Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']
Kasia ona te dogo se ulepsza :evil_lol:pewnie na kolor roziowy..
[/QUOTE]

no tak, jak [COLOR="Magenta"]Jola R.[/COLOR] prawie że :evil_lol:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

aa i zamowilam szampon i doszedl dzis:multi: go wytestuje jak sie okaze dobry:p to wtedy domówie odzywke tak to sobie wykombinejszyn:evil_lol: bo juz na jednym szamponie i odzywce sie przejechalam Herry:mad:

Posted

Też się przejechałam na Herry, teraz pewnie sama będę się w tym kąpać, bo ogonów szkoda :evil_lol:

[COLOR=paleturquoise]ja pierdziu mam problem ze zwykłym pisaniem postów... nie wchodzi mi odpowiedź[/COLOR]

Posted

Taa trafic na odpowiedni szampon to jak wygrana zwlaszcza jak psowi zapuszczam wlos..Aga zawsze mozesz odsprzedac komus komu sluzy ten szampon, ja w ten sposob na dogo nabylam serie all system i moim psom dobrze sluzyl az sie skonczyl..

u mnie narazie chodzi...

Posted

[quote name='Pegaza']Taa trafic na odpowiedni szampon to jak wygrana zwlaszcza jak psowi zapuszczam wlos..Aga zawsze mozesz odsprzedac komus komu sluzy ten szampon, ja w ten sposob na dogo nabylam serie all system i moim psom dobrze sluzyl az sie skonczyl..

u mnie narazie chodzi...[/quote]

niby tak, ale weny do tego nie mam :shake:

[COLOR=paleturquoise]ostatnio znów z bazarku towar do mnie nie dotarł...[/COLOR]

Oj biedne 2Be bez cytowania :glaszcze:

Posted

Dupa :angryy: Raz mi się udało zaznaczyć na cytowanie to sie zawiesiło :mad: Moge cytować pojedynczo tylko :angryy:

Witam wszystkich :loveu:
Zły dzień dziś mam :cool1: W sumie cały czas był dobry ale od pół godziny znów jest zły :angryy: Nie robie dziś kolacji - strajk :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Dupa :angryy: Raz mi się udało zaznaczyć na cytowanie to sie zawiesiło :mad: Moge cytować pojedynczo tylko :angryy:

Witam wszystkich :loveu:
Zły dzień dziś mam :cool1: W sumie cały czas był dobry ale od pół godziny znów jest zły :angryy: Nie robie dziś kolacji - strajk :cool1:[/quote]

a co sie sprawiło, że tak Cię zezłościło? :cool1:

Posted

[quote name='Mała Rita']a co sie sprawiło, że tak Cię zezłościło? :cool1:[/quote]
Pewne Panie urzędniczki że tak powiem mnie zezłościły :angryy::mad:
Ale ciul z nimi .. trzeba żyć dalej :loveu: A kolacji i tak nie będzie :diabloti: Ja głoduje więc Ł tyż musi :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Pewne Panie urzędniczki że tak powiem mnie zezłościły :angryy::mad:
Ale ciul z nimi .. trzeba żyć dalej :loveu: A kolacji i tak nie będzie :diabloti: Ja głoduje więc Ł tyż musi :evil_lol:[/quote]

Bo Panie Urzędniczki juz tak mają :cool1:
ja też dzis nic juz nie jem :cool3:

Posted

[quote name='Mała Rita']Bo Panie Urzędniczki juz tak mają :cool1:
ja też dzis nic juz nie jem :cool3:[/quote]
Trzeba je wszystkie pozwalniac :razz: U sprzedawczynie w sklepach też co siedzą i warzywka sprzedają za kare :mad:

Po co dali tego przecinka przy ilości postów? :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Trzeba je wszystkie pozwalniac :razz: U sprzedawczynie w sklepach też co siedzą i warzywka sprzedają za kare :mad:

Po co dali tego przecinka przy ilości postów? :cool1:[/quote]

w ogóle pozmieniali jakoś tak dziwnie :cool1:

Posted

A kto im kazał ? Mi było dobrze tak jak było :p

Asik nikogo nie ma więcej? Cały dzień mnie nie było to nadrabiam i jeszcze do galerii nie doszłam co by kogoś podpatrzeć :diabloti:

Posted

[quote name='tigrunia']A kto im kazał ? Mi było dobrze tak jak było :p

Asik nikogo nie ma więcej? Cały dzień mnie nie było to nadrabiam i jeszcze do galerii nie doszłam co by kogoś podpatrzeć :diabloti:[/quote]

dzis cicho tutaj strasznie... :cool1: