*kleo* Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 A ja widziałam Bellusię na żywo :lol: Ładnie się dziewczynka zapowiada, zasłużyła na I lokatę :p http://images38.fotosik.pl/322/b4e47f8f46ad2b3emed.jpg hehe i zadek synusia mojego się na fotkę załapał :evil_lol: Quote
karkakarka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 http://images40.fotosik.pl/322/2746e6d3253cc934med.jpg śliczniusia :loveu::loveu: Fajne zdjęcie z tatą :D może kiedyś na wystawię i Cleośka trafi swojego ;) Quote
tigrunia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='dagos1']Jak tak na Buffkę patrzę to mi moją Dorkę przypomina, zresztą podobnie jak Carmen i Cleośka. Podobna struktura włosa, takie delikatne panny. Z pozoru oczywiście. Moja to taka mała kotka, wszędzie wejdzie i obserwuje. Mała a odważna. Buff zbyt odważna to nie jest ;) Jak idę ze szczotką to ucieka pod kołdrę :diabloti: [quote name='dagos1']No a wnusio jak mamusia, śliczny psiak. Zresztą tata też piękny. Wnusia ;) Dziękujemy :loveu: [quote name='dagos1']No własnie, coś mi nie pasowało, przecież były same dziewczyny w miocie - to wnusia a nie wnusio. ;) [quote name='dagos1']Dorka jest wnuczką innego pieska z hodowli Desire - Velveta. Jak tak patrzę to te pieski francuskie maja taką charakterystyczną urodę. Aleś się kurcze rozpisała na 4 posty :p Velvet ma zupełnie inną urodę niż Babilon .. osobiście o wiele bardziej podoba mi się Babilonek :loveu: [quote name='*kleo*']A ja widziałam Bellusię na żywo :lol: Ładnie się dziewczynka zapowiada, zasłużyła na I lokatę :p http://images38.fotosik.pl/322/b4e47f8f46ad2b3emed.jpghehe i zadek synusia mojego się na fotkę załapał :evil_lol: Ale miałaś szczęście.. mi kurcze widzisz nie dane było :-( Ale może do Bydgoszczy przyjadą :multi: Dzięki Klaudia :loveu: Ja tam jej nie wróżę świetlanej kariery no ale co tam.. niech sobie pojeżdżą ;) Hehe.. możesz sobie wziąć fotkę :evil_lol: [quote name='karkakarka']http://images40.fotosik.pl/322/2746e6d3253cc934med.jpg śliczniusia :loveu::loveu: Fajne zdjęcie z tatą :D może kiedyś na wystawię i Cleośka trafi swojego ;) Dziękuję :loveu: Buu.. Jess na swojego tatę na pewno nie trafi :placz: a Buff jakieś tam zdjęcie z tatą chyba ma .. ;) No ale Babilon pobija jak dla mnie wszystkie psy w Polsce :diabloti: Zakochana żem w nim po uszy :mdleje: Quote
*Agnieszka* Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Cześć Be:)gratulację dla Bellusi:)a Babilonek jaki ładniusi:) Quote
karkakarka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 tigrunia napisał(a):Buff zbyt odważna to nie jest ;) Jak idę ze szczotką to ucieka pod kołdrę :diabloti: Wnusia ;) Dziękujemy :loveu: ;) Aleś się kurcze rozpisała na 4 posty :p Velvet ma zupełnie inną urodę niż Babilon .. osobiście o wiele bardziej podoba mi się Babilonek :loveu: Ale miałaś szczęście.. mi kurcze widzisz nie dane było :-( Ale może do Bydgoszczy przyjadą :multi: Dzięki Klaudia :loveu: Ja tam jej nie wróżę świetlanej kariery no ale co tam.. niech sobie pojeżdżą ;) Hehe.. możesz sobie wziąć fotkę :evil_lol: Dziękuję :loveu: Buu.. Jess na swojego tatę na pewno nie trafi :placz: a Buff jakieś tam zdjęcie z tatą chyba ma .. ;) No ale Babilon pobija jak dla mnie wszystkie psy w Polsce :diabloti: Zakochana żem w nim po uszy :mdleje: No śliczny jest... mnie bardziej Velvet się podoba... (pisałam ci to już kiedyś:)) no ale Cleoń nie podobna do ojca... cóż.... Quote
*kleo* Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 tigrunia napisał(a):Velvet ma zupełnie inną urodę niż Babilon .. osobiście o wiele bardziej podoba mi się Babilonek :loveu: Jakbym miała wybierać z tych dwóch to mi też się bardziej Babilon podoba :p chociaż moja trójka najulubieńszych go nie zawiera. Quote
