[/quote] Dzięki :lol: Ale zdjęć nowych brak :p Może w weekend gdzieś się wybiorę to porobie ;) Quote
Pegaza Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Be zloz reklamacje:evil_lol: oddajcie mi moj znaczek zloty ewentualnie moge podeslac Ci od niki tarcze złota szkolną:evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='Pegaza']Be zloz reklamacje:evil_lol: oddajcie mi moj znaczek zloty ewentualnie moge podeslac Ci od niki tarcze złota szkolną:evil_lol:[/quote] No i chyba tak zrobie :diabloti: Quote
Recommended Posts