tigrunia Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Borówka16']Idź na ten Step Up 3 - zobaczymy czy Tobie też będzie się podobać ;)[/QUOTE] Mi się mega podobał!! :loveu: [quote name='Princess_York']Kasia - o czym ten film ? :lol:[/QUOTE] Który? Kwiat Pustyni? O kobiecie, która jak miała 5 lat została obrzezana :roll: Napisała książkę i w końcu powstał film.. Teraz ona jest znaną modelką a kiedyś mieszkała w jakiejś Afrykańskiej wiosce. [quote name='Viky i Ja']Cze Beatka :)[/QUOTE] Cze Marzenka :lol: [quote name='jot11']Cze Beatka :diabloti: :multi:[/QUOTE] Cze Jolka :eviltong: [quote name='agamewa']Cześć Be piątkowo:)[/QUOTE] Cze Aga :cool3: [quote name='dagos1']Cześć i jak film?[/QUOTE] Ano fajny był ale Step Up większe wrażenie na mnie zrobił ;) Po tym wczorajszym oczekiwałam czegoś więcej a przede wszystkim więcej śmiechu :roll: Teraz chcę na SALT!! :loveu: Ruszam dziś do CH w poszukiwaniu kozaków :roll: Po pracy wstąpiłam do jednej galerii no i były fajne w CCC za 229 zł ale nie jestem do nich do końca przekonana i muszę poszukać dalej ;) I przy okazji planuję kolejne rureczki zakupić :multi: Quote
chrupcia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Nie u mnie grali niedawno, ja mieszkam w małym mieście i nie ma dobrego kina,wszystko puszczajątrochę później, a najgorsze jest to że teraz robią w większości filmy w lepszej jakości, a u nas nie nie ma takich przystosowań :roll: jak chce już coś naprawdę pooglądać to jadę do Rzeszowa :p Kwiat Pustyni mam w domu to się nie pośpieszyłam do kina;) Cześć Beatka :) Quote
tigrunia Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='chrupcia']Nie u mnie grali niedawno, ja mieszkam w małym mieście i nie ma dobrego kina,wszystko puszczajątrochę później, a najgorsze jest to że teraz robią w większości filmy w lepszej jakości, a u nas nie nie ma takich przystosowań :roll: jak chce już coś naprawdę pooglądać to jadę do Rzeszowa :p Kwiat Pustyni mam w domu to się nie pośpieszyłam do kina;) Cześć Beatka :)[/QUOTE] A daleko masz do tego Rzeszowa? Kurcze lipka jak nie ma fajnego kina w mieście. Pamiętam jak nie mogłam się doczekać aż Multi wybudują a to niedługo z 10 lat będzie.. :eviltong: [quote name='Doti1986']Ja oglądałam SALT i polecam:)[/QUOTE] Koniecznie muszę też się wybrać ale póki co czasu nie ma.. :shake: Na zakupki jednak nie pojechałam bo mama na działkę jechać musiała bo coś tam zbrakło i tak o! .. siedzę i zamulam dziś pół dnia :angryy: Quote
chrupcia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='tigrunia']A daleko masz do tego Rzeszowa? Kurcze lipka jak nie ma fajnego kina w mieście. Pamiętam jak nie mogłam się doczekać aż Multi wybudują a to niedługo z 10 lat będzie.. :eviltong: [/QUOTE] Jakieś 1.5h ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A u mnie najbliższe kino w warszawie!!!!to jakieś 40 km!!! Quote
Pegaza Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A U Be sie kinowo zrobilo;) daj no focie dziewczyn!!! Quote
*kleo* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno. Fajna książka, szybko się z nią rozprawiłam (chociaż na mnie to trzeba brać poprawkę, bo ja czytam dużo i szybko ;)) Quote
Borówka16 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='*kleo*']A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno. Fajna książka, szybko się z nią rozprawiłam (chociaż na mnie to trzeba brać poprawkę, bo ja czytam dużo i szybko ;))[/QUOTE] A ja czytał bardzo mało i wooolno :evil_lol::diabloti: Hej Be :multi: Quote
*Jot* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='*kleo*']A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno.[/QUOTE] Też to czytałam dawno temu :roll: Teraz już mnie takie książki nie interesują,trochę mnie to nudzi :roll: Cześć Lasencja Beatencja :diabloti: :multi: Quote
karkakarka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ja też - z dwa lata temu... jakoś tak. Teraz czytam "Uczennica maga" Quote