karkakarka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Babilon jest bliższy wzorcowi :) Taki 100% yorkshire terrier A Velvet ma słodziastą mordkę :D Do całania :cool1: Chociaż mojemu M też nie bardzo się podoba hehe Quote
tigrunia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 agamewa napisał(a):Cześć Be:)gratulację dla Bellusi:)a Babilonek jaki ładniusi:) Dzięki Aga :loveu: karkakarka napisał(a):No śliczny jest... mnie bardziej Velvet się podoba... (pisałam ci to już kiedyś:)) no ale Cleoń nie podobna do ojca... cóż.... Bella też nie podobna :placz: Zresztą chyba żadna :placz: Nie wiem jak teraz laski wyglądają.. chciałabym je zobaczyć :loveu: Lulci zdjęcie ostatnio dostałam po strzyżeniu :crazyeye: Biedna kurka mała :evil_lol: *kleo* napisał(a):Jakbym miała wybierać z tych dwóch to mi też się bardziej Babilon podoba :p chociaż moja trójka najulubieńszych go nie zawiera. Ja tam nie mam żadnej trójki - on jedyny i koniec kropka :loveu: :evil_lol: karkakarka napisał(a):Babilon jest bliższy wzorcowi :) Taki 100% yorkshire terrier A Velvet ma słodziastą mordkę :D Do całania :cool1: Chociaż mojemu M też nie bardzo się podoba hehe Ano.. bosski :loveu: A mi się właśnie ta mordka Velveta nie podoba :shake: Zupełnie nie w moim stylu. I Cassandra ma taką samą.. i dużo dzieci Velveta właśnie tą mordkę ma.. :shake: Quote
karkakarka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 tigrunia napisał(a): A mi się właśnie ta mordka Velveta nie podoba :shake: Zupełnie nie w moim stylu. I Cassandra ma taką samą.. i dużo dzieci Velveta właśnie tą mordkę ma.. :shake: No dużo, a moja nie :/ A casandra tez mi się podoba :loveu: Quote
tigrunia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='karkakarka']No dużo, a moja nie :/ A casandra tez mi się podoba :loveu: No tak bywa.. ;) Pokażę wam coś .. ta moja Anka to wariatka na całego :shake: W życiu bym na to nie weszła! Oto jak się bawią Szym i Anka : :crazyeye: http://www.youtube.com/watch?v=4eDWeVqgGyU Quote
Nati28 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 http://images40.fotosik.pl/322/2746e6d3253cc934med.jpg piekna :) ale na zywo jeszcze ladniejsza! :loveu: Quote
tigrunia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='Nati28']http://images40.fotosik.pl/322/2746e6d3253cc934med.jpg piekna :) ale na zywo jeszcze ladniejsza! :loveu: Dziękuję :loveu: Nati wyślij mi jeszcze raz fotki bo chyba nie dodałaś do wiadomości.. :shake: Quote
Nati28 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 tigrunia napisał(a):Dziękuję :loveu: Nati wyślij mi jeszcze raz fotki bo chyba nie dodałaś do wiadomości.. :shake: dostalam i wlasnie wysylam, musialam pewien program zainstalowac (chyba dlatego wczesniej sie nie wyslaly) ;) Quote
dagos1 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 tigrunia napisał(a): Aleś się kurcze rozpisała na 4 posty :p Velvet ma zupełnie inną urodę niż Babilon .. osobiście o wiele bardziej podoba mi się Babilonek :loveu: Bo tak pisałam, a potem myślałam:eviltong: A w sprawie urody, to głównie chodziło mi o kufę, ona jest taka charakterystyczna. Mam jakąś książkę francuskiego autora, zresztą też hodowcy i tam jest dużo zdjęć właśnie francuskich piesków, one kufy mają krótkie i coś w nich jest charakterystycznego, nie wiem jak to określić:oops:, czy to kąt pomiędzy kufą a czołem??? Quote
dagos1 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 karkakarka napisał(a):No śliczny jest... mnie bardziej Velvet się podoba... (pisałam ci to już kiedyś:)) no ale Cleoń nie podobna do ojca... cóż.... Mogę coś jeszcze napisać???:placz: Mnie i jeden i drugi się podoba, chociaż faktycznie inne są. A Dorcia w dziadka też się nie wdała. Zresztą ona do nikogo nie podobna. Takiego anorektyka nie ma w rodzinie, ani z jednej ani z drugiej strony. Quote
dysia-u Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 cześć Be nowe sadzonki juz puściły korzonki jutro wsadzam do doniczek Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 karkakarka napisał(a): A Velvet ma słodziastą mordkę :D Do całania :cool On ma baaaardzo dużo włosa na mordce i w ogóle :loveu: . Gratulacje dla Bellusi :loveu: :) Quote
*Jot* Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cześć Be :multi: Gratulacje dla Belli :loveu: Śliczna jest :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Nati28 napisał(a):dostalam i wlasnie wysylam, musialam pewien program zainstalowac (chyba dlatego wczesniej sie nie wyslaly) ;) Dziękuję ;) karkakarka napisał(a):haha Super! To twoja sis? Nie - przyjaciółka u której byłam na weselu rok temu ;) A druga rocznica ślubu bo rok wcześniej mieli ślub cywilny ;) dagos1 napisał(a):Bo tak pisałam, a potem myślałam:eviltong: A w sprawie urody, to głównie chodziło mi o kufę, ona jest taka charakterystyczna. Mam jakąś książkę francuskiego autora, zresztą też hodowcy i tam jest dużo zdjęć właśnie francuskich piesków, one kufy mają krótkie i coś w nich jest charakterystycznego, nie wiem jak to określić:oops:, czy to kąt pomiędzy kufą a czołem??? No i tak faktycznie jest - nie bez powodu mówi się, że pies ma "francuską" urodę ;) dagos1 napisał(a):Mogę coś jeszcze napisać???:placz: Mnie i jeden i drugi się podoba, chociaż faktycznie inne są. A Dorcia w dziadka też się nie wdała. Zresztą ona do nikogo nie podobna. Takiego anorektyka nie ma w rodzinie, ani z jednej ani z drugiej strony. Hihi - mozesz :evil_lol: Rodzice Buff też chuderlakami nie są .. nie wiem jak tam dziadkowie. Buff ma częste wahania wagi. Jak moja mama ma ją pod opieką to Buff zawsze sporo przytyje - jak wraca do mnie waga znów w dół :evil_lol: No ale to dlatego, że nie napycham jej parówkami :evil_lol: dysia-u napisał(a):cześć Be nowe sadzonki juz puściły korzonki jutro wsadzam do doniczek Cze Ulka :multi: Podeślę chyba do Ciebie mamę jak będzie jechała do Zakopca :diabloti: Princess_York napisał(a):On ma baaaardzo dużo włosa na mordce i w ogóle :loveu: . Gratulacje dla Bellusi :loveu: :) Ano ma bardzo gęsty włos ;) Dziękuję :loveu: jot11 napisał(a):Cześć Be :multi: Gratulacje dla Belli :loveu: Śliczna jest :loveu::loveu: Cześć Jolka :multi: Dziękuję bardzo :loveu: No .. i jestem - coś mnie dawno nie było. Zaglądam ale jakoś nie mam weny pisać. Wczoraj miałam mały zabieg robiony i trochę mnie wybił z rytmu :roll: Dziś mnie na słodkie naszło i upiekłam przed chwilą babeczki czekoladowe :loveu: Ale pychaaa :loveu: Kurcze zdjęcia by się przydało wstawić z wakacji.. :roll: Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ooo ! Babeczki mniam :p Podziel sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: . A masz może jakieś zdjęcia Jess ?:razz: Baaardzo dawno jej nie było :placz: Quote
tigrunia Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Princess_York']ooo ! Babeczki mniam :p Podziel sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: . A masz może jakieś zdjęcia Jess ?:razz: Baaardzo dawno jej nie było :placz: Ojej .. aparat mi się wyładował - nie podzielę się :evil_lol: Wedle życzenia :loveu: Jess kąpielowa: :loveu: I po-kąpielowa :loveu: Zdjęcia jak najbardziej wakacyjne bo to juz w Stegnie .. ;) Quote
tigrunia Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Pudzianoski niepoczesany :p I kąpiemy Buff - przez szybkę zagląda Pudź :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Wykąpane, wysuszone, poczesane :loveu: A takiego oto pieska spotkaliśmy w Krynicy : :razz: Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 http://images39.fotosik.pl/324/f9d690fe23a96700med.jpg - Buffy jaka biedna :loveu: NAjmniejsza chyba była :evil_lol: . A Pudzianek obcięty chyba ? :razz: . Dziwnie dzisiaj u wszystkich zdjęcia są :diabloti: Quote
Recommended Posts