Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jot11 napisał(a):
Jak mam już wybór to wolę kawkę.I tort bezowy z bitą śmietaną poproszę.Marzka na pewno herbatkę zechce.:lol:

Pewnie, że herbatkę :)
Taką gorącą, mocną, czarną i lekko słodką :evil_lol:

Cze Be :)

Posted

Cześć laski :multi:
No dziś juz przyszłam z poranną kawą - herbaty nie ma :eviltong:

Łaciaty się pochorował biedak :shake: Siusiać nie może :oops: Właśnie go uśpili i będą USG robić i cewnik zakładać :oops:

Posted

tigrunia napisał(a):
Cześć laski :multi:
No dziś juz przyszłam z poranną kawą - herbaty nie ma :eviltong:

Łaciaty się pochorował biedak :shake: Siusiać nie może :oops: Właśnie go uśpili i będą USG robić i cewnik zakładać :oops:

To jak herbaty nie ma to ja innym razem przyjdę :(

Kurcze chyba nie w temacie jestem, co to za Łaciaty ???

Posted

Viky i Ja napisał(a):
To jak herbaty nie ma to ja innym razem przyjdę :(

Kurcze chyba nie w temacie jestem, co to za Łaciaty ???

No dobra - masz :kaffee_2: :eviltong:

Łaciaty to kot mojej siostry - gdzieś jest tu na fotkach..
Yoko2009 napisał(a):
A ja przyszłam ze swoją kawusią:) Pozdrawiam słonecznie

Cześć Asiu :multi:
Faktycznie pogoda super :loveu:

A ja siedzę i allegro męczę :diabloti:

Posted

Macie dwie fotki Buenki (zrobiłam na potrzeby aukcji :cool3:)
:loveu:

Mała nie chciała zbytnio pozować więc foty w sumie takie same.. :evil_lol:

Babcia zabrała dziś Buff na działkę więc jej na fotach nie będzie :roll: Mi za to przywiozła siostrę i czeka u mnie aż skończą kota cewnikować :roll: Muszę jechać z nią po niego :mad:

Posted

Dzięki dziewczyny , milo, ze niuńka się podoba ale .. zdjęć więcej nie będzie :-( Właśnie Buenka pojechała do nowego domku :placz: Smutno się robi... :shake:

Posted

FREDZIU napisał(a):
Cześć witamy, podziwiamy i do nas zapraszamy:lol:

Cześć :multi:
Zaraz wpadniemy ;)
agamewa napisał(a):
Witamy:)oj to już pojechała????oby kochaniutkiej tam dobrze w nowym domku było:)Zapraszamy na fotki.

Nio pojechała.. :-( Moja gwiazdeczka kochana :-(
Domek bardzo podobny do poprzednich znaczy się Lulkowego i Pudziowego :lol: Bezdzietny, u młodej pary.. fajnie. I Buenka będzie miała koleżankę bo siostra nowej Pańci Buenki też ma Yoreczkę 8-mio miesięczną :multi:
Byłam u Ciebie tak przelotem - widziałam śliczne fotki :loveu:

Kurcze czekam głupia aż się TZG skończy żeby z psami wyjść a tu jak lunęło :crazyeye: Nie wiem jak ja teraz z nimi wyjdę :crazyeye::shake:

Posted

tigrunia napisał(a):
Cześć :multi:
Zaraz wpadniemy ;)

Nio pojechała.. :-( Moja gwiazdeczka kochana :-(
Domek bardzo podobny do poprzednich znaczy się Lulkowego i Pudziowego :lol: Bezdzietny, u młodej pary.. fajnie. I Buenka będzie miała koleżankę bo siostra nowej Pańci Buenki też ma Yoreczkę 8-mio miesięczną :multi:
Byłam u Ciebie tak przelotem - widziałam śliczne fotki :loveu:

Kurcze czekam głupia aż się TZG skończy żeby z psami wyjść a tu jak lunęło :crazyeye: Nie wiem jak ja teraz z nimi wyjdę :crazyeye::shake:

U mnie to już pada od 18!!!z małymi przerwami no i znów mi zaczął przeciekać sufit!!!! a do tego jak przed chwilą walnęło-burza jest:(nie lubię takich większych burza zwłaszcza nocą,kiedy to tak widać jak się błyska brrrrr.....

Posted

agamewa napisał(a):
U mnie to już pada od 18!!!z małymi przerwami no i znów mi zaczął przeciekać sufit!!!! a do tego jak przed chwilą walnęło-burza jest:(nie lubię takich większych burza zwłaszcza nocą,kiedy to tak widać jak się błyska brrrrr.....

No u mnie też w dzień padało ale potem był długo spokój..
*kleo* napisał(a):
To teraz już jedna mała Ci została w domu?

Moje lasencje dziś zmokły na działce, więc jak wróciliśmy to od razu było pranie...

No jedna.. ale fajna jest i w sumie nie wiem czy sprzedam :evil_lol: Zobaczymy :eviltong:

Jess miała wczoraj z rana pranie - przed deszczem :angryy: A Buff właśnie mam w ręczniku bo niedługo do Pana doktora idziemy więc musi być pachnąca :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Jess miała wczoraj z rana pranie - przed deszczem :angryy: A Buff właśnie mam w ręczniku bo niedługo do Pana doktora idziemy więc musi być pachnąca :evil_lol:

Gracka była prana raz, że zmokła, a dwa - żeby była ładna na wyjazd ;)

Posted

Nati28 napisał(a):
Witamy :) ale sie te Twoje male szybko rozeszly ;) ale jak ta fajna to zostaw sobie :loveu:

No szybko ale dla mnie to lepiej bo nie przeżyłam tak bardzo rozstania.. ;)
*kleo* napisał(a):
Gracka była prana raz, że zmokła, a dwa - żeby była ładna na wyjazd ;)

No no teraz Ci tam ładnie pachnie przy nauce:evil_lol:
Princess_York napisał(a):
Buenka jest śliczna ! :loveu: Ten ryjek :-D .
-------------------
Juz tylko jedna jest .. Szybko czas mija :lol: .
Zostaw sobie ją ,zostaw !! :p

Dziękujemy :loveu: Buźkę faktycznie ma przekochaną :loveu:

Mam wieści od Lulki :
"Lulcia ma się wspaniale!Śpi w łóżku, bawi się z kotem, całuje go na dzień dobry a on jej główkę wylizuje. Rośnie jak na drożdżach ;) i chodzi przy nodze swojej mamusi. Jest słodka."
:loveu:
A Buenka dziś się nie odezwała ale zaraz ja zadzwonię .. martwię się o malutką jak tam nockę przeżyła.. :roll: