dysia-u Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Beatko witaj w klubie miłośników upału. Kocham słońce, i jak tylko mam co pić to jestem hapy deszczu mam juz powyżej uszu tzn miałam go po łydki w garażu dlatego słowa skargi na upał nie powiem za tydzień lot na Krete , ale będzie smażalnia , kurcze, tyle słońca to dawno w Polsce nie było Quote
*kleo* Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 A na moje to może popadać :evil_lol: Byle nie w niedzielę, bo jakbym miała powtórkę z rozrywki w Gdyni z zeszłego roku jak sobie wodę z butów wylewałam, to dziękuję bardzo :eviltong: No i gratuluję doskonałej :multi: Quote
karkakarka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Gratulacje!! A ty ciągle narzekasz na nią:eviltong: Eee to może nie będzie to przedostatnia wystawa :cool3: Quote
tigrunia Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 dysia-u napisał(a):Beatko witaj w klubie miłośników upału. Kocham słońce, i jak tylko mam co pić to jestem hapy deszczu mam juz powyżej uszu tzn miałam go po łydki w garażu dlatego słowa skargi na upał nie powiem za tydzień lot na Krete , ale będzie smażalnia , kurcze, tyle słońca to dawno w Polsce nie było Ale masz fajnie.. zazdroszczę wczasów ;) Ja ciągle zaglądam na last minute z nadzieją ale wiem, że na 95 % nic z tego :-( *kleo* napisał(a):A na moje to może popadać :evil_lol: Byle nie w niedzielę, bo jakbym miała powtórkę z rozrywki w Gdyni z zeszłego roku jak sobie wodę z butów wylewałam, to dziękuję bardzo :eviltong: No i gratuluję doskonałej :multi: A sio :mad: Żadne popadać :mad: Niech Ci ten deszcz spadnie za karę w niedzielę :diabloti: Dzięki ;) karkakarka napisał(a):Gratulacje!! A ty ciągle narzekasz na nią:eviltong: Eee to może nie będzie to przedostatnia wystawa :cool3: Dzięki Karina ;) Ja wiem co mam po prostu :eviltong: Będzie.. już niedługo wypadamy z klasy pośredniej a w otwartej na pewno się z nią nie pokażę :eviltong: Laski nad morze jutro jadę :multi: W środę niestety wracam ale warto nawet tak na jeden dzień :multi: Laski jadą ze mną :multi: Quote
Borówka16 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Hej Beacia :multi: Ja też kocham upał :p.....i jutro tak jak Ty nad morzę jadę :lol: I Klaudia idź se z tym swoim deszczem :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Hej Be:)gratki za doskonałą,oj mi też jest gorąco,w domu upał,na dworze upał,umieraaaaaam:::) Quote
*kleo* Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 tigrunia napisał(a):A sio :mad: Żadne popadać :mad: Niech Ci ten deszcz spadnie za karę w niedzielę :diabloti: Aż tak źle Ulci życzysz? :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 *kleo* napisał(a):Aż tak źle Ulci życzysz? :evil_lol: Klaudia nu nu nu jej:evil_lol: Quote
laurin Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Cześć :) Gratki dla Bafinki :klacz::loveu: Be weź się zlituj nad nami i nie zapomnij aparatu :-x ja też chcę nad morze :cry: Quote
*kleo* Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 agamewa napisał(a):Klaudia nu nu nu jej:evil_lol: Aga ja gdzieś pisałam o 'nu nu nu' czy tak strzeliłaś? Bo my się ze znajomymi zbijamy z tego od jakiegoś czasu :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 *kleo* napisał(a):Aga ja gdzieś pisałam o 'nu nu nu' czy tak strzeliłaś? Bo my się ze znajomymi zbijamy z tego od jakiegoś czasu :eviltong: Nie strzeliłam:) Quote
karkakarka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 morza to ja ci też zazdroszczę ;) Mam nadzieję, że aparat wzięłaś :) No i jeszcze pytanie... gdzie są jakieś fotki z wystawy? :p Quote
Marzena* Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 karkakarka napisał(a):morza to ja ci też zazdroszczę ;) Mam nadzieję, że aparat wzięłaś :) No i jeszcze pytanie... gdzie są jakieś fotki z wystawy? :p Ja też morza zazdroszczę ... ;) Quote
laurin Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Przywieź nam morze Be, chociaż na zdjęciach:modla: Quote
*Jot* Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Cześć laska Be :multi: Gratulacje.No super Wam poszło na wystawie.:loveu: Quote
tigrunia Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Borówka16 napisał(a):Hej Beacia :multi: Ja też kocham upał :p.....i jutro tak jak Ty nad morzę jadę :lol: I Klaudia idź se z tym swoim deszczem :evil_lol: Noo.. i takie podejście lubię :loveu: :eviltong: agamewa napisał(a):Hej Be:)gratki za doskonałą,oj mi też jest gorąco,w domu upał,na dworze upał,umieraaaaaam:::) Dzięki Aga ;) *kleo* napisał(a):Aż tak źle Ulci życzysz? :evil_lol: Ulci w to nie mieszaj :evil_lol: agamewa napisał(a):Klaudia nu nu nu jej:evil_lol: Właśnie :eviltong: laurin napisał(a):Cześć :) Gratki dla Bafinki :klacz::loveu: Be weź się zlituj nad nami i nie zapomnij aparatu :-x ja też chcę nad morze :cry: Cześć Aniu :multi: Dzięki :loveu: Quote
tigrunia Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Borówka16 napisał(a):Hej Be :multi: Hej ;) karkakarka napisał(a):morza to ja ci też zazdroszczę ;) Mam nadzieję, że aparat wzięłaś :) No i jeszcze pytanie... gdzie są jakieś fotki z wystawy? :p Aparat wzięłam ale zdjęć nad morzem nie robiłam :crazyeye: Z wystawy fot nie mam :shake: Wszystko za szybko się działo.. Viky i Ja napisał(a):Ja też morza zazdroszczę ... ;) ;) laurin napisał(a):Przywieź nam morze Be, chociaż na zdjęciach:modla: Nie mam :oops: jot11 napisał(a):Cześć laska Be :multi: Gratulacje.No super Wam poszło na wystawie.:loveu: Cze Jolcia :cool3: Dzięki :loveu: Quote
tigrunia Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='karkakarka']Hej Be wpadłam na nadmorskie fotki :D Nie ma nadmorskich :oops: Ale za to są psie :loveu: ;) Tylko 4 fotki Buff przed wyjazdem na wystawę do Warszawy ;) Quote
tigrunia Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 I tu już ze Stegny :loveu: Buff walczy z Pudzianem :eviltong: Duecik :p Quote
tigrunia Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Sesja z maltanem :loveu: Dzidziuś malutki miał z 5-6 tygodni biedaczek mały.. :loveu::loveu:Przyjechał ze swoją mega troskliwą Pańcią do Pudzianoskich no i go zostawiali na długo samego w pokoju więc często do niego zaglądałam, wyciągałam go na dworek co by się nie nudził no i sesję musiałam koniecznie z nim sobie zrobić :loveu: A w tle TT'ka Pudzianoskich - pierwszy raz widziałam samochód bez pasów bezpieczeństwa :crazyeye: D-E czekam na dotację do Tunezji.. :diabloti: Quote
*Agnieszka* Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Cześć Be:)śliczne foty,maltan to już w ogóle przeuroczy:)Buffinka słodką ma mordeczkę i zacytuję to zdjęcie bo najbardziej mnie tu ona urzekła http://images47.fotosik.pl/315/fac47135feed9fe5med.jpg Quote
tigrunia Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 No i ostatnie na dziś.. Pudzianek ze swoim niedobrym tatą :mad: Grillowany Pudzianek :mad: I mamulka :loveu: Buff :cool3: Quote
Recommended Posts