tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='Mała Rita']Wydawało mi sie, ze to jest zbyt powazny zwiazek zeby przekreslic go przez taką głupotę... no ale widocznie tylko mi się wydawało :placz:[/quote] Facet nie wie co traci i tyle :cool1: Od mojej przyjaciółki dzis rano wyprowadził się facet z którym ma dziecko :-o Mały miał być w przyszłą niedzielę ochrzczony. Faceci to dranie :angryy::mad: Quote
Mała Rita Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='tigrunia']Facet nie wie co traci i tyle :cool1: Od mojej przyjaciółki dzis rano wyprowadził się facet z którym ma dziecko :-o Mały miał być w przyszłą niedzielę ochrzczony. Faceci to dranie :angryy::mad:[/quote] nie czuję, że powinnam go za cokolwiek przepraszac czy chociazby sie z czegos tlumaczyc... :cool1: No bo z czego??? Że pisalysmy sobie o fajnych facetach, których znamy????? Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='Mała Rita']nie czuję, że powinnam go za cokolwiek przepraszac czy chociazby sie z czegos tlumaczyc... :cool1: No bo z czego??? Że pisalysmy sobie o fajnych facetach, których znamy?????[/quote] Coś Ty - olej sprawę ! Albo zrozumie albo niech sie buja :mad: Też miałam często takie ekscesy z Ł ale już mu przeszło :p Quote
Sara_i_Aris Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cześć Be! Dobre są też kosmetyki z ISB. D-E, próbowałaś już ich? Quote
madziasto4 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 U la la... Asik biedny, głowa do góry :calus: Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Cze :multi: Wykąpałam Jess :loveu: Quote
Kasia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ojjojoj...nie dobrze :shake: nie wiem co powiedzieć... Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Aśka se poradzi :cool3: Weźmie się za camela :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 musi se poradzić bo trza być twardym a nie mientkim :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Czesc Dziewczynki, ja w robotce :placz: Quote
Aga76 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Mała Rita']Czesc Dziewczynki, ja w robotce :placz:[/quote] :glaszcze: cześć Asiu Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Cze Asiu :loveu: Jak się masz ? :roll: Ja mięso mam :loveu: Obiada se zrobiłam :cool3: Quote
Aga76 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='tigrunia'] Ja mięso mam :loveu: Obiada se zrobiłam :cool3:[/quote] O tej porze? Quote
Mała Rita Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Asiu :loveu: Jak się masz ? :roll: Ja mięso mam :loveu: Obiada se zrobiłam :cool3:[/quote] Ogolnie chyba dobrze, smutno mi tak jakos... ja dzis spaghetti ze sloika bede miala jak wroce z pracy :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='Aga76']O tej porze?[/quote] Ano .. bo Łuk prace skończyć już powinien. Znaczy się już powinien być od 20 min w domu ale coś mu sie chyba przedłużyło :mad: Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='Kasia']jaki miencho wcinasz?[/quote] Łopatke :loveu: Upieczoną z grzybkami :loveu: I sosik do tego grzybkowy :loveu: Quote
Aga76 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='tigrunia']Ano .. bo Łuk prace skończyć już powinien. Znaczy się już powinien być od 20 min w domu ale coś mu sie chyba przedłużyło :mad:[/quote] :cool1: ... mów tak do mnie :evil_lol: :roflt: ach te mięso... Quote
Pegaza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Be ta mala wzielam ale od proamare bardzo wydajne bylo ii dlugo go mialam..wiec myslalam ze te tez tak bedzie..zobaczymy powiem jak wykapie za tydzien po odzywce.. Asia nie on pierwszy i nie ostatni akurat dzis gadalam z kolezanka ktora jest wyliczana z minut gdy wraca z pracy..szkoda gadac.. wiesz moze przykro mu bylo jak to se poczytal..ale w sumie to byly zarty wiec powinien sobie odpuscic..no ale faceci lubia sie obrazac..znaczy co wlazl na Twoja galerie czy wszytskie oblecial i poczytal? Quote
Mała Rita Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Pegaza']Be ta mala wzielam ale od proamare bardzo wydajne bylo ii dlugo go mialam..wiec myslalam ze te tez tak bedzie..zobaczymy powiem jak wykapie za tydzien po odzywce.. Asia nie on pierwszy i nie ostatni akurat dzis gadalam z kolezanka ktora jest wyliczana z minut gdy wraca z pracy..szkoda gadac.. wiesz moze przykro mu bylo jak to se poczytal..ale w sumie to byly zarty wiec powinien sobie odpuscic..no ale faceci lubia sie obrazac..znaczy co wlazl na Twoja galerie czy wszytskie oblecial i poczytal?[/quote] no wlasnie to byly zarty a on to tak do siebie bardzo odniosł... ach.... szkoda gadac :( i wlasnie nie wiem jak on wszedl w te galerie :cool1: Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Ja sie najadłam - on będzie miał zimne :diabloti: Wszystkiego trzeba spróbować D-E :razz: Quote
Aga76 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='tigrunia']Ja sie najadłam - on będzie miał zimne :diabloti: [COLOR=Magenta] Wszystkiego trzeba spróbować D-E[/COLOR] :razz:[/quote] :loveu: Święte słowa :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Mała Rita'] no wlasnie to byly zarty a on to tak do siebie bardzo odniosł... ach.... szkoda gadac :( i wlasnie nie wiem jak on wszedl w te galerie :cool1: [/QUOTE] zwyczajnie - mój wszedł przez yorki do galerii Fidlaka, znalazł bez problemu. Quote
Recommended Posts