Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='dagos1']Jak tak na Buffkę patrzę to mi moją Dorkę przypomina, zresztą podobnie jak Carmen i Cleośka. Podobna struktura włosa, takie delikatne panny. Z pozoru oczywiście. Moja to taka mała kotka, wszędzie wejdzie i obserwuje. Mała a odważna.
Buff zbyt odważna to nie jest ;) Jak idę ze szczotką to ucieka pod kołdrę :diabloti:
[quote name='dagos1']No a wnusio jak mamusia, śliczny psiak. Zresztą tata też piękny.
Wnusia ;) Dziękujemy :loveu:
[quote name='dagos1']No własnie, coś mi nie pasowało, przecież były same dziewczyny w miocie - to wnusia a nie wnusio.
;)
[quote name='dagos1']Dorka jest wnuczką innego pieska z hodowli Desire - Velveta. Jak tak patrzę to te pieski francuskie maja taką charakterystyczną urodę.
Aleś się kurcze rozpisała na 4 posty :p Velvet ma zupełnie inną urodę niż Babilon .. osobiście o wiele bardziej podoba mi się Babilonek :loveu:
[quote name='*kleo*']A ja widziałam Bellusię na żywo :lol: Ładnie się dziewczynka zapowiada, zasłużyła na I lokatę :p

http://images38.fotosik.pl/322/b4e47f8f46ad2b3emed.jpghehe i zadek synusia mojego się na fotkę załapał :evil_lol:
Ale miałaś szczęście.. mi kurcze widzisz nie dane było :-( Ale może do Bydgoszczy przyjadą :multi: Dzięki Klaudia :loveu: Ja tam jej nie wróżę świetlanej kariery no ale co tam.. niech sobie pojeżdżą ;)

Hehe.. możesz sobie wziąć fotkę :evil_lol:
[quote name='karkakarka']http://images40.fotosik.pl/322/2746e6d3253cc934med.jpg śliczniusia :loveu::loveu:

Fajne zdjęcie z tatą :D może kiedyś na wystawię i Cleośka trafi swojego ;)
Dziękuję :loveu:

Buu.. Jess na swojego tatę na pewno nie trafi :placz: a Buff jakieś tam zdjęcie z tatą chyba ma .. ;) No ale Babilon pobija jak dla mnie wszystkie psy w Polsce :diabloti: Zakochana żem w nim po uszy :mdleje:

Posted

tigrunia napisał(a):
Buff zbyt odważna to nie jest ;) Jak idę ze szczotką to ucieka pod kołdrę :diabloti:

Wnusia ;) Dziękujemy :loveu:

;)

Aleś się kurcze rozpisała na 4 posty :p Velvet ma zupełnie inną urodę niż Babilon .. osobiście o wiele bardziej podoba mi się Babilonek :loveu:

Ale miałaś szczęście.. mi kurcze widzisz nie dane było :-( Ale może do Bydgoszczy przyjadą :multi: Dzięki Klaudia :loveu: Ja tam jej nie wróżę świetlanej kariery no ale co tam.. niech sobie pojeżdżą ;)

Hehe.. możesz sobie wziąć fotkę :evil_lol:

Buu.. Jess na swojego tatę na pewno nie trafi :placz: a Buff jakieś tam zdjęcie z tatą chyba ma .. ;) No ale Babilon pobija jak dla mnie wszystkie psy w Polsce :diabloti: Zakochana żem w nim po uszy :mdleje:

No śliczny jest... mnie bardziej Velvet się podoba... (pisałam ci to już kiedyś:)) no ale Cleoń nie podobna do ojca... cóż....

Posted

tigrunia napisał(a):
Velvet ma zupełnie inną urodę niż Babilon .. osobiście o wiele bardziej podoba mi się Babilonek :loveu:

Jakbym miała wybierać z tych dwóch to mi też się bardziej Babilon podoba :p chociaż moja trójka najulubieńszych go nie zawiera.

Posted

agamewa napisał(a):
Cześć Be:)gratulację dla Bellusi:)a Babilonek jaki ładniusi:)

Dzięki Aga :loveu:
karkakarka napisał(a):
No śliczny jest... mnie bardziej Velvet się podoba... (pisałam ci to już kiedyś:)) no ale Cleoń nie podobna do ojca... cóż....

Bella też nie podobna :placz: Zresztą chyba żadna :placz: Nie wiem jak teraz laski wyglądają.. chciałabym je zobaczyć :loveu: Lulci zdjęcie ostatnio dostałam po strzyżeniu :crazyeye: Biedna kurka mała :evil_lol:
*kleo* napisał(a):
Jakbym miała wybierać z tych dwóch to mi też się bardziej Babilon podoba :p chociaż moja trójka najulubieńszych go nie zawiera.

Ja tam nie mam żadnej trójki - on jedyny i koniec kropka :loveu: :evil_lol:
karkakarka napisał(a):
Babilon jest bliższy wzorcowi :) Taki 100% yorkshire terrier

A Velvet ma słodziastą mordkę :D Do całania :cool1: Chociaż mojemu M też nie bardzo się podoba hehe

Ano.. bosski :loveu:
A mi się właśnie ta mordka Velveta nie podoba :shake: Zupełnie nie w moim stylu. I Cassandra ma taką samą.. i dużo dzieci Velveta właśnie tą mordkę ma.. :shake:

Posted

tigrunia napisał(a):

A mi się właśnie ta mordka Velveta nie podoba :shake: Zupełnie nie w moim stylu. I Cassandra ma taką samą.. i dużo dzieci Velveta właśnie tą mordkę ma.. :shake:

No dużo, a moja nie :/ A casandra tez mi się podoba :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):

Nati wyślij mi jeszcze raz fotki bo chyba nie dodałaś do wiadomości.. :shake:

dostalam i wlasnie wysylam, musialam pewien program zainstalowac (chyba dlatego wczesniej sie nie wyslaly) ;)

Posted

tigrunia napisał(a):

Bo tak pisałam, a potem myślałam:eviltong:

A w sprawie urody, to głównie chodziło mi o kufę, ona jest taka charakterystyczna. Mam jakąś książkę francuskiego autora, zresztą też hodowcy i tam jest dużo zdjęć właśnie francuskich piesków, one kufy mają krótkie i coś w nich jest charakterystycznego, nie wiem jak to określić:oops:, czy to kąt pomiędzy kufą a czołem???

Posted

karkakarka napisał(a):

Mogę coś jeszcze napisać???:placz:

Mnie i jeden i drugi się podoba, chociaż faktycznie inne są. A Dorcia w dziadka też się nie wdała. Zresztą ona do nikogo nie podobna. Takiego anorektyka nie ma w rodzinie, ani z jednej ani z drugiej strony.

Posted

Nati28 napisał(a):
dostalam i wlasnie wysylam, musialam pewien program zainstalowac (chyba dlatego wczesniej sie nie wyslaly) ;)

Dziękuję ;)
karkakarka napisał(a):
haha Super!

To twoja sis?

Nie - przyjaciółka u której byłam na weselu rok temu ;) A druga rocznica ślubu bo rok wcześniej mieli ślub cywilny ;)
dagos1 napisał(a):
Bo tak pisałam, a potem myślałam:eviltong:

A w sprawie urody, to głównie chodziło mi o kufę, ona jest taka charakterystyczna. Mam jakąś książkę francuskiego autora, zresztą też hodowcy i tam jest dużo zdjęć właśnie francuskich piesków, one kufy mają krótkie i coś w nich jest charakterystycznego, nie wiem jak to określić:oops:, czy to kąt pomiędzy kufą a czołem???

No i tak faktycznie jest - nie bez powodu mówi się, że pies ma "francuską" urodę ;)
dagos1 napisał(a):
Mogę coś jeszcze napisać???:placz:

Mnie i jeden i drugi się podoba, chociaż faktycznie inne są. A Dorcia w dziadka też się nie wdała. Zresztą ona do nikogo nie podobna. Takiego anorektyka nie ma w rodzinie, ani z jednej ani z drugiej strony.

Hihi - mozesz :evil_lol:
Rodzice Buff też chuderlakami nie są .. nie wiem jak tam dziadkowie. Buff ma częste wahania wagi. Jak moja mama ma ją pod opieką to Buff zawsze sporo przytyje - jak wraca do mnie waga znów w dół :evil_lol: No ale to dlatego, że nie napycham jej parówkami :evil_lol:
dysia-u napisał(a):
cześć Be
nowe sadzonki juz puściły korzonki
jutro wsadzam do doniczek

Cze Ulka :multi:
Podeślę chyba do Ciebie mamę jak będzie jechała do Zakopca :diabloti:
Princess_York napisał(a):
On ma baaaardzo dużo włosa na mordce i w ogóle :loveu: .

Gratulacje dla Bellusi :loveu: :)

Ano ma bardzo gęsty włos ;)

jot11 napisał(a):
Cześć Be :multi:
Gratulacje dla Belli :loveu: Śliczna jest :loveu::loveu:

Cześć Jolka :multi:
Dziękuję bardzo :loveu:

No .. i jestem - coś mnie dawno nie było. Zaglądam ale jakoś nie mam weny pisać. Wczoraj miałam mały zabieg robiony i trochę mnie wybił z rytmu :roll:
Dziś mnie na słodkie naszło i upiekłam przed chwilą babeczki czekoladowe :loveu: Ale pychaaa :loveu:
Kurcze zdjęcia by się przydało wstawić z wakacji.. :roll:

Posted

[quote name='Princess_York']ooo ! Babeczki mniam :p Podziel sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .

A masz może jakieś zdjęcia Jess ?:razz: Baaardzo dawno jej nie było :placz:
Ojej .. aparat mi się wyładował - nie podzielę się :evil_lol:

Wedle życzenia :loveu:

Jess kąpielowa: :loveu:

I po-kąpielowa :loveu:

Zdjęcia jak najbardziej wakacyjne bo to juz w Stegnie .. ;)