Kasia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nie widziałam, idem tam teraz. EDIT: Widziałam już. Nie chciałabym czegos takiego :shake: Quote
iberia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Oj ty małpo wredna a oja galeriia to co?? jak świnstwa to do Iberii?? co to ma znaczyć?? a ja mam swojego prywatnego policjanta który robi tylko dla mnie takie szoł:) Quote
tigrunia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='iberia']Oj ty małpo wredna a oja galeriia to co?? jak świnstwa to do Iberii?? co to ma znaczyć?? a ja mam swojego prywatnego policjanta który robi tylko dla mnie takie szoł:)[/quote] :diabloti::diabloti: Toć chciałaś policjanta zobaczyć :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 demoralizujesz młodzież!!! :lol: :lol: :lol: Quote
tigrunia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Ja ? Gdzie? Atka - no przestań :diabloti: Quote
PositiveThought Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 no tu :p mnie :diabloti: [COLOR=paleturquoise]powiem mamie :siara: :lol:[/COLOR] Quote
tigrunia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Atka no nie gadaj, ze faceta w bokserkach nie widziałaś :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='PositiveThought']demoralizujesz młodzież!!! :lol: :lol: :lol:[/quote] głos oburzenia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG] Cześć 2Be [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSbimba.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Cze Kasiu :loveu: Jade dziś po listwy podłogowe :multi: Stare wywaliłam :cool1: Quote
Aga76 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='tigrunia'] Jade dziś po listwy podłogowe :multi: Stare wywaliłam :cool1:[/quote] Oj 2Be :shake: listy miałaś wyrzucić, a nie listwy :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='tigrunia']Miłosne listy ? :hmmmm:[/quote] Nooo, te wiesz - tamte co miały być tajemnicą :roll: Quote
PositiveThought Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 no widziałam faceta w bokserkach, widziałam, ale moja mamusia nadal zasłania mi oczy jak się całują na ekranie, co mnie zawsze rozbawia do łez :roflt: cze Be! Quote
Aga76 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='PositiveThought']no widziałam faceta w bokserkach, widziałam, ale moja mamusia nadal zasłania mi oczy jak się całują na ekranie, co mnie zawsze rozbawia do łez :roflt: [/quote] porządek musi być [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSapplausi.gif[/IMG] [COLOR=paleturquoise]hihi[/COLOR] Quote
Magda Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 hahaha siem uśmiałam! Lecę zobaczyć zakazany owoc:diabloti: I to tak wcześnie! 2BE DONki cudowne. Mi też się marzy taki i właśnie z długim włosem:loveu: Lubię też słowackie wilczarze, malamuty, samojedy, berneńczyki. Chcę każdego! Quote
AmiX Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Cześć Beata :) Będziesz mialała owczarka niemieckiego?? :) a miał być Coli:cool3: Ja kocham owczarki niemieckie długowłose :loveu: kiedys mieliśmy takiego pilnował budowy wiec za bardzo towarzyski nie był...tolerował kierownika budowy, mojego tate i mnie :) a reszte to by zjadł:diabloti: Po zakończeniu bydowy chciałam go zabrac so Szczecina ale moja mama sie bała:evil_lol: LOBO był boski:loveu:i bardzo mądry:loveu: teraz mieszka własnie u kierownika budowy gdzieś koło Szklarskiej Poręby. Pozdrawiam Quote
tigrunia Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Aga76']Nooo, te wiesz - tamte co miały być tajemnicą :roll:[/quote] Aaaa.. tamte :PROXY5: [quote name='PositiveThought']no widziałam faceta w bokserkach, widziałam, ale moja mamusia nadal zasłania mi oczy jak się całują na ekranie, co mnie zawsze rozbawia do łez :roflt: cze Be![/quote] Uuuu .. przezorna mamusia :megagrin: [quote name='Magda']hahaha siem uśmiałam! Lecę zobaczyć zakazany owoc:diabloti: I to tak wcześnie! 2BE DONki cudowne. Mi też się marzy taki i właśnie z długim włosem:loveu: Lubię też słowackie wilczarze, malamuty, samojedy, berneńczyki. Chcę każdego![/quote] Hmm .. właśnie - trza zobaczyć czy nowe fotki może doszły :roll: No cudowne , cuowne ale cały czas się kurcze zastanawiam czy nie wziąść jednak krótkowlosego :niewiem: Niech już FCI uzna te DONki i było by po kłopocie :cool1: [quote name='AmiX']Cześć Beata :) Będziesz mialała owczarka niemieckiego?? :) a miał być Coli:cool3: Ja kocham owczarki niemieckie długowłose :loveu: kiedys mieliśmy takiego pilnował budowy wiec za bardzo towarzyski nie był...tolerował kierownika budowy, mojego tate i mnie :) a reszte to by zjadł:diabloti: Po zakończeniu bydowy chciałam go zabrac so Szczecina ale moja mama sie bała:evil_lol: LOBO był boski:loveu:i bardzo mądry:loveu: teraz mieszka własnie u kierownika budowy gdzieś koło Szklarskiej Poręby. Pozdrawiam[/quote] Hej Aniu :loveu: Owczarek będzie u mnie na rok, wyszkole go, naucze posłuszeństwa i dam mamie bo ona sobie nei poradzi :shake: I tak pies będzie ropuszczony do granic pod jej skrzydłami ale jakieś podstawy musi znać. A że chciałabym z nią na wystawy jeździć to wolę żeby była u mnie na razie. Quote
Kasia_zg Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [LEFT][I][COLOR=navy]Cześć Beatko:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Gratulujemy Jessi tak wspaniałej oceny:multi:Kochana malutka pieknisia:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pan w bokserkach niczego sobie ale sama osobiście nie chciała bym takiej atrakcji na własnym wieczorze panieńskim jakoś to tak nie pasuje do mnie[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A Owczarki też uwielbiam nawet mieliśmy mieć takiego i już były poszukiwania no ale dostałam cynk o Maxiu i padła decyzja że on. Ale już zapowiedziałam TZ-towi że po ślubie na naszym podwórku ma sie pojawić Onek i Niufek a że Niufki ma jego kuzyn to z tym bedzie łatwiej :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miłego dzionka zycze:lol:[/COLOR][/I][/LEFT] Quote
tigrunia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Cze Kasiu :loveu: Coś mi sie wydaje, że to nie taka prosta sprawa z tym owczarkiem :shake: Państwo od DONków nic nie odpisali :cool1: W ogóle ostatnio nikt na moje maile nie odpisuje :-o W poniedziałek pisałam do producenta mebli bo znalazłam super narożnik z super materiału i nie wiedziałam co to za jeden. Przeszukałam fora i stwierdziłam , że jest to ekoskóra z zamszem ale producent mi łaskawie nie potrafił udzielić odpowiedzi :mad: Wracając do ONków to chyba jednak faktycznie będzie ONek a nie DONek :razz: Madrina na razie się wczasuje więc poszukiwania stanęły w martwym punkcie ... :roll: Pokój jeszcze nie pomalowany :placz: Została jedna warstwa do pomalowania i dziś mi wpadł do głowy pomysł, żeby zmieszać z tą farbą werniks taki brokatowy .. Ciekawe czy można ? :niewiem: Pojadę chyba po pracy do Castoramy obadać sprawe :razz: Było by super jakby można :loveu: Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Cze 2Be :p Jak pogoda u Was? Byłam sie wcozraj uzupełniać i jestem juz dziś ździebko wku****** :shake: 3 podeszły mi powietrzem, i to tak beznadziejnie bo z boku i nie dam rady tego spiłować!!! Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Nie wiem co to werniks brokatowy, ale brzmi ciekawie :evil_lol: Bry Ludziu! Quote
tigrunia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Kasia']Cze 2Be :p Jak pogoda u Was? Byłam sie wcozraj uzupełniać i jestem juz dziś ździebko wku****** :shake: 3 podeszły mi powietrzem, i to tak beznadziejnie bo z boku i nie dam rady tego spiłować!!![/quote] Cze Kaś :loveu: Pogoda do d***** cały czas pada :cool1: Ciepło przy tym i duszno :shake: [quote name='Aga76']Nie wiem co to werniks brokatowy, ale brzmi ciekawie :evil_lol: Bry Ludziu![/quote] Ano sobie wyobraź jakbyś do farby brokatu dodała, wymieszała i pomalowała :razz: Bry człowieku :cool3: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='tigrunia'] Ano sobie wyobraź jakbyś do farby brokatu dodała, wymieszała i pomalowała :razz: [/quote] A brokat kororowy czy jeno jednolity? Quote
Recommended Posts