Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cze Madziasta :loveu:
Co słychać?
- wczoraj jakiś dostawca walnął mi w zderzak pod firmą i się nie przyznał :mad: Zderzak jest pęknięty na 15 cm od dołu i na całej wysokości przerysowany białym lakierem :angryy: U mnie w firmie wszystkie auta białe wiec zaraz obleciałam wszystkie ale żaden nigdzie nic nie ma no to dziś latam po dostawcach jak tylko z czymś przyjeżdżają i sprawdzam :cool1:
- przedwczoraj ktoś jakieś parówki mi na działke rzucił :angryy: i Jess się dobrała :angryy: Na szczęście zawsze wychodze z nią i od razu widzę jak coś dorwie

Posted

[quote name='tigrunia'] U mnie w firmie wszystkie auta białe wiec zaraz obleciałam wszystkie ale żaden nigdzie nic nie ma no to dziś latam po dostawcach jak tylko z czymś przyjeżdżają i sprawdzam :cool1:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 2B prowadzi śledztwo :loveu:

[quote name='tigrunia']
- przedwczoraj ktoś jakieś parówki mi na działke rzucił :angryy: i Jess się dobrała :angryy: Na szczęście zawsze wychodze z nią i od razu widzę jak coś dorwie[/QUOTE]
Ooo wkurzające strasznie jest to wrzucanie świństw za ogrodzenie...

Posted

[quote name='madziasto4']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 2B prowadzi śledztwo :loveu:

Ooo wkurzające strasznie jest to wrzucanie świństw za ogrodzenie...[/quote]
Bawię się w detektywa :wallbash:

No kurcze strasznie wkurzające .. kiedyś już kurczaka Jessi dostała od jakiegoś przyjaciela :mad: Jak miałam bokserkę to mi tam nie przeszkadzało bo sąsiedzi jej dawali kości, mięsko i takie tam i ona się cieszyła. Zawsze siedziała pod płotem i patrzyła im w okna czy coś przyniosą :evil_lol: No ale bez przesady, żeby mi Yorka dokarmiali :mad:

Posted

[CENTER][COLOR=navy]Cześć Beatko:lol:[/COLOR]
[COLOR=navy] Ale ludzie to są beszczeberebelni szkoda gadać...narozrabiać i dać dyla:mad:[/COLOR]
[COLOR=navy]Nam takim podrzucaniem jedzonka ktoś podtruł wujcia Hektorka jak był mały ledwo co go odratowaliśmy [/COLOR]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Pegaza']No uwazaj Be bo wiesz ludzie dzis sa zawistni i raz dwa malej moze cos byc..

a to Ci wandale..:mad:a to kupilas juz nowe auto? bo pisalas ze tamto sprzedalas..[/quote]
Ja tam zawsze łażę za nią i pilnuję, żeby nic nie zżarła :mad:

Eeee.. nic nie pisałam, że sprzedałam auto :shake: Jeszcze jest bo na razie tylko jedno ogłoszenie dałam :cool1: Auto nie jest "przyszykowane" do sprzedaży wiec nie ma jak :cool1: Łuk obiecał, że do niedzieli zrobi i pojedzie z moja furką na giełde.

Posted

Cześć Beatko :p

Niektórzy ludzie są naprawdę okropni :shake: Czyjeś podwórko traktują jak śmietnik. Dobrze, że Jessi nic się nie stało, bo teraz coraz częściej słychać o truciu psów :-o

Posted

Cze! :loveu:

Co słychać? :cool3:

Dziś mamy rybkę na obiad według nowego przepisu, mama przyniosła dziś.
Filety z soli pokrojone w kostkę, posolone i popieprzone.
2 jajka, 2 łyżki majonezu i 2 łyżki mąki ziemniaczanej wymieszane, do tego cebula w kostkę i w tym obtoczone kostki ryby.
I smazymy tak jak placki ziemniaczane. Smakuje mi :loveu:

Tak samo można zrobic piersi kurczaka zamiast ryby.

Posted

[quote name='AlKil']Dzień dobry! :lol: pogoda się popsuła.........:cool1:[/quote]
Bry Ewciu :multi:
Pogoda do doopy .. ale dach już przecież masz :razz:
[quote name='Mała Rita']Czesc :loveu:

Dzis z zakupow nici, wstalam o 12, zanim sie zebralam byla 15, potem polecialam po cos na obiad, teraz wrocilam i obiad bede gotowac :( ach..... wcale nie odpoczelam![/quote]
Cze Aśka :loveu:
Ja dziś mam dzień lenia :loveu:

ZOSTAŁAM VIPEM !! :megagrin: