Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Cześć :loveu:
Mam nadzieję że masz fachową opiekę :cool3:
[COLOR=PaleTurquoise]chorobę cza wypocić:cool1:[/COLOR]

a poza tym masz teraz dużo wolnego czasu więc się nie obijaj tylko ciachaj zdjęcia pannicom i pokazuj :eviltong:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='dzasta']A ja sobie sama robię na dokładkę :eviltong:
Brrrrrr
[quote name='laurin']Cześć :loveu:
Mam nadzieję że masz fachową opiekę :cool3:
chorobę cza wypocić:cool1:

a poza tym masz teraz dużo wolnego czasu więc się nie obijaj tylko ciachaj zdjęcia pannicom i pokazuj :eviltong:
To do mnie?? :crazyeye: A co to opieka ? :cool1: Wczoraj mój pan zrobił mi az jedną herbatę a na obiad przyniósł pizzę :cool1: No comments ...

Nie no zdjęć robić nie będę bo panny poczochrane, nie wykąpane - nie nadają się do internetu :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Be az jedną herbate to normalnie sie wysilil:evil_lol:a o piccy nie wspomne choc w sumie dobrze ze ją podal mogl Cie przeciez glodzic:evil_lol:;)[/quote]
Ehhh nic nie mów .. całymi dniami sama siedze :cool1: Herbate sobie z rana robię w termosie żeby za dużo nie łazić po zimnym korytarzu :eviltong:

Posted

O qrczusiu to ja mam super opiekę obiadki itp więc ja nie powinnam narzekać oj nie :lol: A herbatkę tez robi i nawet kilka razy dziennie :D Bo ja też np mam taką biało czarną pielęgniarkę co dzień i noc mnie pilnuje :lol:

Posted

[quote name='dzasta']O qrczusiu to ja mam super opiekę obiadki itp więc ja nie powinnam narzekać oj nie :lol: A herbatkę tez robi i nawet kilka razy dziennie :D Bo ja też np mam taką biało czarną pielęgniarkę co dzień i noc mnie pilnuje :lol:[/quote]
Zazdraszczam :roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Be a mama nie wpadnie zobaczyc co z corcią:cool1: albo siorka?[/quote]
Mama mnie unika bo już się zaraziła :evil_lol: Siorka .. :cool1: Lepiej żeby nie przyłaziła :eviltong:

Posted

[quote name='tigrunia']Mama mnie unika bo już się zaraziła :evil_lol: Siorka .. :cool1: Lepiej żeby nie przyłaziła :eviltong:[/quote]
aaa
haha widze ze masz tak jak i ja:evil_lol: rodzenstwo jest a tak jakbym go nie bylo:evil_lol:

Posted

Mam tak samo z rodzeństwem :D
Ja tylko strasznie się nudzę jak Be bo całe dnie sama siedzę w domku :shake: wczoraj nawet wylazłam po maleńku na spacerek mały ale nie obyło się bez przygód wrrr

Posted

no to opieka rzeczywiście troskliwa:cool1: Ale dziewuszki przynajmniej towarzystwa dotrzymują:loveu:
jak by co to wpadnij do mnie na pizze, no chyba że Ci się już przejadła:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']aaa
haha widze ze masz tak jak i ja rodzenstwo jest a tak jakbym go nie bylo:evil_lol:
Właśnie .. :cool1:
[quote name='dzasta']Mam tak samo z rodzeństwem
Ja tylko strasznie się nudzę jak Be bo całe dnie sama siedzę w domku :shake: wczoraj nawet wylazłam po maleńku na spacerek mały ale nie obyło się bez przygód wrrr
No własnie .. nuda jest przytłaczająca :cool1: Dobrze, że mam simsy :evil_lol: Ale rodzina mi się rozrosła - mam już 6 dzieci i mi się odechciało grać :evil_lol:
[quote name='laurin']no to opieka rzeczywiście troskliwa:cool1: Ale dziewuszki przynajmniej towarzystwa dotrzymują:loveu:
jak by co to wpadnij do mnie na pizze, no chyba że Ci się już przejadła:evil_lol:
Nooo .. dziewczynki nudzą się razem ze mną :cool1: Biedna Jessi się najbardziej nudzi bo Buff to ma w nosie i cały dzień i całą noc śpi ale Jess ma wiecej energii i ciągle przyłazi z jakimiś zabawkami, zaczepia mnie .. na spacerek pewnie chętnie by poszła .. :roll:
Tia.. teleportuję się zaraz do Ciebie :eviltong: Ale pizzy nie chce :shake: Zrób coś lepszego :evil_lol:
[quote name='...::Basia::...']Hej:multi:
Tigrunia tak jak mówiła laurin trzeba sie wypocić :p załóż na gardlo jakiś gruby szalik i gruby sweter na siebie i będzie git:p
Dawaj focie
Cześć Baśka :cool3:
Siedzę pod kołdrą prawie cały dzień :cool1: Już się wypociłam za wczasy w Turcji nawet :evil_lol:
Nie mam fotkufff :eviltong:
[quote name='***Paulina***']Spóźnione :oops:

[FONT=Times New Roman]:BIG::new-bday::tort:[/FONT][FONT=Times New Roman]:new-bday:[/FONT][FONT=Times New Roman]:BIG:
Wszystkiego naj naj
dla Buffy!!!
[/FONT]

A tak poza tym to cześć Be

Dzięki Paulina :loveu: Cześć :multi:

Posted

[quote name='Pegaza']Bo padne :roflt:tys jest niemozliwa az 6 :roflt:
tyle to nawet ja nie mialam ich nigdy mi tam jedno dwoje starczy :eviltong:[/quote]
Ojj bo weszłam na jakąś rodzinę co już była i tam była jedna baba z 2 dzieci jak się potem okazało 3 było w drodze :eviltong: Stwierdziłam, że musi mieć męża wiec jakiegoś z ulicy zgarneła no i się oświadczyła :loveu: :evil_lol: No i się wprowadził .. z dzieciakiem :cool1: (którego próbuję oddelegować za marne oceny :diabloti:) no i sobie pomyślałam, że na jego miejsce panna musi mieć z mężem jakiegoś dzieciaka .. no i się urodziły bliźniaki :mdleje: No i cała 6-ka to chłopaki :splat:
[quote name='Yoko2009']Witamy wieczornie i zapraszamy na foteczki:)[/quote]
Cześć :multi: Zaraz was odwiedzę ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Ojj bo weszłam na jakąś rodzinę co już była i tam była jedna baba z 2 dzieci jak się potem okazało 3 było w drodze :eviltong: Stwierdziłam, że musi mieć męża wiec jakiegoś z ulicy zgarneła no i się oświadczyła :loveu: :evil_lol: No i się wprowadził .. z dzieciakiem :cool1: (którego próbuję oddelegować za marne oceny :diabloti:) no i sobie pomyślałam, że na jego miejsce panna musi mieć z mężem jakiegoś dzieciaka .. no i się urodziły bliźniaki :mdleje: No i cała 6-ka to chłopaki :splat:

Cześć :multi: Zaraz was odwiedzę ;)[/quote]

hahah ales mnie ubawila:roflt: to wiesz co jak to sami chlopacy to zrob im jeszcze dziewczynke:diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']hahah ales mnie ubawila:roflt: to wiesz co jak to sami chlopacy to zrob im jeszcze dziewczynke:diabloti:[/quote]
No chciałam :cool1: Wyszło dwóch chłopaków :cool1: Kupiłam im łóżeczka i wyszłam z nerwów z gry :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']No chciałam :cool1: Wyszło dwóch chłopaków :cool1: Kupiłam im łóżeczka i wyszłam z nerwów z gry :evil_lol:[/quote]

to moze adoptuj:evil_lol: a jak znow bedzie chlopak to sie nim nie opiekuj:cool1::evil_lol: jego zabiora a Ty znow bedziesz sie starac o dziewczynke:evil_lol: no kiedys w koncu musza wyjsc:evil_lol:
a masz dodatki jakies do tych simow?

Posted

[quote name='Pegaza']to moze adoptuj:evil_lol: a jak znow bedzie chlopak to sie nim nie opiekuj:cool1::evil_lol: jego zabiora a Ty znow bedziesz sie starac o dziewczynke:evil_lol: no kiedys w koncu musza wyjsc:evil_lol:
a masz dodatki jakies do tych simow?[/quote]
Nie wiem .. już mi się odechciało tej gry :eviltong:
Dodatki? Nie pamiętam.. dawno dawno to instalowałam .. Na miasto nigdzie nie wyjeżdżam :p

Posted

[quote name='tigrunia']Nie wiem .. już mi się odechciało tej gry :eviltong:
Dodatki? Nie pamiętam.. dawno dawno to instalowałam .. Na miasto nigdzie nie wyjeżdżam :p[/quote]
ale mi chodzi o dadatki wiesz zwierzeta, 4 pory roku, podroze..ale chyba nie masz masz te wresje podstawowa..

Posted

[quote name='Pegaza']ale mi chodzi o dadatki wiesz zwierzeta, 4 pory roku, podroze..ale chyba nie masz masz te wresje podstawowa..[/quote]
Coś mi świta, że kiedyś na jakieś wakacje wyjeżdżałam i to chyba był dodatek .. i coś z randkami chyba też? :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Coś mi świta, że kiedyś na jakieś wakacje wyjeżdżałam i to chyba był dodatek .. i coś z randkami chyba też? :roll:[/quote]

no tez...

i jak tam jest ta dziewczynka czy nie?:evil_lol:
Be lece wpadlam na moment...