tigrunia Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 chrupcia napisał(a):Jakieś 1.5h ;) agamewa napisał(a):A u mnie najbliższe kino w warszawie!!!!to jakieś 40 km!!! Ojj dziewczyny nie zazdroszczę wam :shake: Pegaza napisał(a):A U Be sie kinowo zrobilo;) daj no focie dziewczyn!!! Nie ma fot :eviltong: *kleo* napisał(a):A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno. Fajna książka, szybko się z nią rozprawiłam (chociaż na mnie to trzeba brać poprawkę, bo ja czytam dużo i szybko ;)) Ja dużo nie czytam ale szybko tak - z braku czasu :evil_lol: Borówka16 napisał(a):A ja czytał bardzo mało i wooolno :evil_lol::diabloti: Hej Be :multi: Cze :multi: jot11 napisał(a):Też to czytałam dawno temu :roll: Teraz już mnie takie książki nie interesują,trochę mnie to nudzi :roll: Cześć Lasencja Beatencja :diabloti: :multi: Cze Jolka :p karkakarka napisał(a):Ja też - z dwa lata temu... jakoś tak. Teraz czytam "Uczennica maga" O kurcze brzmi magicznie :evil_lol: Nie lubię książek sci-fi i tym podobnych :eviltong: Aktualnie zabieram się do przeczytania "przepisu na życie" ale zacząć ciężko :shake: bo potem to już z górki.. ;) Uciekam coś wszamać i do pracki.. :angryy: Quote
*kleo* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 tigrunia napisał(a):O kurcze brzmi magicznie :evil_lol: Nie lubię książek sci-fi i tym podobnych :eviltong: A ja je uwielbiam, honorowe miejsce na mojej półce ma "Harry Potter" i "Władca Pierścieni", a niedługo dodam jeszcze całą sagę o Wiedźminie :p Be czy my się widzimy w niedzielę? ;) Quote
tigrunia Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 *kleo* napisał(a):A ja je uwielbiam, honorowe miejsce na mojej półce ma "Harry Potter" i "Władca Pierścieni", a niedługo dodam jeszcze całą sagę o Wiedźminie :p Be czy my się widzimy w niedzielę? ;) Ja bym z chęcią poszła na finał Harrego do kina ale tak bardziej z ciekawości bo chyba żadnej z części nie widziałam w całości i nie wiem o co tam chodzi :shake: :evil_lol: Jasne, że się widzimy ;) Buff zgłoszona a i Bellusia będzie :multi: W czwartek wyjeżdżam ale w sobotę wieczorkiem już jestem w domku i się szykuję psychicznie :eviltong: Przez Grudziądz będę przejeżdżała - mogę Cię zabrać :cool3: Quote
Princess_York Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 To i my się widzimy ; ). Może tym razem będzie okej ??? :cool3: Quote
*kleo* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 tigrunia napisał(a):Ja bym z chęcią poszła na finał Harrego do kina ale tak bardziej z ciekawości bo chyba żadnej z części nie widziałam w całości i nie wiem o co tam chodzi :shake: :evil_lol: Jasne, że się widzimy ;) Buff zgłoszona a i Bellusia będzie :multi: W czwartek wyjeżdżam ale w sobotę wieczorkiem już jestem w domku i się szykuję psychicznie :eviltong: Przez Grudziądz będę przejeżdżała - mogę Cię zabrać :cool3: Ja do kina na Harrego jak najbardziej idę - jak zawsze z resztą ;) W sobotę też będę w Bydgoszczy od rana do wieczora, zapisałam się na te seminaria przed wystawą :p Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 A właśnie dziewczyny a co to za seminaria??? Quote
Pegaza Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No to sie fajnie macie ze sie spotkacie:) Quote
Marzena* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 agamewa napisał(a):A właśnie dziewczyny a co to za seminaria??? Też jestem ciekawa co to za seminaria ... Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='agamewa']A właśnie dziewczyny a co to za seminaria??? [quote name='Viky i Ja']Też jestem ciekawa co to za seminaria ... Nie będę Wam dużo się rozpisywać, poczytajcie sobie tu - program imprez towarzyszących. Co roku przed yorkową jest coś takiego organizowane :p Quote
karkakarka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 seminarium wydaje się ciekawe... ale cena troche wygórowana - tak mi się zdaje Quote
Marzena* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='*kleo*']Nie będę Wam dużo się rozpisywać, poczytajcie sobie tu - program imprez towarzyszących. Co roku przed yorkową jest coś takiego organizowane :p Dzięki, zaraz sobie poczytam ;) Quote
*Jot* Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Cześć Be !! Co nowego u Ciebie? Trzymam już kciuki za wystawę.:lol: Quote
karkakarka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Tu też się nikt nie chwali... :roll: Quote
Recommended Posts