Yoko2009 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Mmmmm jaka pyszna kawusia:), zmykaj na spacerek i dobrej nocki życzę Quote
Marzena* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 jot11 napisał(a):Jak mam już wybór to wolę kawkę.I tort bezowy z bitą śmietaną poproszę.Marzka na pewno herbatkę zechce.:lol: Pewnie, że herbatkę :) Taką gorącą, mocną, czarną i lekko słodką :evil_lol: Cze Be :) Quote
tigrunia Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Cześć laski :multi: No dziś juz przyszłam z poranną kawą - herbaty nie ma :eviltong: Łaciaty się pochorował biedak :shake: Siusiać nie może :oops: Właśnie go uśpili i będą USG robić i cewnik zakładać :oops: Quote
Marzena* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 tigrunia napisał(a):Cześć laski :multi: No dziś juz przyszłam z poranną kawą - herbaty nie ma :eviltong: Łaciaty się pochorował biedak :shake: Siusiać nie może :oops: Właśnie go uśpili i będą USG robić i cewnik zakładać :oops: To jak herbaty nie ma to ja innym razem przyjdę :( Kurcze chyba nie w temacie jestem, co to za Łaciaty ??? Quote
Yoko2009 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 A ja przyszłam ze swoją kawusią:) Pozdrawiam słonecznie Quote
tigrunia Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Viky i Ja napisał(a):To jak herbaty nie ma to ja innym razem przyjdę :( Kurcze chyba nie w temacie jestem, co to za Łaciaty ??? No dobra - masz :kaffee_2: :eviltong: Łaciaty to kot mojej siostry - gdzieś jest tu na fotkach.. Yoko2009 napisał(a):A ja przyszłam ze swoją kawusią:) Pozdrawiam słonecznie Cześć Asiu :multi: Faktycznie pogoda super :loveu: A ja siedzę i allegro męczę :diabloti: Quote
tigrunia Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Macie dwie fotki Buenki (zrobiłam na potrzeby aukcji :cool3:) :loveu: Mała nie chciała zbytnio pozować więc foty w sumie takie same.. :evil_lol: Babcia zabrała dziś Buff na działkę więc jej na fotach nie będzie :roll: Mi za to przywiozła siostrę i czeka u mnie aż skończą kota cewnikować :roll: Muszę jechać z nią po niego :mad: Quote
laurin Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cześć Be :) Śliczna jest:loveu: Ale dobra z Ciebie siostrzyczka :evil_lol:;) Quote
Marzena* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dzięki za herbatkę :) http://images43.fotosik.pl/299/1b2021b2e5be7b82med.jpg śliczne maleństwo :loveu: O widzisz jaka gapa ze mnie bo jakoś nie zauważyłam kocurka wczesniej :oops: Quote
*Jot* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cześć Be !! http://images43.fotosik.pl/299/1b2021b2e5be7b82med.jpg śliczna kruszynka :loveu::loveu: Jak tam kotek? Dobrze już? Quote
*kleo* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Mój Tutek też był kiedyś cewnikowany , nie zazdroszczę... A malutka ma sympatyczny ryjek :loveu: Quote
Yoko2009 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A my dzisiaj po galeriach biegamy i wszystkich na dużo fotek zapraszamy:):) Malutka piękniutka jest:) Quote
tigrunia Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dzięki dziewczyny , milo, ze niuńka się podoba ale .. zdjęć więcej nie będzie :-( Właśnie Buenka pojechała do nowego domku :placz: Smutno się robi... :shake: Quote
FREDZIU Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Cześć witamy, podziwiamy i do nas zapraszamy:lol: Quote
*Agnieszka* Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witamy:)oj to już pojechała????oby kochaniutkiej tam dobrze w nowym domku było:)Zapraszamy na fotki. Quote
tigrunia Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 FREDZIU napisał(a):Cześć witamy, podziwiamy i do nas zapraszamy:lol: Cześć :multi: Zaraz wpadniemy ;) agamewa napisał(a):Witamy:)oj to już pojechała????oby kochaniutkiej tam dobrze w nowym domku było:)Zapraszamy na fotki. Nio pojechała.. :-( Moja gwiazdeczka kochana :-( Domek bardzo podobny do poprzednich znaczy się Lulkowego i Pudziowego :lol: Bezdzietny, u młodej pary.. fajnie. I Buenka będzie miała koleżankę bo siostra nowej Pańci Buenki też ma Yoreczkę 8-mio miesięczną :multi: Byłam u Ciebie tak przelotem - widziałam śliczne fotki :loveu: Kurcze czekam głupia aż się TZG skończy żeby z psami wyjść a tu jak lunęło :crazyeye: Nie wiem jak ja teraz z nimi wyjdę :crazyeye::shake: Quote
