Kasia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Pegaza'] Kasia ona te dogo se ulepsza :evil_lol:pewnie na kolor roziowy.. [/QUOTE] no tak, jak [COLOR="Magenta"]Jola R.[/COLOR] prawie że :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Tadam ciacho na dobranoc przynioslam:lol: za chwile usuwam tez:lol: Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Zebyscie mialy slodkie sny na dobranoc hihi Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Mała Rita']mmmmmm pysznosci :loveu:[/quote] Asia ja swoj link usunelam a ty go zacytowalas:roll: Quote
Mała Rita Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Pegaza']Asia ja swoj link usunelam a ty go zacytowalas:roll:[/quote] usunełam :oops: Quote
tigrunia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Ja jezdem na dogo obrażona bo cytować nie mogę :obrazic: Quote
Pegaza Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Mała Rita']usunełam :oops:[/quote] spoko oko:eviltong: Be a ja rano wlezc tu nie umialam:razz: Quote
Aga76 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='tigrunia']Ja jezdem na dogo obrażona bo cytować nie mogę :obrazic:[/quote] Bea Fąfelina :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 aa i zamowilam szampon i doszedl dzis:multi: go wytestuje jak sie okaze dobry:p to wtedy domówie odzywke tak to sobie wykombinejszyn:evil_lol: bo juz na jednym szamponie i odzywce sie przejechalam Herry:mad: Quote
Aga76 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Też się przejechałam na Herry, teraz pewnie sama będę się w tym kąpać, bo ogonów szkoda :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]ja pierdziu mam problem ze zwykłym pisaniem postów... nie wchodzi mi odpowiedź[/COLOR] Quote
Pegaza Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Taa trafic na odpowiedni szampon to jak wygrana zwlaszcza jak psowi zapuszczam wlos..Aga zawsze mozesz odsprzedac komus komu sluzy ten szampon, ja w ten sposob na dogo nabylam serie all system i moim psom dobrze sluzyl az sie skonczyl.. u mnie narazie chodzi... Quote
tigrunia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 D-E zdaj relacje kąpielową :razz: Aguś bry :loveu: Ja jusz nic nie moge na tym dogo poza pisaniem postów (bez cytowania:cool1:) Quote
Aga76 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Pegaza']Taa trafic na odpowiedni szampon to jak wygrana zwlaszcza jak psowi zapuszczam wlos..Aga zawsze mozesz odsprzedac komus komu sluzy ten szampon, ja w ten sposob na dogo nabylam serie all system i moim psom dobrze sluzyl az sie skonczyl.. u mnie narazie chodzi...[/quote] niby tak, ale weny do tego nie mam :shake: [COLOR=paleturquoise]ostatnio znów z bazarku towar do mnie nie dotarł...[/COLOR] Oj biedne 2Be bez cytowania :glaszcze: Quote
Jagódka&Uzi Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 przyszłam się przywitać po dłuższej przerwie:evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Dupa :angryy: Raz mi się udało zaznaczyć na cytowanie to sie zawiesiło :mad: Moge cytować pojedynczo tylko :angryy: Witam wszystkich :loveu: Zły dzień dziś mam :cool1: W sumie cały czas był dobry ale od pół godziny znów jest zły :angryy: Nie robie dziś kolacji - strajk :cool1: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='tigrunia']Dupa :angryy: Raz mi się udało zaznaczyć na cytowanie to sie zawiesiło :mad: Moge cytować pojedynczo tylko :angryy: Witam wszystkich :loveu: Zły dzień dziś mam :cool1: W sumie cały czas był dobry ale od pół godziny znów jest zły :angryy: Nie robie dziś kolacji - strajk :cool1:[/quote] a co sie sprawiło, że tak Cię zezłościło? :cool1: Quote
tigrunia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Mała Rita']a co sie sprawiło, że tak Cię zezłościło? :cool1:[/quote] Pewne Panie urzędniczki że tak powiem mnie zezłościły :angryy::mad: Ale ciul z nimi .. trzeba żyć dalej :loveu: A kolacji i tak nie będzie :diabloti: Ja głoduje więc Ł tyż musi :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='tigrunia']Pewne Panie urzędniczki że tak powiem mnie zezłościły :angryy::mad: Ale ciul z nimi .. trzeba żyć dalej :loveu: A kolacji i tak nie będzie :diabloti: Ja głoduje więc Ł tyż musi :evil_lol:[/quote] Bo Panie Urzędniczki juz tak mają :cool1: ja też dzis nic juz nie jem :cool3: Quote
tigrunia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Mała Rita']Bo Panie Urzędniczki juz tak mają :cool1: ja też dzis nic juz nie jem :cool3:[/quote] Trzeba je wszystkie pozwalniac :razz: U sprzedawczynie w sklepach też co siedzą i warzywka sprzedają za kare :mad: Po co dali tego przecinka przy ilości postów? :cool1: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='tigrunia']Trzeba je wszystkie pozwalniac :razz: U sprzedawczynie w sklepach też co siedzą i warzywka sprzedają za kare :mad: Po co dali tego przecinka przy ilości postów? :cool1:[/quote] w ogóle pozmieniali jakoś tak dziwnie :cool1: Quote
tigrunia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 A kto im kazał ? Mi było dobrze tak jak było :p Asik nikogo nie ma więcej? Cały dzień mnie nie było to nadrabiam i jeszcze do galerii nie doszłam co by kogoś podpatrzeć :diabloti: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='tigrunia']A kto im kazał ? Mi było dobrze tak jak było :p Asik nikogo nie ma więcej? Cały dzień mnie nie było to nadrabiam i jeszcze do galerii nie doszłam co by kogoś podpatrzeć :diabloti:[/quote] dzis cicho tutaj strasznie... :cool1: Quote
Recommended Posts