tigrunia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Aga76']A brokat kororowy czy jeno jednolity?[/quote] A to sie jeszcze obmyśli, popatrzy jakie som .. ale kciałabym złoty :loveu: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='tigrunia']A to sie jeszcze obmyśli, popatrzy jakie som .. ale kciałabym złoty :loveu:[/quote] Efekta bym kciała uwidzieć! Quote
tigrunia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Pojade dzis do Casto i sie dowiem jakie kolory som i czy w ogóle się tak da :cool1: Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='tigrunia']Pojade dzis do Casto i sie dowiem jakie kolory som i czy w ogóle się tak da :cool1:[/quote] Bry Ti [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Various/M9.gif[/IMG] I jak tam brokaty się mają, som w ogóle? Quote
tigrunia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Brokaty odeszły w zapomnienie :roll: Jedno opakowanie kosztuje 72 zł, na mój pokój potrzebne by były dwa i nei miesza się tego z farbą a maluje na arbę. Na razie sobie odpuszczam :-( Na budowie wczoraj bylam :multi: Trzeba było podlać domek coby urósł :loveu: Wylali strop nad kuchnią i salonem czyli częścią parterową. Zostalo im jesio pół piętra z drugiej strony i można dach kłaść :loveu: Jess była wczoraj u kuzyna Łacia i pyska wsadziła w jego kuwetę.. chyba nie muszę mówić jak pięknie pachniała :cool1: Dzis ślub ... :roll: Kwiaty potrzebne! :oops: Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='tigrunia'] Jess była wczoraj u kuzyna Łacia i pyska wsadziła w jego kuwetę.. chyba nie muszę mówić jak pięknie pachniała :cool1: [/quote] Uuuu ostra zabawa :evil_lol: Jak odeszły w zapomnienie to trudno, i tak będzie ładnie. Kwiatki... hihihi, to wybierz sobie cosik :loveu: Quote
tigrunia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Aguś a mogę z Twego ogródka cosik zerwać?? :loveu: Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='tigrunia']Aguś a mogę z Twego ogródka cosik zerwać?? :loveu:[/quote] Żem przecie napisała, wybieraj i zabieraj [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSsorrisone.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Dziękuję Agus :loveu:.. pozrywam i zaniosę mej sister .. Ona tera na kurs bukieciarstwa chodzi :razz: Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='tigrunia']Dziękuję Agus :loveu:.. pozrywam i zaniosę mej sister .. Ona tera na kurs bukieciarstwa chodzi :razz:[/quote] ok :p fajny taki kurs !!! Quote
tigrunia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Fajny .. i to za darmo wszystko. Urząd Pracy jej sponsoruje. Dali jej ksiażki drogie, kanapki jakaś firma im przywozi i jeszcze kwiaty im dają. I codziennie jakiś bukiet też przyniesie własnoręcznie zrobiony. :razz: Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='tigrunia']Fajny .. i to za darmo wszystko. Urząd Pracy jej sponsoruje. Dali jej ksiażki drogie, kanapki jakaś firma im przywozi i jeszcze kwiaty im dają. I codziennie jakiś bukiet też przyniesie własnoręcznie zrobiony. :razz:[/quote] To jeszcze lepiej :thumbs: same korzyści Quote
Kasia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Niech Ci zrobi bukiet z róziowych róż, co nie Aguś? :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Kasia']Niech Ci zrobi bukiet z róziowych róż, co nie Aguś? :loveu: :evil_lol:[/quote] TAK, róziowe róże są idealne !!! Do tego róziowa kokardka i będzie gites :loveu: Quote
tigrunia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Wczoraj robiła jakieś wiązanki ślubne, ale takie dla Panny młodej. Dziś pewnie przyniesie. Sie zastanawiam czy do Warszawy na krajówkę nie jechać. 13 września chyba jest. Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='tigrunia']Wczoraj robiła jakieś wiązanki ślubne, ale takie dla Panny młodej. Dziś pewnie przyniesie. Sie zastanawiam czy do Warszawy na krajówkę nie jechać. 13 września chyba jest.[/quote] Zrób fotki !!! Jechać oczywiście ! Quote
tigrunia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Na torta jej róziowe róze powsadzali :loveu: Takie zywe :cool3: Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='tigrunia']Na torta jej róziowe róze powsadzali :loveu: Takie zywe :cool3:[/quote] Przynajmniej ktoś wiedział co robi !!! Quote
Kasia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A ja będę miała róziową kreacje na weselu i nawet paznokcie mam z róziowymi ozdobami :loveu: Aga to chyba jakaś moda róziowa nastała :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Aga76']Zrób fotki !!! Jechać oczywiście ![/quote] A zrobie :loveu: A zobaczę czy mnie ciocia ugości :roll: Ma ogromne puste mieszkanie na Siennej .. nikt nie mieszka, nikt nie wynajmuje więc chyba problema nie będzie :cool3: A przyjdziesz nam pokibicować Agus??:loveu: [quote name='Aga76']Przynajmniej ktoś wiedział co robi !!![/quote] Miały być fioletowe w sumie ale zabrakło w hurtowni więc kazałam kupić różowe :razz: Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Kasia']W róziowym cylofanie :loveu:[/quote] :megagrin: [quote name='Kasia']A ja będę miała róziową kreacje na weselu i nawet paznokcie mam z róziowymi ozdobami :loveu: Aga to chyba jakaś moda róziowa nastała :evil_lol:[/quote] Napiękniejsza z możliwych mód :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Cześć :cool1: No to tak, na te mielone Fidlastej nawet się nie obśliniłam, widać, żem chora. Przeczytałam 2B, że Cię jakiś dziadek puknął, to znaczy samochód, nie Ciebie :evil_lol: I o rrrrany, onek będzie :loveu: I gratki za ocenę doskonałą :grins: Quote
tigrunia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć :cool1: No to tak, na te mielone Fidlastej nawet się nie obśliniłam, widać, żem chora. Przeczytałam 2B, że Cię jakiś dziadek puknął, to znaczy samochód, nie Ciebie :evil_lol: I o rrrrany, onek będzie :loveu: I gratki za ocenę doskonałą :grins:[/quote] Cze Madzka :multi: O mielonych to już nie pamiętam nawet :shake: Gdzieś Ty to znalazła? :-o:evil_lol: Puknął, ale szkód nie zrobił na szczęście .. ale sie wkurzyłam :angryy: Ano będzie :loveu: Tylko nie mam teraz czasu szukać.. :roll: I dziekujemy :loveu: Quote
Recommended Posts