*Agnieszka* Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 tigrunia napisał(a):Cześć :multi: Zaraz wpadniemy ;) Nio pojechała.. :-( Moja gwiazdeczka kochana :-( Domek bardzo podobny do poprzednich znaczy się Lulkowego i Pudziowego :lol: Bezdzietny, u młodej pary.. fajnie. I Buenka będzie miała koleżankę bo siostra nowej Pańci Buenki też ma Yoreczkę 8-mio miesięczną :multi: Byłam u Ciebie tak przelotem - widziałam śliczne fotki :loveu: Kurcze czekam głupia aż się TZG skończy żeby z psami wyjść a tu jak lunęło :crazyeye: Nie wiem jak ja teraz z nimi wyjdę :crazyeye::shake: U mnie to już pada od 18!!!z małymi przerwami no i znów mi zaczął przeciekać sufit!!!! a do tego jak przed chwilą walnęło-burza jest:(nie lubię takich większych burza zwłaszcza nocą,kiedy to tak widać jak się błyska brrrrr..... Quote
*kleo* Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 To teraz już jedna mała Ci została w domu? Moje lasencje dziś zmokły na działce, więc jak wróciliśmy to od razu było pranie... Quote
tigrunia Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 agamewa napisał(a):U mnie to już pada od 18!!!z małymi przerwami no i znów mi zaczął przeciekać sufit!!!! a do tego jak przed chwilą walnęło-burza jest:(nie lubię takich większych burza zwłaszcza nocą,kiedy to tak widać jak się błyska brrrrr..... No u mnie też w dzień padało ale potem był długo spokój.. *kleo* napisał(a):To teraz już jedna mała Ci została w domu? Moje lasencje dziś zmokły na działce, więc jak wróciliśmy to od razu było pranie... No jedna.. ale fajna jest i w sumie nie wiem czy sprzedam :evil_lol: Zobaczymy :eviltong: Jess miała wczoraj z rana pranie - przed deszczem :angryy: A Buff właśnie mam w ręczniku bo niedługo do Pana doktora idziemy więc musi być pachnąca :evil_lol: Quote
Nati28 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Witamy :) ale sie te Twoje male szybko rozeszly ;) ale jak ta fajna to zostaw sobie :loveu: Quote
*kleo* Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 tigrunia napisał(a):Jess miała wczoraj z rana pranie - przed deszczem :angryy: A Buff właśnie mam w ręczniku bo niedługo do Pana doktora idziemy więc musi być pachnąca :evil_lol: Gracka była prana raz, że zmokła, a dwa - żeby była ładna na wyjazd ;) Quote
Princess_York Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Buenka jest śliczna ! :loveu: Ten ryjek :-D . ------------------- Juz tylko jedna jest .. Szybko czas mija :lol: . Zostaw sobie ją ,zostaw !! :p Quote
tigrunia Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Nati28 napisał(a):Witamy :) ale sie te Twoje male szybko rozeszly ;) ale jak ta fajna to zostaw sobie :loveu: No szybko ale dla mnie to lepiej bo nie przeżyłam tak bardzo rozstania.. ;) *kleo* napisał(a):Gracka była prana raz, że zmokła, a dwa - żeby była ładna na wyjazd ;) No no teraz Ci tam ładnie pachnie przy nauce:evil_lol: Princess_York napisał(a):Buenka jest śliczna ! :loveu: Ten ryjek :-D . ------------------- Juz tylko jedna jest .. Szybko czas mija :lol: . Zostaw sobie ją ,zostaw !! :p Dziękujemy :loveu: Buźkę faktycznie ma przekochaną :loveu: Mam wieści od Lulki : "Lulcia ma się wspaniale!Śpi w łóżku, bawi się z kotem, całuje go na dzień dobry a on jej główkę wylizuje. Rośnie jak na drożdżach ;) i chodzi przy nodze swojej mamusi. Jest słodka." :loveu: A Buenka dziś się nie odezwała ale zaraz ja zadzwonię .. martwię się o malutką jak tam nockę przeżyła.. :roll: Quote
laurin Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Hey :multi: Wpadłam Cię na zdjęcia zaprosić ;) Dobrze że masz wieści od nowych rodziców Lulci:loveu: A jak u Buenki? Dwoniłaś? Quote
Recommended Posts