Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Pojade dzis do Casto i sie dowiem jakie kolory som i czy w ogóle się tak da :cool1:[/quote]

Bry Ti [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Various/M9.gif[/IMG]

I jak tam brokaty się mają, som w ogóle?

Posted

Brokaty odeszły w zapomnienie :roll:
Jedno opakowanie kosztuje 72 zł, na mój pokój potrzebne by były dwa i nei miesza się tego z farbą a maluje na arbę. Na razie sobie odpuszczam :-(

Na budowie wczoraj bylam :multi: Trzeba było podlać domek coby urósł :loveu: Wylali strop nad kuchnią i salonem czyli częścią parterową. Zostalo im jesio pół piętra z drugiej strony i można dach kłaść :loveu:

Jess była wczoraj u kuzyna Łacia i pyska wsadziła w jego kuwetę.. chyba nie muszę mówić jak pięknie pachniała :cool1:

Dzis ślub ... :roll: Kwiaty potrzebne! :oops:

Posted

[quote name='tigrunia']
Jess była wczoraj u kuzyna Łacia i pyska wsadziła w jego kuwetę.. chyba nie muszę mówić jak pięknie pachniała :cool1:
[/quote]

Uuuu ostra zabawa :evil_lol:

Jak odeszły w zapomnienie to trudno, i tak będzie ładnie.

Kwiatki... hihihi, to wybierz sobie cosik :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Aguś a mogę z Twego ogródka cosik zerwać?? :loveu:[/quote]

Żem przecie napisała, wybieraj i zabieraj [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSsorrisone.gif[/IMG]

Posted

[quote name='tigrunia']Dziękuję Agus :loveu:.. pozrywam i zaniosę mej sister .. Ona tera na kurs bukieciarstwa chodzi :razz:[/quote]

ok :p

fajny taki kurs !!!

Posted

Fajny .. i to za darmo wszystko. Urząd Pracy jej sponsoruje. Dali jej ksiażki drogie, kanapki jakaś firma im przywozi i jeszcze kwiaty im dają. I codziennie jakiś bukiet też przyniesie własnoręcznie zrobiony. :razz:

Posted

[quote name='tigrunia']Fajny .. i to za darmo wszystko. Urząd Pracy jej sponsoruje. Dali jej ksiażki drogie, kanapki jakaś firma im przywozi i jeszcze kwiaty im dają. I codziennie jakiś bukiet też przyniesie własnoręcznie zrobiony. :razz:[/quote]

To jeszcze lepiej :thumbs: same korzyści

Posted

[quote name='Kasia']Niech Ci zrobi bukiet z róziowych róż, co nie Aguś? :loveu: :evil_lol:[/quote]

TAK, róziowe róże są idealne !!!

Do tego róziowa kokardka i będzie gites :loveu:

Posted

Wczoraj robiła jakieś wiązanki ślubne, ale takie dla Panny młodej. Dziś pewnie przyniesie.

Sie zastanawiam czy do Warszawy na krajówkę nie jechać. 13 września chyba jest.

Posted

[quote name='tigrunia']Wczoraj robiła jakieś wiązanki ślubne, ale takie dla Panny młodej. Dziś pewnie przyniesie.

Sie zastanawiam czy do Warszawy na krajówkę nie jechać. 13 września chyba jest.[/quote]

Zrób fotki !!!

Jechać oczywiście !

Posted

[quote name='Aga76']Zrób fotki !!!

Jechać oczywiście ![/quote]
A zrobie :loveu:

A zobaczę czy mnie ciocia ugości :roll: Ma ogromne puste mieszkanie na Siennej .. nikt nie mieszka, nikt nie wynajmuje więc chyba problema nie będzie :cool3:
A przyjdziesz nam pokibicować Agus??:loveu:
[quote name='Aga76']Przynajmniej ktoś wiedział co robi !!![/quote]
Miały być fioletowe w sumie ale zabrakło w hurtowni więc kazałam kupić różowe :razz:

Posted

[quote name='Kasia']W róziowym cylofanie :loveu:[/quote]

:megagrin:

[quote name='Kasia']A ja będę miała róziową kreacje na weselu i nawet paznokcie mam z róziowymi ozdobami :loveu:

Aga to chyba jakaś moda róziowa nastała :evil_lol:[/quote]

Napiękniejsza z możliwych mód :loveu:

Posted

Cześć :cool1:

No to tak, na te mielone Fidlastej nawet się nie obśliniłam, widać, żem chora.

Przeczytałam 2B, że Cię jakiś dziadek puknął, to znaczy samochód, nie Ciebie :evil_lol:

I o rrrrany, onek będzie :loveu:

I gratki za ocenę doskonałą :grins:

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć :cool1:

No to tak, na te mielone Fidlastej nawet się nie obśliniłam, widać, żem chora.

Przeczytałam 2B, że Cię jakiś dziadek puknął, to znaczy samochód, nie Ciebie :evil_lol:

I o rrrrany, onek będzie :loveu:

I gratki za ocenę doskonałą :grins:[/quote]
Cze Madzka :multi:

O mielonych to już nie pamiętam nawet :shake: Gdzieś Ty to znalazła? :-o:evil_lol:

Puknął, ale szkód nie zrobił na szczęście .. ale sie wkurzyłam :angryy:

Ano będzie :loveu: Tylko nie mam teraz czasu szukać.. :roll:

I dziekujemy :loveu: