tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Cze Aguchna :loveu: Jak tam, gardło boli ?? :razz: Quote
Aga76 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Aguchna :loveu: Jak tam, gardło boli ?? :razz:[/quote] Nie jest źle :cool1: tylko why ptaszki tak głośno machają skrzydełkami? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ojj .. a niuńki nie robią hałasu jak ogonkami merdają ? :p Quote
Aga76 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='tigrunia']Ojj .. a niuńki nie robią hałasu jak ogonkami merdają ? :p[/quote] Owszem rano robiły! Quote
Sara_i_Aris Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Cześć Beatko! DONki są cudowne :loveu: Bardzo mi się podobają, ale ja jestem wierna tylko jednej rasie i nie wiem, czy bym się zdecydowała na inną :lol: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ja sie troche obawiam, że za bardzo będę ich musiała z Jess izolować. Chociaż nie będzie z tym problemu bo dom mam spory ale jak będą razem to cały czas będę musiała mieć ich na oku. Dlatego właśnie wolałabym collie. Są delikatniejsze, mniejsze, nie takie masywne a duże psiaki kocham nad życie rasy wszelakiej no i mieć muszem :multi: Quote
cardea Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='tigrunia']Hihi :siara: [COLOR=PaleTurquoise]Na ziółto i na niebieśko [COLOR=Black] Ma kawusia wypita :morning: [/COLOR][/COLOR][/quote] Wypita :razz: Idę po następną :lol: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Cześć Atka :loveu: Nic nie odpisują póki co :cool1: Quote
cardea Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='tigrunia']... Nic nie odpisują póki co :cool1:[/quote] Za mądre pytania im zadałaś :turn-l: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Chyba :cool1: Ta od Vulpesa też nie odpisuje :mad: No .. wróciłam :loveu: Byłam na paznokciach, u fryzjera i teraz można balować :multi: Paznokcie mam prześliczne :loveu: Zrobiłam zdjęcia ale strasznie ciemne wychodzą bo nie mam lampki porządnej a z lampą od apar. to już w ogóle doopa wychodzi :shake: W każdym bądź razie złoto-białe som :razz: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Kurcze .. nie mam czasu teraz Aguchna .. kąpie Jess, jutro jedziemy do Iberii zaraz po pracy. Mam jesio mase gotowania, sprzatania :placz: Dzisiejszy dzień jest stanowczo za krótki :placz: Quote
Aga76 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jak kąpiesz skoro piszesz :evil_lol: na to wygląda, że dziś nie położysz się spać :shake: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 No aktualnie Jess trzęsie się w ręczniku:loveu: Quote
Aga76 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='tigrunia']No aktualnie Jess trzęsie się w ręczniku:loveu:[/quote] Sumienia nie masz :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Juz ją pod kołdre wsadziłam .. teraz ja ide się kąpać .. do juterka :loveu: Quote
tigrunia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Cze ewrybady :multi: Dziś kolejny wielki zlot Yorków:sweetCyb: Siem doczekać nie mogem :loveu: Quote
cardea Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='tigrunia']Cze ewrybady :multi: Dziś kolejny wielki zlot Yorków:sweetCyb: Siem doczekać nie mogem :loveu:[/quote] Heloł To wyruszaj :lol: Quote
tigrunia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Te.. ja nie leniuchuje w domu tak jak Ty :p Ciężko pracuje, co by na paliwo mieć :evil_lol: Quote
cardea Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='tigrunia']Te.. ja nie leniuchuje w domu tak jak Ty :p Ciężko pracuje, co by na paliwo mieć :evil_lol:[/quote] Wyjątkowo cienszko <hahaha> :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 A co ty myslisz.. dzisiaj juz prawie 100 faktur wypisałam :obrazic: Quote
tigrunia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Kurde jesio z panieńskim sie wsio pierdyka :angryy: Zmiana planów co do tancerza .. będzie ten : [url]http://www.modelsfx.pl/galeria/disp_img.php?id_img=1879[/url] bo tamten sie obraził :cool1: Ale z tej samej agencji ten jest. I nie bedzie o 22 jak było planowane a o 24 :mad: I jeszcze ma wymagania :crazyeye: Musi miec osobna muzyke, pomieszczenie do przebrania sie i krzesło z oparciem :shake: Jak Madonna normalnie :diabloti: Torcik własnie uzgodniłam z kierownikiem i będzie cudownie słodkie męskie przyrodzenie :evil_lol: Quote
Recommended Posts