Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='megi82']niech się howa nowym właścicielom zdrowo
Właśnie tak :loveu:
[quote name='*kleo*']Mam nadzieję, że mała będzie kochana w nowym domu :)
Ojj jest kochana :loveu: Dostałam już dwa zdjęcia ale MMSem no i oczywiście nie mogę wam pokazać :placz:
[quote name='laurin']Witam Beatko:multi:
TY pewnie też już o nas zapomniałaś:-(

Ja bym nie mogła takich nunusiek oddać:shake: Takie śliczniutkie:loveu:
Oby dobre domki miały.
Cześć Aniu :multi:
Jak miło, że do nas wróciłaś :loveu:
[quote name='jot11']http://images41.fotosik.pl/292/d590fbda5755e35cmed.jpg śliczne kruszynki :loveu::loveu::loveu:

Najważniejsze,że Banieczka będzie miała kochających właścicieli.:multi:

Cześć Be.:multi:
:loveu:

Cześć Jolka :multi:
[quote name='Pegaza']A ja juz nie wiem ktora to jest moglas fotke nam na pozegnanie dac:razz:
niech sie ma tam dobrze:loveu:Lula
Dam fotki później bo jej zrobiłam sesję pożegnalną :loveu:
[quote name='karkakarka']No ja ich też nie rozróżniam... Daj zdjęcie samej Bańki :)
Później wstawię bo zaraz na Wisłę jadę.. :roll:
[quote name='Princess_York']Ja też bym nie oddała :evil_lol: .
Niech się im dobrze chowa ;)
Ach tak gadacie :eviltong:

Posted

[quote name='Princess_York']Ja też bym nie oddała :evil_lol: . [/QUOTE]
Nooo kobito, a jak Arwi będzie miała dzieci to wszystkie zatrzymasz? :evil_lol:

Cześć Be :multi:

Posted

[quote name='Katie']Hej Be :lol:
sliczne dziewczynki :loveu: nowi wlasciciele maja pewno z nich duza radosc, ale pewno sporo tez dokazuja :diabloti:[/QUOTE]
Hejka :multi:
Na razie jedna niuńka jest w nowym domku.
Największa rozrabiara :evil_lol: Za swoją nową mamą chodzi krok w krok, Państwo bardzo z suńki zadowoleni :loveu:
[quote name='*kleo*']Nooo kobito, a jak Arwi będzie miała dzieci to wszystkie zatrzymasz? :evil_lol:

Cześć Be :multi:[/QUOTE]
Właśnie :eviltong:

Cze Klaudia :multi:

Będę miała dziś fotki Bańki na maila wysłane :multi: Wezmę dziś też do pracy kabel do tel. to może uda mi się zgrać te co już dostalam :multi:

Posted

[quote name='*kleo*']Nooo kobito, a jak Arwi będzie miała dzieci to wszystkie zatrzymasz? :evil_lol:

Cześć Be :multi:[/QUOTE]

No nie ,ale to jeszcze troche czasu minie zanim te szczeniory będą :) . Jakoś będę musiała się rozstać :-D .
Najpierw przydomek jakiś wykombinować muszę ,nawet jakiś mam :cool3:

Posted

[quote name='Borówka16']Hej ;)
Witamy się i na foteczki czekamy :p
Witam,
Zaraz będą :multi:
[quote name='jot11']Jak tam Be u Ciebie? Nie zalewa? Fordon był/jest zalany? Coś tam siostra mi pisała.U niej na szczęście spokojnie.:roll:
Bylam wczoraj w Fordonie. Wylewa.. :shake: Już na podwórka podchodzi. Brdyujście to samo. Wczoraj kierowca ode mnie z firmy jechał wyprowadzać ciecia na plebanię bo mu pod dom woda już podchodziła :shake:
[quote name='Pegaza']No to zgrywaj te foty bo cos dlugo Ci idzie;)
Już mam :multi:
[quote name='Princess_York']No nie ,ale to jeszcze troche czasu minie zanim te szczeniory będą :) . Jakoś będę musiała się rozstać :-D .
Najpierw przydomek jakiś wykombinować muszę ,nawet jakiś mam :cool3:
No to szybko wywyłaj jak masz, żeby Ci ktoś nie zajął :eviltong:
[quote name='karkakarka']Zdjęcia, zdjęcia! ;)
Hej Be
Zaraz :eviltong:
[quote name='laurin']chceee-my zdję-cia !!! :x Chceee-my zdję-cia! ;)
Cześć Be:multi:
:evil_lol:
Cześć Andzia :loveu:

BELLA DONNA Romantic Passion FCI :loveu:

Posted

Sunia nr 3 czyli :
BANJA LUKA Romantic Passion fci (w nowym domku - LULA) :loveu:

To na razie tyle.. zdjęcia są z zeszłego tygodnia. Sunia nr 2 jeszcze sesji nie miala bo akurat byla chora jak robiłam zdjęcia.. ;)

Posted

[quote name='*kleo*']http://images47.fotosik.pl/298/81671fcadf94392amed.jpg ta to mi wygląda na takiego małego zbója ;)

Be ukradłaś mi imię :eviltong: Jak za rok się pojawią następne szczyle to jedna dziewczynka ma się tak nazywać, tylko w trochę innej pisowni ;)
Największym zbójem to była Lula :eviltong:

Które imię? Bella czy Banja? Bella to forumowa pomoc :loveu: Miała być Betty Claire, potem Betty Boo ale jednak nie pasowała Betty do reszty ;)
Fajne imiona mam dla chłopaków na A ale musi się urodzić minimum 3 a najlepiej to 4 :loveu:
[quote name='Doti1986']http://images38.fotosik.pl/294/d0bfed8ec9297104med.jpg Śliczna:))))
:loveu:

Posted

No narescie foty:)
teraz widze roznice w nich..;) sliczna Lulka :loveu: ma spojrzenie psa niewinnego;)
to ile one teraz mają tygodni?
a ta chora to ma malutka tak?

Posted

Pegaza napisał(a):
No narescie foty:)
teraz widze roznice w nich..;) sliczna Lulka :loveu: ma spojrzenie psa niewinnego;)
to ile one teraz mają tygodni?
a ta chora to ma malutka tak?

9 tygodni jutro będą miały ;)
Chora to ona tylko 2 dni była i 2 następne udawała, że ją szyja boli :evil_lol: Nie taka malutka - pośrodku jest ;) Najmniejsza Lula była :lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
9 tygodni jutro będą miały ;)
Chora to ona tylko 2 dni była i 2 następne udawała, że ją szyja boli :evil_lol: Nie taka malutka - pośrodku jest ;) Najmniejsza Lula była :lol:

Ale ona śliczna:)jak patrzę na takie maleństwo to aż mi ślinka cieknie by takie mieć w domku ach.....Be zaraziłaś mnie by mieć na prawdę tego szczeniaka,o którym pisałam że rozważam kupno!!!!Oczka pysio,śliczna ślicznotka:loveu: :loveu: :loveu: